TEENAGE COACHiNG Odense – BØRN & UNGE i PSYKOTERAPi Odense – Fyn

teenage coaching fyn - teenage coaching odense - teenage coaching Skype - ungdomsproblemer Fyn - ungdomsproblemer Odense - hjælp til teenage problemer Fyn - hjælp til teenage problemer Odense

Er du ung og i tvivl?

– Har du det svært på en

eller anden måde, i relation

til dig selv eller andre ..

 

Hvad skal jeg vælge …?
Hvem er jeg …?
Hvad vil jeg …?

Kender du til den slags spørgsmål …?

Svære valg – tvivl – uddannelse – eksamen – lavt selvværd – misbrug – mobning – angst – depression – spiseforstyrelse – cutting –kærestesorg – konflikter med mor og far – konflikter inde i dig selv… – eller noget helt andet… !

Der er rigtig mange krav og udfordringer som ung i dag.

 

Coaching & Psykoterapi kan

fx hjælpe dig med:

 • at afklare, hvilken vej du skal vælge
 • at finde løsninger på vanskeligheder og udfordringer
 • at håndtere konflikter
 • at hjælpe dig, når du har det rigtig svært
 • at have et fortroligt rum, hvor du og dit liv er i centrum
 • en spiseforstyrelse
 • at forebygge og behandle depression
 • at dæmpe og behandle angst
 • at dæmpe og håndtere stress
 • at finde dig selv
 • at finde en sund og konstruktiv måde at være i og komme igennem det som er svært

 

Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker i alle aldre gennem tiden – og det giver uendelig god mening at støtte og hjælpe unge mennesker – jo før jo bedre – til at opnå en langt højere trivsel og livskvalitet, end det ellers havde været muligt. TeenageCoaching Odense & Unge i Psykoterapi Odense Fyn er en værdifuld investering i resten af dit og/eller dit barns liv.

 

teenagecoaching fyn - teenagecoaching odense - ungdomscoaching odense - ungdomscoaching fyn

 

 

KONTAKT:

41 63 02 84
cb@corre-inspirre.dk

teenage coaching fyn - teenage coaching odense - ung med problemer odense - ung med problemer fyn

COACH, PÆDAGOG, RELATiONS-
& ORGANiSK  KOGNiTiV PSYKOTERAPEUT MPF
CETRiNE BOES

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Relationsterapi, Familieterapi, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi – har mere end 30 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

teenage coaching Fyn - teenage coaching Odense - teenage coaching Svendborg - teenage coaching Tranekær
teenage coaching fyn - teenage coaching odense - teenage coaching Skype - ungdomsproblemer Fyn - ungdomsproblemer Odense - hjælp til teenage problemer Fyn - hjælp til teenage problemer Odense
Teenage Coaching Odense - Teenage Coaching Fyn - Teenage Terapi Odense - Teenage Terapi Fyn
teenage coaching fyn - teenage coaching odense - teenage coaching Skype - ungdomsproblemer Fyn - ungdomsproblemer Odense - hjælp til teenage problemer Fyn - hjælp til teenage problemer Odense
teenage coaching fyn - teenage coaching odense - teenage coaching Skype - ungdomsproblemer Fyn - ungdomsproblemer Odense - hjælp til teenage problemer Fyn - hjælp til teenage problemer Odense
børn i terapi Fyn - børn i terapi Odense - børn i terapi online - børn i terapi Skype

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Det her er det bedste jeg nogen sinde har gjort!”

– 19-årig mekanikerlærling –

 

 

“Det er rigtig godt at tale med dig. Jeg er bl.a. blevet meget bedre til at udtrykke mig, både overfor min kæreste, mine venner og veninder, min chef og min mor og far, efter jeg er begyndt at komme hos dig. Det er SÅ godt.”

– 19-årig tømrerlærling –

 

“Hej Cetrine, P føler ikke at han har brug for flere sessioner. Og vi synes også det går meget bedre. Han er blevet rigtig god til at åbne op for os og fortælle når der er noget han er usikker på eller ked af noget. Og vi er blevet bedre til at lytte og forstå hvad der røre sig i ham. Så det har helt sikkert været godt for os alle 3. Så vi vil sige dig mange tak og vil helt sikkert vende tilbage til dig hvis det bliver nødvendigt.
De bedste hilsener H”
– Mor til 14-årig dreng –

 

 

 

“Fra jeg gik fra første session hos dig, var jeg for første gang, meget længe (jeg er sygemeldt med stress, og har fået medicin og psykologsamtaler igennem mange år, mod depression), i ét, hoved og krop var forbundne, og ikke hovedet langt foran kroppen, i mine tanker. Jeg var helt varm i kroppen, på en dejlig måde. Og hjemme igen havde jeg en meget værdifuld snak med min 15-årige søn (som har det svært på grund af mobning), efter dine anvisninger. Jeg ser SÅ meget frem til det videre forløb hos dig.”

