HAR I BRUG FOR STØTTE

TiL AT SKABE BEDRE TRiVSEL 

i FAMiLiEN?

 

Familie coaching, rådgivning og terapi hjælper familien og medlemmer af familien – børn, unge og voksne – til at skabe forhold hvor alle i familien kan komme til at trives og udvikle sig som de skal.

Det kan f.eks. være, når der er krise eller vanskeligheder i hverdagen, som kan være svære at overskue og finde en konstruktiv vej igennem, på egen hånd.

En tryg familie er et godt rum at være i for alle, både børn og voksne, og den beskytter mod stress og andre vanskeligheder.

 

EN TRYG FAMiLiE

En tryg familie er et godt rum at være i, for både voksne og børn, og den beskytter mod stress.

Hver eneste i familien har brug for de bedst mulige
betingelser, for at trives og udvikle sig som de skal.
Hvis ikke de har det, er der behov, for støtte, til forandring.

 

ØNSKER DU EN LYKKELiG FAMiLiE 

Selvfølgelig gør du det. Men er virkeligheden en anden, når hverdagen kører.

Som børnefamilie er hverdagen fyldt med udfordringer.

Er det svært for dig, at finde en balance mellem børn, parforhold, tid til dig selv, arbejde, studier ?

 

HVAD ER FAMiLiE COACHiNG ?

Familiecoaching er til hele familien. Familiecoaching er en hjælpende hånd til familier, som er ramt af hverdagen:

– Det er til dig som forælder eller jer som forældrepar, der er kørt lidt eller meget sur i familielivet, opdragelsen og hverdagen med de kære børn og måske også med den du valgte at få dem med.
– Det kan være til dig, der vågner om morgenen med en følelse af, at du ikke lever det liv, du ønsker med din familie.
– Til dig, der ikke synes at du er den forælder, du i virkeligheden ønsker at være.
– Til dig med helt små børn.
– Til dig som er førstegangsforældre.
– Til dig med skolebørn.
– Til dig hvor der gerne vil støtte din teenager og dig selv igennem puberteten.
– Til dig som har udeboende voksne børn.
– Til jer der har for mange konflikter og ikke trives i
jeres familie.

 

FAMiLiE COACHiNG ER EN DYBDEGÅENDE SAMTALE

Familie coaching er en dybdegående og udfordrende samtale, der går tæt på de mønstre, I lever i og med. Ved at få mere indsigt og motivation til at gøre tingene anderledes i jeres familie, kan I få et langt bedre samliv.

I vil kunne opleve hvor dejligt befriende det kan være, at lade hinanden være dem de er, lige som de er. Acceptere hinandens forskelle, styrker og mindre heldige sider. Og derved kunne være sammen som de mennesker I nu engang er. Samtidig er det en god idé at særligt de voksne i familien, særligt mor og far er åbne for ny læring og ny udvikling.

Familie coaching er effektivt, fordi du får fat i din egen indre kraft og vilje til at ændre den måde, du opdrager på og den måde du er på i dine nære relationer. Du bliver støttet hele vejen.

Det kræver, at du er med på at handle på nye måder, at være på nye måder i dit liv, og det føles ikke altid nemt eller trygt. Men idet du ændrer dine livsmønstre, får du selv en stærkere selvfølelse, styrke og glæde end før.

Det er hele rejsen værd. For mig selv er den coaching og psykoterapi og familieterapi jeg selv engang fik, relateret til det at være forælder, efter at jeg kom til at stå alene som forælder, som 25 årig, den bedste investering jeg nogen sinde har gjort. Den healede både mig selv og mine relationer til mine børn dybt. Ikke noget jeg kunne tænke mig at have været foruden.

