PSYKOTERAPi Odense – PSYKOTERAPi Fyn – & online

– UDViKLiNGSSAMTALER & TERAPi, DER KAN HJÆLPE DiG MED AT SKABE EN MARKANT BEDRE LiVSKVALiTET 

tag et GRATiS skridt i at skabe BALANCE iNDE i DiG – hent mini-guiden HER
psykoterapi odense - psykoterapi fyn - psykoterapi på Skype - psykoterapi skype - telefon psykoterapi - psykoterapi online - psykoterapi Odense - psykoterapi Fyn - udviklingssamtaler Fyn - udviklingssamtaler Odense - udviklingssamtaler Skype - udviklingssamtaler online

  • OPLEVER DU VANSKELiGHEDER i DiT LiV – i RELATiON TiL DiG SELV ELLER i FORHOLD TiL ANDRE?

  • GÅR DU RUNDT OG HAR DET SKiDT? 

  • LÆNGES DU EFTER EN BEDRE LiVSKVALiTET?


SÅ HAR DU MULiGHED FOR AT FÅ MiN HJÆLP, ViA PSYKOTERAPi, COACHiNG, KROPSTERAPi, RELATiONSTERAPi, MiNDFULNESS, VÆRKTØJER OG SELViNDSiGT, DER SKABER KONSTRUKTiV UDViKLiNG OG POSiTIV FORANDRiNG – PÅ DE OMRÅDER i DiT LiV DU
HAR BRUG FOR OG ØNSKER. METODERNE JEG ANVENDER i MiNE PSYKOTERAPi SESSiONER, ER VELDOKUMENTEREDE OG FORSKNiNGSBASEREDE. JEG HAR iNTENSiV PSYKOTERAPEUTiSK ERFARiNG SiDEN 1994. 

 

BESTiL TiD &/eller FORLØB HER 

 

tag et GRATiS skridt i at skabe BALANCE iNDE i DiG – hent mini-guiden HER

 

 

 

 

“Jeg har mere end 29 års intensiv
psykoterapeutisk praksis erfaring,
med uendeligt mange
meget forskellig mennesker
og problematikker, forandringsønsker m.v.
– Så der er helt sikkert også en bæredygtig
og konstruktiv vej for dig
– hvis du vil.”

 

 

 

 

 “Jeg har en succesrate,
på mere end en fordobling
i oplevet livskvalitet
hos mine klienter
– undervejs og efter
et personligt designet
og gennemført terapiforløb.”

– Cetrine

 

 

Psykoterapi Odense

 

Hvem er psykoterapi for?

Psykoterapi Odense er for alle – der ønsker hjælp til personlig udvikling og vækst – til at komme videre i livet – måske
i en situation, hvor livet gør ondt, fordi du er ramt af en krise, et tab, traume, stress, angst, depression, relationsproblemer i parforholdet, familien, på jobbet eller andre vanskeligheder – som kan være akut opstået, eller som måske har stået på længe.

Det kan være små eller større problematikker

Det kan være små eller større problemer, måske mere grundlæggende ting, i forhold til dig selv, eller i relation til andre, og som du ønsker hjælp til at forandre, sådan at du kan komme til at ‘navigere’ mere helstøbt, trygt og frit i livet – med alt det der er.

 

Psykoterapi er for dig, som længes efter mere dybde, større selvindsigt og forståelse for den du er,

og det du oplever og har oplevet – at blive mere bevidst om dig selv, lære dig selv og dine tanker, følelser og reaktionsmønstre og måder at være sammen med dig selv og andre på bedre at kende, samt finde årsagen til at netop du reagerer som du gør.

Gennem Psykoterapi Odense /Fyn får du mulighed for at tage mere bevidste valg og ansvar for dit liv.

Så kan du handle mere hensigtsmæssigt – og i overensstemmelse med dine egne værdier – og herved opnå større tilfredshed og meningsfuldhed i alle sammenhænge.

