HER KAN DU LÆSE UDTALELSER FRA ANDRE KUNDER, KLiENTER OG KURSUSDELTAGERE

 

 • “Jeg har meget stor gavn af sessionerne hos dig.”
  – 50-årig kvinde, mor og praktiserende læge –

 

 • “Jeg har simpelthen været så glad for at gå i terapi hos Cetrine. Hun er en varm og tillidsfuld terapeut, som har hjulpet og guidede mig igennem mit forløb. Vi har arbejdet med holding-terapi, som har været meget helende for mig. Cetrine har hjulpet mig med at finde ind til tanker og følelser, som jeg ikke vidste gemte sig i min krop, og hjulpet mig med at få dem bearbejdet. Hun er super dygtig og der er ingen tvivl om at det er den bedste investering jeg har gjort.”
  – 30-årig kvinde og lærer –

 

 • “Cetrine er som menneske og professionel terapeut, fantastisk! Jeg har prøvet mange veje for at få mit liv i balance, men intet har været bedre end Cetrines terapiforløb! Hun er et hjertevarmt menneske, som giver nærvær, tryghed og støtte. Hun er super god til at spore sig ind på problemets kerne, hvor hun derefter på en professionel og behagelig måde guider dig i den rigtige retning. Kan stærkt anbefales til jer, hvor livet gør ondt!!”
  – Michelle 20 år og studerende –

 

 • “Jeg har sendt mange jeg kender ned til Cetrine. Og vi har selv igennem mange år (on and off) benyttet Cetrine, når vi har brug for hende, bl.a. til bearbejdning af mine barndomstraumer, diverse familiekriser, som forholdet til min mor, min far, vores aborter, sorg og problemer med at blive gravid, vores barns alvorlige sygdomsperiode – og tagen omsorg for vores andet barn og os som par og familie igennem det hele. Hvor er det rart for mig at vide, at jeg og vi alle “bare” kan komme til dig og få ro på livet.”
  – 35-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 • “Hvis du ikke har været hos Cetrine. Så kan jeg fortælle dig, at der er en så fin energi i hendes rum. SÅ dejlige omgiveler og fine møbler. Og hun er en meget kompetent, dygtig og erfaren psykoterapeut og spirituel leder.”
  – 46-årig kvinde, mor og fotograf –

 

 • “Jeg får nye vigtige erkendelser, hver gang jeg taler med dig – igennem indtil videre 6 år.”
  – 30-årig kvinde og psykologistuderende –

 

 • “Jeg har været glad for at komme hos dig – jeg har fundet en styrke i mig selv, som var gledet i baggrunden – og den styrke er med til at jeg har fået det bedre i mit parforhold og generelt.”
  – 42-årig kvinde, mor og leder –

 

 • “Den smukke, fine, kærlige, omsorgsfulde, sensitive energi du har – og som dine omgivelser i og omkring din praksis også afspejler, gør mig SÅ godt. Jeg kan rigtig godt lide den dybdegående og indsigtsgivende kombination af psykoterapi, relationsterapi og terapeutisk massage, som du tilbyder. Du hjælper mig både i relation til mit arbejde og mit privatliv.”
  – 42-årig kvinde, mor og efterskolelærer –

 

 • “Jeg oplever at jeg får værdi for alle pengene hos Cetrine, hvert et øjeblik.”
  – 29-årig mand og gymnasielærer, i forbindelse med angst og krise i parforholdet –

 

 • “Via samtalerne med dig, har jeg på kort tid taget flere kvantespring i min stilling som direktør i en international virksomhed. Og når jeg benytter de værktøjer du har givet mig, i dialoger med mine samarbejdspartnere, i virksomheden og privat, får jeg ofte ros for min måde at være på og for min måde at håndtere nogen gange udfordrende samtaler. Du har også lært mig at være ikke dømmende og at komme af med min tendens til at lave drama og hidse mig op – over stort og småt. Jeg har ikke lyst til at udsætte min krop for den vrede mere. Og du har også så mange gange peget på at alkohol ikke er godt for mig, og endelig har jeg også valgt at lægge den dulmeadfærd på hylden – hvilket betyder at jeg mærker mig selv og min kæreste og livet meget mere intenst og klart. Og jeg er langt mere klar i mit sind og mere ren i min krop og min hud. Jeg er virkelig igang med en udrensning på mange planer. Og værktøjerne du har givet os til vores parforhold er også virkeligt berigende, ja guld værd, i forhold til nærvær, fortrolighed, tryghed, dybde, inderlighed, at kunne snakke om alting, uden at skændes, som tidligere, men lære hinanden dybere og dybere at kende, i små som store vigtige detaljer. Jeg er SÅ taknemmelig for alt det du har lært mig.”
  – 49-årig mand, far og direktør –

 

få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE

 

 • “Kære Cetrine. Tak for din støttende og omsorgsfulde snak i går. Du hjælper mig SÅ meget! Kærlig hilsen ..”
  – 38-årig kvinde, mor og pædagog – (I behandling for angst og OCD).

 

 • “Jeg synes vi har en dejlig kemi og at vi griner så dejligt sammen. Og så er du rigtig dygtig til dit arbejde. Jeg oplever bedringer på flere områder, allerede efter to gange hos dig.
  – 68-årig kvinde, mor og pensionist –

 

 • ” Kropsterapi, mindfulness, relationsterapi og spirituel terapi hos Cetrine virker helt vildt godt! Jeg er blevet meget mere nærværende end nogen sinde. Jeg er blevet god til at se, mærke og slippe det som ikke nærer mig – men som har drænet mig – både inde i mig og omkring mig – så langt tilbage jeg kan huske, i min barndom. Den terapeutiske proces jeg er igang med hos Cetrine er MEGET hårdere end at løbe maraton, (Jeg har løbet maraton 3 gange). MEN også SÅ meget bedre, når terapien virker, som den gør SÅ godt, i samarbejdet med Cetrine! Jeg har også gået til psykolog, psykiater og hos andre terapeuter, tidligere – men ikke sluppet af med min angst, social angst og generel angst, OCD, hårdhed mod mig selv, nervøsitet og graviditets- og efterfødselsgener. Disse belastninger er i løbet af forløbet hos Cetrine, som jeg stadig er igang med blevet STÆRKT reduceret. Og det er en SÅ stor lettelse og MARKANT forbedring af min livskvalitet, både på mit job, i mit parforhold, i relation til mit barn og ikke mindst i min væren med mig selv inde i mig – i alle situationer. Det giver mening med den spirituelle dimension, som Cetrine så fint og respektfuldt har som en ekstra tilgang, hvis du er åben overfor det. Og Mindfulness-terapien og -træningen hos Cetrine er også SÅ godt! Det er det hele værd! Meget bedre end at tage medicin, som jeg også har prøvet. Tak Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor, pædagog og sygeplejerske –

 

 • “I løbet at mindre end 2 uger, er vores parforhold gået fra 2 – 8 (på en skala fra 0 – 10, hvor 0 er dårligst tænkelige situation i forholdet og hvor 10 er bedst tænkelige parforhold). Det er jo et lille mirakel. På baggrund af mine sessioner, indtil videre, hos Cetrine, og med konstruktiv hjælp af det hun lærer mig, har vores oplevelse af vores forhold – og hvad vi kan sammen i dialogen, praktisk og seksuelt, virkelig ændret sig markant – på under 2 uger. Og der er altså tale om uhensigtsmæssig adfærd – bl.a. uge-lange perioder med ‘dræbende’ tavshed – og virkelig giftig stemning imellem os, som har fundet sted igennem ca. 16 år.
  – Jeg har fået lettere ved at tale med min mand.
  – Vi har fået en bedre dialog.
  – Vi har fået et bedre seksuelt forhold.
  – Jeg er blevet mere fri i forhold til det seksuelle.
  – Der er større omsorg, gensidigt.
  – Mere nærvær.
  – Mere nydelse.
  – Jeg oplever at min mand er blevet oprigtig glad.
  – Vi har fået en samhørighed – som jeg har savnet i rigtig mange år.
  – Min mand er blevet mere mand – han er SÅ beskyttende overfor mig – og det er SÅ fedt!
  Og han ved ikke engang at jeg går i terapi hos Cetrine, i et længerevarende forløb.”
  – 37-årig kvinde, mor og butiksassistent –

 

 • “Kære Cetrine
  1000 tak : ) Jeg tror vi får en rigtig dejlig ferie og ikke mindst p.g.a. dig og den støtte du giver mig. Aldrig har nogen før hjulpet mig så meget!
  Vi ses og hav det rigtig godt til der!
  Stort knus.”
  – 37-årig kvinde, mor og sygeplejerske –
  (I behandling for angst, OCD og efterfødselsreaktioner).

 

 • “Det er helt fantastisk, hvad psykoterapi og mindfulness-terapi og træning hos Cetrine har gjort – og fortsat gør for mig.
  – Jeg har fået behandlet min spiseforstyrrelse (bulimi).
  – Jeg har fået behandlet min stress – og de små tilbagefald jeg kan få under perioder, som eksamen, hvor jeg føler mig presset – er stressen reduceret markant.
  – Jeg har fået behandlet mine PMS-gener.
  – Mine relationer til andre har ændret sig så fint og positivt.
  – Jeg er blevet passioneret for psykologi og psykoterapi – som jeg vil videreuddanne mig indenfor.
  Det er mirakler der er sket med mig og mit liv og mine relationer – mit selvværd og min livskvalitet – på alle livsområder – igennem den tid jeg har gået i terapi hos Cetrine.”
  – 21-årig kvinde og socialrådgiverstuderende –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg har i dag på arbejde forsøgt at have dine gode råd i mit hovede og oplevede at komme hjem  med en god følelse i maven. KH S : *”
  – 31-årig kvinde og folkeskolelærer –

 

 • “Det er meget givende at gå i terapi hos dig, bl.a. for at få hjælp til at komme af med spiseforstyrrelsen bulimi. Ud over selve terapien, som er meget alsidig og dybdegående, både kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt, relationelt og livshistorisk. Så er det også virkeligt inspirererende og berørende – når du nogen gange deler dine egne erfaringer omkring svære livsomstændigheder med mig – og dine givende og opbyggende veje igennem dine egne kriser og vanskeligheder – som har givet dig så stor succes med det du bidrager – og har bidraget til rigtig mange menneskers livskvalitet med – igennem mange år, i din psykoterapi praksis. Du giver mig SÅ stort håb og inspiration til der hvor jeg lige nu står med udfordringer i mit liv. Det er virkeligt godt. Tusind tak Cetrine.”
  – 20-årig kvinde og socialrådgiver-studerende –

 

 • “Tusind tak. Du er SÅ dygtig og SÅ professionel. Jeg ville ikke ønske at have været foruden al den hjælp du giver mig.”
  – 38-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

 • “Der var en i min omgangskreds, som fortalte mig at Cetrine Boes er en virkelig dygtig psykoterapeut.”
  – 63-årig kvinde, mor og lærer –

 

 • “Tak for et rigtig godt forløb, indtil videre. Jeg skal helt sikkert have resten af mindfulness-forløbet hos dig med, når jeg har økonomien til det.”
  – 37-årig kvinde, mor, alternativ behandler og butiksassistent –

 