 

familiecoach Fyn - familiecoach Odense - familiecoach Svendborg - familiecoach Tranekær
familiecoach fyn - familie coach odense - familiecoach Skype - familie coach online - familie coaching odense - familiecoaching fyn - familie coaching Skype - familiecoaching online
familiecoaching Fyn - familiecoaching Odense - familiecoaching Svendborg - familiecoaching Tranekær
FamilieCoaching Fyn - FamilieCoaching Odense - familiecoach fyn - familie coach odense - familiecoach Skype - familie coach online - familie coaching odense - familiecoaching fyn - familie coaching Skype - familiecoaching online
familiecoach fyn - familie coach odense - familiecoach Skype - familie coach online - familie coaching odense - familiecoaching fyn - familie coaching Skype - familiecoaching online
MASTER COACH, PÆDAGOG, RELATiONS-
& ORGANiSK  KOGNiTiV PSYKOTERAPEUT MPF
CETRiNE BOES

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Relationsterapi, Familieterapi, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi – har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

familiecoach Fyn - familiecoach Odense - familiecoach Svendborg - familiecoach Tranekær
familiecoach fyn - familie coach odense - familiecoach Skype - familie coach online - familie coaching odense - familiecoaching fyn - familie coaching Skype - familiecoaching online
familiecoach Fyn - familiecoach Odense - familiecoach Svendborg - familiecoach Tranekær
familiecoach fyn - familie coach odense - familiecoach Skype - familie coach online - familie coaching odense - familiecoaching fyn - familie coaching Skype - familiecoaching online

TESTiMONiALS:

Det siger andre:

 

 

“Jeg har sendt mange jeg kender ned til Cetrine. Og vi har selv igennem mange år (on and off) benyttet Cetrine, når vi har brug for hende, bl.a. til bearbejdning af mine barndomstraumer, diverse familiekriser, som forholdet til min mor, min far, vores aborter, sorg og problemer med at blive gravid, vores barns alvorlige sygdomsperiode – og tagen omsorg for vores andet barn og os som par og familie igennem det hele. Hvor er det rart for mig at vide, at jeg og vi alle “bare” kan komme til dig og få ro på livet.”

– 35-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

“Jeg kan godt lide at du har så mange erfaringer med selv at være i vanskelige situationer og omstændigheder i livet. Og at du er kommet så godt igennem dem. Og at du har så omfattende et CV. Den dybde, faglighed og erfaring, kan virkelig mærkes og gør mig tryg, som mor til to voksne børn, med massiv social angst, siden de var teen-agere, og som vi har arbejdet os igennem, og som jeg har brug for at restituere og genfinde mig selv og mine behov og grænser, i kølvandet af, som mit næste udviklings skridt. Du er så troværdig.”

– 50-årig kvinde, mor, tandlæge og selvstændig alternativ behandler –

 

 

“Fra jeg gik fra første session hos dig, var jeg for første gang, meget længe (jeg er sygemeldt med stress, og har fået medicin og psykologsamtaler igennem mange år, mod depression), i ét, hoved og krop var forbundne, og ikke hovedet langt foran kroppen, i mine tanker. Jeg var helt varm i kroppen, på en dejlig måde. Og hjemme igen havde jeg en meget værdifuld snak med min 15-årige søn, efter dine anvisninger. Jeg ser SÅ meget frem til det videre forløb hos dig.”

– 52-årig kvinde, mor og sekretær – 

 

 

“Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”

– 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

 

 

“Det er nogle gode og anvendelige værktøjer vi får hos Cetrine, som virker, når vi bruger dem. Og så kommer der sammenhæng i tingene, for hvert ‘skridt’ vi tager i psykoterapien. Det giver ro at få dybere indsigt og forståelse i sammenhænge og forhold, som tidligere foregik ret ubevidst. Nu har vi værktøjerne til at håndtere forholdet til hinanden og børnene, på faktisk dybt berigende og nærværende måder, som kun gør relationerne til os selv og hinanden bedre og bedre – og opbygger børnenes selvværd. Før vi startede hos Cetrine, var der mange konflikter, uenigheder, skænderier, tavshed, skam, skyld, dårlig samvittighed og undgåelse i vores familie. Det har ændret sig til meget positivt.” 

