PARTERAPi FYN & FAMiLiETERAPi

– HER ER ET LiLLE UDPLUK AF UDTALELSER FRA ANDRE PAR & FAMiLiER 

 

 • “Det er virkelig nogle gode snakke vi har. Du har virkelig hjulpet mig langt, arbejdsmæssigt og i forhold til min kone og vores parforhold – på forholdsvis kort tid. Det er SÅ fedt! Jeg er imponeret over, hvad du kan!”
  – 50-årig mand, far, revisor og leder –

 

 • “Jeg har meget stor gavn af sessionerne hos dig.”
  – 50-årig kvinde, mor og praktiserende læge –

 

 • “Du er her for os med kød og blod. Det er vi meget taknemmelige for.”

  – 45-årig mand, far og IT-ingeniør –

 

 • “Jeg har aldrig før turdet været så åben og ærlig overfor min kone som i rummet hos Cetrine.
  Og det var virkeligt på tide, for vi har slidt på hinanden i mange år. Og min kone har igen og igen efterlyst at jeg åbner mere op, og også at jeg tør stille op til mere i dialogen med hende. Det er vi i gang med at få rigtig gode kommunikations- og indfølingsredskaber til hos Cetrine. Og allerede efter første gang hos Cetrine, hvor vi kom hos hende på grund af en stor krise, hvor jeg var depressiv og forinden havde sagt til min kone, at jeg ville skilles, var jeg åben for og min kone var åben for at vi krammede. Det var efter et år uden kropskontakt. Og den kropskontakt gjorde at vi begge kunne mærke at vi stadig tænder på og er tiltrukket af hinanden. Og selvom det slet ikke er let, så er vi nu på vej til at finde sammen på ny og er indstillet på at det er en dyb og kompleks proces at vi begge og sammen reparerer og healer, både svigt og misforståelser i vores relation, men også de svigt og traumer vi hver især har med os fra vores opvækst. Vi er indstillet på at det tager tid. Og den tid og de penge det koster er givet rigtig godt ud, i form af at vi og vores relation er i dyb meningsfuld healing. Meget tilfredsstillende på mange områder.”
  – 51-årig mand, far og selvstændig –

 

 • “Jeg kunne mærke på det du skriver her på din hjemmeside, at du var den rigtige for mig, at snakke med, da jeg havde brug for hjælp til min relation til min voksne datter og mine børnebørn. Og det mærkedes fuldstændigt rigtigt med det samme jeg var i rum med dig. Jeg følte mig set, hørt, mødt, forstået og guidet, både helt praktisk, men også meget dybt. Tak Cetrine.”
  – 63-årig kvinde, mor, mormor og leder på psykiatrisk institution –

 

 • “Jeg bruger BODYSCAN, hver gang jeg bliver ængstelig, urolig og utryg igennem vores familiekrise. Den hjælper mig med at finde ro og skabe overblik og overskud til at gøre de næste ting i min dag, på relevante og ikke angste og vrede måder.
  Jeg bruger også BODYSCAN hver gang jeg har svært ved at sove og får hver gang skabt ro i mit system og ofte falder jeg i søvn, inden at den er færdig. Nogen gange længe før at den er færdig.”

  – 46-årig mand, far og IT-virksomhedsleder –

  Køb BODYSCAN her

 

 • “God rammesætning, og gode indsigter.
  Det er et dejligt afvæbnende rum du skaber for os. Det er SÅ godt, og noget af nogle selvindsigts- og selvudviklings-bider vi tager hos dig.
  Det er virkeligt nogle betydningsfulde og også svære og dybt berørende og indsigtsgivende mundfulde vi tager med dig.
  Du er virkeligt god til at se, se sammenhænge, lave mellemregninger, samle op og konkludere.
  Vi og jeg går hver gang fra dig, med nye vigtige indsigter, og redskaber til at arbejde videre med, hjemme.”
  – 46-årig mand, far, ægtefælde og selvstændig –

 

 • “Jeg syntes jeg har lært en masse gode ting i det forløb vi var igennem hos dig, og der er mange ting jeg prøver at ændre på. Du har virkelig fået rykket på nogle ting.
  Jeg vender tilbage hvis jeg får brug for det. : )”
  – 59-årig mand, far og leder –

 

 • “Det er SÅ berigende at gå hos dig. Det har ændret mit liv markant. Fra at føle mig som offer og være i uendeligt mange relationelle familiedramaer og konflikter og indre konflikter med mig selv. Til at kunne navigere klart og rent fra min indre sjæls kerne og stå stærkt, selvomsorgsfuldt og bevidst i relation til mig selv, mine voksne og teen-age børn, min øvrige familie og i arbejdsrelationer. Når jeg kommer ind til Cetrine er det ofte at jeg ikke er helt klar på, hvad  jeg har brug for. Men altid kommer vi i dybden med et emne som giver dyb mening og nye værdifulde indsigter til min væren i verden.
  Du er sgu dygtig Cetrine. Det er du godt nok!”
  – 55-årig kvinde, mor, pædagog og ungevejleder –

 

 • “Du er virkelig god at snakke med. Det var en meget bedre oplevelse, at være inde hos dig, første gang, end jeg havde regnet med. Jeg føler mig set og forstået og skubbet mildt til, i den rigtige retning, på trods af min modstand og indgroede vaner og overbevisninger. Stor respekt for dit arbejde.”
  – 17-årig dreng og gymnasieelev, som har været udsat for voldsoplevelser –

 

 • “Det er virkelig godt og dejligt, den måde at du ser og møder os begge på. Den måde du italesætter, hvad der sker, ser os og sætter ord på, der giver mening for hvor vi er i processen med at finde hinanden, eller om vi skal gå fra hinanden.
  Det er så fantastisk støttende, beroligende og indsigtsgivende, at snakke med dig.
  Tak Cetrine. Du er menneskeligt og terapeutisk meget dygtig!”
  – 37-årig mand, far og lærer –

 

 • “Jeg er solgt. Det er så trygt at være i rum med dig. Jeg er så glad for at jeg og min hustru har fundet dig.
  Du har en høj stjerne hos mig, Cetrine.”

  – 45-årig mand og IT-virksomhedsleder –

 

 • “Super godt. Du er SÅ god til at holde rummet for os. Og du er kommet med århundredets indsigt om os, og det endda i vores aller første session hos dig. Cetrine er klog.”
  – 36-årig kvinde, mor, ægtefælde og socialrådgiver –

 

 • “Jeg har lært rigtig meget inde hos dig. Om mig selv, om vores parforhold, om min kone, om vores børn, om at have en rolig og ikke konfliktfyldt dialog, om at gøre mig selv rolig og ikke aggressiv. Jeg er rigtig godt tilfreds.”
  – 50-årig mand, far og gartner –

 