 •  Jeg glæder mig  Hos Cetrine kan man få den skønneste massage og samtale.”
  – 38-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 • “Jeg har ‘Cetrine med’ i rigtig mange situationer. Selv juleaften – som en omsorgsfuld og kærlig støtte til min måde at forholde mig til de situationer og relationer jeg indgår i. De værktøjer, jeg og min datter har lært af Cetrine, er virkelig gode og virker godt, når jeg eller vi bruger dem. Jeg har fået det godt på alle områder, efter et års psykoterapi, relationsterapi og mindfulness-terapi hos Cetrine. Så det er blot nogle små justeringer der mangler – i at få det endnu bedre – og dem arbejder jeg videre med, i samarbejde med Cetrine. Hun fortår virkeligt at se og gå i dybden med tingene og skabe positiv forandring – på områder jeg tidligere ikke selv var bevidst om – og derfor heller ikke havde set som muligheder i at få en langt bedre livskvalitet – end jeg nogen sinde havde set muligt.”
  – 52-årig kvinde, mor, mormor og sygeplejerske –

 

 • “Det er 7 måneder siden at jeg med stor og positiv effekt afsluttede 8-sessioners mindfulness-forløbet hos dig. Og når jeg her efterfølgende, er vedholdende i at få lavet øvelserne fra 8-sessioners mindfulness-programmet hos dig, har jeg ro i hovedet. Ikke ‘bare’ mens jeg laver øvelserne – men i mine hverdage, når jeg laver en øvelse fra dig dagligt. Det er bivirknings-fri medicin for min krop og mit sind og min væren og gøren i min hverdag, privat og på mit arbejde. Jeg hviler i mig selv – og min ellers automatiske tendes til bekymringstænkning, selv-bebrejdende tanker, drænende planlægnings-tanker, alarmberedskab, frygt og tvivl på mig selv og andre – er så stort set ikke til stede. Så det er, sagt på den selv-omsorgsfulde måde – som jeg også har lært af dig, ret dumt ikke at få lavet øvelserne, den 1/2 time om dagen du anbefaler. For det har en markant positiv virkning på mig – og som jeg kan forstå på rigtig mange andre – når man drager omsorg for sig selv via dine mindfulness-guidede øvelser, blot den 1/2 time dagligt. Af hensyn til min trivsel og andres, hvis de læser med her – burde jeg/vi ikke afskære os selv for dette daglige livskvalitets boost.”
  – 24-årig mand og elektriker –

 

 • “Det er nogle gode værktøjer du giver. Og de virker!”
  – 46-årig mand og virksomhedsejer –

 

 • Det er utroligt, så enkelt – men dybt indsigts-givende og forløsende, det er, når koblingerne fra tidligere oplevelser – helt tilbage fra min barndom – af Cetrine bliver sat i forbindelse med følelsesmæssige vanskelige situationer og relationer i min nutid. Det giver SÅ meget mening. Og nye trygge, indsigtsfulde og klare veje at gå – og måder at anskue tingene på – i mine private og arbejdsmæssige vigtige relationer. Så jeg ikke længere skal være begrænset og lukket i mit hjerte som voksen – p.g.a. svigt og uhensigtsmæssig og hård behandling i min barndom. Sikke en ny og befriende måde at være på. En stor lettelse og frihed og fleksibilitet det giver.”
  – 52-årig mand, far, ingeniør og direktør –

 

 • “Hej Cetrine. Tak for sidste session. Efter sessionen tog vi hjem og lavede aftensmad og snakkede på livet løs. Det har givet os begge meget ro i sindet omkring det hele og hvordan vi fremadrettet kan håndtere eventuelle udfordringer, nu hvor vi ved, hvordan hinanden har det/føler. Så tak for det.”
  – Par på h.h.v. 24 år, sygeplejerske & 25 år, butiks chef –

 

 • “Det her været storartetat tale med dig – og får dine råd, i.f.t. at være blevet teenage-forældre.”
  – 45-årig mand, selvstændig IT-ingeniør, far til 14-årig dreng –

 

 • “Det er spændende og giver meget mening, det jeg lærer hos dig. Og det er en stor hjælp, både i forhold til mine forældre, skolen, kammeraterne og min måde at tænke om mig selv og det hele. Jeg føler at du forstår mig – og du har lært mine forældre at forstå mig – så jeg har fået meget mere frihed til at være mig – og være teenager og være glad – og igen at kunne koncentrere mig om at følge med i skolen og lave lektier.”
  – 14-årig dreng –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg kan mærke det hjælper og jeg er glad for at gå ved dig.”
  – 35-årig kvinde, mor og studerende –

 

 • “Efter jeg var blevet skilt fra min kone igennem 24 år, for ca. 1/2 år siden, kontaktede jeg Cetrine. Jeg var kommet i kontakt med en smertelig sorg og vrede over at kunne se, hvordan hændelser helt tilbage i min opvækst (ikke mindst et meget kærlighedsløst og hårdhændet forhold fra min stedfar) har sat sine spor i mit system og min måde at være på – både som far, ægtefælde og i mit erhverv, samt i andre vigtige relationer. Det ville jeg have professionel hjælp til at håndtere – så jeg ikke fortsætter med at være medskaber af uhensigtsmæssig væren – både med mig selv – og i relation til andre mennesker. Jeg får rigtig mange aha-oplevelser i sessionerne med Cetrine. Det som har været komplekst – og som har været frustrerende, konfliktfyldt, sorgfyldt m.m.m., bliver mange gange meget enkelt og lige til – og nemt at håndtere, når jeg lytter til og følger Cetrines anvisninger, guidede øvelser og tilgange til at forstå sig selv og sine relationer. Det er både lige til brugebare og virkningsfulde tilgange – på baggrund af nogen gange filosofiske og buddistiske livssyn. Det synes jeg rigtig godt om. Jeg får hjælp, til at håndtere forholdet til mig selv og min livshistorie, har nære og dybe samtaler med mine døtre på h.h.v. 25 og 16 år og kan forholde mig konstruktivt i dialogen med min x-kone – trods jeg oplever at hun forholder sig uhensigtsmæssigt over for vores børn, og i forhold til vores bodeling. Jeg bliver også mere og mere bevidst om at skabe et mere nærende liv og arbejdsliv for mig selv. Jeg får sorteret ud i ‘gamle’, drænende overbevisninger – og har fået fokus på at opbygge mit liv på selvvalgte, og for mig nærende værdier. – Jeg får hjælp af Cetrine, på måder, som jeg ikke ville ønske at have været foruden – jeg kunne blot ønske at jeg var begyndt på at arbejde på at tage hånd om mit liv, på denne selvansvarlige måde for mange år siden – det gør SÅ stor og meningsfuld og opbyggende en forskel, på alle områder i mit liv.”
  – 52-årig mand, far, morfar og selvstændig ingeniør –

 

 • “Du er SÅ dygtig og klog. Du er virkelig god til at formulere dig. Jeg bliver SÅ klog på mig selv og andre mennesker af alle samtalerne med dig. Der er SÅ meget at lære af og blive klog på – i selv det sværeste i livet. Det er meget positivt at komme hos dig. Det har bevirket at jeg har fået meget konstruktive tilgange til mange flere områder og relationer i mit liv og min haverdag – ud over at have fået behandlet min spiseforstyrrelse.”
  – 21-årig kvinde og sygeplejestuderende –

 

 • “Dejligt at møde dig. Dejligt rum du har – det er SÅ indbydende at komme.”
  – 63-årig kvinde, mor og mormor, pensionist –

 

 • “En af mine bedste kammerater fra folkeskolen, som jeg stadig er venner med, havde fortalt mig, at han har gået i terapi hos en psykoterapeut, som han fik meget ud af. Og da jeg hørte om det, tænkte jeg at jeg også ville starte hos en psykoterapeut – for at komme at med min angst, som forhindrer og hæmmer mig i rigtig mange hverdagsting. Jeg ville dog finde min egen terapeut, og spurgte ikke min gode ven, hvem terapeuten var som han har gået hos. Efter jeg så er startet hos Cetrine, som jeg har fået stor hjælp af – og angsten var aftaget meget – allerede efter første session og ugens øvelser efter første session, fandt min ven og jeg ud af at det også er Cetrine han har gået hos. Og det gør ikke noget. Det vigtigste er at det virker. Og det gør det. Det er meget lettende og befriende.”
  – 24-årig landmand –

 

 • “Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”
  – 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 • “Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”
  – 52-årig mand, far og selvstændig –

 

 • “Jeg har meget nydt at dele med dig.”
  – 25-årig mand og ejendomsmægler –

 

 • “Du er virkelig dygtig til dit arbejde. Jeg har dyb respekt for det du gør og laver.”
  – 53-årig kvinde, mor, mormor og neurointensiv sygeplejerske –

 

 • “Kæreste Cetrine. Tak for i dag, for din måde at være på, dine kram og berøring og alle dine meningsfulde ord.”
  – 47-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”
  – 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

 

 • “Tak fordi jeg har mødt dig. Det betyder SÅ meget. – Gid jeg havde mødt dig noget før!” “Jeg og min mand får hos Cetrine hjælp til bl.a. at rede vores ægteskab, håndtere konflikter med vores børn og i vores parforhold, forstå psykologien i de vanskeligheder vi og jeg har, trappe ud af medicin mod angst og depression (som jeg har været på igennem 17 år), komme ud af et alkoholmisbrug, forstå dybden i, hvordan vanskelighederne i min opvækst – har indflydelse på mine nuværende relationer og mine måder at handle og reagere på – både privat og i min forretning – især, når jeg føler mig presset, udvikle min forretning og min måde at drive den på, herunder at udvikle mine ledelses-evner, m.m.m.”
  – 35-årig kvinde, mor, leder og selvstændig –

 

 • “Jeg har brug for dig lige nu. Det eneste sted jeg føler ro indeni, er når jeg er i det her rum sammen med dig. Det bygger mig op, til at kunne være i og mestre alt det jeg skal stå til i mit liv.”
  – 33-årig kvinde og studerende –

 

 • “Jeg startede hos Cetrine, da det så aller sortest ud. Jeg var stresset/depressiv/udbrændt og det var som om at der ingen vej var tilbage. Jeg var så overgearet af myldertanker og bekymringstanker, at jeg følte mig så lille og magtesløs. Cetrine mødte mig med åbenhed og et stort engagement. Hun var utrolig dygtig til at spore sig ind på mine vanskeligheder og afhjælpe dem ved brug af hendes tekniker. Det fik mig til at indse at livet er så meget større og at den bobbel af myldertanker som jeg selv havde skabt, var mindre betydningsfuld. Jeg takker hende tusind gange for et godt forløb og for en god behandling!”
  – Kristian, 23 år, social- og sundhedsassistent –

 

 • “Dejligt og hårdt arbejde – på samme tid, at komme mere i kontakt med mig selv og mine autentiske følelser, via psykoterapien.”
  – 38-årig mand, far, ingeniør og forsker –

 

 • “Du er en meget tryg person at være ved. Og jeg er meget ydmyg for dit C.V. og overfor din måde at arbejde på i praksis. Den psykoterapeut uddannelse jeg går på, har godkendt dig, som meget kompetent. Og jeg glæder mig til at fortsætte min egen-terapi del af min psykoterapeut uddannelse hos dig.”
  – 37 årig kvinde, mor, jordemoder og psykoterapeut studerende –

 

 • “Kære Cetrine. Tak for din hjælp de sidste snart 12 måneder. Af mit hjerte tak.”
  – 32-årig kvinde og studerende –

 

