BARN i TERAPi – BØRN i TERAPi

Hjælper børn med at forstå, være i og håndtere – en nogen gange svær hverdag eller livssituation. 
børn i terapi Fyn - børn i terapi Odense - barn i psykoterapi Fyn - barn i psykoterapi Odense - barn til psykolog Fyn - barn til psykolog Odense

BØRN i TERAPi

 

Hjælper børn med at forstå, være i, håndtere og komme bedst muligt igennem – en nogen gange svær hverdag eller livssituation. Sådan at de får mulighed for at udvikle sig sundest muligt, nu og på længere sigt i deres liv – trods måske vanskelige omstændigheder.

 

Mine tilgange til at have børn i terapi er tilpasset det enkelte barns behov, alder, udvikling, vanskeligheder m.v. Nogle af de terapiformer og metoder jeg benytter – ud over en fortrolig professionel og ofte for barnet meget lettende samtale – er bl.a.:

 

Kontakt mig – så vi kan få justeret på og skabt rammer og forhold og forståelse og bearbejdning og healing – og hvad der nu skal til – for netop din guldklump (lille som stor) kan komme til at trives og udvikle sig som han/hun skal.
barn i terapi - barn til psykolog - barn til psykoterapi - børn i terapi - barn til psykoterapeut
barn i terapi - barn til psykolog - barn til psykoterapi - børn i terapi - barn til psykoterapeut
barn i terapi - børn i terapi - barn i psykoterapi Odense - barn til Psykolog Fyn
barn i terapi Odense - børn i terapi Fyn - barn i psykoterapi Fyn - barn til Psykolog Odense

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Det er roligt at snakke med dig. Og det er rart, for jeg er en meget følsom dreng, som også godt kan lide at lave sjov, og det kan jeg også hos dig.”

– 11-årig dreng –

 

“Jeg har sendt mange jeg kender ned til Cetrine. Og vi har selv igennem mange år (on and off) benyttet Cetrine, når vi har brug for hende, bl.a. til bearbejdning af mine barndomstraumer, diverse familiekriser, som forholdet til min mor, min far, vores aborter, sorg og problemer med at blive gravid, vores (2-årige) barns alvorlige sygdomsperiode – og tagen omsorg for vores andet barn (11 år) og os som par og familie igennem det hele. Hvor er det rart for mig at vide, at jeg og vi alle “bare” kan komme til dig og få ro på livet.”

– 35-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 

“Sikke en afslappet og smilende dreng jeg får med hjem fra dig. Sikke en dejlig kombination af massage, meditation, chakraer, mindfulness, healing, kraniosakralterapi og energibaner du tilbyder. Det er SÅ godt og dejligt at lytte til din guidening, mens jeg er til behandling med min søn hos dig – og når jeg selv er på briksen. Det er SÅ godt at vi har dig. Det er godt at vi har dig, så min søn og jeg har et sted at komme hen og komme i balance og opleve at komme i en tilstand af at have det godt – når min søn ikke trives og ofte ikke vil være i skolen – og når der er umenneskeligt lang ventetid på udredning og behandling i psykiatrien – og al den stress og frustration det medfører for hele familien.”

– Mor til 9-årig dreng med ADHD og kommunikationskonsulent –

 

 

“Det er spændende og giver meget mening, det jeg lærer hos dig. Og det er en stor hjælp, både i forhold til mine forældre, skolen, kammeraterne og min måde at tænke om mig selv og det hele. Jeg føler at du forstår mig – og du har lært mine forældre at forstå mig – så jeg har fået meget mere frihed til at være mig – og være teenager og være glad – og igen at kunne koncentrere mig om at følge med i skolen og lave lektier.”

– 14-årig dreng –

 

Læs mere om hvad andre siger

børn i terapi - børn til psykolog - børn i psykoterapi - børn i terapi - børn til psykoterapeut