BEViDSTE OG UBEViDSTE SPÆNDiNGER i KROP OG SiND KAN BEViDSTGØRES, FORLØSES OG HEALES ViA DYBDEGÅENDE TERAPEUTiSK MASSAGE – PSYKOTERAPEUTiSK BERØRiNG, MASSAGE, HEALiNG & DiALOG i ÉT

 

Terapeutisk Masssage Odense – Fyn er en blid og dybdegående metode, der skaber holistisk (helheds) balance både fysisk i din krop, i forhold til bl.a spændinger, smerter, sygdomme, stress, traumer, hudlidelser m.v. Og psykisk i forhold til bl.a. negative tanker, mental stress, frustrationer, angst, konflikter, lavt selvværd, depression, spiseforstyrrelse m.v. Således får din organisme (biologisk, mentalt, følelsesmæssigt og relationelt) gode betingelser for at helbrede sig selv.

 

Terapeutisk Massage Odense - Terapeutisk Massage Fyn - Psykoterapi Odense - Psykoterapi Fyn

 

Ved at påvirke din krop kan vi løsne op for mentale blokeringer og fortrængninger, som hidtil har forhindret dig i at trives optimalt. Og ved at påvirke din psyke, kan din krop komme i balance og helbredes.

Terapeutisk Massage Odense er kort fortalt dybdegående psykoterapeutisk berøring, massage, healing, mindfulness, meditation, dialog og essens arbejde i ét. Jeg oplever igen og igen i min klinik at terapeutisk massage som psykoterapeutisk tilgang er en dybtgående genvej for mine klienter, til at komme i kontakt med ubevidste følelser, sammenhænge og oplevelser, som det ville tage lang tid – og sandsynligvis ikke ville kunne nåes via samtaleterapi alene.

Vores organisme er en helhed, den deler sig ikke op i en psykisk og en fysisk del, (som vi har tradition for i vores del af verden).

Alt, hvad du har oplevet, ligger lagret i din krops celle-hukommelse – og f.eks. traumatiske oplevelser (som kan være ubevidste) kan hæmme dine livs muligheder og din måde at leve dit liv på.

Ved at arbejde kropsligt, bevidsthedsmæssigt og følelsesmæssigt med de ophobede blokeringer, spændinger og følelser, du kan have ‘gemt på’ længe, får du gennem psykoterapi med terapeutisk massage trin for trin – og over tid – mulighed for at sætte dig selv fri til at være i verden på en mere hel og tilfredsstillende måde – nemlig at være den du virkelig er – med de muligheder det vil udfolde for dig.

 

DNA aktivering Odense - Terapeutisk Massage Odense - Terapeutisk Massage Fyn

 

Terapeutisk Massage Odense er en rigtig god måde til at få kontakt med kroppen – og blive mere lydhør i forhold til at mærke de signaler og advarselssignaler den sender, og det den kan fortælle dig – hvert eneste øjeblik ..

Terapeutisk Massage Odense er hos mig en kombination af følgende terapeutiske tilgange, tilpasset den enkeltes behov og ønsker:

 

 

by Cetrine Caroline Liv Boes Blisøe

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Familie- & Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf – har mere end 30 års Krops-Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.
Psykoterapeutisk Massør Odense - Psykoterapeutisk Massør Fyn
terapeutisk massage odense - terapeutisk massage fyn
massage odense - massage fyn - terapeutisk massage fyn - terapeutisk massage odense
massøe Fyn - massør Odense - massør Svendborg

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Tak for dig Cetrine. Jeg er virkelig vild med at ligge på briksen hos dig, hvor du trykker på alle de rigtige punkter. Og jeg elsker at vende stort som småt med dig, og få din psykologiske vinkel på tingene. Jeg bliver mere og mere mig selv, modig, rolig og autentisk – og forstår mig selv bedre og bedre, via terapien hos dig. Jeg er glad for at jeg har dig.”

– 32-årig kvinde og studerende –

 

 

“Fra jeg gik fra første session hos dig, var jeg for første gang, meget længe (jeg er sygemeldt med stress, og har fået medicin og psykologsamtaler igennem mange år, mod depression), i ét, hoved og krop var forbundne, og ikke hovedet langt foran kroppen, i mine tanker. Jeg var helt varm i kroppen, på en dejlig måde. Og hjemme igen havde jeg en meget værdifuld snak med min 15-årige søn, efter dine anvisninger. Jeg ser SÅ meget frem til det videre forløb hos dig.”

– 52-årig kvinde, mor og sekretær – 

 

 

“Det giver en usandsynlig ro, at mærke varmen fra dine hænder – og at lytte til din stemme. Tak for det.”

– 46-årig kvinde og selvstændig –

 

 

 

“Det er nogle meget smukke, intense, dybt healende og højt vibrerende sessioner jeg har hos dig. Jeg vil kalde det en time i ypperpræstindens hænder. Du er langt mere end psykoterapeut. Du har en klar Jomfru Maria energi over dig og i din stærkt healende hænder. Tak! Du har hjulpet mig til at komme fra usikkerhed, lavt selvværd og fysiske smerter – til at stå stærkt og frit og og klart og smertefrit, dybt inspireret, op til mit store vendepunkt, min store vigtige koncert.”

