Forældre – Barn Samtaler og Relationsterapi hjælper jeres vigtige relation til at komme på hensigtsmæssig og konstruktiv kurs, når fx:

 

  • I har drænende konflikter
  • Uenigheder der er problematiske for en af jer eller begge
  • I har svært ved at tale sammen
  • En af jer eller begge ikke føler sig taget alvorligt, set, hørt og forstået
  • I ønsker en bedre dialog og måde at tale sammen på
  • Barnet (også voksne børn) har brug for at føle sig mere tryg og forstået i relation til mor eller far eller begge forældre
  • Der er noget du ikke kan få sagt, og har brug for professionel støtte til at komme igennem med det
  • En af jer eller begge har problemer med at sætte grænser i relationen
  • e.c.t.

 

P.S. Forældre – Barn samtaler og Relationsterapi er både for forældre og voksne børn og for forældre med mindre børn og teenagere.

 

“We are born in a relationship.
We are wounded in a relationship.
And we can be healed in a relationship.”

– Dr. Harville Hendrix –

forældre-barn-terapi Odense - forældre-barn-terapi Fyn - konflikter i familien Fyn - konflikter i familien Odense

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Specialist i Relationsterapi (Imago), Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi – Pædagog & Psykoterapeut Mpf Chetrine Boes –  har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

Familieterapeut Odense - Familieterapeut Fyn - forældre-barn-terapi Odense - forældre-barn-terapi Fyn - konflikter i familien Fyn - konflikter i familien Odense

forældre-barn-terapi Odense - forældre-barn-terapi Fyn - konflikter i familien Fyn - konflikter i familien Odense
forældre-barn-terapi Odense - forældre-barn-terapi Fyn - konflikter i familien Fyn - konflikter i familien Odense
forældre-barn-terapi Odense - forældre-barn-terapi Fyn - konflikter i familien Fyn - konflikter i familien Odense
forældre-barn-terapi Odense - forældre-barn-terapi Fyn - konflikter i familien Fyn - konflikter i familien Odense

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Jeg har sendt mange jeg kender ned til Cetrine. Og vi har selv igennem mange år (on and off) benyttet Cetrine, når vi har brug for hende, bl.a. til bearbejdning af mine barndomstraumer, diverse familiekriser, som forholdet til min mor, min far, vores aborter, sorg og problemer med at blive gravid, vores (2-årige) barns alvorlige sygdomsperiode – og tagen omsorg for vores andet barn (11 år) og os som par og familie igennem det hele. Hvor er det rart for mig at vide, at jeg og vi alle “bare” kan komme til dig og få ro på livet.”

– 35-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 

“Fra jeg gik fra første session hos dig, var jeg for første gang, meget længe (jeg er sygemeldt med stress, og har fået medicin og psykologsamtaler igennem mange år, mod depression), i ét, hoved og krop var forbundne, og ikke hovedet langt foran kroppen, i mine tanker. Jeg var helt varm i kroppen, på en dejlig måde. Og hjemme igen havde jeg en meget værdifuld snak med min 15-årige søn, efter dine anvisninger. Jeg ser SÅ meget frem til det videre forløb hos dig.”

– 52-årig kvinde, mor og sekretær – 

 

 

“Det er rigtig godt – og det virker rigtig godt, når jeg anvender det jeg har lært hos Cetrine, i forhold til min datter.
Det er helt fantastisk, hvad der er sket med vores relation i løbet af de måneder vi har gået i terapi, sammen og hver for sig hos Cetrine. Vi synes nu begge at vi har fået den mor-datter-relation, som vi har ønsket os. Ja – faktisk er det blevet bedre end nogen af os havde fantasi til at forestille os – inden vi startede forløbet hos Cetrine.
Vi har fået værktøjerne og en nuanceret indsigt i os selv og hinanden, som vi kan benytte igen og igen, når vi ryger ind i udfordringer – som vi førhen har håndteret ret uhensigtsmæssigt – set i bagspejlet. Sådan at afstanden imellem os og konflikterne, frustrationerne, frygten, afvisningerne, tavsheden, misforståelserne, skuffelserne, vreden o.s.v. ikke længere har ‘fodfæste’. Men at vi faktisk begge hygger os med og har lyst til at være sammen og gøre ting sammen. Og også får taget de svære samtaler – eller får justeret tingene imellem os – inden de nogen sinde bliver så frustrerende som de var engang – der kommer vi slet ikke ud mere. Vi er virkeligt blevet forandret, på en dyb og god måde gennem dette forløb. SÅ værdifuld en investering.”