 • “Jeg får ro indeni, hver gang jeg er inde hos dig. Jeg føler mig taget alvorligt, set, mødt og forstået af dig. Det har jeg ikke andre, som jeg oplever der gør i mit liv. Så det er meget værdifuldt for mig, at jeg kan blive mødt sådan som jeg altid har haft brug for, hos dig, nu. Og så giver det motivation og jeg føler mig ved godt mod og handlekraftig, når jeg går fra dig – har konkrete ting med, som jeg kan gå ud i mit liv og handle på, så der sker en positiv forandring, skridt for skridt – i et tempo jeg har det godt med.”
  – 33-årig kvinde og chef –

 

 • “Jeg er sådan ‘helt høj’ over hvor givende det her er! Og meget lettet over, hvor godt det er at få talt om og blive set og mødt med milde øjne og faglig dygtighed af Cetrine, i selv det mest skamfulde og sårbare i mit liv. Og i det at få skabt ny bevidsthed om sammenhænge i min historie, som delvist er ubevidste – så jeg kan begynde at forstå mig selv dybere og derved behandle mig selv mere kærligt. Jeg er især i terapi, for at opbygge mit selvværd og for at forstå og knække koden på min overvægt – så jeg kan komme til at tabe mig og holde en stabil og sund vægt.”
  – 38-årig mand, far og IT-leder –

 

 • “Tusind tak! Du er guld værd.”
  – 49-årig kvinde, mor, selvstændig psykoterapeut og uddannelsesleder –

 

 • “Det er trygt og rart at have rummet her sammen med dig, til at komme til bunds i at få talt om det der er vigtigt for os hver især – og derfor for vores forhold. Og det på trods af at vi faktisk i forvejen er gode til at tale om – også det der er svært og udfordrende i vores parforhold. Det giver ekstra fordybelse, indsigt, forståelse, nærvær, kærlighed og respekt for os selv og hinanden og vores forskelligheder – og ikke mindst troen på og tilliden til at vi kan blive sammen – trods krisen vi lige nu er på vej igennem, at have Cetrine med på sidelinjen.”
  – 27-årig kvinde og socialrådgiver –

 

 • “Jeg har ikke vidst, hvad jeg skulle gøre for at få det bedre – før jeg mødte Cetrine. Jeg har i rigtig mange år – siden jeg var barn og ung, vidst at jeg havde det rigtig svært. Og jeg har været på antidepressiv medicin, de sidste 18 år – indtil jeg trappede ud, da jeg startede i terapi hos Cetrine for en måned siden. Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg kunne blive pille-misbruger og alkoholiker – var igang med det – eller tage ansvar for at forstå dybden i årsagerne til, hvorfor jeg var nået så langt ud, i relation til mig selv, min trivsel OG mangel på samme og mit selvværd, som var meget lavt – og nu virkeligt er under opbygning. Og i forhold til mine drenge og min mand – vores parforhold og familieliv. Samt i forhold til min tilgang til min virksomhed, min leder-rolle og mine ansatte. Både jeg og min mand er i samarbejde med Cetrine igang med at få redskaber og dybdegående forståelse i og til os selv og hinanden og vores børn og virksomheder. Og efter blot en måneds samarbejde med Cetrine, har jeg og vi fået troen på at mit og vores liv virkeligt kan blive så godt som aldrig før – det er SÅ fantastisk og SÅ rystende – at reflektere over – på samme tid. Og på den virkeligt positive måde. Men det kunne have været gået helt galt – med brud af forhold, vores lille familie, lukke min virksomhed, misbrugs-tiltag m.v. – hvis ikke vi var startet på denne proces hos Cetrine – hvor vi kommer i dybden med at forstå og løse problemerne til bunds. Mine veninder synes jeg er SÅ sej, når de hører om, hvad og hvordan jeg arbejder med mine problemer hos Cetrine – og derhjemme imellem sessionerne. Og min mand og mine børn mærker SÅ meget den positive effekt – som påvirker dem i virkelig positiv retning. Tænk at det er muligt – på SÅ kort tid – efter SÅ mange år i frygt for vrede fra andre, konflikter, dårlig stemning, utryghed, misbrug m.m. – at skabe SÅ markant positiv forandring. Og det er ikke nemt – det kræver mod og villighed og vedholdenhed – men jeg kan se en vej og virkeligt positivt forandrende værktøjer og kommunikations-redskaber – der gør at selv de mest regide adfærdsmønstre kan forandres. Det er SÅ givende at få Cetrines vejledning, nærvær, blide fint indføling, råd og måder at sige tingene på en god, mild og beroligende – virkeligt positivt forandrende måde. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har mødt Cetrine – og jeg ville ønske at jeg havde mødt hende for mange år siden – det ville have gjort mit liv lettere – og langt mere nærende – langt mindre opslidende, angstfyldt og frustrerende.”
  – 35-årig mor til to små børn, gift, virksomhedsleder og selvstændig –

 

 • “Jeg oplever Skype-sessionerne med Cetrine ligeså nærværende, dybe og givende, som når jeg mødes med hende fysisk i klinikken. I forhold til nogle af de emner jeg har oppe i sessionerne med Cetrine føler jeg mig endda mere fri og åben, i det at jeg sidder hjemme hos mig selv, og på den måde er mere modig i, hvad jeg tager op. Meget givende, dybdegående, trygge sessioner jeg har med Cetrine – trods den fysiske afstand – så har jeg hendes fulde nærvær, lige foran mig på skærmen, hjemme i min egen stue.”
  – 30-årig kvinde og psykologistuderende –

 

 • “Nogen gange ved jeg ikke, hvad jeg skal tale med dig om, inden jeg kommer ud til dig. Men alligevel går jeg fra dig med større indsigt, mere styrket, mere i kontakt med min intuition og mere i kontakt med min kerne. Det er også tydeligt for mig at øvelserne du giver mig, som jeg laver derhjemme er med til at bringe mig mere i kontakt med min kerne, og min intuitive vej – og mindre fanget af mønstre, som ellers kan holde mig i frygt og angstens ‘kasse’.”
  – Jan, 44-årig mand, far og virksomheds-leder –

 

 • “Kæreste Cetrine, tak for din dejlige og kærlige måde at være på <3”
  – 46-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”
  – 53-årig mand, far og regnskabschef –

 

 • “Spændende artikel du delte på FaceBook, om svær og tilbagevendende depression – og meget af det kan jeg genkende selv med at føle at jeg ikke slår til for de stadigt højere krav den moderne verden stiller og nærmest føle jeg drukner i krav fra andre, og kan mærke at jeg knokler og kæmper for at forsøge at gøre det godt nok og det gør jeg brænder ud fra tid til anden for det føltes ikke som at der er plads til at træde meget ved siden af .. Og så skal du vide at du er savnet, meget! Jeg mangler dig. Og jeg gør hvad jeg kan for at få sparet sammen så vi kan fortsætte min rejse sammen til forhåbentligt et mere livsglad liv : )
  Jeg vil gerne ha’ mindfulness programmet jeg har fra dig startet op igen – så jeg kan genvinde roen i hovedet så der ikke er alt den støj og unødvendige larm. Jeg kan også mærke et jeg er ked a det inden i, men kan ikke lukke det ud. Jeg ved at øvelserne fra mindfulness-forløbet hos dig, hjælper mig meget, når jeg får lavet dem. Så det vil jeg gå igang med igen. Og så glæde mig til at kunne supplere det at lytte til din stemme på lydfilerne, med at mødes med dig til sessionerne i klinikken igen.”
  – 33-årig mand og håndværker –

 

 • “Jeg oplever terapien hos Cetrine som at jeg kom med et meget rodet klædeskab, som jeg skridt for skridt får ryddet op i – og ‘tøjet bliver hængt på bøjler og sat sammen’ så det giver mening og dybtgående forståelse for sammenhænge mellem min fortid og min nutid. Og bevidsthed og viden om, hvordan mine tanker, følelser, og tidligere oplevelser påvirker min krop og min hjerne og min måde at handle og reagere på, ubevidst i min nutid – med mindre jeg får skabt bevidst opmærksom på – hvad det er for noget følelsesmæssigt og tankemæssigt ‘tøj’ jeg jeg tager på, fx i relation andre mennesker og bestemte situationer, hvor jeg er udfordret. Cetrine lærer mig så at sige at tage noget andet ‘tøj’ på og sætte det sammen på nye måder, pille noget fra og tilføre noget nyt, så det føles bedre, ser bedre ud, virker bedre og jeg trives gradvist bedre og bedre med min nye orden i ‘mit mentale og følelsesmæssige klædeskab’ – nu hvor jeg bruger metaforen af ‘et klædeskab der bliver skabt ny orden i’, som billede på mit terapiforløb hos Cetrine.”
  – 51-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

 • “Tusind tak for det hele. Det er virkeligt dejligt og lettende at tale med dig!”
  – N.H. 21-årig medicin studerende –

 

 • “Jeg har aldrig følt mig så set og forstået og tryg med et menneske før, som med Cetrine. Hun er virkeligt dygtig og er nået dybt med mig, hurtigt. Jeg har siden jeg var 17 år været på lykkepiller, efter min fars død – og en svær barndom – med kort sagt hårde forældre og mobning i skolen. Jeg har i flere omgange gået i forløb hos psykologer. Og senest været til udredning hos en psykiater. Nu er jeg startet, og det samme er min mand i psykoterapi og parterapi hos Cetrine. Og jeg må sige at det er meget relevante ting hun lærer os. Og følelsesmæssigt, psykologisk, kropsligt og relationelt i.f.t vores parforhold, vores børn og mine arbejdsrelationer, går det virkeligt i dybden og hele vejen rundt. Jeg har for første gang i mit liv fået håb om at få det meget bedre – trods min meget komplicerede og sårbare psyke. Jeg genkender meget fra borderline diagnosen. Jeg er igang med at trappe ud af medicinen mod depression og angst, efter 18 år. Og jeg får også Cetrines hjælp til at komme ud af mit alkohol misbrug. Jeg føler mig så omfavnet og mødt af Cetrine – i så gode hænder, helt bogstaveligt.”
  – 35-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Du er dejlig at snakke med, og klog og sød og smuk og rolig og varm og empatisk og uimodståelig ikke at skulle besøge igen tak for i dag min engel, for det er du! Du er en tryg klippe jeg kan læne mig op af og jeg sætter stor pris på dine råd.”
  – 45-årig kvinde og selvstændig –
 • “Jeg kan godt lide din måde at sige tingene på, klart og kontant. Og din samtidigt omsorgsfulde, nærværende og blide måde at være på. Det gør mig virkeligt godt. Og så er rummet med dig det eneste sted, hvor jeg helt åbent og ærligt, kan dele de svære ting jeg går med, uden at blive dømt eller vurderet, men mødt med forståelse og indføling. Det betyder virkeligt meget.”
  – 50-årig kvinde & sygeplejerske –

 

 • “Virkeligt rart og afslappende og meget nede i gear, og i kontakt med min krop, umiddelbart – blot efter den allerførste øvelse med Cetrine. Jeg har gennem længere tid bl.a. haft meget tankemylder, svært ved at være alene, kort lunte, føler mig svigtet af familiemedlemmer og nogle på mit arbejde, føler mig for lidt udfordret og samtidig ambitiøs. Jeg har også en del selvbebrejdende tanker. Og jeg har også haft det svært med at være gået fra min kæreste gennem 3 år. Jeg har først selv indset at jeg har brug for hjælp og sammen med min mor (som har kunnet se jeg havde brug for hjælp gennem længere tid) kontaktet Cetrine for en uge siden.”
  – 25-årig mand og ejendomsmægler –

 

