iMAGO RELATiONS-FOKUSERET TERAPi

IMAGO PARTERAPi ODENSE. METODEN ER EN ViDENSKABELiG OG iNTERNATiONALT ANERKENDT METODE, SOM DU KAN DRAGE NYTTE AF AT LÆRE AT ANVENDE i PRAKSiS, i DiT PARFORHOLD, i FAMiLiEN, i VENSKABER OG PÅ ARBEJDET – OG HERVED KAN DU VÆRE MED TiL AT BiDRAGE TiL AT SKABE KONSTRUKTiVE, KONFLiKTLØSENDE, NÆRVÆRENDE, UDViKLENDE OG ANERKENDENDE DiALOGER i DiNE RELATiONER.

 

Imago Parterapi

Odense – Fyn

 

 

HVAD ER iMAGO PARTERAPi ODENSE – RELATiONS-FOKUSERET TERAPi?

Helt enkelt sætter iMAGO PARTERAPi Odense, som er relationsfokuseret terapi, skub i en udvikling og forståelse i selve relationen fx i parforholdet, forældre-barn-relationen, arbejds-relationer, venskaber m.v. Det betyder at den indsigt og erkendelse, man får under terapien er en fælles opdagelsesrejse. Dermed udvikler man sig selv og bidrager til at nære og udvikle sine relationer, fx parforholdet på én og samme tid.

Relationsfokuseret terapi består af en række terapeutiske processer og dialoger, der gør parterne bevidste om deres overlevelses-strategier og følelsesmæssige reaktioner.

Relationsfokuseret terapi bygger på en helt særlig kommunikationsform, ‘den anerkendende dialog’, og denne dialog kan få selv den mest genstridige magtkamp til at opløse sig – og få mistillid og bortvendthed til at smelte.

Relationsfokuseret terapi er kendetegnet ved at terapeuten er mere støttende end styrende. Det betyder, at vejen til det mere livfulde og trygge forhold foregår åbent og aktivt i relationen og ikke alene inde i den enkelte, hvilket giver forholdet de mest optimale muligheder for at holde fast i de nye indsigter og følelser.

 

DEN ANERKENDENDE DiALOG

Den anerkendende dialog, er inspireret at Imago Terapi, Carl Rogers PersonCentrerede Terapi, den Narrative metode og Den nye Hjerneforskning omkring affektregulering og mentalisering.

Den anerkendende dialog er med til at udvikle vores evne til selvregulering. Den er baseret på at skabe tryghed og er med til at skabe en åbenhed, en kontakt og et nærvær, som gør det muligt, i parforholdet og i andre relationer virkelig at se, høre og forstå den anden, sig selv og relationens betydning – at så at sige finde guldet i frustrationerne.

Den anerkendende dialog træner og udvikler vores evne til at være nærværende på en anerkendende måde i forhold til os selv og hinanden, som skaber tryghed og trivsel og giver selvværd, der skaber plads til udvikling, livfuldhed, kreativitet og overskud.

 

OM RELATiONER & iMAGO PARTERAPi ODENSE

Parforhold, forældreskab, forældre-barn-forhold, venskaber, arbejdsrelationer. Alle relationer rummer muligheden for at føle sig tryg, anerkendt, elsket – og det trives de fleste af os naturligvis rigtig godt med.

Men relationer rummer også mere udfordrende oplevelser, som frustration, kriser, konflikter, magtkampe, vrede, sårbarhed og ensomhed m.v.

Forskning viser at sundhed og trivsel hænger sammen med vores liv i relationer.

Når vi bliver født, er ca. 30% af vores hjernekapacitet udviklet. De sidste 70% udvikles senere i de sociale relationer vi indgår i, og udviklingen er afhængig af den sociale tilknytning.

Vi er heletiden med til at skabe hinanden i relationen – det er vi også som voksne.

At der opstår krise, frustration og konflikter i vores relationer til hinanden er helt almindeligt. Og vi har, som voksne, selv stor indflydelse på, hvordan vi håndterer de svære situationer.

