SPiSEFORSTYRRELSE i FAMiLiEN

få hjælp i Odense C & via Skype & telefon

hjælp til spiseforstyrrelse odense - hjælp til spiseforstyrrelse Fyn - hjælp til spiseforstyrrelse online - hjælp til spiseforstyrrelse Skype

Få hjælp til at komme igennem og håndtere måske en af de største udfordringer ..

– det at have spiseforstyrrelse tæt inde på livet

 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Parterapi, Relationsterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi – Pædagog & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

Spiseforstyrrelse Odense - Spiseforstyrrelse Fyn

Ud over min omfattende uddannelses-baggrund og mange årige terapeutiske erfaring, er jeg en der selv har lidt af en spiseforstyrrelse og er kommet godt igennem den.

Og jeg har også som mor været igennem nogle udfordrende år med en teenager med en kombination af spiseforstyrrelse og svær depression, som vi fandt en meningsfuld og stærk vej igennem, uden medicin.

 

 

BESTiL TiD & FORLØB HER 

 

LÆS MERE OM SPiSEFORSTYRRELSE
hjælp til spiseforstyrrelse odense - hjælp til spiseforstyrrelse Fyn - hjælp til spiseforstyrrelse online - hjælp til spiseforstyrrelse Skype
behandling af spiseforstyrrelse Odense - behandling af spiseforstyrrelse Fyn - behandling af spiseforstyrrelse Tranekær - behandling af spiseforstyrrelse Langeland - behandling af spiseforstyrrelse Tranekær
hjælp til spiseforstyrrelse odense - hjælp til spiseforstyrrelse Fyn - hjælp til spiseforstyrrelse online - hjælp til spiseforstyrrelse Skype
behandling af spiseforstyrrelse Odense - behandling af spiseforstyrrelse Fyn - behandling af spiseforstyrrelse Tranekær - behandling af spiseforstyrrelse Langeland - behandling af spiseforstyrrelse Tranekær
spiseforstyrrelse Fyn - Spiseforstyrrelse Odense - Spiseforstyrrelse i familien Fyn - Spiseforstyrrelse i familien Odense - hjælp til spiseforstyrrelse over telefon - hjælp til spiseforstyrrelse over Skype
Spiseforstyrrelse i familien Odense - Spiseforstyrrelse Fyn

TESTiMONiAL

Det siger andre:

 

“Kære Cetrine, Tak for din hjælp gennem tiden! Jeg vil helt sikkert bruge dig igen en dag, hvis jeg får brug for det.” 

– 46 årig kvinde, selvstædig og mor til datter med spiseforstyrrelse igennem flere år –

“Det går rigtig godt. Jeg er blevet meget mere afslappet. Mine omgivelser mærker det. Og det påvirker dem positivt, også.
Jeg er blevet meget bedre til ikke at vende ting indad, og ser nu også, at jeg har den tendens, fra min mor.
Min far er rørt over at høre, hvad jeg har fået ud af at gå hos dig. Han siger at det er ren lykke at være vidende til. Og han har endda været alvorlig syg, igennem længere tid, også.
Jeg er SÅ glad for at jeg har taget initiativ til at tage vare på mig selv, igennem forløbet hos dig.
Jeg er begyndt at snakke vildt godt med mine forældre.
Jeg har fået stor forståelse for, hvorfor mennesker reagerer som de gør.
Mine forældre og jeg har aldrig kunnet snakke sammen, så givende som vi gør nu.
Jeg har lært ufatteligt meget igennem forløbet hos dig. Både om mig selv og andre, og hvorfor vi mennesker gør som vi gør.
Jeg er blevet total afslappet med mad. Ingen dårlig samvittighed.
Spiseforstyrrelsestankerne og adfærden er stærkt reduceret. Og når spiseforstyrrelsestankerne glimtvis kan dukke op, har du givet masser af værktøjer til at slippe dem.
Det er meget stort for mig, at jeg nu kan komme til mine forældre, både når jeg har det skidt og godt. Det har jeg ikke kunnet før, når jeg havde det skidt.

