ONLiNE sessioner og forløb 

Fortrolige og professionelle samtaler, til lige netop det du eller I har brug for, lige der hvor du eller I er.

SKYPE TERAPi & SKYPE COACHiNG på dansk i hele verden - Skype sessioner - online psykoterapi - online psykoterapeut - online coach - online psykolog - online coaching - online parterapi - online familie rådgivning - online familie vejledning

ONLiNE SESSiONER

Online psykoterapi, parterapi, familieterapi, coaching, kriseterapi, supervision, kurser, meditation, mindfulness, uddannelse, værktøjer til bedre trivsel.

 

Jeg tilbyder online sessioner og telefonkonsultation. Forløbet kan være online hver gang eller veksle med konsultation i min praksis i Odense C.

I online terapi og coaching benytter jeg de samme metoder, som hvis du sad i klinikken.

Min erfaring er, at online terapi virker lige så godt som terapi i klinikken. Nogle foretrækker at vi mødes online.

En del klienter kommer skiftevis i min praksis i Odense C og online. De vælger efter, hvad der er mest praktisk – fx hvis de er ude at rejse, har små børn eller bor langt fra Odense. Ikke efter om det ene eller andet virker bedst for dem.

 

Det er let og praktisk

Du kan naturligvis befinde dig ethvert sted i verden – bare du har internetforbindelse og en computer med webcam, en telefon eller iPad/tablet. Jeg benytter som regel Skype, men der er også klienter, der foretrækker Facetime eller andre værktøjer.

Hvis du får en akut tid, kan du betale med MobilPay, og vi kan starte sessionen med det samme, hvis jeg har en ledig tid. Hvis du får en tid med lidt længere varsel, kan du alternativt lave en bankoverførsel.

 

 • Du kontakter mig pr. mail: cb@corre-inspirre.dk eller mobilnr. 41 63 02 84, hvor vi aftaler et tidspunkt for den første session.
 • Du skal betale i forbindelse med at du booker din session. Du kan lave en bankoverførsel til reg.nr. 2370 kontonr. 0746230842 eller betale via MobilePay til mobilnr.: 42158.
 • En online terapi session har den tidsramme vi aftaler, når du booker din tid (fra 15 min. til 120 min. afhængigt af dit behov og det vi skal nå i sessionen) incl. den tid, det måtte tage at oprette kontakt og til uforudset tekniske afbrydelser – så det er en rigtig god idé at du på forhånd har sendt mig dit Skype navn – hvis det er første gang vi skal mødes på Skype.
 • Hvis din forbindelse går ned, eller der sker et eller andet teknisk uheld, kan vi fortsætte pr. telefon. Du ringer mig op.
 • Jeg har naturligvis tavshedspligt på samme måde som ved sessioner i min praksis.

 

Hvis du tænker over, om nogen kan “lytte med” på vores Skype sessioner, bør du vide flg:
Skype og andre video-konferencer er krypteret hele vejen fra computer til computer. Det betyder, at f.eks din arbejdsgiver, dem du bor sammen med eller din internetudbyder, ikke vil kunne opsnappe vores samtale.

Bor du væk fra Danmark eller har du danske medarbejdere i udlandet?
– Psykoterapi, Parterapi & Coaching – ErhvervsPsykoterapi & KarriereCoaching – & StressHåndtering på dansk via Skype, FaceTime eller telefon.

 

 

Danskere i udlandet har blandt andet søgt hjælp til:

 • Vanskeligheder i at bo og arbejde i udlandet – og behov for at tale med en dansk talende psykolog, psykoterapeut eller coach
 • Jeg føler mig ofte ensom og ked af det – og jeg ved ikke hvorfor
 • Min familie har svært ved at få en dagligdag til at fungere
 • Mine børn har det svært
 • Jeg har ikke noget arbejde, og føler jeg har mistet mit ellers velfungerende liv
 • Jeg er stresset og kan ikke slappe af
 • Jeg savner mine børn, venner og familie i Danmark
 • Jeg kæmper med dårligt selvværd/selvtillid
 • Jeg synes, det er svært at få en kæreste
 • Jeg har svært ved at tale med min udenlandske ægtefælle om personlige problemer

 

Mange søger hjælp til problemer, der ikke handler specielt om at være væk fra Danmark, men som kan være vanskelige at håndtere i en fremmed kultur og når man er væk fra sit netværk i Danmark.

 

Jeg sidder typisk på mit kontor ved computeren, som du ser det på billederne herunder, når jeg har online sessioner.