 • “Egentlig synes jeg ikke at det er mig, at gøre de ting du lærer mig, og foreslår. Men jeg gør det alligevel. Og jeg må sige at det har en markant positiv virkning. Og allerede efter første session hos dig, kan både jeg selv, og min mand registrere mærkbare gode forandringer i min måde at være på. F.eks. at jeg er mere rolig, mere sansende, i bedre dialog med min mand, mindre vred og irritabel, mindre opgivende, mindre ked af det, mindre mistroisk, mindre bebrejdende, jeg har det bedre og vores parforhold er i bedring.”
  – 45-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Det giver mere og mere mening for mig at gå hos dig. Begynders sind giver SÅ meget mening. Det bliver sådan helt religiøst for mig at lytte til dine meditationer. Jeg får mange åbenbaringer, når jeg lytter til dine meditationer. Det er SÅ fantastisk. Og det er brugbart, på den dybt værdifulde måde, ind i alle mine livsområder og relationer. Tak Cetrine.”
  – 53-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • “Der er sket en virkelig god udvikling, både hos mig selv og min mand, i den tid vi har været i terapi hos Cetrine, både individuelt og parterapi.”
  – 46-årig kvinde, mor og indkøbsleder –

 

 • “Ih hvor er det dejligt at snakke med dig, hver eneste gang. Og nogen gange trænger jeg virkeligt til at tale med dig. Du rammer SÅ rigtigt i det du siger. Jeg nyder bare at komme her. Det føles godt, helt ned i min mave, helt ind i min kerne, at blive set og mødt af dig. Det er virkelig godt og dejligt at få snakket ting igennem, som jeg aldrig har snakket med nogen om før. Du er god at snakke med. Du skaber meget tillid og tryghed. Det er du god til. Jeg mærker helt fysisk, at jeg får det meget behageligt, når jeg lytter til dine mindfulness-guidninger.”
  – 54-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • “Jeg har stor tillid til dig, Cetrine. Du gør virkeligt dit arbejde godt. Det er nogle gode og konstruktive timer vi har hos dig, som bringer vores parforhold derhen, hvor det ideelt set altid skulle have været. Dialoger, dybe dialoger, dybde, forståelse, nærvær, fortrolighed, omsorg for sårbarheder og svigt. Oprydning i alt det der ikke har været godt, bl.a. mine utroskaber, min kones sygdomsangst, manglende dialog m.m. Og opbygning af det som gør vores forhold godt.”
  – 48-årig mand, far, ægtemand og ansat i IT-branchen –

 

 • “Via samtalerne med dig, har jeg på kort tid taget flere kvantespring i min stilling som direktør i en international virksomhed. Og når jeg benytter de værktøjer du har givet mig, i dialoger med mine samarbejdspartnere, i virksomheden og privat, får jeg ofte ros for min måde at være på og for min måde at håndtere nogen gange udfordrende samtaler. Du har også lært mig at være ikke dømmende og at komme af med min tendens til at lave drama og hidse mig op – over stort og småt. Jeg har ikke lyst til at udsætte min krop for den vrede mere. Og du har også så mange gange peget på at alkohol ikke er godt for mig, og endelig har jeg også valgt at lægge den dulmeadfærd på hylden – hvilket betyder at jeg mærker mig selv og min kæreste og livet meget mere intenst og klart. Og jeg er langt mere klar i mit sind og mere ren i min krop og min hud. Jeg er virkelig igang med en udrensning på mange planer. Og værktøjerne du har givet os til vores parforhold er også virkeligt berigende, ja guld værd, i forhold til nærvær, fortrolighed, tryghed, dybde, inderlighed, at kunne snakke om alting, uden at skændes, som tidligere, men lære hinanden dybere og dybere at kende, i små som store vigtige detaljer. Jeg er SÅ taknemmelig for alt det du har lært mig.”
  – 49-årig mand, far og direktør –

 

 • “Det går rigtig godt. Jeg er blevet meget mere afslappet. Mine omgivelser mærker det. Og det påvirker dem positivt, også.
  Jeg er blevet meget bedre til ikke at vende ting indad, og ser nu også, at jeg har den tendens, fra min mor.
  Min far er rørt over at høre, hvad jeg har fået ud af at gå hos dig. Han siger at det er ren lykke at være vidende til. Og han har endda været alvorlig syg, igennem længere tid, også.
  Jeg er SÅ glad for at jeg har taget initiativ til at tage vare på mig selv, igennem forløbet hos dig.
  Jeg er begyndt at snakke vildt godt med mine forældre.
  Jeg har fået stor forståelse for, hvorfor mennesker reagerer som de gør.
  Mine forældre og jeg har aldrig kunnet snakke sammen, så givende som vi gør nu.
  Jeg har lært ufatteligt meget igennem forløbet hos dig. Både om mig selv og andre, og hvorfor vi mennesker gør som vi gør.
  Jeg er blevet total afslappet med mad. Ingen dårlig samvittighed.
  Spiseforstyrrelsestankerne og adfærden er stærkt reduceret. Og når spiseforstyrrelsestankerne glimtvis kan dukke op, har du givet masser af værktøjer til at slippe dem.
  Det er meget stort for mig, at jeg nu kan komme til mine forældre, både når jeg har det skidt og godt. Det har jeg ikke kunnet før, når jeg havde det skidt.

  – 26-årig kvinde og lærer –

 

 • “1000 tak for i dag kære Cetrine. Som altid meget givende og gav mig den velkendte ro i kroppen. Min mand fortalte, at han også synes det var godt!! Dejligt med de råd du gav ham og mig!!”
  – 42-årig mor og sygeplejerske –

 

 • “Kære Cetrine,
  Mange tak for sidst og for at du lige følger op på os.
  Min kæreste og jeg er i god proces kan vi godt sige, og vi har en god og nærværende dialog om vores parforhold.
  Vores første parsamtale hos dig gav os ny forståelse af sider af hinanden, og en skærpet opmærksomhed på hvad der rører sig i os. Det er blevet lettere allerede at gå til hinanden med paraderne nede, og vi forstår og rummer hinandens følelser bedre.
  Det vi har aftalt med hinanden er, at vi gerne vil have en ny parsamtale, når vi trænger til et nyt ‘boost’. Når vi mærker ny modstand og usikkerhed. Den følelse har vi slet ikke for tiden. Så ja tak til en ny snak, når tiden er inde. Vi mærker efter.”
  – 55-årig mand, far og leder –

 

 • “Hej Cetrine
  Vi vil gerne takke dig for den meget betydningsfulde hjælp, som du har givet vores lille familie. For nu vil vi lægge familieterapien på hylden, men vi ved nu, hvor vi kan søge hjælp, hvis vi får brug for det igen. Tak for at have været med til at bygge bro og skabe tryghed og tillid.
  Kærlig hilsen J, P og T.”
  – 32-årig datter og hendes forældre –

 

 • “Tak Cetrine,
  Min far har erkendt og indset, at der skal psykolog hjælp til! Han kan være en lukket bog, men har ligesom alle andre små åbninger, og med dit væsen og som jeg kender dig, håber jeg at du er den rette til at få lidt hul på bylden 💖
  – 38-årig kvinde, mor, datter, selvstændig, numerolog –

 

 • “Den familieterapi og parterapi vi har fået hos Cetrine, er langt over, hvad jeg havde turdet forvente. Min mand (som tidligere har været ret hård og dømmende og anledning til mange skænderier, konflikter og tung stemning) arbejder så fint og åbent, empatisk og omsorgsfuldt, med sig selv, med vores parsamtale og samvær, og med så fin en dialog med, og omsorg for vores voksne søn (deres forhold var gået helt i hårdknude, da jeg kontaktede Cetrine). Cetrine har skabt rammer for forandring, i vores familie, som jeg aldrig havde turdet håbe på var muligt. Det er SÅ godt og SÅ værdifuldt.”
  – 65-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