 • “Hvorfor er der ikke andre af de psykologer og behandlere jeg har gået hos igennem mange år, som har kunnet bringe mig der hen, hvor du kan?!” “Jeg har døjet med noget angst altid. Og i terapien hos Cetrine er jeg blandt meget andet blevet bevidst om at jeg altid har haft rigtig mange katastrofetanker. Det er også – og meget beundringsværdigt er sket, er at disse katastrofetanker nu stort set er væk. Det er en kolossal lettelse. Og jeg forstå hvorfor, både via terapien Cetrine laver med mig – og via den undervisning hun giver mig i hvordan bl.a vores hjerner fungerer i relation til angst. Jeg startede i psykoterapi hos Cetrine for et par måneder siden, fordi jeg stod overfor at skulle spille en koncert, som jeg var panisk for ikke at kunne blive god nok til at gennemføre – og jeg havde svært ved at finde ro i mig selv til alene at kunne øve mig – og dertil havde jeg virkeligt mange katastrofetanker om alt, hvad der kunne gå galt – og hvordan folk ville pege fingre o.s.v. – o.s.v. Jeg har netop i weekenden spillet koncerten og det gik rigtig godt – jeg følte mig faktisk afslappet og mere fri end nogen sinde – undervejs. Og det samme ved koncerten dagen efter. Cetrine stiller nogle spørgsmål og har også kropsterapeutisk nogle tilgange, som jeg ikke har oplevet tidligere (og jeg har som sagt gået i rigtig meget terapi og til flere slags kropsterapeutiske behandlinger igennem årene). Og de tilgange hun anvender oplever jeg både udfordrende – i det det går tæt på kernen i mine problematikker – men at de virkeligt også rykker på fysiske, følelsesmæssige, tankemæssige og relationelle ‘ting’ i mit system – og det gør jo, at jeg er igang med at få en langt bedre livskvalitet – end jeg nogen sinde har oplevet.”
  – 69-årig mand og musiker –

 

 • “Da jeg startede hos Chetrine, for blot 5 uger siden, var jeg stresset, angst, nedtrykt og i sorg. Jeg havde rigtig mange katastrofetanker, tankemylder og virkelig meget dårlig samvittighed. Og jeg græd meget af tiden. Der har været et dødsfald for nyligt i vores nærmeste omgangskreds, og det satte en masse igang hos mig. Det der så også er blevet tydeligt i mit forløb hos Chetrine, er at jeg ikke trives i det job jeg har lige nu, plus mange andre vigtige indsigter, i at forstå mig selv dybere, bl.a. værdifulde indsigter om, hvordan episoder og omstændigheder i min opvækst har indflydelse på, hvordan jeg reagerer og forholder mig, især når jeg står i pressede situationer i dag. Det er guld værd, at kunne forstå sig selv på det plan, for så har jeg mulighed for at handle mere hensigtsmæssigt og tage bedre vare på mig selv og mine relationer, når jeg ikke længere er ubevidst om nogle vigtige sammenhænge, som egentlig hører fortiden til, men som jeg ubevidst har reageret ud fra, indtil Chetrine har peget på mulige sammenhænge og paralleller der ligger mange år tilbage, men som min krop stadig husker, og indtil fornyligt, uden for min bevidsthed. Jeg glæder mig til at blive endnu klogere på mig selv, igennem psykoterapiforløbet hos Chetrine. Indtil videre har jeg fået det godt. Jeg er kommet ned i gear. Jeg er afslappet. Jeg er mere i nuet. Jeg har fået sådan en ‘det skal nok gå’ ballast. Og sideløbende med psykoterapien hos Chetrine er jeg også igang med hendes veldokumenterede mindfulness-program – også meget givende og meget positivt forvandlende.”
  – 38-årik kvinde, mor og PHD studerende –

 

 • “Du er god til det du laver!”
  – 23-årig kvinde, i terapi mod spiseforstyrrelse –

 

 • “Cetrine er meget positivt inspirerende. Og de ting hun siger og gør er virkeligt smukke. Og det er med udgangspunkt i mine største smerter, frustrationer, depression, negativitet og opgivenhed, som er grundlagt helt tilbage i min opvækst. Forløbet hos Cetrine er både den vildeste udviklingsproces og en uddannelse i at være mig og finde og uddanne mig udfra mine vanskeligheder ind i gaven der findes her – som jeg er igang med dels at lære dybere at kende, finde, lære og forstå veldokumenterede metoder at håndtere den konstruktivt på. Jeg glæder mig helt vildt til at blive klar til at formidle min passion for at hjælpe andre der har det svært – til at få et sundt liv. Jeg er faktisk igang med at skabe min eget koncept og min egen sundhedsuddannelse, samtidig med at jeg får healet mine egne dybeste smerter og ubalancer, som er usunde for mig at hænge fast i – og som jeg ikke uden Cetrines vedholdende positive og konstruktive støtte, ville være i stand til at bevæge mig ud af, fordi det virkeligt opleves massivt. Men via terapi- og uddannelsesforløbet hos Cetrine bliver jeg vedvarende støttet og inspireret i en for mig sund og konstruktiv retning – i retning af min sande passion og mit autentiske selv – den jeg virkeligt er – samtidig med at jeg får virkelig omsorgsfuld og kompetent hjælp og støtte og healing til mine virkeligt selvsaboterende tendenser. Jeg har også stor respekt for og finder dyb inspiration i, samt oplever enorme ressourcer i det at Cetrine selv virkeligt kender til udfordringer, kriser og vanskeligheder på flere områder i hendes private liv – og det at hun åbent og ærligt deler ud af sine egne erfaringer med at have haft det virkeligt svært – og vejen igennem det, når det er relevant for min proces. Hun er virkeligt et forbillede og en inspirator for at vende det mest vanskelige og smertefulde i livet – til det mest opbyggende, ressourcefulde og positivt udviklende. Stor anbefaling af Cetrine herfra.”
  – 28-årig kvinde og pædagog –

 

 • “Det her er virkeligt alle pengene værd. Jeg mener at alle burde arbejde med sig selv, for på den måde at få det bedste ud af livet – både her og nu – og på den lange bane i livet. Jeg anbefaler Cetrine til alle.”
  – 29-årig kvinde og lærer –

 

 • “Jeg er SÅ glad for at jeg fandt dig, ud af alle de mulige terapeuter der er at vælge imellem.”
  – 30-årig kvinde og universitetsstuderende –

 

 • “Cetrine ser sider af mig og sammenhænge, også i relation til andre mennesker – som jeg aldrig har skænket en tanke før. Men det giver meget mening. Og hun ser rigtigt. Jeg føler mig set mere helt – som hele mig – end nogen sinde før. Og det bl.a. er med til at reducere min angst.”
  – 24-årig mand og selvstændig –

 

 • “Jeg har fået det meget bedre. Det her har gjort en kæmpe forskel. Jeg startede i terapi hos Cetrine p.g.a. angst og stress og med en del depressive symptomer. Jeg har indtil videre været i terapi hos Cetrine 4 gange, i løbet af de seneste 3 uger, og er startet på et forløb, som allerede har givet mig mere ro på tankerne. Jeg er blevet bedre til at træde tilbage fra tankerne – i stedet for at handle og reagere på dem. Jeg er meget glad for de øvelser Cetrine giver mig, og som jeg skal lave dagligt derhjemme, mellem gangene vi mødes. De går dybt ind og jeg når langt ind i mig selv i en ro og væren, hvor min nervøsitet og rastløshed ikke findes. Min kæreste siger også at jeg virker mere rolig, sover mere roligt og er mere fredfyldt. Jeg er også blevet meget bedre til at være alene – hvilket var et af mine største problemer, for bare 3 uger siden. Når jeg laver Cetrines øvelser og efter øvelserne, føler jeg mig helt renset ud, fri og afslappet. Det er meget intenst, dejligt, fedt og helt, helt roligt. Tænk at det er muligt med så stort et skift i trivsel – og på så kort tid!”
  – 26-årig mand og butikselev –

 

 • “Du er fantastisk.”
  – 31-årig kvinde og studerende –

 

 • “Så rart at snakke med dig! Tak! Det er rigtig godt <3 Godt at jeg startede ved dig! Du er forresten den bedste terapeut jeg nogensinde har gået ved! Siden jeg startede hos dig, for bare 3 uger siden, oplever jeg at tænke mindre over tingene, på den gode måde. Fx har jeg færre tvangstanker. Jeg spiser mere, hvad jeg har lyst til. Jeg har mindre tendens til at overanalysere. Jeg har en større accept af det der er. Og er blevet mindre kontrollerende. Jeg har fået større fokus på at spise hvad jeg kan lide og nyder. Og jeg har mindre fokus på kalorier. Min frygt for at tage på er også aftaget. Det er rigtig godt at du tager fat i temaer og omstændigheder i mit liv, som slet ikke har med mad at gøre. Bl.a. forholdet til min søster, min far og mor og til min kæreste. Det giver SÅ meget mening at få dybere indsigt i og forstå, hvorfor jeg er og gør som jeg gør, på dybere planer. Og så er det nogle gode lektier jeg får af dig. Glæder mig allerede til vores aftale i næste uge <3”
  – 23-årig kvinde, i terapi mod spiseforstyrrelse –

 

 • “Jeg har hørt så meget godt om dig – så det kunne ikke blive andre end dig! Da jeg stod og skulle finde en dygtig terapeut til at hjælpe min 25-årige søn ud af sin depression og frustration, da han var klar til det.”
  – 52-årig kvinde og mor –

 

 • “Jeg havde virkeligt gået længe før jeg tog mod til mig og skrev en mail til dig. Og så var det ‘bare’ så godt og naturligt og lettende at få delt med dig – de ‘ting’ jeg har gået med længe – og som jeg aldrig har delt med nogen, hverken venner eller familie. Ting som jeg oplevede som skamfulde og meget sårbare – og som jeg slet ikke kunne forestille mig at dele med nogen. Min første samtale med dig var i sig selv meget beroligende og lettende. Og jeg oplever en fin kemi imellem os. Jeg glæder mig til det videre forløb.”
  – Simon, 27-årig mand og universitetsstuderende –

 

 • “Tak for i dag, Cetrine. Det er SÅ godt og givende at tale med dig, hver eneste gang.”
  – 50-årig kvinde, mor og IT-ingeniør –

 

