Intensiv Parterapi 

Fyn – Odense – Langeland – online

 

Når I seriøst vil styrke jeres parforhold – og skabe meningsfuld udvikling og bæredygtig trivsel

 

 

ViL I Gi’ JERES PARFORHOLD EN KONSTRUKTiV CHANCE?

Så Intensiv Parterapi Fyn med fokus på netop jeres parforhold en rigtig god og effektiv investering.

I vælger selv, hvor mange dage og timer i ønsker med professionel støtte via Intensiv Parterapi, med tid til fordybelse, nærvær, forståelse og udvikling af Jeres relation.

Via Intensiv Parterapi Fyn vil I få et nærværende, intenst fokus på jeres forhold, og det som I hver i sær og sammen ønsker at rette fokus på, og måske komme mere i dybden med, end det I har mulighed for på egen hånd.

Intensiv Parterapi Fyn giver jer ‘værktøjer’ og ny viden, som I kan tage i anvendelse med det samme, og efterfølgende udvikle der hjemme.

Intensiv Parterapi Fyn giver jer mulighed for at begynde at se tingene fra nye vinkler, med nye muligheder, øget bevidsthed og bedre trivsel og livskvalitet, sammen og individuelt.

– OG findes der noget mere værdifuldt at investere i …?

 

Hvornår er Intensiv Parterapi en god investering?

 

Måske er jeres hverdag præget af:

 • længsel efter mere nærvær og dybde med din partner ..
 • et behov for at blive bedre til at kommunikere ..
 • krise, som gør at jeres forhold trænger til ekstra pleje ..
 • misforståelser, skænderier, gentagne konflikter og frustration ..
 • behov for nye konstruktive måder at løse jeres konflikter på ..
 • nogle helt specifikke temaer, som trænger til tid, fordybelse, og måske gensidig forståelse ..
 • der har været utroskab ..
 • fysisk eller psykisk vold ..
 • traumatiske oplevelser i jeres forhold – eller fra tidligere oplevelser hos en af jer eller begge ..
 • behov for at udvikle jeres kompetencer og samarbejde i forhold til at være forældre, til små eller større børn ..
 • brug for at finde fælles fodslag i forhold til børneopdragelse ..
 • ønsker om at arbejde med jeres forhold og hvordan I kan styrke (eller genfinde) nærheden og de varme følelser igen ..
 • ønsker om at give et helt nyt parforhold effektive, fælles ‘værktøjer’ med fra starten; så I dels kan forebygge at skulle komme til at gentage gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, som I måske har oplevet i tidligere parforhold, dels opbygge et helt nyt og nærende forhold, på et fundament som I bevidst bygger op sammen ..
 • ønske om at udvikle, frem for afvikle jeres parforhold ..
 • ønske om at udvikle og skabe et parforhold der bygger på jeres vigtigste værdier ..
 • ønsker om nogle intensive dage med tid og ro til fordybelse i hinanden, der styrker jeres parforhold ..

 

Jeg har værktøjerne

Vi afsætter det antal timer og dage som I ønsker og har brug for til at sætte intensivt i fokus på og komme i dybden med det som er vigtigt for jer forhold.

Det vil sige I er sammen med mig 2 – 5 timer pr. dag, (afhængigt af hvad vi aftaler), evt. afbrudt af en frokostpause,

Intensiv Parterapi Fyn foregår i Odense C – i naturskønne omgivelser, lige ned til en større sø, og med stier langs Odense Å, med gå afstand til en række overnatningsmuligheder (hvis I kommer langvejs fra) og med spisesteder lige i nærheden.

Intensiv Parterapi kan også foregå hjemme hos Jer, hvis I foretrækker det, her kommer der så et pristillæg til for mine transportudgifter og transport tid.

Intensiv Parterapi Fyn planlækkes individuelt, ud fra Jeres behov og ønsker.