– 52-årig mor, mormor og social- og sundhedsassistent –

 

 

“Det er rigtig godt – og det virker rigtig godt, når jeg anvender det jeg har lært hos Cetrine, i forhold til min datter.
Det er helt fantastisk, hvad der er sket med vores relation i løbet af de måneder vi har gået i terapi, sammen og hver for sig hos Cetrine. Vi synes nu begge at vi har fået den mor-datter-relation, som vi har ønsket os. Ja – faktisk er det blevet bedre end nogen af os havde fantasi til at forestille os – inden vi startede forløbet hos Cetrine.
Vi har fået værktøjerne og en nuanceret indsigt i os selv og hinanden, som vi kan benytte igen og igen, når vi ryger ind i udfordringer – som vi førhen har håndteret ret uhensigtsmæssigt – set i bagspejlet. Sådan at afstanden imellem os og konflikterne, frustrationerne, frygten, afvisningerne, tavsheden, misforståelserne, skuffelserne, vreden o.s.v. ikke længere har ‘fodfæste’. Men at vi faktisk begge hygger os med og har lyst til at være sammen og gøre ting sammen. Og også får taget de svære samtaler – eller får justeret tingene imellem os – inden de nogen sinde bliver så frustrerende som de var engang – der kommer vi slet ikke ud mere. Vi er virkeligt blevet forandret, på en dyb og god måde gennem dette forløb. SÅ værdifuld en investering.”

– 49-årig mor og sygeplejerske –

 

 

“Sessionerne hos Cetrine løfter trin for trin vores parforhold og familieliv i en sammenbragt familie til højere niveauer, mere nærvær, større tillid og tryghed – og mere kærlighed i mellem os. Processen går støt og roligt den rigtige vej. Og det er jeg meget taknemmelig for.”

– 49-årig mand, far og direktør –

 
 
“Den måde Cetrine siger tingene på støtter mig enormt i relation til min mor. Jeg føler mig set og forstået på en måde, som jeg aldrig har oplevet før. Og det er bl.a. med til at relationen mellem min mor og jeg stille og roligt bliver bygget op, på en ny og positiv måde – på trods af tidligere store vanskeligheder i vores familie-relationer.”

– 25-årig pædagog og mor, i forældre-barn-relationsterapi med sin mor –

 

 

“Samtalerne med Cetrine giver mig virkeligt SÅ meget. Jeg føler mig som et andet menneske, på en meget positiv måde, efter nu blot 14 gange hos Cetrine. Der er noget nyt – og rigtig meget værdifuldt at tage med, hver gang – og jeg går direkte hjem og prøver det af og arbejder videre med det jeg har lært af Cetrine, i mellem sessionerne. Og det er især i relation til min mor og far, men også i relation til veninder, arbejds kollegaer og børnene hjemme og på mit arbejde. Jeg er meget glad og taknemmelig for det her. Det har forvandlet mit liv positivt – på måder og områder jeg aldrig havde forestillet mig muligt eller haft øje for kunne forandres – intet mindre. Og det er ned i bitte små – men meget betydningsfulde hverdags detaljer og ting, at Cetrine er med til at justere på tingene. MEGET positivt!”

– 26-årig kvinde i mor-datter terapi og individuel terapi –

 
 
“Du er virkelig god til at sætte de rigtige ord på det vi taler om. Og til at få vendt uhensigtsmæssig adfærd – og komme med virkeligt gode forslag til positiv forandring. Og det virker, når jeg anvender det ude i mit liv – særligt i relation til min datter, som også var årsagen til at jeg opsøgte dig. Jeg ser det som en værdifuld gave, at jeg kan mødes med min datter hos dig, og lære og forstå, hvordan vi stille og roligt kan reparere og bygge vores relation op på ny.”