 • “Jeg var meget stresset og angst, da jeg startede hos Cetrine. Havde en lægehenvisning fra min læge. Jeg oplever nu efter blot 2 1/2 uge og 3 sessioner hos Cetrine, at jeg er bedre til at mærke efter min egen mavefornemmelse. Samtidig med at jeg er bedre til at lytte til hvad andre faktisk siger, i modsætning til at være et helt andet sted i tankerne fx i hvad jeg skulle nå eller ikke kunne nå, bekymringer, præstation o.s.v. som bl.a. prægede mig voldsomt, for bare nogle få uger siden. Den yoga Cetrine underviser mig i gør en stor forskel, fx mærker jeg bedre, hvor min krops grænser går. Jeg er blevet mere forbundet til min krop, og er mindre oppe i hovedet. Jeg er blevet markant mindre præsterende. Jeg er løber og har altid været meget præsterende, perfektionistisk og konkurerende i det. Nu løber jeg mere frit, nyder det og er meget mindre præsterende. Lytter til hvad min krop magter og ikke magter. Jeg har også lært at fylde min mave med glæde, når jeg skal på arbejde, i stedet for at være i hovedet, som har været fyldt med bekymringer, præstation, svært ved at koncentrere mig m.v. til for ganske nyligt. Jeg er blevet mere reflekterende, har flere brugbare og konstruktive tanker. Jeg er blevet bedre til at sige, hvad jeg føler og føle mig tryg ved det. Jeg er mindre nervøs. Og meget mindre optaget af at være perfektionistisk og ‘rigtig’. Jeg er begyndt at tale mere intuitivt, ud fra hvad min mave siger. Og min interesse for positiv psykologi og andre positive interesser jeg har haft tidligere er steget meget de seneste uger. Og jeg har fået overskud og kapacitet i min hjerne igen til rent faktisk at kunne koncentrere mig om at læse. Det er overvældende at være videne til at jeg har haft saboteret mig selv så voldsomt, og med lavt selvværd til følge. Dette er også kraftigt på vej i positiv retning. Cetrines accepterende og rummelige, omsorgsfulde og ikke dømmende måde at være på gør mig virkeligt godt og inspirerer mig, også når jeg dagligt lytter til hendes mindfulness guideninger. Mit overskud til at være social er også vendt tilbage. Og jeg har genopdaget værdien i at være sammen med gode venner. Det er vildt så opmærksom jeg bliver på mig selv med mindfulness øvelserne og meditationerne jeg får i sessionerne med Cetrine. Tingene giver i stigene grad mening for mig. Og jeg bliver bedre og bedre til at lytte til mig selv. Det virker det her.” Efter 3 1/2 uges terapi: “Jeg har det meget bedre. Jeg har fået ro på tankerne. Jeg er blevet bedre til at stoppe op på arbejde og tænke mig om – at være i nuet i det der er, i stedet for at styrte rundt. Borgerne er begyndt at rose mig helt vildt. Jeg er begyndt at gøre gode ting for mig selv igen, som at læse bøger og se tv og kunne følge med i tingene. Stress niveauet er markant og meget mærkbart aftaget i min krop og mit sind og min adfærd. Jeg kan mærke, at jeg har været på automatpilot alt for længe – og at jeg nu stopper op – og tænker mig om. Jeg får stille og roligt ro på, plus overblik til at planlægge konstruktivt.”
  – 23-årig mand, social & sundhedsassistent –

 

 • “Noget af det jeg har opnået efter bare 5 gange hos dig er at jeg føler mig mere rolig. Har begge ben på jorden. Jeg er kommet mere i kontakt med mine følelser bl.a. sorg. Og erindringsbillederne fra min barndom, som jeg nu kan stå ved var hård, pibler frem. Det virker SÅ rigtigt de ting du siger. Og jeg er overrasket over, hvordan det her virker, at jeg helt kropsligt kan mærke, at jeg er mere nede på jorden. Det er lige sådan noget som det her jeg har brug for. Jeg er SÅ glad og vildt imponeret over, hvor meget det her terapiforløb allerede har rykket! Jeg er spændt på, hvad der ellers kommer til at ske. Hvis det fortsætter sådan her, bliver det virkeligt fantastisk.”
  – 25-årig mor og pædagog –

 

 • “Jeg vil gerne være som dig. Den ro og selvindsigt du har ville jeg gerne eje. Det er godt at have et forbillede i dig.”
  – 44-årig kvinde og direktionssekretær –

 

 • “Tak for i tirsdags – du er bare dygtig – og hjælper os på vej! Tænker om du har en ny tid til mig, snarest?”
  – 50-årig kvinde i parterapi og individuelterapi efter utroskab i parforholdet –

 

 • “Jeg er blevet glad, nærmest lykkelig. Jeg får sådan en dejlig ro i kroppen og på tankerne, når jeg laver øvelserne fra dig. Jeg er blevet mindre dømmende, mindre selvbebrejdende og mere accepterende og selvkærlig. Jeg er også blevet bedre til at tage imod kærlighed fra min kæreste. Jeg kan virkeligt bruge de kloge ting du siger. Og nogen gange deler jeg dem også med mine veninder, som det også giver mening for. Fx det at du en dag sagde til mig “Det er bare sådan jeg er nogen gange”, den kunne jeg virkeligt bruge – når jeg nogen gange er lidt ‘vild og fjollet’ – og kan komme til at kritisere mig selv for det i tankerne efterfølgende og nogen gange tænke alt for meget på, hvad andre mon tænker .. Den var også god for min veninde, (som i øvrigt jo også har gået i terapi hos dig og også var rigtig glad for det!).”
  – 29-årig kvinde og lærer –

 

 • “Jeg er meget afslappet, meget frigjort i min krop efter behandling hos dig. Så afslappet, havde jeg aldrig forestillet mig at jeg kunne være. Du er virkelig dygtig til dit arbejde! Tak Cetrine.”
  – 20-årig kvinde, studerende, stress, angst og depressions ramt). (Terapeutisk Massage, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Psykoterapi –

 

 • “Jeg føler mig mere groundet, mere voksen, mere mild, efter jeg er startet i psykoterapi hos dig. Jeg sætter mine grænser et sundere sted. Fx. siger jeg ‘Sådan vil jeg ikke tales til.’ Jeg er blevet meget mere opmærksom på, hvad ting gør ved mig – og det er godt. Det er meget lærerigt og givende for mig, hver eneste gang jeg er inde hos dig. Og bl.a. den mildhed jeg lærer af dig er SÅ værdifuld, kærlig og nærende for mig. Den rummer MEGET – og gør en mærkbar markant positiv forskel i min måde at være sammen med mine to små børn på, og i min måde at være pædagog i en vuggestue, i min måde at være studerende, i mit parforhold, mit selvværd som er vokset mærkbart og i relation til både min mor og min far – som har været virkelig svær – og på mange måder dyb traumatiserende.”
  – 25-årig kvinde, mor, pædagog og datter – i Forældre-Barn Terapi i relation til sin mor –

 

 • “Du er virkelig god til at sætte de rigtige ord på det vi taler om. Og til at få vendt uhensigtsmæssig adfærd – og komme med virkeligt gode forslag til positiv forandring. Og det virker, når jeg anvender det ude i mit liv – særligt i relation til min datter, som også var årsagen til at jeg opsøgte dig.”
  – 50-årig kvinde og social- og sundhedsassistent –

 

 • “Jeg er bare SÅ glad og lettet, når jeg går fra dig. Selv når vi snakker om det mest skamfulde og pinagtige! Det er SÅ skønt og givende og hyggeligt at komme hos dig!”
  – 43-årig kvinde, direktionssekretær, i behandling for arbejds relateret stress –

 

 • “Du er så troværdig i at du fortæller mig at du selv har haft det rigtig skidt som teenager – og har fået det virkeligt godt. Det giver mig en stor lettelse at tale med dig. Og allerede efter 5 min. inde hos dig trillede mine tårer – det skal der ellers meget til at jeg viser overfor andre. Jeg føler en stor tillid og fortrolighed i bare at fortælle dig, alt hvad der fylder hos mig, allerede i første samtale. Sådan har jeg ikke oplevet det, de andre steder jeg har gået til samtaler (hos min læge og hos en anden terapeut). Jeg glæder mig allerede rigtig meget til det videre forløb hos dig. Jeg er sådan en meget sensitiv, følsom og introvært pige, der har alt for mange bekymringstanker og en tendens til at vende tingene indad. Jeg har brug for den trygge kontakt med et andet menneske, som jeg kan mærke, at jeg kan have med dig.”
  – 17-årig pige og gymnasieelev –

 

 • “Jeg vil lige benytte anledningen til at anbefale alle, der tør at blive klogere på sig selv et forløb hos Cetrine. Det er så godt!”
  – 35-årig kvinde, mor, lærer og selvstændig –

 

 • “Jeg føler mig en hel meter højere efter at have været inde hos dig. Jeg har virkeligt tendens til at ryge ned i nogle ‘sorte huller’ som jeg har svært ved at komme op af, af egen kraft, og nemt gå i opgivelse over alting, indtil videre. Jeg har dog oplevet at have det bedre, end nogensinde, efter hver af vores sessioner og i tiden imellem, når jeg bruger de øvelser og tilgange du giver mig. Noget jeg virkeligt godt kan lide er også, når du nogen gange spørger mig om det vil give mening at høre om dine erfaringer, på nogle områder, som svarer til mine. Når du fortæller om at du selv har været langt nede og i nogle virkeligt svære perioder og sammenhænge i dit liv. Så giver det mig virkeligt håb – fordi du sidder her i dag og er SÅ velfungerende og normal! Du får mig igen og igen vendt fra opgivelse, facade, nedtrykthed, selvkritik, offer-rolle m.v. Til håb, drømme, tro på mig selv og livet, tro på en vej – trods svære udfordringer og begrænsninger. Tak. Det giver så meget mening.”
  – 26-årig kvinde og pædagog –

 

 • “Første gang jeg talte med dig i telefonen, sagde du, at det at komme ind til dig skal ses som en investering i en bedre livskvalitet – og jeg tænkte “Ja, ja lad os se ..” Men du har fuldstændig ret. Jeg har fået en markant bedre livskvalitet – bare efter første gang jeg var inde hos dig, hvor du bl.a. gav mig en indsigt i hjernen, som er meget støttende for mig at kende til. Jeg er efter blot 3 sessioner hos dig glad i min hverdag, bekymrings tanker og frustrationer er nærmest ikke tilstede i mit sind mere. Min kæreste er SÅ glad og tryg ved det der er sket med mig, og den måde jeg møder hende på nu. Mine arbejds kollegaer har også nævnt at jeg er blevet meget rolig og meget gladere – de ville vide, hvad jeg har gjort, og så har jeg fortalt at jeg går hos dig, og lidt om hvad vi laver.”
  – 34-årig mand, far og rejsemontør –

 

 • “Du repræsenterer noget helt unikt for mig – for du er helt speciel Cetrine. Din rummelige, favnene, empatiske og omsorgsfulde personlighed er så unik og smuk! – Og det gør mit hjerte så varmt at vide at du findes. Tak for alt hvad du giver mig <3 – vi ses.”
  – 46-årig kvinde og selvstændig –

 

 • “Jeg har det rigtigt godt for tiden. Jeg kan sommetider stoppe op og tænke – kan det virkeligt passe, at det hele bare går den rigtige vej og jeg selv mærker lykken i det jeg står i, som er en god arbejdsplads, hvor jeg nyder at være der, med de gode mennesker, der er på arbejdspladsen. Og jeg små hygger med bål, musik og en kammerat eller to i weekenderne. Jeg oplever mere ro i livet og en lettere lykke, mere smil og at jeg sætter pris på de helt små ting. Jeg elsker mit liv, der hvor jeg er med jobbet, mine venner og familie og det er skønt!!Jeg har arbejdet rigtigt meget med mig selv, gennem et intenst terapiforløb, incl. meget givende hjemmeøvelser, hos Cetrine, siden jeg gik ned med stress i 2013. Dette forløb har åbnet mine øjne for mange ting og været en faktisk spændende rejse for mig at finde ud af hvem jeg er hvad jeg er sat sammen af. Så i dag føler jeg mig stærkere end før og kender mine grænser beder og er blevet bedre til at identificere mine egne følelser gode som dårlige. I dag smiler jeg rentfaktisk inde fra og ikke kun på overfladen.”
  – 31-årig mand, 2 år tidligere: ramt at stress, massiv angst, oplevet at bliv groft chikaneret af tidligere arbejdsgiver + barndoms traumer + mistet kæreste ved bilulykke og massiv social angst + angst for opkast og at spise med andre). (Individuel Mindfulness Terapi, ACT-acceptence & commitment therapy, Organisk Psykoterapi, Forældre Vejledning –