– 49-årig mor og sygeplejerske –

 

 

“Den måde Cetrine siger tingene på støtter mig enormt i relation til min mor. Jeg føler mig set og forstået på en måde, som jeg aldrig har oplevet før. Og det er bl.a. med til at relationen mellem min mor og jeg stille og roligt bliver bygget op, på en ny og positiv måde – på trods af tidligere store vanskeligheder i vores familie-relationer.”

– 25-årig pædagog og mor, i forældre-barn-relationsterapi med sin mor –

 

 

 

“Jeg kan godt lide at du har så mange erfaringer med selv at være i vanskelige situationer og omstændigheder i livet. Og at du er kommet så godt igennem dem. Og at du har så omfattende et CV. Den dybde, faglighed og erfaring, kan virkelig mærkes og gør mig tryg, som mor til to voksne børn, med massiv social angst, siden de var teen-agere, og som vi har arbejdet os igennem, og som jeg har brug for at restituere og genfinde mig selv og mine behov og grænser, i kølvandet af, som mit næste udviklings skridt. Du er så troværdig.”

– 50-årig kvinde, mor, tandlæge og selvstændig alternativ behandler –

 

 

 

“Jeg er lettet over at min mor – nu efter at jeg har gået i mere end 6 års intensiv psykoterapi hos Cetrine (hvor min mor  en lang periode – i mange af årene ikke har kunnet forstå nødvendigheden af terapien og har haft modstand på det) – nu kan spørge mig, om jeg snart skal til Cetrine igen, fordi hun har indset at det gør mig godt – og at jeg har det bedre, hver gang jeg har haft en session med Cetrine.”

– 31-årig kvinde, lærer og psykolog –

 

 

“Samtalerne med Cetrine giver mig virkeligt SÅ meget. Jeg føler mig som et andet menneske, på en meget positiv måde, efter nu blot 14 gange hos Cetrine. Der er noget nyt – og rigtig meget værdifuldt at tage med, hver gang – og jeg går direkte hjem og prøver det af og arbejder videre med det jeg har lært af Cetrine, i mellem sessionerne. Og det er især i relation til min mor og far, men også i relation til veninder, arbejds kollegaer og børnene hjemme og på mit arbejde. Jeg er meget glad og taknemmelig for det her. Det har forvandlet mit liv positivt – på måder og områder jeg aldrig havde forestillet mig muligt eller haft øje for kunne forandres – intet mindre. Og det er ned i bitte små – men meget betydningsfulde hverdags detaljer og ting, at Cetrine er med til at justere på tingene. MEGET positivt!”

– 26-årig kvinde i mor-datter terapi og individuel terapi –

 

 

“Det er spændende og giver meget mening, det jeg lærer hos dig. Og det er en stor hjælp, både i forhold til mine forældre, skolen, kammeraterne og min måde at tænke om mig selv og det hele. Jeg føler at du forstår mig – og du har lært mine forældre at forstå mig – så jeg har fået meget mere frihed til at være mig – og være teenager og være glad – og igen at kunne koncentrere mig om at følge med i skolen og lave lektier.”

– 14-årig dreng –

 

 

“Det her været storartet at tale med dig – og får dine råd, i.f.t. at være blevet teenage-forældre.”

– 45-årig mand, selvstændig IT-ingeniør, far til 14-årig dreng

 

 

 

“Du er virkelig god til at sætte de rigtige ord på det vi taler om. Og til at få vendt uhensigtsmæssig adfærd – og komme med virkeligt gode forslag til positiv forandring. Og det virker, når jeg anvender det ude i mit liv – særligt i relation til min datter, som også var årsagen til at jeg opsøgte dig. Jeg ser det som en værdifuld gave, at jeg kan mødes med min datter hos dig, og lære og forstå, hvordan vi stille og roligt kan reparere og bygge vores relation op på ny.”