– 50-årig kvinde og social- og sundhedsassistent –

 

 

“Det er rigtig godt at snakke med dig. Og vores datter (18 år) synes også at du er rigtig sød og god at snakke med. Vores datter er som du nok ved ”kommet hjem” igen, og det går rigtig fint. Hun er blevet meget bedre til at trække sig ud fra problemstillingen, for så at finde ud af hvordan og hvad er det der lige sker, uden at blive vred og ked af det, som før hus startede hos dig. Hun kan begynde at se tingene ovenfra, og slappe mere af, sådan generelt. Fantastisk dejligt.. J” 

– Forældrepar i 40 ‘erne –

 

 

“Det er simpelthen så dejligt at snakke med dig. Og jeg er rigtig glad for at jeg fandt dig, også til min datter. Jeg kan mærke at hun også er i virkelig positiv udvikling.”

– 65-årig kvinde og mor –

 

 

“Jeg føler mig mere afklaret i forhold til min far efter samtalerne med dig.”

– 21-årig kvinde og universitetsstuderende –

 

 

“Jeg føler mig mere groundet, mere voksen, mere mild, efter jeg er startet i psykoterapi hos dig. Jeg sætter mine grænser et sundere sted. Fx. siger jeg ‘Sådan vil jeg ikke tales til.’ Jeg er blevet meget mere opmærksom på, hvad ting gør ved mig – og det er godt. Det er meget lærerigt og givende for mig, hver eneste gang jeg er inde hos dig. Og bl.a. den mildhed jeg lærer af dig er SÅ værdifuld, kærlig og nærende for mig. Den rummer MEGET – og gør en mærkbar markant positiv forskel i min måde at være sammen med mine to små børn på, og i min måde at være pædagog i en vuggestue, i min måde at være studerende, i mit parforhold, mit selvværd som er vokset mærkbart og i relation til både min mor og min far – som har været virkelig svær – og på mange måder dyb traumatiserende.”

– 25-årig kvinde, mor, pædagog og datter – i forældre-barn terapi i relation til sin mor –

 

 

“Jeg har det altid godt, når jeg går fra Cetrine. Og så bliver jeg mere og mere bevidst om mønstre i min adfærd, og hvordan det hænger sammen med mine tanker og følelser. Det mit forløb hos Cetrine især har handlet om, er at forstå og ændre mit lave selvværd og og min tendens til at kritisere og bebrejde mig selv og tage alt muligt ‘på mig’ som jeg ikke behøver, og som nogen gange slet ikke er mit ansvar. Og så at forstå hvorfor jeg har uren hud og kradser mig. Det er virkeligt godt at blive bevidst om ellers ubevidst adfærd. Og så har det også virkeligt været god at både min mor og min far også har været til konsultationer hos Cetrine, sådan at de kan arbejde med og ændre på de ting de kan gøre mere hensigtsmæssigt – det har virkelig også hjulpet.”

– 17-årig pige og gymnasieelev –

 

 

“Det er helt vildt, hvad der er sket med mig, mens jeg har gået i terapi hos Cetrine, individuelt og nu også sammen med min mor. Den måde Cetrine ser og siger tingene på er virkeligt støttende. Jeg har det sådan, at jeg er blevet et helt andet menneske, i løbet af det halve år, jeg indtil videre har gået i terapi hos Cetrine. Jeg er overordnet blevet mere mild, mere rummelig, mere reflekterende. Og det er brugbart og skaber positive forandringer, både der hjemme i forhold til min mand og mine børn, i forhold til mine veninder og kollegaer – og ikke mindst i forhold til min mor, som er den relation jeg oprindeligt kom ind til Cetrine for at arbejde med.”

– 26-årig kvinde, mor og social- og sundhedsassistent –

 

Læs, hvad andre siger her

familiecoaching Fyn - familiecoaching Odense - familiecoaching Svendborg - familiecoaching Tranekær