Jeg lægger vægt på at psykoterapi ikke alene handler om at løse problemer, men om menneskelig selvindsigt, vækst og livskvalitet, så du mere fuldkomment kan udfoldelde dine personlige potentialer, værdier, drømmer og visioner – hvis du vil.

psykoterapi Fyn - psykoterapi Odense - psykoterapi Svendborg

TESTiMONiALS

Andre siger:

“Årh Cetrine, din omsorg rører mig meget. Tak fordi du tog dig tid til at skrive og hjælper mig med at huske, at jeg ikke er alene ❤ Jeg vil prøve at række ud noget før, næste gang. Kram ❤

– 28-årig kvinde og pædagogstuderende –

“Det er altid SÅ opløftende og lettende at snakke med dig.”

– 35-årig kvinde, mor, lærer og psykolog –

“Jeg har virkelig rykket mig på de to år jeg har gået hos dig. Og det er virkelig godt. Og ikke mindst nu i coronatiden.”

– 29-årig alenemor og nyopstartet soloselvstændig –

“Jeg har simpelthen været så glad for at gå i terapi hos Cetrine. Hun er en varm og tillidsfuld terapeut, som har hjulpet og guidede mig igennem mit forløb. Vi har arbejdet med holding-terapi, som har været meget helende for mig. Cetrine har hjulpet mig med at finde ind til tanker og følelser, som jeg ikke vidste gemte sig i min krop, og hjulpet mig med at få dem bearbejdet. Hun er super dygtig og der er ingen tvivl om at det er den bedste investering jeg har gjort.”

– 30-årig kvinde og lærer –

 

 

 

“Cetrine er som menneske og professionel terapeut, fantastisk! Jeg har prøvet mange veje for at få mit liv i balance, men intet har været bedre end Cetrines terapiforløb! Hun er et hjertevarmt menneske, som giver nærvær, tryghed og støtte. Hun er super god til at spore sig ind på problemets kerne, hvor hun derefter på en professionel og behagelig måde guider dig i den rigtige retning. Kan stærkt anbefales til jer, hvor livet gør ondt!!”

– Michelle 20 år og studerende –

 

 

 

“Cetrine du er bare MEGA bad as. Du er bare SÅ sej til det du gør! Du har bare skabt dig et liv som du har det godt i. Du er bare SÅ inspirerende. Jeg vil SÅ gerne bygge mit liv, på min måde, men inspireret af din måde at gøre det på. Du arbejder med det du brænder for, er passioneret for og er rigtig dygtig til. Du har skabt omgivelser som er smukke og som du trives i. Du holder fri 3 – 4 dage om ugen og arbejder fast kun tirsdag, onsdag og torsdag. Du er et SÅ godt forbillede. Og jeg ved godt at det slet ikke er kommet af sig selv.”

– 27-årig kvinde og pædagogstuderende – 

“Det er SÅ inspirerende at snakke med dig.”

– 59-årig kvinde, mor og familieterapeut –

 

 

 

“Jeg elsker samtalerne med dig. Det er SÅ vildt nogle indsigter jeg får. Jeg deler ting med dig, som jeg aldrig har delt med andre. Og det er SÅ forløsende. Og SÅ afklarende og udviklende for mig. Tak, Cetrine.”

– 29-årig mand, danser og kropsterapeut –

 

 

 

 

“Det er 7 måneder siden at jeg med stor og positiv effekt afsluttede 8-sessioners mindfulness-forløbet hos dig, som er en del af mit samlede psykoterapiforløb hos dig. Og når jeg her efterfølgende, er vedholdende i at få lavet øvelserne fra 8-sessioners mindfulness-programmet hos dig, har jeg ro i hovedet. Ikke ‘bare’ mens jeg laver øvelserne – men i mine hverdage, når jeg laver en øvelse fra dig dagligt. Det er bivirknings-fri medicin for min krop og mit sind og min væren og gøren i min hverdag, privat og på mit arbejde. Jeg hviler i mig selv – og min ellers automatiske tendes til bekymringstænkning, selv-bebrejdende tanker, drænende planlægnings-tanker, alarmberedskab, frygt og tvivl på mig selv og andre – er så stort set ikke til stede. Så det er, sagt på den selv-omsorgsfulde måde – som jeg også har lært af dig, ret dumt ikke at få lavet øvelserne, den 1/2 time om dagen du anbefaler. For det har en markant positiv virkning på mig – og som jeg kan forstå på rigtig mange andre – når man drager omsorg for sig selv via dine mindfulness-guidede øvelser, blot den 1/2 time dagligt. Af hensyn til min trivsel og andres, hvis de læser med her – burde jeg/vi ikke afskære os selv for dette daglige livskvalitets boost.”