– 53 årig mand og musiker –

“Det er helt fantastisk, hvad psykoterapi og mindfulness-terapi og træning hos Cetrine har gjort – og fortsat gør for mig.
– Jeg har fået behandlet min spiseforstyrrelse (bulimi).
– Jeg har fået behandlet min stress – og de små tilbagefald jeg kan få under perioder, som eksamen, hvor jeg føler mig presset – er stressen reduceret markant.
– Jeg har fået behandlet mine PMS-gener.
– Mine relationer til andre har ændret sig så fint og positivt.
– Jeg er blevet passioneret for psykologi og psykoterapi – som jeg vil videreuddanne mig indenfor.
Det er mirakler der er sket med mig og mit liv og mine relationer – mit selvværd og min livskvalitet – på alle livsområder – igennem den tid jeg har gået i terapi hos Cetrine.”

– 21-årig kvinde og socialrådgiverstuderende –

 

 

“Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”

– 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 

“Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”

– 52-årig mand og selvstændig –

 

 

“Kæreste Cetrine. Tak for i dag, for din måde at være på, dine kram og berøring og alle dine meningsfulde ord.”

– 47-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 

“Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode.
Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.
Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før.
Mine tanker, særligt de negative bekymringstanker, præstationstanker og perfektionstanker er aftaget rigtig meget.
Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling.
Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.
Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværende og nærværskabende, energigivende og beroligende.
Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig, at jeg er sikker på at enhver vil få et bedre liv ved at få sådan en ‘dosis’.
– Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!
Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”

– Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på kosmetolog- og massageuddannelse –

 

 

“Du er skide god, vil jeg gerne have lov at sige. Det rykker noget det her, det kan jeg mærke.”

– 55-årig kvinde og socialrådgiver med parkinson –

 

 

“Du har gode hænder!”

– 58-årig kvinde og psykoterapeut MPF –

 

 

“Jeg har en velsignet ro i min krop når jeg kommer fra dig <3”

– 46-årig kvinde og grafiker –

 

 

“Det er en meget anderledes form for massage du giver – på den positive måde. Jeg mærker heletiden dit nærvær og din berøring – samtidig med det ikke mærkes, hvad du gør. Jeg er vandt til at blive æltet igennem af en stor kvinde, der hvor jeg ellers går til massage. Det her er så blidt og samtidig dybtgående, både fysisk, følelsesmæssigt og psykologisk. Og så er det meget beroligende og afslappende. Jeg anbefaler dig gerne.”

– 50-årig mand og selvstændig – 

 

 

“Du er virkeligt god til at ramme de rigtige punkter.”

– 25-årig kvinde og medicinstuderende –

 

 

“Jeg bliver virkeligt rolig af at ligge på briksen hos Cetrine. Og det var faktisk det jeg kom ind til hende for – at lære at finde ro i mig selv – så det er meget, meget fint – at det allerede sker i den første session hos Cetrine. Det er også virkeligt godt at få talt om og set sammenhænge til ting der er sket tidligere i mit liv – og som det går op for mig har relation til måden jeg håndterer mit liv på – og de vanskeligheder jeg aktuelt står med. Det er så opløftende, støttende, indsigtsgivende og samtidigt også hyggeligt at tale med Cetrine. Og så føles det virkeligt dejligt, den måde hun behandler min krop, samtidig.”

– 24-årig mand og pædagog –

 

 

“Det er meget beroligende og afslappende at være i dine hænder. Og jeg kan bare være mig selv sammen med dig. Det kan jeg ikke med andre jeg kender – endnu i hvert fald – for i mine andre relationer synes jeg at jeg skal tilpasse mig og kommer til at tage ting på mig og sige ja til mere end hvad jeg magter og har behov for – og det stresser og presser mig enormt. Det er meget givende og støttende for mig at komme hos dig en gang om ugen.”

– 34-årig kvinde og chef –

 

 

“Du har nogle fantastiske hænder. Meget varme. Sikke en energi. Det føles helt fantastisk. Og sikke nogle AHA-indsigter jeg fik i sessionen hos dig – allerede i 1. session. Meget givende.”

– 27-årig kvinde og farmaceut –

 

“Det er rigtig godt! Jeg oplever terapien og den terapeutiske massage, samt yogaen hos Cetrine som meget udrensende. Og hun når dybt med mig på områder, som ingen anden terapeut eller psykolog er nået med mig tidligere (og jeg har gået til rigtig meget behandling gennem årene, både kropsterapi og psykologsamtaler m.m. Det er udfordrende at gå i terapi hos Cetrine. Jeg oplever at hun kommer meget tæt på mig og på emner – som i hvert fald en del af mig helst ikke vil i kontakt med. Men det er jo virkeligt forløsende og befriende, når jeg så kommer på den anden side af smerterne og det følelsesmæssige ubehag.” 


– 68-årig mand og musiker –

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

massage Fyn - massage Odense - massage Svendborg