 

 • “Jeg er så imponeret – det er helt fantastisk den forandring dette terapiforløb gør ved min trivsel og livskvalitet. For at sige det kort: på en skala fra 0 – 10, var jeg på 0, i min trivsel eller mangel på trivsel, på alle områder – og efter nu 3 1/2 månedes intensiv psykoterapi, holding terapi og individuel mindfulness terapi hos Cetrine (1-3 gange 1 1/2  time om ugen), er jeg nu oppe på et sted mellem 6 – 8 i min oplevelse af trivsel, taknemmelighed og meningsfuldhed i min hverdag. Det er fantastisk, mildt sagt!! Der er mærkbart sket en omstrukturering i mit system, hjernemæssigt og i min krop – Tænk at det er muligt – og på så kort tid! Og jeg vil lige tilføje, at jeg har gået i terapi hos flere forskellige psykologer og behandlere og kropsterapeuter, hele mit voksen liv, på grund af en meget traumatisk opvækst – med heraf følgende massiv angst, en forkrøblet, meget anspændt krop, stammen, så jeg ikke kunne sige tre sammenhængende ord, uden kraftig invaliderende stammen, stress, depression, ingen sociale relationer og et meget lavt selvværd. Og jeg har nu hos Cetrine fået viden, redskaber og konkret vejledning og rådgivning på områder jeg aldrig har fået før. Men som jeg kan se nu, at jeg altid har haft brug for, for at kunne fungere, ‘bare’ almindeligt, ordentligt, i hverdagen ift til praktiske gøremål, studie, job, rengøring og i mine relationer til andre mennesker. Det nærvær og den kontakt Cetrine er til stede med i terapirummet, gør mig virkeligt godt. Og det er et nærvær og en kontakt, og en hjælpsomhed og indlevelse i stort som småt, praktisk, som følelsesmæssigt, som jeg ikke har oplevet fra et andet menneske, nogensinde før. Jeg lærer og udvikler mig meget, ved at gå hos dig. Og jeg har fået en følelse af tryghed i min krop, som jeg aldrig har haft før. Jeg er dybt taknemmelig.”
  – 33-årig mandlig universitets studerende –

 

 • “Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden dig. Du er virkeligt dygtig, på en dyb omsorgsfuld menneskelig og faglig måde på samme tid. Du formår at nå virkeligt dybt med mig, i mine aller dybeste hemmeligheder og mine aller dybeste og mest sårbare svigt, helt tilbage fra det aller tidligste i mit liv. Jeg kender ingen, med sådan en dybde og sådan en forståelse og omsorg og nærvær, ned i små bitte, men meget betydningsfulde detaljer i menneskeligt samvær og nærvær, på alle planer. Jeg har stor respekt for det du kan. Du er simpelthen for vild.”
  – 30-årig kvinde og psykolog –

 

 • “Sikke nogle værdifulde øjenåbnere jeg får i sessionerne hos dig. Det er virkeligt godt det her, og skaber mærkbare forandringer og handlekraft hos mig, i temaer, der går langt tilbage i mit liv – og som også er aktuelle i mit forhold til mænd i dag. Jeg føler mig mere fri i krop og sind, end nogen sinde og på samme tid næret og støttet og omfavnet, SÅ kærligt og omsorgsfuldt – og det efter blot 2 sessioner hos dig!”
  – 28 årig kvinde, studerende –

 

 • “Jeg er startet på terapi hos Cetrine, p.g.a angst, stress og depression. Jeg har været på antidepressiv medicin siden jeg var 19 år (jeg er 38 år i dag), og jeg har prøvet alverdens behandlingsformer gennem tiden, uden effekt. Efter 1. session hos Cetrine, har jeg det sådan, at det er sjovt det her. Og jeg glæder mig allerede vildt til næste gang. Jeg mærker en ro i kroppen og stilhed i tankerne, som jeg ikke har oplevet før!”
  – (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) –

 

 • “Det er virkeligt godt, når du deler dele af din egen historie med mig. Det giver mig en følelse af ikke at være forkert – og at det virkeligt ér muligt at få det rigtigt godt. Tak Cetrine.”
  – 24-årig kvinde og studerende –

 

 • “Jeg vil gerne takke for de mange timer jeg har haft hos dig, gennem mange år – dem vil jeg altid være taknemmelige og glade for.” – 46-årig mandlig lærer og psykoterapeut studerende, ramt at traumatisk barndom, post-traumatisk stress, angst, depression –

 

 • “Du er rigtig god til på en ydmyg og respektfuld måde at give plads til at jeg ‘bare’ kan være mig. Du er et rigtigt godt menneske, en rigtig nuser. Og du er dygtig til det du laver, det må jeg sige!”
  – 67-årig kvinde, mor, bedstemor og terapeut –

 

 • “Jeg har været ufatteligt glad for at gå hos dig. Du har vist mig hvordan jeg skal finde ro og været så hjælpsom. Jeg er meget meget taknemmelig og jeg ville ønske jeg kunne blive ved med at gå hos dig. Men jeg har simpelthen ikke råd lige nu. 1000 tak for de gaver du har givet mig og de mange gode timer i dit smukke hus. Mange kærlige hilsner …”
  – 43 årig kvinde, som kom i behandling for massiv genereliseret angst, sygdoms angst og panik angst, angst for opkast, samt stress sygemelding. Terapiformer: Terapeutisk Massage, Mindfulness Massage, ACT-Kognitiv Terapi, Beingful Massage, iMAGO-Relations Terapi, Ernærings Vejledning –

 

 • “Det er rigtig godt det her. Meget afslappende, afstressende. Så rolig har jeg ikke været længe!”
  – 37-årig mand, behandler, i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Vi skulle være startet på det her for længe siden! – Alle par burde gøre det her, også før der opstår problemer!”
  – Sagt af mange par i Parterapi –

 

 • “Jeg kan rigtig godt lide din måde at sige tingene på og din måde at spørge ind på! Jeg får meget ud af at komme hos dig!”
  – 54 årig mandlig pædagog 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Det er virkeligt rart at tale med dig, som udenforstående. Du ser tingene fra dit faglige perspektiv og med din erfaring. Det er rart at du både er medfølende, empatisk og at du også fortæller mig, hvordan jeg kan gøre tingene anderledes, det som var min andel i mit forliste parforhold.”
  – 25-årig kvinde og jurastuderende –

 

 • “Det er virkeligt guldkorn jeg har fået af dig! Og rigtig mange af slagsen, faktisk. Det gør at jeg kan se tingene i et helt nyt lys. Det er en åbenbaring, vil jeg faktisk kalde det. Og det giver mig meget håb og styrke og tro. Det er meget fantastisk for mig.”
  – Ung kvinde med depression, stress, svært ved afvisning, ikke følt sig set og hørt som barn, i IndividuelPsykoterapi, Relationsterapi og Kropsterapi –

 

 • “Vi er meget trygge ved at komme hos dig. Samtalerne hos dig, skaber en kontakt og en nærhed og forståelse imellem os, som vokser mere og mere, også imellem sessionerne. Og det til trods for at vi i vores arbejdsliv, har mere travlt end nogen sinde.”
  – Par i Parterapi, i forbindelse med utroskab –

 

 • “Du er rigtig god til at gøre komplekse ting enkle og håndgribelige. De redskaber du har givet mig virker.”
  – 45-årig kvinde, mor og forsker –

 

 • “Jeg har fået meget mere ud af 1. session, her hos dig i dag, end jeg fik ud af de tre gange jeg gik til psykolog.”
  – 20 årig, med depression og angst –

 

 • “Jeg sætter stor pris på din udelte opmærksomhed. Den gør mig rigtig godt.”
  – 34-årig kvinde, mor og efterskole lærer –

 

 • “Min eksamen gik rigtig godt, jeg fik 12! Øvelserne vi havde lavet hjalp rigtig meget!”
  – 15-årig pige, i behandling for anorexi og angst –

 

 • “Kære Cetrine,Tusind tak for en helt vidunderlig snak, du er kompetent, nærværende og fyldt med kærlighed og meget mere hvilket er gode elementer for mig og min proces. Jeg ser meget meget frem til at vokse i denne proces hos dig og igen finde ned i min rod og kerne og også finde mit seksuelle væsen frem igen.”
  – 39 årig mand –

 

 • “Du er en dygtig terapeut! Jeg synes, at du er en god terapeut, fordi: Du er klog og indsigtsfuld. Jeg føler at du forstår mig og kan hjælpe mig. Du er et varmt menneske og virker til at have en oprigtig interesse for, at jeg skal have det godt og det varmer. Og så er du god til at lytte og gøre mig tryg og skabe rum for fortrolighed.”
  – 40-årig kvinde, i Psykoterapi for spiseforstyrelse, bulimi og angst –

 

 • “Det er virkelig fantastisk, hvad mindfulness kan gøre – på kort tid! Jeg er vildt imponeret og meget taknemmelig! Før terapien hos Cetrine, var jeg nået til et punkt, hvor det var svært at leve. Jeg startede i psykoterapi hos Cetrine, fordi jeg manglede energi, ikke var glad, og netop havde haft et panik anfald, og følte mig jaloux på min kæreste, og så var jeg meget hård mod mig selv. Jeg var både i et job og et studie, som jeg ikke trivedes i og jeg manglede appetit, og sov dårligt. Jeg havde meget svært ved at slappe af og især, når jeg var alene, hvor jeg også kunne blive angst, når min kæreste skulle noget og ikke var hjemme. Jeg havde mange bekymrings og katastrofetanker. Gennem terapiforløbet, hos Cetrine, som jeg fortsat er igang med, og meget glad for, har jeg generelt fået det bedre. Jeg har fået et bedre selvværd, jeg er ikke jaloux på min kæreste længere, jeg er mindre hård mod mig selv. Jeg er blevet bedre til at mærke og sætte mine grænser. Jeg føler mig mere stærk og mindre stresset. Jeg er blevet bedre til at tage én ting ad gangen og jeg er mere afslappet i min krop, end jeg nogensinde har været. Jeg har fået min appetit tilbage og sover bedre om natten – også når min kæreste ikke er hjemme. Jeg føler mig som en stærkere person og jeg er blevet meget mere bevidst. Jeg er i bedre humør, føler mig mindre forkert og er blevet bedre til at være sammen med mig selv og være i mig selv, på en måde, hvor jeg støtter mig selv – i modsætning til som tidligere, hvor jeg sarboterede mig selv, på utallige måder. Jeg er blevet bedre til at være i min krop. Tidligere flygtede jeg ud af den – det var ubehageligt at være bare mig – når jeg var alene. Cetrine rammer plet i det hun fortæller mig og foreslår. Jeg bliver virkeligt bevidst om mange ting. Og bevidstheden fra vores samtaler giver mig ro. Jeg føler mig glad nu, og lettet. Og min kæreste kan mærke, at han har fået en glad kæreste, som er mere åben, og som har mere overskud. Jeg lader mig ikke slå ud af små ting, som tidligere. Og jeg er ikke længere inde i boblen af dumme tanker, i min deprimerede lille verden mere. Hvor jeg før terapien følte mig forkert, forvirret, frustreret – er jeg nu – efter at have fået lov til at arbejde med tingene og blevet bevidst om tingene – blevet langt mere positiv om alting. Jeg kan se værdien i at jeg kom så langt ned – ellers havde jeg ikke fået bearbejdet tingene – med den bevidsthed det har givet mig, og den store værdi der er i det.”
  – 20-årig universitetsstuderende, i Psykoterapi, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, for stress, angst og depression –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg ville lige fortælle at det går rigtigt godt. Jeg bruger øvelserne fra dig, når jeg har brug for ro og skal slappe af, jeg er kommet i praktik og er kommet op på 37 timer om ugen nu. Jeg får endda spist sammen med dem i pauserne og det går også rigtigt fint når jeg får lidt angst så bruger jeg de teknikker vi har øvet og mærker min krop og hurtigt kommer jeg tilbage til at alt er okay jeg er dig dybt taknemlig for den hjælp du har givet mig og er bestemt overbevist om at vi skal arbejde mere med mig så snart at økonomien er oven på. Det er en kæmpe lettelse at kunne have en “normal” hverdag igen og føle mig mere hel så det er jeg dig dybt taknemlig for. Jeg er godt på vej til raskmeldingen men jeg ved at der er ting vi skal have arbejdet med jeg lægger mærke til hen af vejen hvad jeg føler og tænker og på den måde bedre kan se hvad jeg bør få hjælp til så det kan blive bedre. Tusind mange tak for din opbakning det betyde meget for mig og tak for de krydsede finger det er sødt af dig. Du får mig a se igen så snart jeg har fået styr på kontoen Det vil helt klar blive en lettelse for mig at få styr på den og kunne komme ind til dig uden mave pine over for lidt på kontoen til at kunne arbejde videre med mig selv og jeg ville elske at få din hjælp savner da vores sessioner og dine kram.Lige nu ville bare lade dig vide at jeg har det godt og nyder hverdagen i store drag træningen køre også stadig fint mange knus og kærlige tanker fra mig. Jeg glæder mig til vi kan fortsætte det sidste stykke vej og det ved jeg at du kan. Mange tak søde Cetrine varmt kram til dig.”
  – 32 årig mand, som har været ramt af massiv genereliseret angst –