– 50-årig kvinde og social- og sundhedsassistent –

 

 

 

“Kropsterapi, mindfulness, relationsterapi og spirituel terapi hos Cetrine virker helt vildt godt! Jeg er blevet meget mere nærværende end nogen sinde. Jeg er blevet god til at se, mærke og slippe det som ikke nærer mig – men som har drænet mig – både inde i mig og omkring mig – så langt tilbage jeg kan huske, i min barndom. Den terapeutiske proces jeg er igang med hos Cetrine er MEGET hårdere end at løbe maraton, (Jeg har løbet maraton 3 gange). MEN også SÅ meget bedre, når terapien virker, som den gør SÅ godt, i samarbejdet med Cetrine! Jeg har også gået til psykolog, psykiater og hos andre terapeuter, tidligere – men ikke sluppet af med min angst, social angst og generel angst, OCD, hårdhed mod mig selv, nervøsitet og graviditets- og efterfødselsgener. Disse belastninger er i løbet af forløbet hos Cetrine, som jeg stadig er igang med blevet STÆRKT reduceret. Og det er en SÅ stor lettelse og MARKANT forbedring af min livskvalitet, både på mit job, i mit parforhold, i relation til mit barn og ikke mindst i min væren med mig selv inde i mig – i alle situationer. Det giver mening med den spirituelle dimension, som Cetrine så fint og respektfuldt har som en ekstra tilgang, hvis du er åben overfor det. Og Mindfulness-terapien og -træningen hos Cetrine er også SÅ godt! Det er det hele værd! Meget bedre end at tage medicin, som jeg også har prøvet. Tak Cetrine.”

– 37-årig kvinde, mor, pædagog og sygeplejerske –

 

 

“Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”

– 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

 

 

“Efter jeg var blevet skilt fra min kone igennem 24 år, for ca. 1/2 år siden, kontaktede jeg Cetrine. Jeg var kommet i kontakt med en smertelig sorg og vrede over at kunne se, hvordan hændelser helt tilbage i min opvækst (ikke mindst et meget kærlighedsløst og hårdhændet forhold fra min stedfar) har sat sine spor i mit system og min måde at være på – både som far, ægtefælde og i mit erhverv, samt i andre vigtige relationer. Det ville jeg have professionel hjælp til at håndtere – så jeg ikke fortsætter med at være medskaber af uhensigtsmæssig væren – både med mig selv – og i relation til andre mennesker. Jeg får rigtig mange aha-oplevelser i sessionerne med Cetrine. Det som har været komplekst – og som har været frustrerende, konfliktfyldt, sorgfyldt m.m.m., bliver mange gange meget enkelt og lige til – og nemt at håndtere, når jeg lytter til og følger Cetrines anvisninger, guidede øvelser og tilgange til at forstå sig selv og sine relationer. Det er både lige til brugebare og virkningsfulde tilgange – på baggrund af nogen gange filosofiske og buddistiske livssyn. Det synes jeg rigtig godt om. Jeg får hjælp, til at håndtere forholdet til mig selv og min livshistorie, har nære og dybe samtaler med mine døtre på h.h.v. 25 og 16 år og kan forholde mig konstruktivt i dialogen med min x-kone – trods jeg oplever at hun forholder sig uhensigtsmæssigt over for vores børn, og i forhold til vores bodeling. Jeg bliver også mere og mere bevidst om at skabe et mere nærende liv og arbejdsliv for mig selv. Jeg får sorteret ud i ‘gamle’, drænende overbevisninger – og har fået fokus på at opbygge mit liv på selvvalgte, og for mig nærende værdier. – Jeg får hjælp af Cetrine, på måder, som jeg ikke ville ønske at have været foruden – jeg kunne blot ønske at jeg var begyndt på at arbejde på at tage hånd om mit liv, på denne selvansvarlige måde for mange år siden – det gør SÅ stor og meningsfuld og opbyggende en forskel, på alle områder i mit liv.”