– 52-årig kvinde, sekretær og mor til to teenagere – 

 

 

“Det er rigtig godt at snakke med dig. Og vores datter (18 år) synes også at du er rigtig sød og god at snakke med.”

– Forældrepar –

 

 

“SÅ fin en kombination af behandlingsformer du tilbyder. Og SÅ fin og indfølende en måde du møder min dater på. Det gør hende virkelig godt at komme hos dig, i en svær tid, med vanskeligheder som anoreksi, bulimi, manglende søvn, svært ved at følge med på gymnasiet, tankemylder, skyld, skam, selvbebrejdelser m.m.”

– 49-årig mor til 17-årig pige –

 

 

“Vores datter (18 år) er som du nok ved ”er kommet hjem” igen, og det går rigtig fint. Hun er blevet meget bedre til at trække sig ud fra problemstillingen, for så at finde ud af hvordan og hvad er det der lige sker, uden at blive vred og ked af det. Kan begynde at se tingene ovenfra, og slappe mere af, sådan generelt. Fantastisk dejligt.. J”

– Mor til 18-årig datter –

 

 

“Det er spændende og giver meget mening, det jeg lærer hos dig. Og det er en stor hjælp, både i forhold til mine forældre, skolen, kammeraterne og min måde at tænke om mig selv og det hele. Jeg føler at du forstår mig – og du har lært mine forældre at forstå mig – så jeg har fået meget mere frihed til at være mig – og være teenager og være glad – og igen at kunne koncentrere mig om at følge med i skolen og lave lektier.”

– 14-årig dreng –

 

“Du er virkelig god at snakke med. Det var en meget bedre oplevelse, at være inde hos dig, første gang, end jeg havde regnet med. Jeg føler mig set og forstået og skubbet mildt til, i den rigtige retning, på trods af min modstand og indgroede vaner og overbevisninger. Stor respekt for dit arbejde.”

– 17-årig dreng og gymnasieelev, som har været udsat for voldsoplevelser –

“Det er meget behageligt og afslappende at lytte til din stemme. Det giver ro og dæmper mit tankemylder og min dårlige samvittighed og mine bekymringstanker om min mor. Mindfulness virker virkelig. Det er meget fantastisk og en stor lettelse for mig, at få din hjælp til at slippe det som tynger mig.”

– 16-årig pige –

 

 

“Jeg er meget afslappet, meget frigjort i min krop efter behandling hos dig. Så afslappet, havde jeg aldrig forestillet mig at jeg kunne være. Du er virkelig dygtig til dit arbejde! Tak Cetrine.”

– 20-årig kvinde, universitets-studerende, stress, angst og depressions ramt –

 

 

 

“Min mor er virkelig glad for at jeg har været til det her. For jeg taler pænere til både min mor, far, bror, veninder, m.fl. Jeg er blevet meget mere sød. Før vrissede jeg og blev meget sur på folk. Jeg er blevet bedre til ikke at blive så vred på folk, som jeg blev inden jeg startede hos dig. Og det er ikke sådan at jeg ikke siger min mening, for det gør jeg, men på en mere rund og rummelig måde end før.
Jeg har fået mere overskud. Og jeg er kommet virkeligt godt ind i min klasse og fået 3 virkeligt gode veninder. Hvilket betyder særligt meget set i lyset af at jeg har oplevet at blive lukket ude af tidligere veninder, da jeg blev syg igennem en længere periode.
Jeg har ikke været syg i de 2 1/2 måned jeg har gået hos dig – det er min rekord i det her år. Plus mine forkølelsessår er gået væk, mega hurtigt.
Jeg er startet med at træne fitness, det er jeg også helt vild glad for, at have fået energi og overskud til.
Når jeg har et problem, hjælper øvelserne du har givet mig. Særligt en af øvelserne er den bedste øvelse jeg nogensinde har fået.
Det her er meget bedre, end da jeg gik til psykolog, hvor der var fokus på det der ikke fungerede og min sygdom. Hos dig har det været super hyggeligt. Og så har der været fokus på at bygge noget godt op, som jeg direkte har kunnet bruge til at få det godt i min hverdag.
Jeg har fået rigtige gode redskaber til resten af livet. Tak for den tid jeg har gået hos dig. Det er helt underligt måske ikke at behøve at komme ind til dig mere.” 

