BARN i TERAPi – BØRN i TERAPi

Hjælper børn med at forstå, være i og håndtere – en nogen gange svær hverdag eller livssituation. 
børn i terapi Fyn - børn i terapi Odense - barn i psykoterapi Fyn - barn i psykoterapi Odense - barn til psykolog Fyn - barn til psykolog Odense

BØRN i TERAPi

 

Hjælper børn med at forstå, være i, håndtere og komme bedst muligt igennem – en nogen gange svær hverdag eller livssituation. Sådan at de får mulighed for at udvikle sig sundest muligt, nu og på længere sigt i deres liv – trods måske vanskelige omstændigheder.

 

Mine tilgange til at have børn i terapi er tilpasset det enkelte barns behov, alder, udvikling, vanskeligheder m.v. Nogle af de terapiformer og metoder jeg benytter – ud over en fortrolig professionel og ofte for barnet meget lettende samtale – er bl.a.:

 

Kontakt mig – så vi kan få justeret på og skabt rammer og forhold og forståelse og bearbejdning og healing – og hvad der nu skal til – for netop din guldklump (lille som stor) kan komme til at trives og udvikle sig som han/hun skal.
barn i terapi - barn til psykolog - barn til psykoterapi - børn i terapi - barn til psykoterapeut
barn i terapi - barn til psykolog - barn til psykoterapi - børn i terapi - barn til psykoterapeut
barn i terapi - børn i terapi - barn i psykoterapi Odense - barn til Psykolog Fyn
barn i terapi Odense - børn i terapi Fyn - barn i psykoterapi Fyn - barn til Psykolog Odense

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Det er roligt at snakke med dig. Og det er rart, for jeg er en meget følsom dreng, som også godt kan lide at lave sjov, og det kan jeg også hos dig.”

– 11-årig dreng –

 

“Jeg har sendt mange jeg kender ned til Cetrine. Og vi har selv igennem mange år (on and off) benyttet Cetrine, når vi har brug for hende, bl.a. til bearbejdning af mine barndomstraumer, diverse familiekriser, som forholdet til min mor, min far, vores aborter, sorg og problemer med at blive gravid, vores (2-årige) barns alvorlige sygdomsperiode – og tagen omsorg for vores andet barn (11 år) og os som par og familie igennem det hele. Hvor er det rart for mig at vide, at jeg og vi alle “bare” kan komme til dig og få ro på livet.”

– 35-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 

“Sikke en afslappet og smilende dreng jeg får med hjem fra dig. Sikke en dejlig kombination af massage, meditation, chakraer, mindfulness, healing, kraniosakralterapi og energibaner du tilbyder. Det er SÅ godt og dejligt at lytte til din guidening, mens jeg er til behandling med min søn hos dig – og når jeg selv er på briksen. Det er SÅ godt at vi har dig. Det er godt at vi har dig, så min søn og jeg har et sted at komme hen og komme i balance og opleve at komme i en tilstand af at have det godt – når min søn ikke trives og ofte ikke vil være i skolen – og når der er umenneskeligt lang ventetid på udredning og behandling i psykiatrien – og al den stress og frustration det medfører for hele familien.”

– Mor til 9-årig dreng med ADHD og kommunikationskonsulent –

 

 

 

“Efter at jeg var til første samtale hos Cetrine, sammen med min far og pap-mor, vidste jeg bare at jeg vil være børne-psykolog, når jeg bliver voksen. Jeg har været hos en psykolog, som jeg slet ikke havde kemi med. Cetrine har jeg rigtig god kemi med, det er en god og ligeværdig samtale imellem to mennesker. Det kan jeg rigtig godt lide. Det er ikke sådan psykolog-agtigt at være hos Cetrine. Jeg føler mig set og i en samtale med et andet menneske, som giver meget mening.”

– 14-årig pige –

“Det er spændende og giver meget mening, det jeg lærer hos dig. Og det er en stor hjælp, både i forhold til mine forældre, skolen, kammeraterne og min måde at tænke om mig selv og det hele. Jeg føler at du forstår mig – og du har lært mine forældre at forstå mig – så jeg har fået meget mere frihed til at være mig – og være teenager og være glad – og igen at kunne koncentrere mig om at følge med i skolen og lave lektier.”

– 14-årig dreng –

“Du er helt anderledes end jeg havde forestillet mig og det er til den meget positive side. Du er lys og let. Du går klædt i lyst og let og luftigt og farverigt tøj, som er blødt og blidt. Du virker meget afslappet. Du er blid. Du har også delt situationer og oplevelser med mig, fra dit eget liv, fra din egen barndom og fra da du var teenager. Det gør mig tryg, at jeg ud over selv at have delt virkelig meget med dig, om mig, også får lov til at vide noget om dig. Og det er altid noget som minder om det jeg selv står i. Det er rigtig rart, så føler jeg mig ikke alene om at have det som jeg har det, når jeg hører at det eller noget lignende har du også oplevet. Det er et virkelig godt og trygt rum jeg har hos dig. Og jeg kan virkelig mærke at det hjælper mig, den måde at du hjælper mig. Mindfulness har også virkelig gjort en forskel, det kan jeg godt mærke.
Mindfulness har bl.a. givet mig ro i hovedet. Jeg er ikke så opkørt mere. Efter det overgreb jeg var udsat for, er jeg begyndt at kunne kramme igen. Jeg giver mig selv pauser fra andre, med god samvittighed. Jeg har ikke så mange skænderier med min mor mere. Jeg er begyndt at kunne joke igen. Jeg kan græde igen, det er en stor lettelse. Min mor synes jeg har rykket mig ekstremt meget. Jeg er blevet mere afslappet. Jeg er blevet bedre til at sige min mening. Jeg tænker mig om, inden jeg siger noget. Jeg sover bedre. Jeg lærer og ser, hvordan krop og sind hænger sammen og hvordan man skaber en god dialog. Jeg er blevet bedre til at tage den med ro og ikke at være oppe at køre, heletiden. Jeg er blevet bedre til at koncentrere mig. Og vi har fået en bedre stemning derhjemme. Det har også været godt, når min mor og min far har været inde at tale med dig. Det kan jeg godt mærke, efterfølgende.”

– 15-årig pige og folkeskoleelev –

 

Læs mere om hvad andre siger

børn i terapi - børn til psykolog - børn i psykoterapi - børn i terapi - børn til psykoterapeut