 • “Jeg værdsætter virkelig meget at min kone hårdnakket holdt fast i at trække mig med ind til Cetrine. For det vi lærer inde hos Cetrine gør at vi har fået et meget mere roligt, kærligt, nært, respektfuldt og tålmodigt forhold. Vi har lært at forholde os virkeligt positivt til hinanden – også når tingene er svære – hvor vi for bare få uger siden og før vi startede i Parterapi hos Cetrine, var meget kritiske over for hinanden, især jeg var. Og vi havde massive tendenser til at skyde skylden på hinanden, og brokke os over hinanden. Som jo ‘bare’ har gjort det hele meget værre. Nu er vi stille og roligt igang med at lære nye tilgange til at kunne udvikle det respektfulde forhold vi begge dybest set ønsker. Og det giver os begge håb og tro og tillid til fremtiden sammen og med vores børn.”
  – 48-årig mand og selvstændig –

 

 • “Det er godt. Det er afklarende. Det er lærerigt at komme hos dig. Tænk at jeg har gået om ‘den varme grød’, med uløste problemer i mit ægteskab, i hele 10 – 15 år, inden at jeg kunne tage mig sammen til at kontakte dig. Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven, med de redskaber og tilgange du har givet mig. Jeg har fået noget helt konkret af dig, at handle på og arbejde med. Og jeg glæder mig til at komme hjem og tage hul på det. Det du har givet mig, på bare to gange 1 1/2 time, giver mig svar på, hvad jeg kan gøre ved hele den lange række af problemer jeg havde fyldt en hel A5 blok med, da jeg kom ind til dig. TAK det er SÅ godt, det du bidrager med. Og jeg anbefaler dig gerne. Aktuelt til en god veninde, som står i lignende problemer i relation til sin mand.”
  – 49-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

 • “Vi vil gerne takke for en udbytterig terapi – som har hjulpet os sammen.
  Såfremt vi behøver yderligere terapi sammen eller hver for sig – vil vi henvende os til dig igen.
  Tak for samarbejdet.”
  – 58-årig kvinde og 63-årig mand –

 

 • Jeg vil lige fortælle dig og jeg håber du ved det i forvejen, men jeg har været og er rigtig glad for at komme inde hos dig og føler mig rigtig meget tryg i det og godt hjulpet!!!!!!! med alle de redskaber jeg har fået, og alle de fortrolige snakke vi har haft. Både om private vanskeligheder og komplicerede udfordringer i forhold til min x-mand, og forholdet til børnene, efter vores skilsmisse. Og i forhold til en meget kompliceret og grænseoverskridende, flere årig sag på mit arbejde, som socialrådgiver. Tusind tak, Cetrine.”
  – 34-årig enlig mor og socialrådgiver –

 

 • “Sessionerne hos Cetrine løfter trin for trin vores parforhold og familieliv i en sammenbragt familie til højere niveauer, mere nærvær, større tillid og tryghed – og mere kærlighed imellem os. Processen går støt og roligt den rigtige vej. Og det er jeg meget taknemmelig for.”
  – 49-årig mand, far og direktør –

 

 • “Vi bruger alt det vi har lært af dig og nyder hinanden og livet ❤ Tak fra os begge ❤”
  – 51-årig kvinde og 55-årig mand –

 

 • “Min kone har det meget bedre, efter at vi er startet i terapiforløb hos dig. Og det gør også mig godt, for så har vi det meget bedre sammen. Vi synes at både de individuelle sessioner, hvor vi kommer hos dig hver for sig, og parterapi-sessionerne giver os rigtig meget. Det var godt at du kunne tage os ind. Det var på høje tid at vi fik hjælp, da vi startede hos dig. Min kone havde bedt mig om at gå med i parterapi igennem flere år – og lige før vi startede hos dig, var parterapi det ultimativt sidste hun ville investere i vores forhold – så nu skulle det være, for jeg ønsker ikke at vi skal gå fra hinanden. Men hvor ville jeg ønske at vi havde startet på det her, hos dig, Cetrine, noget før. For på blot de to første uger vi gik hos dig, fik vi skabt meget mere nærvær, dialog, forståelse og god stemning, end vi har haft meget længe. Tak for det du bidrager med til vores liv. Det er så værdifuldt for os.”
  – 63-årig mand, far, farfar og ingeniør –

 

 • “I løbet at mindre end 2 uger, er vores parforhold gået fra 2 – 8 (på en skala fra 0 – 10, hvor 0 er dårligst tænkelige situation i forholdet og hvor 10 er bedst tænkelige parforhold). Det er jo et lille mirakel. På baggrund af mine sessioner, indtil videre, hos Cetrine, og med konstruktiv hjælp af det hun lærer mig, har vores oplevelse af vores forhold – og hvad vi kan sammen i dialogen, praktisk og seksuelt, virkelig ændret sig markant – på under 2 uger. Og der er altså tale om uhensigtsmæssig adfærd – bl.a. uge-lange perioder med ‘dræbende’ tavshed – og virkelig giftig stemning imellem os, som har fundet sted igennem ca. 16 år.
  – Jeg har fået lettere ved at tale med min mand.
  – Vi har fået en bedre dialog.
  – Vi har fået et bedre seksuelt forhold.
  – Jeg er blevet mere fri i forhold til det seksuelle.
  – Der er større omsorg, gensidigt.
  – Mere nærvær.
  – Mere nydelse.
  – Jeg oplever at min mand er blevet oprigtig glad.
  – Vi har fået en samhørighed – som jeg har savnet i rigtig mange år.
  – Min mand er blevet mere mand – han er SÅ beskyttende overfor mig – og det er SÅ fedt!
  Og min mand ved ikke engang at jeg går i et længerevarende terapiforløb hos Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor og butiksassistent –

 

 • “Jeg har sendt rigtig mange jeg kender ned til Cetrine. Og vi har selv, igennem mange år (on and off) benyttet Cetrine, når vi har brug for hende, bl.a. til bearbejdning af mine barndomstraumer, diverse familiekriser, som forholdet til min mor, min far, vores aborter, sorg og problemer med at blive gravid, vores barns alvorlige sygdomsperiode – og tagen omsorg for vores andet barn og os som par og familie igennem det hele. Hvor er det rart for mig at vide, at jeg og vi alle “bare” kan komme til dig og få ro på livet.”
  – 35-årig mor og studerende –

 

 • “Jeg har været glad for at komme hos dig – jeg har fundet en styrke i mig selv, som var gledet i baggrunden – og den styrke er med til at jeg har fået det bedre i mit parforhold og generelt.”
  – 42-årig kvinde, mor og leder –

 

 • “Hej Cetrine. Tak for sidste session. Efter sessionen tog vi hjem og lavede aftensmad og snakkede på livet løs. Det har givet os begge meget ro i sindet omkring det hele og hvordan vi fremadrettet kan håndtere eventuelle udfordringer, nu hvor vi ved, hvordan hinanden har det/føler. Så tak for det.”
  – Par på h.h.v. 24 & 25 år –

 