– 24-årig mand og elektriker –

 

 

 

“Du er en meget tryg person at være ved. Og jeg er meget ydmyg for dit C.V. og overfor din måde at arbejde på i praksis. Den psykoterapeut uddannelse jeg går på, har godkendt dig, som meget kompetent. Og jeg glæder mig til at fortsætte min egen-terapi del af min psykoterapeut uddannelse hos dig.”

– 37 årig kvinde, mor, jordemoder og psykoterapeut studerende –

 

 

 

“Det er helt fantastisk, hvad psykoterapi, terapeutisk massage og mindfulness-terapi og træning hos Cetrine har gjort – og fortsat gør for mig.
– Jeg har fået behandlet min spiseforstyrrelse (bulimi).
– Jeg har fået behandlet min stress – og de små tilbagefald jeg kan få under perioder, som eksamen, hvor jeg føler mig presset – er stressen reduceret markant.
– Jeg har fået behandlet mine PMS-gener.
– Mine relationer til andre har ændret sig så fint og positivt.
– Jeg er blevet passioneret for psykologi og psykoterapi – som jeg vil videreuddanne mig indenfor.
Det er mirakler der er sket med mig og mit liv og mine relationer – mit selvværd og min livskvalitet – på alle livsområder – igennem den tid jeg har gået i terapi hos Cetrine.”

– 21-årig kvinde og socialrådgiverstuderende –

 

 

 

“Jeg oplever at jeg får værdi for alle pengene hos Cetrine, hvert et øjeblik.”

– 29-årig mand og gymnasielærer, i forbindelse med angst og krise i parforholdet –

 

 

 

“Kære Cetrine. Tak for din hjælp de sidste snart 12 måneder. Af mit hjerte tak.”

– 32-årig kvinde og studerende –

 

 

 

“Jeg får ro indeni, hver gang jeg er inde hos dig. Jeg føler mig taget alvorligt, set, mødt og forstået af dig. Det har jeg ikke andre, som jeg oplever der gør i mit liv. Så det er meget værdifuldt for mig, at jeg kan blive mødt sådan som jeg altid har haft brug for, hos dig, nu. Og så giver det motivation og jeg føler mig ved godt mod og handlekraftig, når jeg går fra dig – har konkrete ting med, som jeg kan gå ud i mit liv og handle på, så der sker en positiv forandring, skridt for skridt – i et tempo jeg har det godt med.”

– 33-årig kvinde og chef –

 

 

 

“Jeg er sådan ‘helt høj’ over hvor givende det her er! Og meget lettet over, hvor godt det er at få talt om og blive set og mødt med milde øjne og faglig dygtighed af Cetrine, i selv det mest skamfulde og sårbare i mit liv. Og i det at få skabt ny bevidsthed om sammenhænge i min historie, som delvist er ubevidste – så jeg kan begynde at forstå mig selv dybere og derved behandle mig selv mere kærligt. Jeg er især i terapi, for at opbygge mit selvværd og for at forstå og knække koden på min overvægt – så jeg kan komme til at tabe mig og holde en stabil og sund vægt.”

– 38-årig mand, far og IT-leder –

 

 

 

“Tusind tak! Du er guld værd.”

– 49-årig kvinde, mor, selvstændig psykoterapeut og uddannelsesleder –

 

 

 

“Cetrine er et unikt menneske uden sammenligning, hvis man tror på engle må hun være en af dem. Og ikke mindst en tryg og professionel samarbejdspartner i et terapeutisk forløb… 5 ud af 5 mulige stjerner fra mig.” 

– 45-årig kvinde, Grafisk Designer –

 

 

 

“Jeg vil takke dig rigtig mange gange for den hjælp du har givet mig i det her år, det har været den bedste terapi jeg nogensinde har fået.”

– 34-årig mand, universitets studerende – som har gået i mange forskellige terapi-, psykolog- og behandlingsforløb, siden teen-age årene – 

 

 

 

“Tusind tak for al din kærlige hjælp, via telefonkonsultationer. Det betyder rigtig meget.”