 

DU FÅR

Ved hjælp af principperne og metoderne i iMAGO PARTERAPi Odense -Relations Fokuseret Terapi får du/I værktøjerne, indsigt og læring der kan hjælpe dig/jer med til enhver tid, og i forhold til selv de største frustrationer, magtkampe og konflikter, at kunne vende situationen til konstruktiv dialog og gensidig
forståelse, der udvikler og skaber mulighed for nærvær og opbygger tillid og tryghed i relationen.

 

 

“Vi fødes i forbundethed,
vi lider i adskildthed,
og vi udvikles i gensidighed.”

– Anne-Lise Løvlie Schibbye –

 

 

Kontakt og bestil tid via:

41 63 02 84
cb@corre-inspirre.dk

 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

MEDLEM AF DANSK PSYKOTERAPEUTFORENiNG, FORENiNGEN AF UDDANNEDE PSYKOTERAPEUTER OG PSYKOTERAPEUTiSKE UDDANNELSESSTEDER i DANMARK

Jeg har været privat praktiserende Psykoterapeut i Odense siden 1999 og jeg elsker det.

Jeg har mere end 29 års intensiv psykoterapeutisk erfaring. Og jeg har til dato haft langt over 8000 forskellige mennesker i terapi, i langt over 20.000 timer.

 

imago parterapi fyn - imago parterapi odense - imago parterapi Skype - imago parterapi online - imago relationsterapi odense - imago relationsterapi fyn
imago parterapi Fyn - imago parterapi Odense - imago parterapi Svendborg - imago parterapi Langeland - imago parterapi Tranekær - imago parterapi Rudkøbing
Imago Terapi Fyn - Relationsterapi Odense - imago parterapi fyn - imago parterapi odense - imago parterapi Skype - imago parterapi online - imago relationsterapi odense - imago relationsterapi fyn

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Vi er meget trygge ved at komme hos dig. Samtalerne hos dig, skaber en kontakt og nærhed og forståelse imellem os, som vokser mere og mere, også imellem sessionerne. Og det til trods for at vi i vores arbejdsliv, har mere travlt end nogen sinde.”

– Par, læge & ingeniør i Parterapi Fyn, i forbindelse med utroskab –

 

 

“Vi skulle være startet på det her for længe siden!”

– Sagt af mange par i Parterapi Fyn –

 

 

“Sessionerne hos Cetrine løfter trin for trin vores parforhold og familieliv i en sammenbragt familie til højere niveauer, mere nærvær, større tillid og tryghed – og mere kærlighed i mellem os. Processen går støt og roligt den rigtige vej. Og det er jeg meget taknemmelig for.”

– 49-årig mand, far og direktør –

 

 

“Hej Cetrine. Tak for sidste session. Efter sessionen tog vi hjem og lavede aftensmad og snakkede på livet løs. Det har givet os begge meget ro i sindet omkring det hele og hvordan vi fremadrettet kan håndtere eventuelle udfordringer, nu hvor vi ved, hvordan hinanden har det/føler. Så tak for det.”

– Par på h.h.v. 24 år & 25 år –

 

 

“Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”

– 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

 

 

 

“Det er en dejlig enkel, brugbar og virkningsfuld måde du griber det an på. Stor ros til dig!”

– 48-årig kvinde, leder og forsker på universitetet – Parterapi Fyn –

 

 

“Min kone siger at hun fik mere ud af at være inde hos dig de to timer i sidste uge, end hun har fået ud af at gå hos hendes psykolog igennem det sidste år!” 

– Mand, far & selvstændig erhvervsdrivende i parterapi & individuel terapi –

 

 

“Det giver meget mening og forståelse, den måde du underviser i hjernens måde at fungere på, i relation til vores IMAGO-parterapi hos dig.”

– 58-årig mand og Neurokognitiv Pædagog –

 

Læs mere om hvad andre siger

Imago Parterapi Odense - Imago Parterapi fyn
imago parterapi fyn - imago parterapi odense - imago parterapi Skype - imago parterapi online - imago relationsterapi odense - imago relationsterapi fyn
imago parterapeut Fyn - imago parterapeut Odense - imago parterapeut Svendborg - imago parterapeut Langeland - imago parterapeut Tranekær - imago parterapeut Rudkøbing