 • “Den smukke, fine, kærlige, omsorgsfulde energi du har – og som dine omgivelser i og omkring din praksis også afspejler, gør mig SÅ godt. Jeg kan rigtig godt lide den dybdegående og indsigtsgivende kombination af psykoterapi, relationsterapi og terapeutisk massage, som du tilbyder.”
  – 42-årig kvinde, mor og efterskolelærer –

 

 •  Jeg glæder mig  Hos Cetrine kan man få den skønneste massage og samtale.”
  – 38-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 • “Kropsterapi, mindfulness, relationsterapi og spirituel terapi hos Cetrine virker helt vildt godt! Jeg er blevet meget mere nærværende end nogen sinde. Jeg er blevet god til at se, mærke og slippe det som ikke nærer mig – men som har drænet mig – både inde i mig og omkring mig – så langt tilbage jeg kan huske, i min barndom. Den terapeutiske proces jeg er igang med hos Cetrine er MEGET hårdere end at løbe maraton, (Jeg har løbet maraton 3 gange). MEN også SÅ meget bedre, når terapien virker, som den gør SÅ godt, i samarbejdet med Cetrine! Jeg har også gået til psykolog, psykiater og hos andre terapeuter, tidligere – men ikke sluppet af med min angst, social angst og generel angst, OCD, hårdhed mod mig selv, nervøsitet og graviditets- og efterfødselsgener. Disse belastninger er i løbet af forløbet hos Cetrine, som jeg stadig er igang med blevet STÆRKT reduceret. Og det er en SÅ stor lettelse og MARKANT forbedring af min livskvalitet, både på mit job, i mit parforhold, i relation til mit barn og ikke mindst i min væren med mig selv inde i mig – i alle situationer. Det giver mening med den spirituelle dimension, som Cetrine så fint og respektfuldt har som en ekstra tilgang, hvis du er åben overfor det. Og Mindfulness-terapien og -træningen hos Cetrine er også SÅ godt! Det er det hele værd! Meget bedre end at tage medicin, som jeg også har prøvet. Tak Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor, pædagog og sygeplejerske –

 

 • “Det her været storartet at tale med dig – og får dine råd, i.f.t. at være blevet teenage-forældre.”
  – 45-årig mand, selvstændig IT-ingeniør, far til 14-årig dreng –

 

 • “Det er spændende og giver meget mening, det jeg lærer hos dig. Og det er en stor hjælp, både i forhold til mine forældre, skolen, kammeraterne og min måde at tænke om mig selv og det hele. Jeg føler at du forstår mig – og du har lært mine forældre at forstå mig – så jeg har fået meget mere frihed til at være mig – og være teenager og være glad – og igen at kunne koncentrere mig om at følge med i skolen og lave lektier.”
  – 14-årig dreng –

 

 • “Jeg siger til alle at Cetrine er dygtig. Det er hendes bidrag til vores parforhold, der har gjort at vi nu 1 1/2 år efter at min mand var utro, har fået det bedre – på måder, som vi ellers ikke havde fået udviklet. For vi har ikke selv kunnet tænke os til den forandring der er sket med os – både i vores relation og individuelt. Hvor der før var ‘giftige’ surmulerier, dårlig stemning, ting vi aldrig talte om – men som jo har fyldt en masse i vores relation alligevel, konfliktskyhed m.m. Er der nu en meget positiv og kærlig stemning imellem os – på den autentisk og umiddelbare måde. Og der er blevet tillid og åbenhed og mod til at dele det der rører sig i os. Jeg kan næsten ikke forstå at det er blevet så godt – men det er det – SÅ mærkbart i både min krop og mit sind og i vores forhold. Det er en kæmpe gevinst i alt det der også har været virkelig, virkelig svært og smertefuldt!”
  – 52-årig kvinde og IT-leder –

 

 • “Jeg får sådan nogle fine åbenbaringer, når jeg ligger på briksen hos dig. Du er virkelig dygtig til at guide mig meditativt og healende, med din stemme og din berøring.
  Du hjælper mig med forretningsudvikling, igennem min skilsmisse, med at forholde mig til og bearbejde min søns ulykke og efterfølgende handicap og sygdom m.m.m.
  Tusind tak for din måde at være på – og alt det du bidrager med til mit liv, Cetrine.”
  – 54’årig kvinde, mor og virksomhedsleder –

 

 • “Meget positivt og givende at mødes med dig. Både min datter på 17 år og jeg, valgte dig uafhængigt af hinanden, da vi skulle have ekstra professionel hjælp til vores relation – og til min datters trivsel eller mangel på samme. Vi havde forsøgt en psykiater og en familievejleder over en længere periode – som ikke gav tilstrækkelig hjælp. Min datter er meget glad for dig. Og jeg føler mig meget støttet, set og forstået af dig – samtidig med at du kommer med virkelig konstruktive tilgange, der hvor jeg og vi kan justere på tingene. Det er SÅ tydeligt at du har mange års erfaring i dit fag. Tusind tak.”
  – 51-årig mor til 17-årig pige og socialrådgiver –

 

 • “Jeg har aldrig følt mig så set og forstået og tryg med et menneske før, som med Cetrine. Hun er virkeligt dygtig og er nået dybt med mig, hurtigt. Jeg har siden jeg var 17 år været på lykkepiller, efter min fars død – og en svær barndom – med kort sagt hårde forældre og mobning i skolen. Jeg har i flere omgange gået i forløb hos psykologer. Og senest været til udredning hos en psykiater. Nu er jeg startet, og det samme er min mand i psykoterapi og parterapi hos Cetrine. Og jeg må sige at det er meget relevante ting hun lærer os. Og følelsesmæssigt, psykologisk, kropsligt og relationelt i.f.t vores parforhold, vores børn og mine arbejdsrelationer, går det virkeligt i dybden og hele vejen rundt. Jeg har for første gang i mit liv fået håb om at få det meget bedre – trods min meget komplicerede og sårbare psyke. Jeg genkender meget fra borderline diagnosen. Jeg er igang med at trappe ud af medicinen mod depression og angst, efter 18 år. Og jeg får også Cetrines hjælp til at komme ud af mit alkohol misbrug. Jeg føler mig så omfavnet og mødt af Cetrine – i så gode hænder, helt bogstaveligt.”
  – 35-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Efter jeg var blevet skilt fra min kone igennem 24 år, for ca. 1/2 år siden, kontaktede jeg Cetrine. Jeg var kommet i kontakt med en smertelig sorg og vrede over at kunne se, hvordan hændelser helt tilbage i min opvækst (ikke mindst et meget kærlighedsløst og hårdhændet forhold fra min stedfar) har sat sine spor i mit system og min måde at være på – både som far, ægtefælde og i mit erhverv, samt i andre vigtige relationer. Det ville jeg have professionel hjælp til at håndtere – så jeg ikke fortsætter med at være medskaber af uhensigtsmæssig væren – både med mig selv – og i relation til andre mennesker. Jeg får rigtig mange aha-oplevelser i sessionerne med Cetrine. Det som har været komplekst – og som har været frustrerende, konfliktfyldt, sorgfyldt m.m.m., bliver mange gange meget enkelt og lige til – og nemt at håndtere, når jeg lytter til og følger Cetrines anvisninger, guidede øvelser og tilgange til at forstå sig selv og sine relationer. Det er både lige til brugebare og virkningsfulde tilgange – på baggrund af nogen gange filosofiske og buddistiske livssyn. Det synes jeg rigtig godt om. Jeg får hjælp, til at håndtere forholdet til mig selv og min livshistorie, har nære og dybe samtaler med mine døtre på h.h.v. 25 og 16 år og kan forholde mig konstruktivt i dialogen med min x-kone – trods jeg oplever at hun forholder sig uhensigtsmæssigt over for vores børn, og i forhold til vores bodeling. Jeg bliver også mere og mere bevidst om at skabe et mere nærende liv og arbejdsliv for mig selv. Jeg får sorteret ud i ‘gamle’, drænende overbevisninger – og har fået fokus på at opbygge mit liv på selvvalgte, og for mig nærende værdier. – Jeg får hjælp af Cetrine, på måder, som jeg ikke ville ønske at have været foruden – jeg kunne blot ønske at jeg var begyndt på at arbejde på at tage hånd om mit liv, på denne selvansvarlige måde for mange år siden – det gør SÅ stor og meningsfuld og opbyggende en forskel, på alle områder i mit liv.”
  – 52-årig mand, far, morfar og selvstændig ingeniør –