 

 

Bestil tid via:

41 63 02 84
cb@corre-inspirre.dk

intensiv parterapi fyn - intensiv parterapi odense - intensiv parterapi Skype - intensiv parterapi online - akut parterapi fyn - akut parterapi odense - erfaren parterapeut fyn - erfaren parterapeut odense - akut parterapi Skype - akut parterapi online
intensiv parterapi fyn - intensiv parterapi odense - intensiv parterapi Skype - intensiv parterapi online - akut parterapi fyn - akut parterapi odense - erfaren parterapeut fyn - erfaren parterapeut odense - akut parterapi Skype - akut parterapi online
intensiv parterapi fyn - intensiv parterapi odense - intensiv parterapi Skype - intensiv parterapi online - akut parterapi fyn - akut parterapi odense - erfaren parterapeut fyn - erfaren parterapeut odense - akut parterapi Skype - akut parterapi online
intensiv parterapi fyn - intensiv parterapi odense - intensiv parterapi Skype - intensiv parterapi online - akut parterapi fyn - akut parterapi odense - erfaren parterapeut fyn - erfaren parterapeut odense - akut parterapi Skype - akut parterapi online
intensiv parterapi Fyn - intensiv parterapi Odense - intensiv parterapi Svendborg - intensiv parterapi Tranekær
Intensiv Parterapi Fyn - Odense

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Det er meget positivt, at min kone og jeg er startet i terapi hos Cetrine. Cetrine har meget hurtigt spottet essensen i problemerne, som jeg godt har kunnet se, men som jeg ikke selv har formået at hjælpe min kone med at håndtere og ændre til noget mere hensigtsmæssigt. Min kone har været på antidepressiv medicin igennem de sidste 18 år. Og jeg forstår ikke, hvad psykologer og læger har haft gang i, med min kone i alle disse år, for hun har ikke fået det bedre af det – i perioder, tvært imod. Men vi oplever nu at terapien hos Cetrine – på indtil videre blot 3 uger, rykker på tingene i meget positiv retning – og ikke at det er nemt. Det går dybt og det gør til tider virkeligt ondt, at mærke og se tingene i øjnene – og ikke længere at dulme med medicin og alkohol. Men det giver redskaber til at håndtere udfordringer i hverdagen og forstå dybden i tingene. Og det bringer os tættere sammen, end nogen sinde som par. Og så lærer vi også at håndtere vores drenge på langt mere hensigtsmæssig vis. Meget givende terapi.”

– 37-årig far, leder og selvstændig –

 

 

“Jeg siger til alle at Cetrine er dygtig. Det er hendes bidrag til vores parforhold, der har gjort at vi nu 1 1/2 år efter at min mand var utro, har fået det bedre – på måder, som vi ellers ikke havde fået udviklet. For vi har ikke selv kunnet tænke os til den forandring der er sket med os – både i vores relation og individuelt. Hvor der før var ‘giftige’ surmulerier, dårlig stemning, ting vi aldrig talte om – men som jo har fyldt en masse i vores relation alligevel, konfliktskyhed m.m. Er der nu en meget positiv og kærlig stemning imellem os – på den autentisk og umiddelbare måde. Og der er blevet tillid og åbenhed og mod til at dele det der rører sig i os. Jeg kan næsten ikke forstå at det er blevet så godt – men det er det – SÅ mærkbart i både min krop og mit sind og i vores forhold. Det er en kæmpe gevinst i alt det der også har været virkelig, virkelig svært og smertefuldt!”

– 52-årig kvinde og IT-leder –

 

 

“Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”

– 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

 

 

“Sessionerne hos Cetrine løfter trin for trin vores parforhold og familieliv i en sammenbragt familie til højere niveauer, mere nærvær, større tillid og tryghed – og mere kærlighed i mellem os. Processen går støt og roligt den rigtige vej. Og det er jeg meget taknemmelig for.”

– 49-årig mand, far og direktør –

 

 

“Hej Cetrine. Tak for sidste session. Efter sessionen tog vi hjem og lavede aftensmad og snakkede på livet løs. Det har givet os begge meget ro i sindet omkring det hele og hvordan vi fremadrettet kan håndtere eventuelle udfordringer, nu hvor vi ved, hvordan hinanden har det/føler. Så tak for det.”

– Par på h.h.v. 24 år & 25 år –

 

 

“Jeg føler mig forstået af min mand – som aldrig før – og det var allerede i den allerførste parterapi-session inde hos Cetrine. Og i en situation, hvor jeg også følte mig ulykkelig som aldrig før, i relation til min mand. Det er virkeligt anvendelige og virkningsfulde redskaber vi får af Cetrine. Og allerede efter første gang hos hende, har vi fået skabt nyt håb for vores forhold og ro og tryghed i rummet imellem os. Og vi har værktøjer med hjem, så vi kan arbejde videre hjemme, bl.a. på at bringe mere kærlighed ind i vores forhold, og genfinde gnisten, som for min mands vedkommende er aftaget på det seneste, og som er en af grundende til at vi har kontaktet Cetrine.”