– 48-årig kvinde og selvstændig uddannelsesleder i.f.m. akut krise v. mands alvorlige trafikulykke og efterfølgende operationer –

 

 

 

“Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner, i forbindelse med at jeg bl.a. havde brug for støtte til at støtte min søster i.f.t. hendes depression. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise p.g.a. utroskab i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”

– 53-årig mand, far og regnskabschef –

 

 

 
“Kæreste Cetrine, tak for din dejlige og kærlige måde at være på <3. Både i forhold til behandling af min angst, vores problemer i parforholdet og mit alkohol misbrug.”

– 46-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 

tag et GRATiS skridt i at skabe BALANCE iNDE i DiG – hent mini-guiden HER

 

psykoterapi Fyn - psykoterapi Odense - psykoterapi Skype

 

by CETRiNE CAROLiNE LiV BOES BLiSØE

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

 

 

tag et GRATiS skridt i at skabe BALANCE iNDE i DiG – hent mini-guiden HER
Læs mere om Psykoterapi Odense
Citat fra Dansk Psykoterapeutforening
“HVAD ER PSYKOTERAPi?

Psykoterapi Odense – Fyn er en behandling, der består af regelmæssige samtaler hos en uddannet psykoterapeut gennem kortere eller længere tid, fra nogle uger op til flere år.

Psykoterapi kan ses som en samarbejdsrelation mellem to parter, klienten og terapeuten. Begge deltager i arbejdet, men klienten/patienten er hovedpersonen, den person om hvis livssituation det terapeutiske arbejde drejer sig.

Terapiens rammer aftales normalt på forhånd, således at mål, tidsperspektiv, mødested og pris er fastlagte fra starten, men naturligvis om nødvendigt kan justeres efter fælles overenskomst.

Psykoterapi er en videnskabeligt baseret psykologisk behandlingsmetode. Oprindeligt blev den udviklet omkring århundredeskiftet – som psykoanalyse – af Sigmund Freud. Siden blev psykoanalysen videreudviklet af mange andre psykoterapeuter.

Med tiden er der opstået forskellige psykoterapeutiske retninger, hvoraf de vigtigste overordnede hovedretninger (referencerammer) er den psykoanalytiske/psykodynamiske, den eksistentialistiske/humanistiske, den systemiske/strukturelle og den kognitive/adfærdsterapeutiske.

Efterhånden blev der også udviklet flere metoder (værktøjer) inden for de forskellige psykoterapeutiske retninger: kropsterapi, oplevelsesorienteret terapi, jungiansk analyse, familieterapi af forskellige retninger, drømmeanalyse, gestaltterapi, tegneterapi, hypnoterapi, åndedrætsterapi, fobitræning, samlivsterapi (sexterapi), musikterapi, transaktionsanalyse m.m.m. Mange psykoterapeuter har kendskab til flere retninger og metoder.

Man kan gå i psykoterapi som individuel klient, man kan gå i parterapi, deltage i gruppeterapi, eller man kan gå i familieterapi, hvor større eller mindre dele af familien også deltager.

 

HVEM KAN HAVE GAVN AF PSYKOTERAPi?

Psykoterapi Odense – Fyn kan være hjælpsom for mange mennesker. Det kan være man ønsker hjælp til personlig udvikling, til at komme videre i sit liv. Det kan også være man er i en krise (fx. ved en skilsmisse, en traumatisk krisesituation eller man har mistet en vigtig person o. lign.) og har brug for hjælp til at komme igennem den.

Man kan føle, at man er gået i stå, at livet glider forbi en, eller måske lider man af angst, søvnløshed, fobier, tristhed, isolationstendens, psykosomatiske symptomer, spiseproblemer, følger efter incest m.v.

Der kan også være problemer med arbejdet eller der kan være gået knuder i parforholdet – måske havner man gang på gang i de samme konflikter, eller der er vanskeligheder i sexlivet eller problemer i forhold til børnene.

Parathed til at udforske sig selv, selv om det muligvis indimellem kan være smertefuldt, og til at betro sig om personlige og intime forhold til psykoterapeuten er en god forudsætning for en vellykket terapi.