– 52-årig mand, far, morfar og selvstændig ingeniør –

 

 

“Det er rigtig godt at snakke med dig. Og vores datter (18 år) synes også at du er rigtig sød og god at snakke med. Vores datter er som du nok ved ”kommet hjem” igen, og det går rigtig fint. Hun er blevet meget bedre til at trække sig ud fra problemstillingen, for så at finde ud af hvordan og hvad er det der lige sker, uden at blive vred og ked af det, som før hus startede hos dig. Hun kan begynde at se tingene ovenfra, og slappe mere af, sådan generelt. Fantastisk dejligt.. J” 

– Forældrepar i 40 ‘erne –

 

 

“Det er simpelthen så dejligt at snakke med dig. Og jeg er rigtig glad for at jeg fandt dig, også til min datter. Jeg kan mærke at hun også er i virkelig positiv udvikling.”

– 65-årig kvinde og mor –

 

 

“Jeg føler mig mere afklaret i forhold til min far efter samtalerne med dig.”

– 21-årig kvinde og universitetsstuderende –

 

 

“Meget positivt og givende at mødes med dig. Både min datter på 17 år og jeg, valgte dig uafhængigt af hinanden, da vi skulle have ekstra professionel hjælp til vores relation – og til min datters trivsel eller mangel på samme. Vi havde forsøgt en psykiater og en familievejleder over en længere periode – som ikke gav tilstrækkelig hjælp. Min datter er meget glad for dig. Og jeg føler mig meget støttet, set og forstået af dig – samtidig med at du kommer med virkelig konstruktive tilgange, der hvor jeg og vi kan justere på tingene. Det er SÅ tydeligt at du har mange års erfaring i dit fag. Tusind tak.”

– 51-årig mor til 17-årig pige og socialrådgiver –

 

 

“Jeg føler mig mere groundet, mere voksen, mere mild, efter jeg er startet i psykoterapi hos dig. Jeg sætter mine grænser et sundere sted. Fx. siger jeg ‘Sådan vil jeg ikke tales til.’ Jeg er blevet meget mere opmærksom på, hvad ting gør ved mig – og det er godt. Det er meget lærerigt og givende for mig, hver eneste gang jeg er inde hos dig. Og bl.a. den mildhed jeg lærer af dig er SÅ værdifuld, kærlig og nærende for mig. Den rummer MEGET – og gør en mærkbar markant positiv forskel i min måde at være sammen med mine to små børn på, og i min måde at være pædagog i en vuggestue, i min måde at være studerende, i mit parforhold, mit selvværd som er vokset mærkbart og i relation til både min mor og min far – som har været virkelig svær – og på mange måder dyb traumatiserende.”

– 25-årig kvinde, mor, pædagog og datter – i forældre-barn terapi i relation til sin mor –

 

 

“Jeg har det altid godt, når jeg går fra Cetrine. Og så bliver jeg mere og mere bevidst om mønstre i min adfærd, og hvordan det hænger sammen med mine tanker og følelser. Det mit forløb hos Cetrine især har handlet om, er at forstå og ændre mit lave selvværd og og min tendens til at kritisere og bebrejde mig selv og tage alt muligt ‘på mig’ som jeg ikke behøver, og som nogen gange slet ikke er mit ansvar. Og så at forstå hvorfor jeg har uren hud og kradser mig. Det er virkeligt godt at blive bevidst om ellers ubevidst adfærd. Og så har det også virkeligt været god at både min mor og min far også har været til konsultationer hos Cetrine, sådan at de kan arbejde med og ændre på de ting de kan gøre mere hensigtsmæssigt – det har virkelig også hjulpet.”

– 17-årig pige og gymnasieelev –

 

 

“Det er helt vildt, hvad der er sket med mig, mens jeg har gået i terapi hos Cetrine, individuelt og nu også sammen med min mor. Den måde Cetrine ser og siger tingene på er virkeligt støttende. Jeg har det sådan, at jeg er blevet et helt andet menneske, i løbet af det halve år, jeg indtil videre har gået i terapi hos Cetrine. Jeg er overordnet blevet mere mild, mere rummelig, mere reflekterende. Og det er brugbart og skaber positive forandringer, både der hjemme i forhold til min mand og mine børn, i forhold til mine veninder og kollegaer – og ikke mindst i forhold til min mor, som er den relation jeg oprindeligt kom ind til Cetrine for at arbejde med.”

– 26-årig kvinde, mor og social- og sundhedsassistent –

 

Læs mere om hvad andre siger