 

 • “Det giver meget mening, den måde du griber tingene an. Og det virker rigtig godt på stemningen imellem os, det vi lærer og gør hos dig, og de øvelser du giver os med hjem. Det genopbygger bl.a. tryghed, tillid, fortrolighed, positivitet og nærvær imellem os. Og det hjælper os med gensidigt at forstå, hvad der skal til, for at vi begge kan trives i vores forhold.”
  – 45-årig mand, far og direktør –

 

 • “Jeg føler mig forstået af min mand – som aldrig før – og det var allerede i den allerførste parterapi-session inde hos Cetrine. Og i en situation, hvor jeg også følte mig ulykkelig som aldrig før, i relation til min mand. Det er virkeligt anvendelige og virkningsfulde redskaber vi får af Cetrine. Og allerede efter første gang hos hende, har vi fået skabt nyt håb for vores forhold og ro og tryghed i rummet imellem os. Og vi har værktøjer med hjem, så vi kan arbejde videre hjemme, bl.a. på at bringe mere kærlighed ind i vores forhold, og genfinde gnisten, som for min mands vedkommende er aftaget på det seneste, og som er en af grundende til at vi har kontaktet Cetrine.”
  – 28-årig kvinde, mor og social- og sundhedsassistent –

 

 • “Du er virkelig dygtig til dit arbejde. Jeg har dyb respekt for det du gør og laver.”
  – 53-årig kvinde, mor, mormor og neurointensiv sygeplejerske –

 

 • “Vi fandt Cetrine på nettet, da vi stod i tilbagevendende vanskeligheder, på visse områder i vores dialog i parforholdet. Ikke at vi var på vej fra hinanden. Vi vil dybest set hinanden. Men vi havde brug for at blive bedre til at tale sammen – også om emner vi igen og igen er kørt fast i, blev uenige om og gensidigt ikke følte os forstået i af hinanden. Også omkring vores fælles og sammenbragte børn. Cetrines profil passede os rigtig godt. Og det er vi kun blevet bekræftet i gennem det intense og dybdegående, virkeligt givende og konstruktive forløb vi nu er igang med, hos hende. Det bringer os tættere på hinanden, end nogen sinde og det skaber den gensidige dybere forståelse vi begge har savnet – også om de emner, som for ikke så længe siden virkeligt var svære og oftest umulige at nå til gensidig forståelse omkring. Virkelig god investering.”
  – Par på h.h.v. 38 og 42 år, forældre til fælles og sammenbragte børn og begge i lederstillinger –

 

 • “Det er behageligt at komme her.”
  – 35-årig socialrådgiver og mor til 2 børn – i relationsterapi i forbindelse med kommunikation og kontakt med x-mand, efter skilsmisse –

 

 • “Vi får altid guldkorn med fra Cetrine, d.v.s. værdifulde indsigter, der nærer vores trivsel individuelt og i parforholdet. Så der er absolut kommet markant positiv udvikling ind i vores forhold, i løbet af de 2 år vi har gået i individuel terapi og parterapi hos Cetrine. Vi startede hos Cetrine p.g.a. min mand havde haft en affære med en anden kvinde. Men vi har det nu bedre i vores forhold end nogen sinde, takket værre Cetrines professionelle hjælp. (Vi har levet sammen i over 25 år og har to voksne børn).”
  – 53-årig kvinde, mor og ingeniør –

 

 • “Det er trygt og rart at have rummet her sammen med dig, til at komme til bunds i at få talt om det der er vigtigt for os hver især – og derfor for vores forhold. Og det på trods af at vi faktisk i forvejen er gode til at tale om – også det der er svært og udfordrende i vores parforhold. Det giver ekstra fordybelse, indsigt, forståelse, nærvær, kærlighed og respekt for os selv og hinanden og vores forskelligheder – og ikke mindst troen på og tilliden til at vi kan blive sammen – trods krisen vi lige nu er på vej igennem, at have Cetrine med på sidelinjen.”
  – 27-årig kvinde og socialrådgiver –

 

 • “Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”
  – 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

 

 • “Jeg har ikke vidst, hvad jeg skulle gøre for at få det bedre – før jeg mødte Cetrine. Jeg har i rigtig mange år – siden jeg var barn og ung, vidst at jeg havde det rigtig svært. Og jeg har været på antidepressiv medicin, de sidste 18 år – indtil jeg trappede ud, da jeg startede i terapi hos Cetrine for en måned siden.
  Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg kunne blive pille-misbruger og alkoholiker – var igang med det – eller tage ansvar for at forstå dybden i årsagerne til, hvorfor jeg var nået så langt ud, i relation til mig selv, min trivsel OG mangel på samme og mit selvværd, som var meget lavt – og nu virkeligt er under opbygning. Og i forhold til mine drenge og min mand – vores parforhold og familieliv. Samt i forhold til min tilgang til min virksomhed, min leder-rolle og mine ansatte.
  Både jeg og min mand er i samarbejde med Cetrine igang med at få redskaber og dybdegående forståelse i og til os selv og hinanden og vores børn og virksomheder.
  Og efter blot en måneds samarbejde med Cetrine, har jeg og vi fået troen på at mit og vores liv virkeligt kan blive så godt som aldrig før – det er SÅ fantastisk og SÅ rystende – at reflektere over – på samme tid. Og på den virkeligt positive måde. Men det kunne have været gået helt galt – med brud af forhold, vores lille familie, lukke min virksomhed, misbrugs-tiltag m.v. – hvis ikke vi var startet på denne proces hos Cetrine – hvor vi kommer i dybden med at forstå og løse problemerne til bunds.
  Mine veninder synes jeg er SÅ sej, når de hører om, hvad og hvordan jeg arbejder med mine problemer hos Cetrine – og derhjemme imellem sessionerne. Og min mand og mine børn mærker SÅ meget den positive effekt – som påvirker dem i virkelig positiv retning.
  Tænk at det er muligt – på SÅ kort tid – efter SÅ mange år i frygt for vrede fra andre, konflikter, dårlig stemning, utryghed, misbrug m.m. – at skabe SÅ markant positiv forandring. Og det er ikke nemt – det kræver mod og villighed og vedholdenhed – men jeg kan se en vej og virkeligt positivt forandrende værktøjer og kommunikations-redskaber – der gør at selv de mest regide adfærdsmønstre kan forandres.
  Det er SÅ givende at få Cetrines vejledning, nærvær, blide fint indføling, råd og måder at sige tingene på en god, mild og beroligende – virkeligt positivt forandrende måde.
  Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har mødt Cetrine – og jeg ville ønske at jeg havde mødt hende for mange år siden – det ville have gjort mit liv lettere – og langt mere nærende – langt mindre opslidende, angstfyldt og frustrerende.”
  – 35-årig mor til to små børn, gift, virksomhedsleder og selvstændig –