 

BLIVER MAN LYKKELIG AF AT GÅ I PSYKOTERAPI?

Der findes ikke en “lykkepille” – i hvert fald skal man ikke regne med at blive lykkelig af at spise den.

Psykoterapi er heller ikke vejen til evig lykke. Men psykoterapi kan hjælpe til, at man bliver mere bevidst om sig selv og sine reaktionsmønstre og sine måder at være sammen med andre på, og derved kan man komme til at handle mere hensigtsmæssigt i sit liv.

På den måde kan psykoterapi føre til større tilfredshed med sig selv og sin tilværelse. Det er dog ikke noget man får forærende hos terapeuten.

Man må være indstillet på selv at gøre en indsats – og nogle gange kan det være hårdt arbejde at gå i terapi.

 

LiDT ORDFORKLARiNG

Det er vores erfaring, at mange mennesker, der ikke har haft berøring med området, har svært ved at skille deforskellige “psyko-begreber” ad. Her følger en oversigt:

En psykoterapeut er for så vidt blot en person, der bruger psykoterapi som behandlingsmetode. Men hvis psykoterapeuten er Medlem af Dansk Psykoterapeutforening (eller MPF) garanterer foreningen, at psykoterapeuten oven i sin grunduddannelse har en grundig psykoterapeutisk efteruddannelse omfattende egenterapi, supervision og teori.

En psykiater er en læge med specialistuddannelse i psykiatri (behandling af psykisk syge). En psykiater kan ordinere medicin. Flere og flere psykiatere tager en psykoterapeutisk efteruddannelse.

En psykolog = en cand. psych. har en universitetsuddannelse i psykologi. Dette er hovedsageligt en teoretisk uddannelse, som ikke inkluderer uddannelse som psykoterapeut. Mange, men ikke alle, psykologer efteruddanner sig i psykoterapi.

En psykoanalytiker er en psykoterapeut, der efter uddannelse hertil udøver en bestemt form for psykoterapi, nemlig psykoanalyse. Psykoanalytikere kan lige som andre psykoterapeuter have forskellige grunduddannelser.”

Psykoterapi er en bæredygtig vej
Psykoterapi er den mest bæredygtige tilgang til sund og holdbar bearbejdelse af kriser, konflikter, frustrationer eller psykiske sårbarheder som angst, stress, depression, smerter, sorg m.m.

For mange mennesker (inklusiv mig selv, for mange år tilbage) er personlige, relationelle, familiære og arbejdsrelaterede vanskeligheder anledning til at søge psykoterapi – sådan at man kommer til at forstå sig selv og det man er en del af fra flere og dybere vinkler, og sådan at du også får mulighed for at få og finde nye tilgange og løsninger til at håndtere det som er svært eller udfordrer dig.

I et psykoterapi-forløb hos mig, bliver du set, hørt, støttet og udfordret, tilpasset den du er og det du har brug for. Jeg hjælper dig igennem et psykoterapi-forløb, hvor vi mødes en gang om ugen eller hver 14 dag, til at udvikle dig og vokse som menneske gennem en krise eller andre vanskelige omstændigheder du er havnet i, (i stedet for at du går ned med det!).

Psykoterapi giver dig ny selv indsigt, viden og psykologiske værktøjer der hjælper dig med at (gen)skabe en sund, naturlig og fleksibel livskvalitet og en holistisk helheds balance som du i krop og sind, følelsesmæssigt og i dine relationer til andre vil næres af, udvikles med og kunne komme til at trives med.

Psykoterapi er en behandling
Psykoterapi er en behandling, der består af regelmæssige terapi sessioner gennem kortere eller længere tid, fra nogle uger op til flere år.

Psykoterapi hos mig i Odense C på Fyn er en samarbejdsrelation mellem to parter, klient og terapeut. Begge deltager i arbejdet, hvor klienten er hovedpersonen, den om hvis livssituation det terapeutiske arbejde drejer sig om.

Hvis du vil have forøget livskvalitet og frihed til at være dig – alene og sammen med andre – så er der virkningsfulde muligheder i et terapiforløb.

Jeg tager udgangspunkt der hvor du er – og sammen søger vi at finde den dybereliggende årsag til problemerne,
og nye veje at gå.

