PARTERAPi ViRKER OG KAN HJÆLPE JER MED UDFORDRiNGER SOM DEPRESSiON, ANGST, STRESS, SPiSEFORSTYRRELSE, UENiGHEDER, SENSiTiViTET, UTROSKAB, SKÆNDERiER, DÅRLiG STEMNiNG i RUMMET MELLEM JER, SKiLSMiSSE OVERVEJELSER m.m.

 

Er jeres hverdag præget af vanskeligheder og sårbare omstændigheder, som I ønsker at få konstruktiv professionel hjælp til at løse?

Gennem parterapi lærer I nye konstruktive redskaber, til forståelse og kommunikation, som hjælper jer til bedre at kunne se og forstå både jer selv, hinanden og forholdet.

 

I parsamtaler og parterapi, i Odense C på Fyn, anvender jeg veldokumenterede redskaber og processer, som giver jer mulighed for, trin for trin, at kunne forholde jer anderledes og mere sundt, hensigtsmæssigt og konstruktivt til vanskeligheder som konflikter, vrede, frustration, angst, stress, depression, nedtrykthed, jalousi, bort vendthed m.v.

 

I et parterapiforløb skaber vi sammen mulighed for at ny udvikling kan ske

i jeres parforhold og også individuelt, omkring de vanskeligheder og sårbarheder I har – således at der skabes grobund for en øget livskvalitet.

 

“Jeg har en succesrate,
på mere end en fordobling i
oplevet livskvalitet hos mine klienter
– undervejs og efter et personligt
designet og gennemført terapiforløb.”

 

Eksempelvis kan I få hjælp til udvikling af bedre og mere kontakt, blive bedre til at lytte til hinanden, så begge kan føle sig hørt og forstået, få mere livfuldhed og nærvær.

Gennem parterapi hos mig i Odense C på Fyn kan I få værktøjer til at kunne skabe en konstruktiv anerkendende dialog, der også bringer mere nærvær til jeres parforhold – og alle de værdifulde og opbyggende ting det kan føre med sig.

Parterapi Odende - Parterapi Fyn

 

Sammen får vi skabt rum og tillid til at selv det som kan være aller sværrest at tale om kan komme frem i lyset og således kan forandres og skabe ny udvikling og forståelse hos jer.

 

I kan få værktøjer til anerkendende dialog hos mig, som både går dybt, og som kan sætte rammen om enhver dialog, selv omkring det som er aller sværrest, konfliktfyldt, allermest sårbart, allermest skamfuldt m.v.

I vil kunne lære at skabe og pleje en tryghed og forståelse i rummet mellem jer, så det bliver muligt – til en hver tid at skabe en anerkendende, respektfuld og kærlig dialog – der kan skabe positiv forandring og udvikling – hvis I vil.

Den anerkendende dialog kan afløse jeres gamle og automatiske overlevelses strategier, der som oftest er uhensigtsmæssige reaktions mønstre, som kan stamme helt tilbage fra jeres barndom og opvækst, og som vi alle lettere får adgang til, når vi er eller føler os sårbare, pressede, frustrerede, truede, stressede eller magtesløse.

 

Trænger I til ny inspiration til at holde jeres forhold levende og trygt – både i medgang og modgang?

 

Ville det gi’ mening at være sammen om at håndtere de svære tanker og følelser – og at kunne få en dybde, forståelse og et nærvær og en samhørighed, på en måde som I måske aldrig har oplevet før …!? (eller måske er det længe siden?)

Så er parterapi, med særligt fokus på nettop Jeres unikke relation en rigtig god investering.

 

BOOK JERES TiD ELLER FORLØB HER

 

 

MERE OM PARTERAPi MOD DEPRESSiON OG STRESS

 

Parterapi kan eksempelvis behandle depression, stress og andre sårbare tilstande og omstændigheder.

Flere undersøgelser viser, at parterapi er lige så effektivt mod depression som individuel terapi. Og at parterapi
samtidig bevirker at der er mindre stress i parforholdet.

I får hjælp til at samarbejde om problemet. Så når den ene part i parforholdet ikke trives kan det være relevant at gå i parterapi for at arbejde sammen om at løse eller forandre problemet, så det bliver mere bæredygtigt at leve med.

 

Som par er I tæt forbundne (på godt og ondt) og I påvirker hinandens trivsel på godt og ondt.

Igennem parterapi kan I lære og udvikle nye tilgange til at hente hjælp og støtte – både hos jer selv og og den anden.

Partneren vil som oftest gerne hjælpe, men ved måske ikke hvordan. Partneren er også påvirket af, og kan være
belastet af problemerne hvilket kan gøre at problemerne breder sig.