 

 • “Jeg oplever at jeg får værdi for alle pengene hos Cetrine, hvert et øjeblik.”
  – 29-årig mand og gymnasielærer, i forbindelse med angst og krise i parforholdet –

 

 • “Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise p.g.a. utroskab i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”
  – 53-årig mand, far og regnskabschef –

 

 • “Kæreste Cetrine, tak for din dejlige og kærlige måde at være på <3. Både i forhold til behandling af min angst, vores problemer i parforholdet og mit alkohol misbrug.”
  – 46-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Dejligt og hårdt arbejde – på samme tid, at komme mere i kontakt med mig selv og mine autentiske følelser, via psykoterapien.”
  – 38-årig mand, far, ingeniør og forsker –

 

 • “Tak fordi jeg har mødt dig. Det betyder SÅ meget. – Gid jeg havde mødt dig noget før!”
  “Jeg og min mand får hos Cetrine hjælp til bl.a. at rede vores ægteskab, håndtere konflikter med vores børn og i vores parforhold, forstå psykologien i de vanskeligheder vi og jeg har, trappe ud af medicin mod angst og depression (som jeg har været på igennem 17 år), komme ud af et alkoholmisbrug, forstå dybden i, hvordan vanskelighederne i min opvækst – har indflydelse på mine nuværende relationer og mine måder at handle og reagere på – både privat og i min forretning – især, når jeg føler mig presset, udvikle min forretning og min måde at drive den på, herunder at udvikle mine ledelses-evner, m.m.m.”
  – 35-årig kvinde, mor, leder og selvstændig –

 

 • “Efter 1 1/2 års intensivt parterapiforløb hos Chetrine, som har ændret vores måde at være sammen på i meget positiv retning, på alle områder. Og udgangspunket var faktisk at en af os havde været utro. Så har vi nu valgt at komme hos Chetrine hver 2. måned til eftersyn. Vi kan godt nogen gange synes at der slet ikke er noget at snakke om – inden vi skal ind til Chetrine – men der er altid noget vigtigt vi får fordybet og får nye konstruktive handle-muligheder og værktøjer med hjem. Vi benytter i høj grad Chetrines værktøjer fra hele forløbet i vores hverdag, sammen og hver for sig. Og det virker altid godt, når vi bruger det. Vi nævner faktisk ofte Chetrine derhjemme fx: ‘Jeg skal lige lytte til en Chetrine-øvelse’ eller ‘Skal vi ikke bruge det her … Chetrine-råd’ m.v.”
  – Par på h.h.v. 51 år og 53 år –

 

 • “Jeg har virkeligt fået mildhed ind i min måde at være på, efter jeg er startet hos dig. Og det er en stor lettelse og befrielse. Jeg lærer det gennem din utroligt milde måde at være på – omkring alt hvad jeg deler med dig – selv det mest pinlige og skamfulde. Samtidig med du hver eneste gang går i dybden i tingende med mig – og min mand, når han er med. Du giver os begge virkeligt brugbare indput og øvelser. Tak for det.”
  – 35-årig kvinde, mor, selvstændig og leder –

 

 • “Det er meget positivt, at min kone og jeg er startet i terapi hos Cetrine. Cetrine har meget hurtigt spottet essensen i problemerne, som jeg godt har kunnet se, men som jeg ikke selv har formået at hjælpe min kone med at håndtere og ændre til noget mere hensigtsmæssigt. Min kone har været på antidepressiv medicin igennem de sidste 18 år. Og jeg forstår ikke, hvad psykologer og læger har haft gang i, med min kone i alle disse år, for hun har ikke fået det bedre af det – i perioder, tvært imod. Men vi oplever nu at terapien hos Cetrine – på indtil videre blot 3 uger, rykker på tingene i meget positiv retning – og ikke at det er nemt. Det går dybt og det gør til tider virkeligt ondt, at mærke og se tingene i øjnene – og ikke længere at dulme med medicin og alkohol. Men det giver redskaber til at håndtere udfordringer i hverdagen og forstå dybden i tingene. Og det bringer os tættere sammen, end nogen sinde som par. Og så lærer vi også at håndtere vores drenge på langt mere hensigtsmæssig vis. Meget givende terapi.”
  – 37-årig far, leder og selvstændig –

 

 • “Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”
  – 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 • “Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”
  – 52-årig mand og selvstændig –

 

 • “Hej Cetrine. Vi har det godt. Og den øvelse du gav os i vores første parterapi-session hos dig, bruger vi flittigt. Vi kan begge mærke at vi rykker, og der er kommet langt mere nærvær og forståelse overfor hinanden ind i vores forhold. Tak.”
  – Julie 28 år & Kristian 32 år –

 

 • “Det er virkeligt godt at få nogle nye vinkler på tingene, når vi får tingene vendt inde hos dig – og du kan linke tingene til mulige årsager – og løsnings foreslag, som jeg aldrig selv havde spottet. Det løser op, og gør mig til en mere rummelig og nærværende mor. Den mor jeg egentlig gerne vil være.”
  – 28-årig mor til to på 2 og 5 år og sælger –

 

 • “Det hjalp rigtig meget at være inde hos dig – allerede efter den 1. parterapi session.”
  – 27-årig kvinde og socialrådgiver –

 

 • “Det er rigtig godt – og det virker rigtig godt, når jeg anvender det jeg har lært hos Cetrine, i forhold til min datter.
  Det er helt fantastisk, hvad der er sket med vores relation i løbet af de måneder vi har gået i terapi, sammen og hver for sig hos Cetrine. Vi synes nu begge at vi har fået den mor-datter-relation, som vi har ønsket os. Ja – faktisk er det blevet bedre end nogen af os havde fantasi til at forestille os – inden vi startede forløbet hos Cetrine.
  Vi har fået værktøjerne og en nuanceret indsigt i os selv og hinanden, som vi kan benytte igen og igen, når vi ryger ind i udfordringer – som vi førhen har håndteret ret uhensigtsmæssigt – set i bagspejlet. Sådan at afstanden imellem os og konflikterne, frustrationerne, frygten, afvisningerne, tavsheden, misforståelserne, skuffelserne, vreden o.s.v. ikke længere har ‘fodfæste’. Men at vi faktisk begge hygger os med og har lyst til at være sammen og gøre ting sammen. Og også får taget de svære samtaler – eller får justeret tingene imellem os – inden de nogen sinde bliver så frustrerende som de var engang – der kommer vi slet ikke ud mere. Vi er virkeligt blevet forandret, på en dyb og god måde gennem dette forløb. SÅ værdifuld en investering.”
  – 49-årig mor og sygeplejerske –