Måske er der også noget der holder dig tilbage fra at se på det du ønsker dig…!?

Parathed til at udforske dig selv, og gøre en indsats, selvom det indimellem kan være smertefuldt, og nogle gange hårdt arbejde at gå i terapi – samt villighed til af betro dig om personlige og intime forhold er en god forudsætning for en vellykket terapi.

Psykoterapi Odense er en proces, som sigter mod at blive og være sig selv, den man virkelig er

Et psykoterapeutisk forløb foregår i fuld fortrolighed. Jeg har som psykoterapeut tavshedspligt.

Jeg arbejder ud fra den overbevisning at tryghed, nærvær, respekt, kontakt og fordybelse er af den mest vitale betydning for at forandring og udvikling kan ske.

 

Vanskeligheder og udfordringer som Psykoterapi kan hjælpe med
Vil du læse lidt mere om, hvad Psykoterapi kan hjælpe dig med, så læs videre her under:

Forskellige problematikker, en personlig krise, angst, stress, depression, spiseforstyrelse, vanskeligheder i familielivet, problemer i parforholdet, skilsmisse, dødsfald, konflikter, jobskifte, arbejdsløshed m.v. kan medføre at vi ‘går i stå’ –
og måske ønsker at få professionel hjælp til at komme videre og skabe ny udvikling og forståelse i vores liv og vores
relationer.

Psykoterapi er en personlig process. Og jeg arbejder sammen med dig – trin for trin – i et tempo og på en måde, som tilpasses det du har brug for.

Du vil komme til at lære dig selv bedre og mere dybdegående at kende – samtidig med at du kan begynde at leve dit liv, baseret på værdier, der virkelig kan komme til at bringe mening i dit liv, samtidig med at du kan lære at leve med og måske forandre selv de vanskeligste problematikker til positiv udvikling.

Psykoterapi Odense kan bl.a. være hjælpsom til problematikker og emner som du også kan læse mere om her:

HVORFOR PSYKOTERAPi

Lær dig selv bedre og dybere at kende
Så vil du lære dig selv bedre og dybere at kende, gennem ny indsigt, viden og forståelse af dig selv?

Og vil du fx lære at være sammen med, forstå og have konstruktive dialoger i dine dine vigtige relationer til andre? Så du kan komme til at leve dit liv, så det giver mening og er nærende for dig og andre.

Hvis du gerne vil ha’ mere ud af dit liv – og ønsker dig en bedre livskvalitet – den korte tid vi er her ..!?

Så kan du have brug for tid og måske støtte og inspiration til at skabe positiv forandring og udvikling, via Psykoterapi Odense. Professionel psykoterapeutisk og holistisk støtte og inspiration, der kan give dig indsigt og redskaber og være katalysator for at du kan udvikle dig, og tage skridt i retning mod øget trivsel – på måder, som er effektfulde og meningsfulde – og tilpasset dig og dine vigtigste relationer. Så du kan bryde med vanskeligheder og måske ‘gamle’ indgroede kodninger – som ikke længere tjener dig godt.

Investering i en bedre livskvalitet
Psykoterapi er en investering i en generel øget livskvalitet, som du kan få gavn af i alle sammenhænge, relationer og situationer – i alle dit livs forhold – resten af livet.

Så hvorfor vente?      

BESTiL TiD &/eller FORLØB HER 
Min passion
Jeg er passioneret omkring at tilgå komplekse psykologiske, følelsesmæssige, fysiske og relationelle omstændigheder på måder som er enkle og veldokumenterede – og som derfor virker, når man bruger dem.

Jeg ønsker at gøre det tilgængeligt for dig – og enhver – som ønsker den frihed og meningsfuldhed der er i at lære og udvikle sig i retning af det som giver mening for en, og som giver en øget livskvalitet og balance inde i dig og i relation til det og dem omkring dig – i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Terapiformer & Metoder
LÆS HER OM DE TERAPiFORMER & BEHANDLiNGSMETODER JEG ANVENDER, tilpasset den enkeltes behov og forandringsønsker:

TERAPiFORMER & METODER  

Hvad er Psykoterapi? Psykiatrifondens beskrivelse