Som erfaren psykoterapeut og parterapeut lytter, støtter og guider jeg jer igennem problemerne. Jeg er specialiseret i parterapi, og i samspillet mellem par, og har focus på hvordan jeg bedst kan støtte jer til sammen at komme gennem en svær periode.

Specielt ved depression viser ny forskning, at parterapi har en gavnlig virkning. Men også ved stress problemer er vores
partner en vigtig medspiller i at løse problemerne.

 

 

Bestil tid nu:

41 63 02 84
cb@corre-inspirre.dk

 

 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

Parterapeut Fyn - Parterapeut Odense - Parterapeut Online - parterapi Fyn - parterapi Odense - parterapi Svendborg - parterapi Langeland - parterapi Tranekær - parterapi Rudkøbing
parterapi Fyn - parterapi Odense - parterapi Svendborg - parterapi Langeland - parterapi Tranekær - parterapi Rudkøbing
parterapi mod depression fyn - parterapi mod depression odense - parterapi mod depression Skype - parterapi mod depression online
parterapi Fyn - parterapi Odense - parterapi Svendborg - parterapi Langeland - parterapi Tranekær - parterapi Rudkøbing

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

 

“Jeg oplever at jeg får værdi for alle pengene hos Cetrine, hvert et øjeblik.”

– 29-årig mand og gymnasielærer, i forbindelse med angst og krise i parforholdet –

 

 

“Jeg siger til alle at Cetrine er dygtig. Det er hendes bidrag til vores parforhold, der har gjort at vi nu 1 1/2 år efter at min mand var utro, har fået det bedre – på måder, som vi ellers ikke havde fået udviklet. For vi har ikke selv kunnet tænke os til den forandring der er sket med os – både i vores relation og individuelt. Hvor der før var ‘giftige’ surmulerier, dårlig stemning, ting vi aldrig talte om – men som jo har fyldt en masse i vores relation alligevel, konfliktskyhed m.m. Er der nu en meget positiv og kærlig stemning imellem os – på den autentisk og umiddelbare måde. Og der er blevet tillid og åbenhed og mod til at dele det der rører sig i os. Jeg kan næsten ikke forstå at det er blevet så godt – men det er det – SÅ mærkbart i både min krop og mit sind og i vores forhold. Det er en kæmpe gevinst i alt det der også har været virkelig, virkelig svært og smertefuldt!”

– 52-årig kvinde og IT-leder –

 

 

 

“Sessionerne hos Cetrine løfter trin for trin vores parforhold og familieliv i en sammenbragt familie til højere niveauer, mere nærvær, større tillid og tryghed – og mere kærlighed i mellem os. Processen går støt og roligt den rigtige vej. Og det er jeg meget taknemmelig for.”

– 49-årig mand, far og direktør –

 

 

 

“Det er virkeligt konstruktive sessioner og dialoger vi har inde hos dig. Den ramme du sætter om vores dialog er SÅ givende for vores nærvær, kontakt, gensidige forståelse, kærlighed og glæde i rummet imellem os. Og så får vi talt om det der er svært og fundet konstruktive løsninger på det hen ad vejen. Og vi kom altså først i parterapi hos dig, fordi min kone er ved at opgive vores forhold. Så det er meget alvorligt og kritisk.Men parterapien giver nu os begge håb om at vi kan komme godt videre sammen, som par og familie, med vores to små børn og mange fælles interesser og værdier og ønsker om at være sammen altid, dybest set, begge to.”

– 33-årig mand, musiker og far til to i parterapi –

 

 

“Vi er meget trygge ved at komme hos dig. Samtalerne hos dig, skaber en kontakt og nærhed og forståelse imellem os, som vokser mere og mere, også imellem sessionerne. Og det til trods for at vi i vores arbejdsliv, har mere travlt end nogen sinde.”

– Par, læge & ingeniør i parterapi, i forbindelse med utroskab –

 

 

“Hej Cetrine. Tak for sidste session. Efter sessionen tog vi hjem og lavede aftensmad og snakkede på livet løs. Det har givet os begge meget ro i sindet omkring det hele og hvordan vi fremadrettet kan håndtere eventuelle udfordringer, nu hvor vi ved, hvordan hinanden har det/føler. Så tak for det.”

– Par på h.h.v. 24 år & 25 år –

 

 

 

“Jeg får sådan nogle fine åbenbaringer, når jeg ligger på briksen hos dig. Du er virkelig dygtig til at guide mig meditativt og healende, med din stemme og din berøring.
Du hjælper mig med forretningsudvikling, igennem min skilsmisse, med at forholde mig til og bearbejde min søns ulykke og efterfølgende handicap og sygdom m.m.m.
Tusind tak for din måde at være på – og alt det du bidrager med til mit liv, Cetrine.”