– 28-årig kvinde, mor og social- og sundhedsassistent –

 

 

“Jeg værdsætter virkelig meget at min kone hårdnakket holdt fast i at trække mig med ind til Cetrine. For det vi lærer inde hos Cetrine gør at vi har fået et meget mere roligt, kærligt, nært, respektfuldt og tålmodigt forhold. Vi har lært at forholde os virkeligt positivt til hinanden – også når tingene er svære – hvor vi for bare få uger siden og før vi startede i Parterapi hos Cetrine, var meget kritiske over for hinanden, især jeg var. Og vi havde massive tendenser til at skyde skylden på hinanden, og brokke os over hinanden. Som jo ‘bare’ har gjort det hele meget værre. Nu er vi stille og roligt igang med at lære nye tilgange til at kunne udvikle det respektfulde forhold vi begge dybest set ønsker. Og det giver os begge håb og tro og tillid til fremtiden sammen og med vores børn.”

– 48-årig mand og selvstændig –

 

 

“Tusind tak! Du er guld værd.”

– 49-årig kvinde, mor, selvstændig psykoterapeut og uddannelsesleder –

 

 

“Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise p.g.a. utroskab i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”

– 53-årig mand, far og regnskabschef –

 
 
“Kæreste Cetrine, tak for din dejlige og kærlige måde at være på <3. Både i forhold til behandling af min angst, vores problemer i parforholdet og mit alkohol misbrug.”

– 46-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 

“Jeg har ikke vidst, hvad jeg skulle gøre for at få det bedre – før jeg mødte Cetrine. Jeg har i rigtig mange år – siden jeg var barn og ung, vidst at jeg havde det rigtig svært. Og jeg har været på antidepressiv medicin, de sidste 18 år – indtil jeg trappede ud, da jeg startede i terapi hos Cetrine for en måned siden.
Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg kunne blive pille-misbruger og alkoholiker – var igang med det – eller tage ansvar for at forstå dybden i årsagerne til, hvorfor jeg var nået så langt ud, i relation til mig selv, min trivsel OG mangel på samme og mit selvværd, som var meget lavt – og nu virkeligt er under opbygning. Og i forhold til mine drenge og min mand – vores parforhold og familieliv. Samt i forhold til min tilgang til min virksomhed, min leder-rolle og mine ansatte.
Både jeg og min mand er i samarbejde med Cetrine igang med at få redskaber og dybdegående forståelse i og til os selv og hinanden og vores børn og virksomheder.
Og efter blot en måneds samarbejde med Cetrine, har jeg og vi fået troen på at mit og vores liv virkeligt kan blive så godt som aldrig før – det er SÅ fantastisk og SÅ rystende – at reflektere over – på samme tid. Og på den virkeligt positive måde. Men det kunne have været gået helt galt – med brud af forhold, vores lille familie, lukke min virksomhed, misbrugs-tiltag m.v. – hvis ikke vi var startet på denne proces hos Cetrine – hvor vi kommer i dybden med at forstå og løse problemerne til bunds.
Mine veninder synes jeg er SÅ sej, når de hører om, hvad og hvordan jeg arbejder med mine problemer hos Cetrine – og derhjemme imellem sessionerne. Og min mand og mine børn mærker SÅ meget den positive effekt – som påvirker dem i virkelig positiv retning.
Tænk at det er muligt – på SÅ kort tid – efter SÅ mange år i frygt for vrede fra andre, konflikter, dårlig stemning, utryghed, misbrug m.m. – at skabe SÅ markant positiv forandring. Og det er ikke nemt – det kræver mod og villighed og vedholdenhed – men jeg kan se en vej og virkeligt positivt forandrende værktøjer og kommunikations-redskaber – der gør at selv de mest regide adfærdsmønstre kan forandres.
Det er SÅ givende at få Cetrines vejledning, nærvær, blide fint indføling, råd og måder at sige tingene på en god, mild og beroligende – virkeligt positivt forandrende måde.
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har mødt Cetrine – og jeg ville ønske at jeg havde mødt hende for mange år siden – det ville have gjort mit liv lettere – og langt mere nærende – langt mindre opslidende, angstfyldt og frustrerende.”

– 35-årig mor til to små børn, gift, virksomhedsleder og selvstændig –

 

Læs mere om hvad andre siger

intensiv parterapi Fyn - intensiv parterapi Odense - intensiv parterapi Svendborg - intensiv parterapi Tranekær