ERHVERVS- & ARBEJDSTRiVSEL & BUSiNESSUDViKLiNG

Odense – Fyn – Århus – København – Online & efter behov og ønske andre steder.
erhvervpsykolog fyn - erhvervspsykolog odense - erhvervspsykolog online - karriere coach fyn - karriere coach odense - karriere coach online

ERHVERVS & ARBEJDSTRiVSEL – KARRiEREUDViKLiNG ViA ERHVERVS COACHiNG, ERHVERVS PSYKOTERAPi, SUPERViSiON, MiNDFULNESS, TERAPEUTiSK MASSAGE, ANERKENDENDE DiALOG, KURSER & UDDANNELSE

 

Du står sikkert af og til i en vanskelig situation – eller med en medarbejder som har det vanskeligt ..! 

 

ErhvervsCoach & ErhvervsPsykoterapeut MPF
Cetrine Caroline Liv Boes Blisøe tilbyder
virksomheder assistance
indenfor bl.a.:

 

 

 

EN GOD ARBEJDSPLADS ER ET GODT STED AT VÆRE – FOR ALLE

Det er det gode rum, den venlige ‘atmosfære’ mellem os, som beskytter mod sygdom, stress og håndterer konflikter og mobning m.v. på hensigtsmæssige og udviklende måder.
Og det øger trygheden, trivsel, arbejdsglæde, energi, kreativitet, samarbejde og motivation.

Har hver eneste i virksomheden de bedst mulige betingelser, for at kunne trives og udvikle sig optimalt …?

Der er helt sikkert ressourcer og potentiale, der kan udvikles og udnyttes mere optimalt, både for den enkelte medarbejder eller leder – og for virksomheden som helhed, det er der altid.

Erhvervs relaterede forløb, coaching, erhvervspsykoterapi, sparring, stresshåndtering og stressforebyggelse, medarbejder samtaler, udviklings-samtaler, konflikthåndtering, krise-samtaler, undervisning og kurser tilrettelægges ud fra den enkelte medarbejder, leder og virksomheds behov.

 

TRiVSEL PÅ ARBEjDSPLADSEN AFSPEjLER SiG POSiTiVT PÅ BUNDLiNiEN!

 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Uddannet Organisk Psykoterapeut & ErhvervsPsykoterapeut, ErhvervsCoach, MasterCoach, Mindfulness Instruktør & iMAGO-RelationsTerapeut – med mere end 29 års praksis erfaring.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

erhvervpsykolog fyn - erhvervspsykolog odense - erhvervspsykolog online - karriere coach fyn - karriere coach odense - karriere coach online - erhvervs psykoterapeut Fyn - erhvervs psykoterapeut Odense - erhvervs psykoterapeut Skype
erhvervpsykolog fyn - erhvervspsykolog odense - erhvervspsykolog online - karriere coach fyn - karriere coach odense - karriere coach online
erhvervpsykolog fyn - erhvervspsykolog odense - erhvervspsykolog online - karriere coach fyn - karriere coach odense - karriere coach online - business coach fyn - business coach odense - business coach online - stress coach Fyn - stress coach odense - stress coach Skype

TESTiMONiALS

Det siger andre:

“Med redskaberne fra dig, laver jeg markant flere salg, end tidligere. Det kan SÅ meget betale sig, at lære det, jeg har lært af dig.”

– 50-årig mand, far, revisor og leder –

 

 

“Det er SÅ inspirerende at snakke med dig.”

– 59-årig kvinde, mor og familieterapeut –

 

 

 

“Jeg elsker samtalerne med dig. Det er SÅ vildt nogle indsigter jeg får. Jeg deler ting med dig, som jeg aldrig har delt med andre. Og det er SÅ forløsende. Og SÅ afklarende og udviklende for mig. Tak, Cetrine.”

– 29-årig mand, danser og kropsterapeut –

 

 

 

“Hej Cetrine. 1000 tak for en skøn samtale i dag. (Telefonkonsultation). Du er fantastisk god at snakke med og meget inspirerende! KH F”

– 49-årig mand, far, elektriker og selvstændig –

 

 

 

“Du har en så fin og empatisk, dybdegående og vidtspændende måde at spørge ind på og være til stede på, på en dejlig diplomatisk måde, stille og rolig måde. Der kommer mange ting frem, som jeg aldrig har delt før eller aldrig har delt i et så intenst rum og nærvær. Jeg er overrasket over så dybt og langt jeg når, på kort tid, når jeg er i dialog med dig. Og så forløsende og lettet jeg føler mig efterfølgende. Sådan at jeg kan slippe det der tyngede mig, følelsesmæssigt og mentalt. Og komme videre af konstruktive veje, i mit private liv og i mit arbejdsliv. Det er meget værdifuldt for mig.”

