BESTiL TiD, FORLØB eller en gratis afklarende samtale

book tid til coaching Odense - book tid til coaching Fyn - book tid til coaching online - book tid til coaching Skype

Book en gratis

afklaringssamtale og

mærk kemien

Eller book din session eller dit forløb, med det samme:

   

  Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtigende samtale over telefon.

  Du skal sætte 15 minutter af til samtalen.

  Det er vigtigt at du oplever fortrolighed og god kemi med mig, som udgangspunkt for et godt samarbejde imellem dig og mig, med dig og din livssituation i centrum.

  Derfor tilbyder jeg en gratis afklarende samtale, til dig som er helt ny hos mig, inden vi indleder et terapi-, coaching-, kursus- eller uddannelsesforløb sammen. Sådan at du kan få en fornemmelse af, hvem jeg er og hvordan jeg kan hjælpe dig.

  Er du parat til at skabe forandring og til at arbejde med de udfordringer, du står i. Så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig igennem din rejse.

  Hvis du ønsker at booke en tid eller har spørgsmål til sessioner og forløb i klinikken, er du velkommen til at udfylde formularen, nederst på siden.

  Jeg sender svar til dig skriftligt, snarest muligt eller ringer dig op, så vi kan aftale nærmere.

   

  Ønsker du at blive kontaktet via mail, når jeg har nyheder og gode tilbud og rabatter.

  Eller vil du have adgang til den særlige V.I.P. rabat på mine rabatforløb.

  Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, nederst på siden her og få samtidig en lille smagsprøve på en guide til bl.a. at komme i ro og balance indeni dig.

  Ønsker du en gratis afklarende samtale (15 – 30 min.) over telefon omkring optagelse på min uddannelse eller om at starte et terapi- eller coachingforløb hos mig, skriver du også til mig i kontakt formularen herunder.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at være
  i kontakt med dig.
  AFBESTiLLiNG & TiDSÆNDRiNG:

  Hvis du bliver forhindret i at møde op til din tid, kan du aflyse eller ændre aftalen op til 24 timer inden din tid, uden beregning. Ved afbud senere end 24 timer før en aftale, skal du betale for den reserverede tid.
  Jeg sætter stor pris på at få et afbud eller en tidsændring så tidligt som muligt – altså når du selv ved at du ikke kan benytte tiden – sådan at andre kan benytte tiden.

  Ved udeblivelse eller for sent afbud/tidsændring, senere end 24 timer før en aftales starttidspunkt, betales sessionens pris.

  book tid til coaching Odense - book tid til coaching Fyn - book tid til coaching online - book tid til coaching Skype
  psykoterapi fyn - psykoterapi odense - coaching fyn - coaching fyn - parterapi fyn - parterapi odense
  Psykoterapi Odense - Psykoterapi Fyn - book tid til coaching Odense - book tid til coaching Fyn - book tid til coaching online - book tid til coaching Skype