 

 • “Det er virkeligt konstruktive sessioner og dialoger vi har inde hos dig. Den ramme du sætter om vores dialog er SÅ givende for vores nærvær, kontakt, gensidige forståelse, kærlighed og glæde i rummet imellem os. Og så får vi talt om det der er svært og fundet konstruktive løsninger på det hen ad vejen. Og vi kom altså først i parterapi hos dig, fordi min kone er ved at opgive vores forhold. Så det er meget alvorligt og kritisk.Men parterapien giver nu os begge håb om at vi kan komme godt videre sammen, som par og familie, med vores to små børn og mange fælles interesser og værdier og ønsker om at være sammen altid, dybest set, begge to.”
  – 33-årig mand, musiker og far til to i parterapi –

 

 • “Vi får altid en masse godt med fra dig, når vi er inde hos dig.”
  – 50-årig kvinde i parterapi efter utroskab i parforholdet –

 

 • “Par-sessionerne hos Cetrine gør os gradvist mere og mere trygge i rummet med hinanden, vi får skabt mere respekt, og bliver bedre til at værdsætte, lytte til og forstå hinanden. Vi har været dårlige til at få snakket sammen – og når vi har gjort det – er det meget ofte endt i skænderier – og deraf endnu større utryghed og mistillid til at kunne lykkes med hinanden. Men vi vil dybest set hinanden. Og terapien hos Cetrine hjælper os med at få bearbejdet de sårbare og uhensigtsmæssige mønstre imellem os – og giver os værktøjer og konkret træning i at fordybe samtalen og have en anerkendende og tryg dialog – om selv det vanskeligste i vores forhold. Og på en måde, hvor vi bliver fortrøstningsfulde og får nyt håb og nye veje at gå. Og nogen gange er det nede i bitte små hverdags-situationer at Cetrine er med til at justere på tingene i vores måde at kommunikere og være sammen på – og det går altså en markant positiv forskel for os.”
  – Par i 50-erne –

 

 • “Første gang jeg talte med dig i telefonen, sagde du, at det at komme ind til dig skal ses som en investering i en bedre livskvalitet – og jeg tænkte “Ja, ja lad os se ..” Men du har fuldstændig ret. Jeg har fået en markant bedre livskvalitet – bare efter første gang jeg var inde hos dig, hvor du bl.a. gav mig en indsigt i hjernen, som er meget støttende for mig at kende til. Jeg er efter blot 3 sessioner hos dig glad i min hverdag, bekymrings tanker og frustrationer er nærmest ikke tilstede i mit sind mere. Min kæreste er SÅ glad og tryg ved det der er sket med mig, og den måde jeg møder hende på nu. Mine arbejds kollegaer har også nævnt at jeg er blevet meget rolig og meget gladere – de ville vide, hvad jeg har gjort, og så har jeg fortalt at jeg går hos dig, og lidt om hvad vi laver.”
  – 34-årig mand, far og rejsemontør –

 

 • “Tak for i tirsdags – du er bare dygtig – og hjælper os på vej! Når jeg er udfordret i hverdagen, bruger jeg mine ‘Cetrine-Lydfiler’ og får ro på mig selv igen. Tænker om du har en ny tid til mig, snarest?”
  – 50-årig kvinde i parterapi og individuelterapi efter utroskab i parforholdet –

 

 • “Super fint at snakke med dig!”
  – 35-årig mand, far og musiker –

 

 • “Jeg er SÅ glad for at du hjælper min datter, fordi du er her! Og jeg er selv meget glad for samtalerne med dig.”
  – 63-årig mor –

 

 • “Det er virkeligt godt det her! Og jeg glæder mig SÅ meget til det videre forløb hos dig, individuelt og sammen med min datter.”
  – 50-årig mor, mormor og social- og sundhedsassistent –

 

 • “Vi har været glade for din søde og meget rummelige, omsorgsfulde og tålmodige måde at være på. Tusinde tak for din måde at være på og for din hjælp.”
  – 32 årig mor og jordemoder i parterapi –

 

 • “Du er så kompetent, varm, rummelig og omfavnende. Jeg er så tryg i rummet med dig – og har tillid til at den krise min mand og jeg er havnet i – efter at han har været mig utro (hvilket er en konsekvens af at der har været ting, som ikke har fungeret imellem os – nogen sinde, som fx vores dialog – eller mangel på samme, og det ikke at kunne (turde) tale om følelser, nedsat – eller rettere manglende sex liv (vi har været sammen i 10 år)).
  I rummet  med dig, Cetrine, finder vi ro og tryghed og får skabt ny kontakt og nærvær og gensidig forståelse og mod, SOM ALDRIG FØR! Du guider og leder os for hver gang vi er inde hos dig til dybere forståelse for, hvad vi hver især bringer ind i vores fælles rum – på godt og ondt – og du lærer os virkeligt brugbare og virkningsfulde tilgange til at håndtere selv det mest sårbare imellem os og inden i hver af os – sammen og hver for sig. Det er sådan nogle fine OG smertefulde/udfordrende (og det skal til!) processer vi gennemgår i rummet med dig – og som vi direkte kan anvende der hjemme, efter følgende. Det er fantastisk at opleve, hvordan det virker – og i den grad dag for dag højner vores livskvalitet i vores lille familie med vores to børn på 3 og 7 år. Vi fortsætter med at komme hos dig, også efter at denne krise har lagt sig og er bearbejdet – og alt det GULD der er kommet ud af den i første omgang forfærdelige situation – for det du tilfører vores forhold er de rene vitamin-indsprøjtninger for vores parforhold og for vores families trivsel. Jeg er dybt taknemmelig for at vi fandt dig – midt i vores værste krise – og at du findes – og bidrager til verdenen med det du gør!”
  – Kvinde 36 år –

 

 • “Min kone siger at hun fik mere ud af at være inde hos dig de to timer i sidste uge, end hun har fået ud af at gå hos hendes psykolog igennem det sidste år!”
  – Mand, far & selvstændig erhvervsdrivende i parterapi & individuel terapi –

 

 • “Vi skulle være startet på det her for længe siden!”
  – Sagt af mange par i Parterapi Fyn –

 

 • “Det er simpelthen så dejligt at snakke med dig. Og jeg er rigtig glad for at jeg fandt dig, også til min datter. Jeg kan mærke at hun også er i virkelig positiv udvikling.”
  – 65-årig kvinde og mor –

 

 • “Det er rigtig godt at snakke med dig. Og vores datter (18 år) synes også at du er rigtig sød og god at snakke med.”
  – Forældrepar –

 

 • “Vores datter (18 år) er som du nok ved ”kommet hjem” igen, og det går rigtig fint. Hun er blevet meget bedre til at trække sig ud fra problemstillingen, for så at finde ud af hvordan og hvad er det der lige sker, uden at blive vred og ked af det. Kan begynde at se tingene ovenfra, og slappe mere af, sådan generelt. Fantastisk dejligt.. J”
  – mor til 18-årig datter –

 • “Vi er meget trygge ved at komme hos dig. Samtalerne hos dig, skaber en kontakt og nærhed og forståelse imellem os, som vokser mere og mere, også imellem sessionerne. Og det til trods for at vi i vores arbejdsliv, har mere travlt end nogen sinde.”
  – Par, læge & ingeniør i parterapi Fyn, i forbindelse med utroskab –