 – 26-årig kvinde og lærer –

“Cetrine og jeg havde en fantastisk session om min jul. Og det er blevet den mest fantastiske jul. Helt fortryllende, nemt, naturligt, nærværende, jeg var bare glad. Ja jeg var helt forelsket i livet.
Ikke noget burde og skal. Ikke udkørt.
Jeg var høj på livet. Og så fik jeg også min drømmebolig i julen. Det føles SÅ rigtigt. Jeg følte mig på en lyserød sky. Jeg følte medvind, at tingene flasker sig for mig.
Jeg huskede på, og sagde også til min mor, at Cetrine ville sige til mig, at jeg skal tro på det gode.
Det er SÅ længe siden at jeg har haft det så godt!
Jeg er også blevet flyttet til en ny afdeling i den virksomhed jeg arbejder i, der hvor jeg flytter hen til februar.
Jeg føler mig SÅ heldig. Jeg går med tillid, som Cetrine har lært mig. Og det virker fuldstændig fantastisk.
Samtidig har jeg været i en periode, hvor jeg har været til fire eksaminer på mit universitetsstudie.
Og spiseforstyrrelsen er kommet med nogle tilbagefald. 
Men jeg er SÅ meget på rette vej. Så meget i bedring generelt. 
Jeg føler at min kerne er en sol. Tak Cetrine. Jeg glæder mig altid til og har stort udbytte af sessionerne hos dig!”

– 25-årig kvinde, universitetsstuderende og elitegymnast –

 

 

“Det er meget givende at gå i terapi hos dig, bl.a. for at få hjælp til at komme af med spiseforstyrrelsen bulimi. Ud over selve terapien, som er meget alsidig og dybdegående, både kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt, relationelt og livshistorisk. Så er det også virkeligt inspirererende og berørende – når du nogen gange deler dine egne erfaringer omkring svære livsomstændigheder med mig – og dine givende og opbyggende veje igennem dine egne kriser og vanskeligheder – som har givet dig så stor succes med det du bidrager – og har bidraget til rigtig mange menneskers livskvalitet med – igennem mange år, i din psykoterapi praksis. Du giver mig SÅ stort håb og inspiration til der hvor jeg lige nu står med udfordringer i mit liv. Det er virkeligt godt. Tusind tak Cetrine.”

– 20-årig kvinde og socialrådgiver-studerende –

 

 

“Så rart at snakke med dig! Tak! Det er rigtig godt <3 Godt at jeg startede ved dig! Du er forresten den bedste terapeut jeg nogensinde har gået ved! Siden jeg startede hos dig, for bare 3 uger siden, oplever jeg at tænke mindre over tingene, på den gode måde. Fx har jeg færre tvangstanker. Jeg spiser mere, hvad jeg har lyst til. Jeg har mindre tendens til at overanalysere. Jeg har en større accept af det der er. Og er blevet mindre kontrollerende. Jeg har fået større fokus på at spise hvad jeg kan lide og nyder. Og jeg har mindre fokus på kalorier. Min frygt for at tage på er også aftaget. Det er rigtig godt at du tager fat i temaer og omstændigheder i mit liv, som slet ikke har med mad at gøre. Bl.a. forholdet til min søster, min far og mor og til min kæreste. Det giver SÅ meget mening at få dybere indsigt i og forstå, hvorfor jeg er og gør som jeg gør, på dybere planer. Og så er det nogle gode lektier jeg får af dig. Glæder mig allerede til vores aftale i næste uge <3”

– 23-årig kvinde med spiseforstyrrelse, anorexi –

 

 

“SÅ fin en kombination af behandlingsformer du tilbyder. Og SÅ fin og indfølende en måde du møder min dater på. Det gør hende virkelig godt at komme hos dig, i en svær tid, med vanskeligheder som anoreksi, bulimi, manglende søvn, svært ved at følge med på gymnasiet, tankemylder, skyld, skam, selvbebrejdelser m.m.”

– 49-årig mor til 17-årig pige –

 

 

“Det var en spændende time. Helt fantastisk klarhed og overblik det giver over min egen personlighed og de forskellige sider af mig. Og også relateret og sammenholdt med mine relationer tidligere i livet – da problemerne opstod og stod på. De indsigter og sammenhænge, der bliver tydelige for mig er virkeligt brugbare i at forstå mig selv og spiseforstyrrelsen – og kunne handle mere hensigtsmæssigt og omsorgsfuldt overfor mig selv, fremadrettet. Tak for det Cetrine.”