– 54’årig kvinde, mor og virksomhedsleder –

 

 

 

“Jeg har aldrig følt mig så set og forstået og tryg med et menneske før, som med Cetrine. Hun er virkeligt dygtig og er nået dybt med mig, hurtigt. Jeg har siden jeg var 17 år været på lykkepiller, efter min fars død – og en svær barndom – med kort sagt hårde forældre og mobning i skolen. Jeg har i flere omgange gået i forløb hos psykologer. Og senest været til udredning hos en psykiater. Nu er jeg startet, og det samme er min mand i psykoterapi og parterapi hos Cetrine. Og jeg må sige at det er meget relevante ting hun lærer os. Og følelsesmæssigt, psykologisk, kropsligt og relationelt i.f.t vores parforhold, vores børn og mine arbejdsrelationer, går det virkeligt i dybden og hele vejen rundt. Jeg har for første gang i mit liv fået håb om at få det meget bedre – trods min meget komplicerede og sårbare psyke. Jeg genkender meget fra borderline diagnosen. Jeg er igang med at trappe ud af medicinen mod depression og angst, efter 18 år. Og jeg får også Cetrines hjælp til at komme ud af mit alkohol misbrug. Jeg føler mig så omfavnet og mødt af Cetrine – i så gode hænder, helt bogstaveligt.”

– 35-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 

 

“Det er meget positivt, at min kone og jeg er startet i terapi hos Cetrine. Cetrine har meget hurtigt spottet essensen i problemerne, som jeg godt har kunnet se, men som jeg ikke selv har formået at hjælpe min kone med at håndtere og ændre til noget mere hensigtsmæssigt. Min kone har været på antidepressiv medicin igennem de sidste 18 år. Og jeg forstår ikke, hvad psykologer og læger har haft gang i, med min kone i alle disse år, for hun har ikke fået det bedre af det – i perioder, tvært imod. Men vi oplever nu at terapien hos Cetrine – på indtil videre blot 3 uger, rykker på tingene i meget positiv retning – og ikke at det er nemt. Det går dybt og det gør til tider virkeligt ondt, at mærke og se tingene i øjnene – og ikke længere at dulme med medicin og alkohol. Men det giver redskaber til at håndtere udfordringer i hverdagen og forstå dybden i tingene. Og det bringer os tættere sammen, end nogen sinde som par. Og så lærer vi også at håndtere vores drenge på langt mere hensigtsmæssig vis. Meget givende terapi.”

– 37-årig far, leder og selvstændig –

 

 

 

“Jeg føler mig forstået af min mand – som aldrig før – og det var allerede i den allerførste parterapi-session inde hos Cetrine. Og i en situation, hvor jeg også følte mig ulykkelig som aldrig før, i relation til min mand. Det er virkeligt anvendelige og virkningsfulde redskaber vi får af Cetrine. Og allerede efter første gang hos hende, har vi fået skabt nyt håb for vores forhold og ro og tryghed i rummet imellem os. Og vi har værktøjer med hjem, så vi kan arbejde videre hjemme, bl.a. på at bringe mere kærlighed ind i vores forhold, og genfinde gnisten, som for min mands vedkommende er aftaget på det seneste, og som er en af grundende til at vi har kontaktet Cetrine.”

– 28-årig kvinde, mor og social- og sundhedsassistent –

 

 

 

“Jeg værdsætter virkelig meget at min kone hårdnakket holdt fast i at trække mig med ind til Cetrine. For det vi lærer inde hos Cetrine gør at vi har fået et meget mere roligt, kærligt, nært, respektfuldt og tålmodigt forhold. Vi har lært at forholde os virkeligt positivt til hinanden – også når tingene er svære – hvor vi for bare få uger siden og før vi startede i Parterapi hos Cetrine, var meget kritiske over for hinanden, især jeg var. Og vi havde massive tendenser til at skyde skylden på hinanden, og brokke os over hinanden. Som jo ‘bare’ har gjort det hele meget værre. Nu er vi stille og roligt igang med at lære nye tilgange til at kunne udvikle det respektfulde forhold vi begge dybest set ønsker. Og det giver os begge håb og tro og tillid til fremtiden sammen og med vores børn.”

– 48-årig mand og selvstændig –

 

 

 

“Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner, i forbindelse med at jeg bl.a. havde brug for støtte til at støtte min søster i.f.t. hendes depression. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise p.g.a. utroskab i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”

– 53-årig mand, far og regnskabschef –

 

 

“Kæreste Cetrine, tak for din dejlige og kærlige måde at være på <3. Både i forhold til behandling af min angst, vores problemer i parforholdet og mit alkohol misbrug.”

– 46-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

Læs mere om hvad andre siger

parterapeut Fyn - parterapeut Odense - parterapeut Svendborg - parterapeut Langeland - parterapeut Tranekær - parterapeut Rudkøbing