 

 • “Det går rigtig godt med de værktøjer du har givet os. Vores store problem var at få vores pige til at sove om aftenen, det er gået helt fantastisk med at ændre dette, med de råd du gav. Det tog 2-3 timers kamp den første aften, men allerede den 2. aften gik det uden problemer. Der har ikke været et eneste tilbagefald og vi har ro i huset kl. 20.00 hver aften nu. Det er bare fantastisk!”
  – Forældrepar, efter ForældreRådgivning –

 

 • “Dejligt med gode, konkrete redskaber. De har været mere flyvske, de redskaber jeg har fået af tidligere terapeuter. Det virker, det her!”
  – 37-årig mand –

 

 • “Du udsender så meget ro. Jeg bliver rolig, når jeg er inde hos dig, efter bare 5 minutter.”
  – 38-årig kvinde, Direksionssekretær, i Individuel terapi –

 

 • “Du kan få rigtig mange kunder inde fra os, (TV2). Jeg ser rigtig mange, der også har brug for det her. Jeg anbefaler, og har anbefalet dig til mange!Jeg er selv blevet meget mere rund i min måde at være på, både privat med min familie, børn og kæreste. Og på arbejde, i forhold til kollegaer, arbejdsopgaver, prioritering og mig selv, min egen trivsel. Og jeg vil fortsætte hos dig, her efter de første 12 terapi-sessioner, for jeg kan mærke at der er mere jeg har brug for at lære af dig.”
  – 40-årig mand, far og ledelses-medarbejder TV2, Individuel terapi & Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode. Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings tanker og præstations tanker og perfektions tanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværende og nærværskabende, energigivende og beroligende.Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig.Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”
  – Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelses-skole) Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Jeg er simpelthen så glad for forløbet her hos dig. Både jeg og min familie synes det er helt fantastisk, hvad der er sket med mig i løbet af de 8 uger jeg har gået hos dig. Jeg forstår ikke at det her ikke er langt mere udbredt, som medicin – end det lægerne udskriver!Jeg opsøgte Cetrine, p.g.a. stress, angst p.g.a. en blodprop og for at komme ud af lykkepiller, som jeg havde fået gennem min læge, mod angst og depression.Jeg har på dette 8 ugers individuelle mindfulness-forløb hos Cetrine opnået (på en livskvalitets-skala fra 0 – 10) at trappe ud af lykkepillerne, og at komme ud af den ligegyldighed jeg oplevede. Jeg har her rykket mig fra 2- 7, på en skala fra 0 – 10 i livskvalitet.Mine evner til at håndtere og dæmpe angst og sygdomsangst er gået fra 1, da jeg startede hos Cetrine til nu at være helt oppe på 8.Mine evner til at håndtere stress er gået fra 3 til 6. Min lydfølsomhed, som gjorde mig træt, har rykket sig fra 1 til 10.I det at mærke og sætte mine grænser har jeg rykket mig fra 2 til 9. I det at dæmpe min pligtopfyldenhed, som dræner mig, er jeg gået fra 0 til 9 i evnen til at mestre at passe bedre på mig selv. I det at blive bedre til at have fokus på mig selv (jeg har en tendens til at fokusere mere på at tilfredsstille andre, end mig selv) her har jeg rykket mig fra 4 til 6I det at skrue ned for præstation, har jeg rykket mig fra 0 til 7.I det at opnå indre ro, har jeg rykket mig fra 0 til 8.I det at forebygge depression, oplever jeg at være gået fra 3 til 6. Og min koncentration er rykket fra 0 til 8.Tak for et virkeligt godt forløb det har så sandelig ‘sparket’ mig i den rigtige retning – du er virkelig dygtig. Jeg er virkelig glad for at have lært dig at kende. Og jeg synes det var helt trist at skulle sige farvel.”
  – 30-årig bank mand, i individuelt 8 sessioners mindfulness-terapiforløb –

 

 • “Jeg har fået massage rigtig mange steder før. Men det her er simpelthen det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg er normalt meget i tankerne, tanker der kører i ring. Og jeg var, mens jeg lå her hos dig, kun til stede her og nu, i kroppen, hvor jeg kunne mærke at der skete en masse gode ting. Tankerne gjorde jeg med, som du sagde, og det virkede bare helt fantastisk. Det var rigtig godt, det her!”
  – 37-årig kvinde, underviser, sygemeldt med stress og udbrændthed). Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Kære Cetrine. Tak for dig. Du er en super dygtig formidler og det har været en meget intens tid inde hos dig. Som jeg allerede har givet udtryk for, så har forløbet været meget givende og når jeg mærker efter nu, tror jeg, jeg har rykket mig mere end først antaget. Jeg føler, jeg har en styrke i min væren, som jeg ikke har haft tidligere.”Kærlige tanker fra ..
  – 55-årig Lærer og MindfulnessInstruktørStuderende, i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg har været ufattelig glad for at gå hos dig og du har hjulpet mig mere end hvad jeg havde drømt om. Det har været en stor succes for mig!”
  – 22-årig mand og studerende, i Mindfulness-terapi, mod eksamens-nervøsitet og parforholdsproblemer –

 

 • “Hej Chetrine. Jeg vil bare endnu engang sige tak for den hjælp jeg har fået ved hjælp af de samtaler vi har haft. Jeg har det stadig super, og der har ikke været nogle af de “dumme tanker. Der har været et dødsfald i min kones familie, dette har ikke påvirkeret mig, på samme måde som før. Altså jeg har ikke begyndt at tænke over om jeg nu også var syg. Så jeg er stadig klar til, at tage kampen op hvis der skulle komme nogle tanker som jeg ikke ønsker.”
  – 27-årig mandlig leder, i terapi for tilbagevendende Angst, Stress og Depression (tilbage fra barndommen) –

 

 • “Jeg skulle hilse dig fra min mand og sige tak, fordi du hjælper mig så godt. Det er han meget glad for! Og det er jeg også selv.”
  – 35-årig kvinde i terapi, sygemeldt med Stress og Depression.Behandlingsformer: Imago Relationsterapi, ACT, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi,Psykoterapi –

 

 • “Jeg mærker en glæde, som jeg aldrig har oplevet så intens før. Det er rigtig godt det her. Det virker!”
  – 22-årig selvstændig mand i Individuel Terapi ogMindfulness-forløb for behandling af Stress, Angst og tilbagevendende Depression –

 

 • “Det er en dejlig enkel, brugbar og virkningsfuld måde du griber det an på. Stor ros til dig!”
  – Kvinde, Leder, i Parterapi –

 

 • “Jeg har lært rigtig meget af dig. Og det jeg har lært, er både meget anvendeligt og effektfuldt i vores parforhold og familie – og i mit job, som bankrådgiver!” (Rørt),
  – Mand 48 år, Bankrådgiver og familiefar, efter Parterapi, Familierådgivning og ErhvervsCoaching –

 

 • “Både jeg selv, min kæreste, min chef og mine teenage børn mærker at jeg er blevet mere rolig, og har mere energi og overskud.” – 45-årig mandlig leder i Individuel Terapi, Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb, iMAGO-relations-terapi, ErhvervsPsykoterapi for håndtering af Stress, vrede, irritation, samt problemer i parforholdet –

 

 • “Jeg har gået i terapi andre steder i mange år. Og jeg har haft det dårligt i rigtig mange år. Det er først nu, med de ting du har sagt til mig, og den forståelse det har givet mig, at jeg virkelig har fået det godt, og kan være mig selv og leve mit liv, så det giver mening. Jeg forstår mig selv og mit liv på en helt ny måde, og det er rigtig, rigtig godt!Og de redskaber du har givet mig i forhold til børnene (3 børn i alderen 3 – 5 år) er bare rigtig virkningsfulde, og de gør at jeg er til stede og nærværende på en helt ny måde, og at børnene bare fortæller og føler sig set og mødt.De konflikter jeg har haft ift. børnene er aftaget meget. Og den magtesløshed jeg oplevede da jeg kontaktede dig er helt væk. Jeg ved nu, hvordan jeg skal håndtere ungerne, så der er plads til os alle i hverdagen, og så der er overskud til at vi kan have det sjovt, og også tage afsted og opleve ting sammen. Jeg er blevet voksen i løbet af denne terapi proces hos dig.”
  – Enlig mor 33 år, kort tid efter skilsmisse) (Forældrecoaching, Individuel Terapi, ACT-Terapi –

 

 • “Jeg kan godt lide, at jeg allerede efter 1. session har fået defineret det, som jeg oplever som kernen i mit problem. Min mor er også imponeret over, at det allerede er så klart for mig.’ 5 uger efter 2. terapi-session: ‘Jeg har været meget gladere, end jeg plejer at være, siden sidste gang jeg var hos dig. Jeg har tænkt meget på det du sagde, sidste gang, og jeg har slet ikke været trist og ked af det på den måde jeg plejer. Min kæreste oplever også at jeg er gladere, og det er en lettelse for ham, og gør ham gladere. Jeg oplever også at mit selvværd er vokset, og at jeg har nemmere ved at være alene, samt at jeg er mere bevidst om, hvad der er godt for mig, og hvad der sker i mine relationer til andre, især i mine venskaber.”
  – 20-årig kvinde, Universitetsstuderende, i terapi for flereårig Depression & OCD. Anvendte metoder: ACT-Terapi, Mindfulness baseret Kognitiv terapi, Imago-RelationsTerapi, Psykoedukation –

 

 • “Jeg skulle have startet på det her for længe siden!” – Stress og angst-ramt 55 årig kvindelig leder, efter 1. Mindfulness-session i Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb).