– 20-årig kvinde og socialrådgiver studerende –

 

 

“Du er SÅ dygtig og klog. Du er virkelig god til at formulere dig. Jeg bliver SÅ klog på mig selv og andre mennesker af alle samtalerne med dig. Der er SÅ meget at lære af og blive klog på – i selv det sværeste i livet. Det er meget positivt at komme hos dig. Det har bevirket at jeg har fået meget konstruktive tilgange til mange flere områder og relationer i mit liv og min haverdag – ud over at have fået behandlet min spiseforstyrrelse.”

– 21-årig kvinde og sygeplejestuderende –

 

 

 

“Jeg er sådan ‘helt høj’ over hvor givende det her er! Og meget lettet over, hvor godt det er at få talt om og blive set og mødt med milde øjne og faglig dygtighed af Cetrine, i selv det mest skamfulde og sårbare i mit liv. Og i det at få skabt ny bevidsthed om sammenhænge i min historie, som delvist er ubevidste – så jeg kan begynde at forstå mig selv dybere og derved behandle mig selv mere kærligt. Jeg er især i terapi, for at opbygge mit selvværd og for at forstå og knække koden på min overspisning og overvægt – så jeg kan komme til at tabe mig og holde en stabil og sund vægt.”

– 38-årig mand, familiefar til 3 børn og IT-leder –

 

 

 

“Det her program er fantastisk. Allerede efter 2. mindfulness session hos Cetrine har jeg virkeligt håb og kan se at jeg kan få det bedre – af egen kraft – når blot jeg følger det velstrukturerede mindfulness-program, som Cetrine så fint bringer mig igennem. Jeg er glad og meget lettet. Jeg har oplevet at være stresset – så længe jeg kan huske tilbage. Og de seneste 6 år har jeg døjet med boulimi. Stress og spiseforstyrrelsen og min manglende evne til at kunne fokusere og koncentrere mig om mit studie, er især grunden til at jeg er startet i terapi hos Cetrine. Og 8-sessioners mindfulness-programmet er en del af terapien, sammen med hjemme-øvelser i mellem sessionerne – det er min medicin.”

– 20-årig kvinde og pædagogstuderende, med spiseforstyrrelsen bulimi –

 

 

 

“Kære Cetrine.
Nu er jeg tilbage i Danmark efter en lang sommerferie, og har gået 3 uger på mit nye studie som sygeplejerske. Jeg trives rigtig godt på mit nye studie og føler at jeg nu er på den rigtige uddannelse, og jeg er rigtig glad for min klasse.
Jeg har haft en dejlig sommerferie, og jeg vil sige at den har givet mig en ny energi og jeg har fået tid til at slappe af og finde mig selv og det har været så dejlig at være sammen med min familie. Jeg har været på tur i naturen en hel uge, hvor jeg har sovet i telt og vandret i naturen, det var fantastisk og som at meditere. Ellers har jeg arbejdet og været sammen med venner og familie.
Jeg har det generelt meget bedre. Jeg er bevidst om mine tanker og mønstre og jeg kan lettere tage kloge valg hvis negative tanker kommer.
Jeg vil takke dig for at du har hjulpet mig til at få det bedre med mig selv. Jeg var kommet til et punkt hvor jeg tænkte at spiseforstyrrelsen altid ville være med mig og at det var sådan jeg var, men du har hjulpet mig ud af den og givet mig et andet perspektiv på hvad spiseforstyrrelse er og hvordan vores tankesæt fungerer. Jeg synes det er fint at tænke på hvordan min tillid til dig byggede sig op gennem forløbet, og hvor vigtig du har været for mig gennem tiden. Det har været hårdt og lærerigt gennem forløbet. Jeg har lært rigtig meget om mig selv gennem tiden.
Du er altid smilende, positiv, lyttende og forstod mig som ingen andre. Det blev et frirum for mig at komme til dig. Du er blevet en meget vigtig støttespiller for mig og vil altid betyde meget for mig. Tusind tak for det. Du er et fantastisk menneske!
Som det er nu tager jeg stadig en pause fra terapi, men hvis der opstår noget eller jeg får behov for at snakke ses vi igen.
Håber du har det godt og at du har haft en dejlig sommerferie.
Ønsker dig alt held og lykke fremover.
Kærlig hilsen S ❤

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

behandling af spiseforstyrrelse Odense - behandling af spiseforstyrrelse Fyn - behandling af spiseforstyrrelse Tranekær - behandling af spiseforstyrrelse Langeland - behandling af spiseforstyrrelse Tranekær