Lige vedsiden af venteværelset til klinikken.

Og med kik til min skønne baghave, med søen lige nede bagved – lige de arbejdsomgivelser jeg trives i.

Jeg glæder mig til også at mødes med dig.

 

 

få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE
skype terapi - kriseterapi online - psykoterapeut online
SKYPE TERAPi & SKYPE COACHiNG på dansk i hele verden - online sessioner - Skype psykoterapi - Skype psykoterapeut MPF - Skype coach - Skype psykolog - Skype erhvervs coaching - skype erhvervs psykolog - skype erhvervs psykoterapi - skype erhvervs psykoterapeut - skype karreirre coaching - skype job coaching - skype stress håndtering - skype konflikt håndtering - skype samtaleterapi - Skype coaching - Skype parterapi - Skype familie rådgivning - Skype familie vejledning
SKYPE TERAPi & SKYPE COACHiNG på dansk i hele verden - online sessioner - Skype psykoterapi - Skype psykoterapeut MPF - Skype coach - Skype psykolog - Skype coaching - Skype parterapi - Skype familie rådgivning - Skype familie vejledning
SKYPE TERAPi & SKYPE COACHiNG på dansk i hele verden - Skype sessioner - online psykoterapi - online psykoterapeut - online coach - online psykolog - online coaching - online parterapi - online familie rådgivning - online familie vejledning

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Det var virkeligt rart at snakke med dig over FaceTime. Jeg var ellers som udgangspunkt skeptisk over, hvordan det skulle gå, når jeg også har min datter hjemme. Men det var rigtig godt. Og vi kom omkring mange vigtige ting, som også vores nuværende isolerede situation, kaster lys på, som gamle og nye problematikker der kommer op, i en tid, hvor jeg også arbejder på at leve efter nye sunde og selv-valgte værdier. Og så var der et ekstra meget positivt aspekt i at have dig ‘med hjemme hos mig’, via FaceTime, at du kunne få et glimt af min lille datter, se lidt af hvor vi bor, vise dig noget i min indretning, som vi havde talt om, vise dig et billede jeg har malet. Jeg var meget lettet efter sessionen med Cetrine, som jeg også har oplevet det, når vi mødes i hendes klinik. Næste gang skal helt klart også være over FaceTime. Der er også noget selvomsorg i at kunne lave mig et hyggeligt hjørne herhjemme, med lammeskind i stolen, som inde hos dig, men at kunne blive her i mine egne rammer.”

– 30-årig kvinde, alenemor og studerende –

 

 

“Hej Cetrine. 1000 tak for en skøn samtale i dag. (Telefonkonsultation). Du er fantastisk god at snakke med og meget inspirerende! KH F”

– 49-årig mand, far, elektriker og selvstændig –

“Det er SÅ givende og nærende for mig at snakke med dig. Det får mig ned på jorden. Og de øvelser du har givet mig, virker virkeligt, på den insisterende OCD. Tusind tak Cetrine.”

– 38-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

“Tusind tak! Du er guld værd.”

– 49-årig kvinde, mor, selvstændig psykoterapeut og uddannelsesleder –

 

 

“Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”

– 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 

“Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”

– 52-årig mand og selvstændig –

 

 

“Hej Cetrine. Jeg har i dag på arbejde forsøgt at have dine gode råd i mit hovede og oplevede at komme hjem med en god følelse i maven. KH S”

– 31-årig kvinde og folkeskolelærer –

 

 

“Tusind tak for al din kærlige hjælp, over telefonkonsultationer. Det betyder rigtig meget.”

– 48-årig kvinde og selvstændig uddannelsesleder i.f.m. akut krise v. mands trafikulykke og efterfølgende operationer –

 

 

“Jeg oplever Skype-sessionerne med Cetrine ligeså nærværende, dybe og givende, som når jeg mødes med hende fysisk i klinikken. I forhold til nogle af de emner jeg har oppe i sessionerne med Cetrine føler jeg mig endda mere fri og åben, i det at jeg sidder hjemme hos mig selv, og på den måde er mere modig i, hvad jeg tager op. Meget givende, dybdegående, trygge sessioner jeg har med Cetrine – trods den fysiske afstand – så har jeg hendes fulde nærvær, lige foran mig på skærmen, hjemme i min egen stue.”

– 30-årig kvinde og psykologistuderende –

 

Læs mere om hvad andre siger

 

Priser for enkelt sessioner

 

Priser for et rabat-forløb

 

 

få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE

skype terapi - kriseterapi online - psykoterapeut online