 

 • “Jeg gik til eksamen med en indre ro, efter 3. gang i terapi hos dig. Jeg kom i terapi for eksamensangst, som jeg har lidt af siden folkeskolen.” – 25-årig Universitetsstuderende. Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb –

 

 • “Jeg har været i behandling hos dig for spiseforstyrelse, og det har jeg fået utrolig meget hjælp til, som jeg også kan bruge fremadrettet.” – Kvinde (Psykoterapi, ACT-Terapi, Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Den kontaktfylde og det nærvær du er tilstede med, sammen med mig, er rigtig, rigtig godt for mig. Det heler mine tidlige sår af svigt og afvisning. Jeg er meget taknemmelig.” – Kvinde (Individuel terapi, Psykoterapi –

 

 • “Det er en gave, meget oplevelses rigt og givende at gå hos dig!’ Du har et nærvær og en intensitet, som er svær at komme udenom. Og det er rart at være sammen med. Jeg har lært rigtig meget, som jeg kan tage med og bruge, både ift. mig selv og min personlige udvikling, og ift. mit arbejde som lærer, ift. mine børn og min mand. Tak for det hele.” – Kvinde, 35 år, Efterskolelærer, i Psykoterapi, Terapeutisk Massage, Holding Terapi, Healingmassage –

 

 • “Vi har fået ram på det der ‘drillede’ mig, (frygten for ikke at slå til) – så nu er der blevet plads til at tænke og handle kreativt igen – og på en helt ny måde!” – Mand, direktør, 45 år. Psykoterapi og MindfulnessMassage –

 

 • “Vi lærer noget nyt hver gang. Vi har snakket om, at du er dygtig. Det har været over forventning at komme hos dig.” – Par efter afsluttet Parterapiforløb ifm. utroskab –

 

 • “Den måde vi er sammen på lige nu, sådan skulle det være altid. Det er fredfyldt og trygt, at være sammen på den måde, som du lærer os.” – Sagt af flere par med mange konflikter og skænderier, i slutning af første parterapi-samtale –

 

 • “Det går allerede meget bedre. Selvom vi har været uenige, og der har været konflikter, siden sidst vi var hos dig, har vi ikke skændes.” – Sagt af par med mange skænderier, efter 2. parterapi session –

 

 • “Børnene er blevet meget mere harmoniske, og er optaget af deres interesser, leg, kammerater m.v.” (Forældrepar til 3 børn i alderen 11 – 15 år, efter 1. Familie Samtale, med efterfølgende Parterapi, Individuel Terapi og Forældreterapi forløb, samt undervisning og guidning i at anvende Anerkendende Dialog i praksis). “Det er meget givende, inspirerende, udfordrende og udviklende at komme hos dig.”

 

 • “Det er nu, på det her tidspunkt på dagen, han plejer at skrige – og han er bare helt rolig og veltilpas …” – Ungt Forældrepar til 3 måneder gammelt barn med kolik – i Parterapi, hvor de var nødsaget til at have den lille med i terapi, p.g.a. manglende pasning. Når mor og far fik ro til at blive lyttet til og forstået, hver især – fik barnet ro fra kolikken …! –

 

 • “Det var super – en kæmpe oplevelse, faktisk!” – Mand, efter første Parterapi-session, i forbindelse med utroskab –

 

 • “Tak for rigtig god massage. Det var behageligt, livgivende, og jeg føler en tillid til dig, så jeg bare kan være. Jeg har allerede anbefalet dig til andre.” – Sagt af kvinde efter 1. Massage-session –

 

 • “Vi har fået meget mere ro der hjemme, efter vi er startet her hos dig. Vi kan bruge det vi får, og det bringer os naturligt tættere på hinanden. Samtidig er det nogen gange hårdt arbejde, og uvant at skulle forholde sig på måder, som er gode, men som vi aldrig har gjort før.” – Par, som var tæt på at gå fra hinanden (med små børn der hjemme) i Parterapi –

 

 • “Jeg har aldrig oplevet ham være så åben og nærværende, som han er når vi er her hos dig.” – Kvinde, om sin mand, i Parterapi –

 

 • “Jeg har genfundet forelskelsen i min kone!” – Mand i Parterapiforløb –

 

 • “Det her er det bedste jeg nogen sinde har gjort.” – 19-årig studerende og håndværkerlærling i Psykoterapi-forløb i forbindelse med at lære at forstå og håndtere en uhensigtsmæssig vrede –

 

 • “Det er det bedste massage jeg nogensinde har fået! Det går dybt. Det føles godt, uanset hvor og hvordan du rører mig. Det er meget oplevelsesrigt, godt, forandrende, udviklende og indfølende at gå hos dig.” – I terapiforløbet har tilgangene været: Healingmassage, Psykoterapi, HoldingTerapi, KropPsykoterapi –

 

 • “Jeg har fået meget mere ro og glæde i min hverdag – og det var det jeg kom efter. Jeg vil arbejde videre med den viden og de værktøjer jeg har fået, det virker og hjælper mig afgjort at træne og bruge det jeg lærer og får hos dig. Og der er noget dejligt enkelt i det, samtidig med at det kan være hårdt at blive konfronteret med det som jeg har det svært med. Men det er med til at rykke mig i den retning jeg gerne vil.” – 33-årig kvinde, kontorassistent, efter Mindfulness 8-sessioners programmet, som individuelt forløb, bl.a. til behandling af præstationsangst –

 

 • “Det er nogle gode konstruktive snakke vi har. Vi kommer langt omkring. Vi får både talt om det jeg havde tænkt på på vej ind til dig, men også om ting, som jeg aldrig har tænkt, eller som det er længe siden jeg har tænkt på. Det er nogle dejlige, enkle og konstruktive ting og værktøjer du giver mig! De virker rigtig godt til at fokusere på det konstruktive i vores parforhold. Og jeg vil også tage dem med og bruge på mit arbejde. De kan bruges i alle sammenhænge og forhold i livet!” – Mand, Sygeplejerske i Parterapi og Individuel terapi –

 

 • “Det er en stor taknemmelighed jeg har til dig. Det betyder rigtig, rigtig meget for mig at komme hos dig. Jeg har en ro indeni, hver gang vi slutter. Det går altid bedre der hjemme lige efter jeg har været hos dig.” – Kvinde 44 år, i Familieterapi, Parterapi, Individuel terapi, Forældrerådgivning og Mindfulness forløb –

 

 • “De gamle kendte tankemønstre, f.eks. selvkritiske tanker, oplever jeg til min egen overraskelse og lettelse har ‘sluppet sit tag’ i mig, på den måde at jeg lige registrerer impulsen til en sådan tanke, og så stopper eller aftager den, (hvor den slags tanker ellers har kørt i ring, uden ende…) – Og det er uden at jeg bevidst tænker over det, men det sker og jeg registrerer det. Det er én af gevinsterne som følge af mindfulness træningen, og jeg glæder mig til at opleve mere, der dukker hele tiden noget nyt og spændende op :)” – 30-årig kvinde efter 4 ugers mindfulness i 8-sessioners Mindfulness-programmet –

 

 • “At ligge her hos dig giver ro og jeg får nye inspirerende tanker …” – Selvstændig 40-årig kvinde, som arbejder med boligindretning. Ifm. Terapeutisk Massage forløb –

 

 • “Hvis jeg blev alvorligt syg, ville jeg komme til dig. Jeg er sikker på det ville helbrede mig. Du er helt fantastisk. Jeg ender med at blive uddannet terapeut, af at gå her hos dig … – Hvis jeg skulle være terapeut, ville jeg være lige så god som dig. Du kan noget helt specielt.” – 36-årig Stress- og Angst ramt mand –

 

 • “Jeg bliver klog af at gå hos dig!” – Kvinde 32 år i Psykoterapi, Terapeutisk Massage og Relationsterapi og Mindfulness baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Det er et fantastisk kram du giver. Det gør mig godt, længe efter at jeg er gået fra dig. Det er et kram der kommer lige fra dit hjerte, og på en meget powerfuld måde.” – Kvinde i Psykoterapi og Mindfulness baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Det er til et 12-tal det her, hver gang! – sådan må det også gerne gå for mig” (Og sådan gik det til den næste eksamen: 12-tal).- Mandlig universitets studerende i Individuel Terapi og Parterapi for EksamensAngst –

 

 • “Jeg er altid fyldt op med fornyet energi, når jeg har talt med dig!” – 31-årig leder og enlig mor til to, i Psykoterapi og Mindfulness-forløb beh. af Angst og Spiseforstyrrelse –

 

 • “Jeg kan mærke at der sker noget i kroppen, der hvor du arbejder, og jeg kan rigtig godt li’ at mærke at der også sker noget andre steder i kroppen, samtidig – at mærke at kroppen hænger sammen – og der er forbindelser, der har indvirkning på hinanden. Jeg føler mig meget mere glad, lettet og afslappet, end da jeg kom.” – Pædagog Stud. – ifm. Terapeutisk Massage –

 

 • “Det betyder rigtig meget for mig at komme her. Du er den af alle mennesker der ved mest om mig” (Rørt). – Mand, selvstændig, der især skulle arbejde med at håndtere vrede og aggression, samt kærestesorg i Psykoterapi-forløb –

 

 • “Det er rigtig rart at komme her og tale med dig. Jeg har fået vendt nogle ting, som jeg aldrig har sagt højt eller talt med nogen om før. Det er en kæmpe lettelse at få talt om det, og set på tingene på nye måder!” – Smerte-ramt kvinde, 53 år –

 

 • “Du har magiske hænder. Jeg føler mig fuldstændig forstået. Det er at komme hos dig, der gør at jeg overlever i alt det der ér!” – Hårdt ramt kvinde – som har været i Kroppsykoterapi og Zoneterapi hos mig igennem mere end 6 år –

 

 • “Sikke en forvandling der er sket med mig – på kort tid – under et år!” – 45-årig kvinde i Psykoterapi og Mindfulness-forløb –

 

 • “Det her er vildt godt – vildt inspirerende og lige det vi manglede. Det passer rigtig godt ind i det vi har. Jeg er mæt og inspireret til at komme hjem og lave mit/vores eget …” – Psykoterapeut studerende på kursus i Danse Terapi –

 

 • “De sovende fornemmelser i fingerne og nakkesmerterne er helt væk nu.” – 35-årig elektriker efter 10 x Massage over 8 uger –

 

 • “De ting vi taler om er ting jeg aldrig har tænkt kunne hænge sådan sammen. Men det giver meget mening!” – 30-årig kvinde, læge i Psykoterapi –

 

 • “Sikke et nærvær – sikke en opmærksomhed du er til stede med!” – Kvinde, Psykolog –

 

 • “Det nærvær og den interesse og omsorg du møder mig med, berører mig – det er intenst på en måde, som jeg slet ikke havde forventet…” (rørt). – Mand, Psykoterapeut MPF –

 

 • “Jeg oplever dig meget omsorgsfuld og varm.” – Kvinde, Psykoterapeut MPF og Supervisor –

 

 • “Du er en af de bedste psykoterapeuter jeg kender.” – Kvinde, Psykoterapeut MPF –

 

 • “Du er meget inspirerende at være sammen med.” – Mand, Psykologi studerende –

 

 • “Jeg synes du er en fantastisk terapeut.” – Mand, Psykolog, Forsker & Uddannelsesleder –

 

 • “Du har en dejlig uforfærdet måde at være på – jeg oplever du har en indre søjle af sikkerhed.” – Uddannelsesleder, Psykoterapeut MPF & Supervisor –