– R, 17-årig pige og gymnasieelev –

 

 

“Jeg har det altid godt, når jeg går fra Cetrine. Og så bliver jeg mere og mere bevidst om mønstre i min adfærd, og hvordan det hænger sammen med mine tanker og følelser. Det mit forløb hos Cetrine især har handlet om, er at forstå og ændre mit lave selvværd og min tendens til at kritisere og bebrejde mig selv og tage alt muligt ‘på mig’ som jeg ikke behøver, og som nogen gange slet ikke er mit ansvar. Og så at forstå hvorfor jeg har uren hud og kradser mig. Det er virkeligt godt at blive bevidst om min ellers ubevidste adfærd, og lære at forstå baggrunden for at jeg gør som jeg gør. Og så har det også virkeligt været godt at både min mor og min far også har været til konsultationer hos Cetrine. Sådan at de kan arbejde med og ændre på de ting de kan gøre mere hensigtsmæssigt – det har virkeligt også hjulpet.”

– C, 17-årig pige og gymnasieelev –

 

 

“Tak for hjælpen til vores datter, hun har helt sikkert haft gavn af jeres samtaler, det har været godt for hende.”

– 44-årig mor til 18-årig pige og gymnasieelev –

 

 

“Det her program er fantastisk. Allerede efter 2. mindfulness session hos Cetrine har jeg virkeligt håb og kan se at jeg kan få det bedre – af egen kraft – når blot jeg følger det velstrukturerede mindfulness-program, som Cetrine så fint bringer mig igennem. Jeg er glad og meget lettet. Jeg har oplevet at være stresset – så længe jeg kan huske tilbage. Og de seneste 6 år har jeg døjet med boulimi. Stress og spiseforstyrrelsen og min manglende evne til at kunne fokusere og koncentrere mig om mit studie, er især grunden til at jeg er startet i terapi hos Cetrine. Og 8-sessioners mindfulness-programmet er en del af terapien, sammen med hjemme-øvelser i mellem sessionerne – det er min medicin.”

– 20-årig kvinde og pædagogstuderende –

 

 

“Du er helt anderledes end jeg havde forestillet mig og det er til den meget positive side. Du er lys og let. Du går klædt i lyst og let og luftigt og farverigt tøj, som er blødt og blidt. Du virker meget afslappet. Du er blid. Du har også delt situationer og oplevelser med mig, fra dit eget liv, fra din egen barndom og fra da du var teenager. Det gør mig tryg, at jeg ud over selv at have delt virkelig meget med dig, om mig, også får lov til at vide noget om dig. Og det er altid noget som minder om det jeg selv står i. Det er rigtig rart, så føler jeg mig ikke alene om at have det som jeg har det, når jeg hører at det eller noget lignende har du også oplevet. Det er et virkelig godt og trygt rum jeg har hos dig. Og jeg kan virkelig mærke at det hjælper mig, den måde at du hjælper mig. Mindfulness har også virkelig gjort en forskel, det kan jeg godt mærke.
Mindfulness har bl.a. givet mig ro i hovedet. Jeg er ikke så opkørt mere. Efter det overgreb jeg var udsat for, er jeg begyndt at kunne kramme igen. Jeg giver mig selv pauser fra andre, med god samvittighed. Jeg har ikke så mange skænderier med min mor mere. Jeg er begyndt at kunne joke igen. Jeg kan græde igen, det er en stor lettelse. Min mor synes jeg har rykket mig ekstremt meget. Jeg er blevet mere afslappet. Jeg er blevet bedre til at sige min mening. Jeg tænker mig om, inden jeg siger noget. Jeg sover bedre. Jeg lærer og ser, hvordan krop og sind hænger sammen og hvordan man skaber en god dialog. Jeg er blevet bedre til at tage den med ro og ikke at være oppe at køre, heletiden. Jeg er blevet bedre til at koncentrere mig. Og vi har fået en bedre stemning derhjemme. Det har også været godt, når min mor og min far har været inde at tale med dig. Det kan jeg godt mærke, efterfølgende.”

– 15-årig pige og folkeskoleelev –

“Meget positivt og givende at mødes med dig. Både min datter på 17 år og jeg, valgte dig uafhængigt af hinanden, da vi skulle have ekstra professionel hjælp til vores relation – og til min datters trivsel eller mangel på samme. Vi havde forsøgt en psykiater og en familievejleder over en længere periode – som ikke gav tilstrækkelig hjælp. Min datter er meget glad for dig. Og jeg føler mig meget støttet, set og forstået af dig – samtidig med at du kommer med virkelig konstruktive tilgange, der hvor jeg og vi kan justere på tingene. Det er SÅ tydeligt at du har mange års erfaring i dit fag. Tusind tak.”

– 51-årig mor til 17-årig pige og socialrådgiver –

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

teenage coach Fyn - teenage coach Odense - teenage coach Svendborg - teenage coach Tranekær