– 48-årig mand, far og direktør i international virksomhed –

 

 

 

“Jeg får sådan nogle fine åbenbaringer, når jeg ligger på briksen hos dig. Du er virkelig dygtig til at guide mig meditativt og healende, med din stemme og din berøring.
Du hjælper mig med forretningsudvikling, igennem min skilsmisse, med at forholde mig til og bearbejde min søns ulykke og efterfølgende handicap og sygdom m.m.m.
Tusind tak for din måde at være på – og alt det du bidrager med til mit liv, Cetrine.”

– 54-årig kvinde, mor og virksomhedsleder –

 

 

 

“Min leder er MEGET imponeret over min personlige udvikling, efter jeg er startet hos Cetrine.”

– 37-årig kvinde, mor og sygeplejerske på OUH –

 

 

“Det er nogle virkeligt gode undersøgelser vi laver sammen, om mig, i sessionerne med dig. 
Det er en stor lettelse, at kunne stoppe min indre kritiker nu. SÅ fantastisk!! Det er ikke lykkes før nu, i samarbejdet med Cetrine, på trods af utallige terapiforløb og terapeutiske uddannelser, igennem det meste af mit 63-årige liv.
Jeg ville ønske at jeg havde fundet ud af det jeg har fundet ud af sammen med dig, noget før i mit liv.
Jeg har blandt rigtig meget andet opdaget, at det tærer mig, når jeg ikke giver mig selv nærvær.
Det har været en rejse ind i at opdage alt det der ligger i mig.
Det har været meget kringlet at finde ud af spiseforstyrrelsens årsager.
Der er blevet rullet meget op i de måneder vi har arbejdet sammen. Jeg har fået vist SÅ mange ting om mig og mit liv og mine relationer, helt tilbage til jeg blev født, i den periode jeg har samarbejdet med dig. Og jeg glæder mig til den fortsatte rejse med dig som guide, i det nye år. Du er SÅ dygtig!!”

– 63-årig kvinde, mor, terapeut og behandler –

 

 

“Du kan få rigtig mange kunder inde fra os, (TV2). Jeg ser rigtig mange, der også har brug for det her. Jeg anbefaler, og har anbefalet dig til mange!
Jeg er selv blevet meget mere rund i min måde at være på, både privat med min familie, børn og kæreste. Og på arbejde, i forhold til kollegaer, arbejdsopgaver, prioritering og mig selv, min egen trivsel. Og jeg vil fortsætte hos dig, her efter de første 12 terapi-sessioner, for jeg kan mærke at der er mere jeg har brug for at lære af dig.”

– 45-årig mand, far & ledelses-medarbejder TV2 –

 

 

 

“Du har en meget tiltalende måde at arbejde på. Meget anvendeligt. Meget givende. Føler mig meget set af dig.”

– 50-årig mand og direktør –

 

 

 

“Det er godt for mig at komme hos dig og tale med dig. Og det er dybt beroligende at lytte til din bodyscan meditation, inden jeg skal sove. Jeg har virkelig brug for det du kan, for at nedsætte mit stress-niveau. Og det er vigtigt at jeg prioriterer det du giver mig – hvis jeg ikke skal gå helt ned med arbejde, pligter, bør- og skal ting. Tak for det du lærer mig – så jeg kan lære at finde en sund balance i mig selv og mit familie- og arbejdsliv.”

– 34-årig mor, revisor og chef –

 

 

 

“Det er utroligt, så enkelt – men dybt indsigts-givende og forløsende, det er, når koblingerne fra tidligere oplevelser – helt tilbage fra min barndom – af Cetrine bliver sat i forbindelse med følelsesmæssige vanskelige situationer og relationer i min nutid. Det giver SÅ meget mening. Og nye trygge, indsigtsfulde og klare veje at gå – og måder at anskue tingene på – i mine private og arbejdsmæssige vigtige relationer. Så jeg ikke længere skal være begrænset og lukket i mit hjerte som voksen – p.g.a. svigt og uhensigtsmæssig og hård behandling i min barndom. Sikke en ny og befriende måde at være på. En stor lettelse og frihed og fleksibilitet det giver.”

– 52-årig mand, far, ingeniør og direktør –

 

 

 

“Spændende måde du stiller tingene op. Og virkeligt interessant, hvad der kommer frem. Skaber klarhed, selvbevidsthed, ro i hovedet, selvomsorg, tryghed i mig selv, fokus på det væsentlige i nuet, koncentration m.m.
Meget positivt.”

– 25-årig mand og souschef –

 

 

“Hej Cetrine. Jeg har i dag på arbejde forsøgt at have dine gode råd i mit hovede og oplevede at komme hjem  med en god følelse i maven. KH S : *”

– 31-årig kvinde og folkeskolelærer –

 

Læs mere om hvad andre siger