 

 • “Det går rigtig godt med de værktøjer du har givet os. Vores store problem var at få vores pige til at sove om aftenen, det er gået helt fantastisk med at ændre dette, med de råd du gav. Det tog 2-3 timers kamp den første aften, men allerede den 2. aften gik det uden problemer. Der har ikke været et eneste tilbagefald og vi har ro i huset kl 20.00 hver aften nu. Det er bare fantastisk :-)”
  – Forældrepar, efter Forældrerådgivning –

 

 • “Det er en dejlig enkel, brugbar og virkningsfuld måde du griber det an på. Stor ros til dig!”
  – 48-årig kvinde, leder og forsker på universitetet – parterapi Fyn –

 

 • “Det er virkeligt rart at tale med dig, som udenforstående. Du ser tingene fra dit faglige perspektiv og med din erfaring. Det er rart at du både er medfølende, empatisk og at du også fortæller mig, hvordan jeg kan gøre tingene anderledes, det som var min andel i mit forliste parforhold – sådan at jeg kan være bevidst om at gøre nogle ting anderledes i fremtiden.”
  – 25-årig kvinde og jura studerende –

 

 • “Jeg har lært rigtig meget af dig. Og det jeg har lært, er både meget anvendeligt og effektfuldt i vores parforhold og familie – og i mit job, som bankrådgiver!”
  – (Rørt), Mand 48 år, Bankrådgiver og familiefar, efter Parterapi, Familierådgivning og ErhvervsCoaching –

 

 • “Det er dejligt at snakke med dig. Og det er en helt fantastisk forvandling du har hjulpet med at skabe for min datter (28 årig pædagog), som har rykket sig 10 år i sin udvikling, på det 1/2 år hun har været i terapi-forløb hos dig.”
  – Angst, depression, konsekvenser efter mobning, relations-problemer – 50-årig mor –

 

 • “Både jeg selv, min kæreste, min chef og mine teenagebørn mærker at jeg er blevet mere rolig, og har mere energi og overskud.”
  – 45-årig mandlig leder i Individuel Terapi, Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb, iMAGO-relations-terapi, ErhvervsPsykoterapi for håndtering af stress, vrede, irritation, samt problemer i parforholdet –

 

 • “Vi lærer noget nyt hver gang. Vi har snakket om, at du er dygtig. Det har været over forventning at komme hos dig.”
  – Par efter afsluttet Parterapiforløb ifm. utroskab, Hhv. Murer og Sygeplejerske –

 

 • “Det her er det bedste jeg nogen sinde har gjort!”
  – 19 årig mekanikerlærling –

 

 • “Min mor har ændret sig meget, efter at have gået i terapi hos dig. Hun hviler mere i sig selv. Hun er meget mere rolig. Og hun er meget bedre til at sige fra og sætte sine grænser. På den måde er hun blevet en meget bedre rollemodel for mig. Og det som tidligere gav konflikter imellem os, eller følelsen af svigt, er ikke længere et problem. Jeg har fået den mor jeg altid har haft brug for. Det er en stor lettelse. Og jeg er meget taknemmelig.”
  – 26 årig kvinde, psykologi studerende –

 

 • “Den måde vi er sammen på lige nu, sådan skulle det være altid. Det er fredfyldt og trygt, at være sammen på den måde, som du lærer os.”
  – Sagt af flere par med mange konflikter og skænderier – i slutning af første parterapi-samtale –

 

 • “Det går allerede meget bedre. Selvom vi har været uenige, og der har været konflikter, siden sidst vi var hos dig, har vi ikke skændtes.”
  – Sagt af par med mange skænderier, efter 2. parterapi session –

 

 • “Børnene er blevet meget mere harmoniske, og er optaget af deres interesser, leg, kammerater m.v.”
  – Forældrepar til 3 børn i alderen 11 – 15 år, efter 1. Familie Samtale, med efterfølgende Parterapi, Individuel Terapi og Forældreterapi forløb, samt undervisning og guidning i at anvende Anerkendende Dialog i praksis –
  “Det er meget givende, inspirerende, udfordrende og udviklende at komme hos dig.”

 

 • “Det er nu, på det her tidspunkt på dagen, han plejer at skrige – og han er bare helt rolig og veltilpas …”
  – Ungt Forældrepar til 3 måneder gammelt barn med kolik – i Parterapi, hvor de var nødsaget til at have den lille med i Terapi, p.g.a. manglende pasning. Når mor og far fik ro til at blive lyttet til og forstået, hver især – fik barnet ro fra kolikken ..! –

 

 • “Det var super – en kæmpe oplevelse, faktisk!”
  – Mand, efter første Parterapi-session, i forbindelse med utroskab –

 

 • “Vi har fået meget mere ro der hjemme, efter vi er startet her hos dig. Vi kan bruge det vi får, og det bringer os naturligt tættere på hinanden. Samtidig er det nogen gange hårdt arbejde, og uvant at skulle forholde sig på måder, som er gode, men som vi aldrig har gjort før.”
  – Par, som var tæt på at gå fra hinanden (med små børn der hjemme) i Parterapi Fyn –

 

 • “Jeg har aldrig oplevet ham være så åben og nærværende, som han er når vi er her hos dig.”
  – Kvinde, om sin mand, i Parterapi Fyn –

 

 • “Jeg har genfundet forelskelsen i min kone, ved hjælp af samtalerne og redskaberne fra dig!”
  – Mand i Parterapiforløb –

 

 • “Det er nogle gode konstruktive snakke vi har. Vi kommer langt omkring. Vi får både talt om det jeg havde tænkt på på vej ind til dig, men også om ting, som jeg aldrig har tænkt, eller som det er længe siden jeg har tænkt på. Det er nogle dejlige, enkle og konstruktive ting og værktøjer du giver mig! De virker rigtig godt til at fokusere på det konstruktive i vores parforhold. Og jeg vil også tage dem med og bruge på mit arbejde. De kan bruges i alle sammenhænge og forhold i livet!”
  – Mand, Sygeplejerske i Parterapi og Individuel terapi –

 

 • “Det er en stor taknemmelighed jeg har til dig. Det betyder rigtig, rigtig meget for mig at komme hos dig. Jeg har en ro indeni, hver gang vi slutter. Det går altid bedre der hjemme lige efter jeg har været hos dig.”
  – Kvinde 44 år, i Familieterapi, Parterapi, Individuel terapi, Forældrerådgivning og Mindfulness forløb –

 

 • “Jeg bliver klog af at gå hos dig!”
  – Kvindelig lærer og mor, 32 år i Psykoterapi, Terapeutisk Massage og Parterapi, Relationsterapi og Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Kære Cetrine
  Jeg håber, du har det rigtigt godt!
  Jeg var i terapi hos dig sidste år, hvor jeg sammen med min søster og mor var i familiebehandling. Et forløb, jeg var rigtig glad for.
  Denne gang henvender jeg mig på egne vegne.
  Jeg har fået en henvisning fra min læge, som jeg gerne vil bruge, for i så fald vil min rejseforsikring, Gouda, dække mine udgifter. Det vil de, fordi jeg var i Nepal under jordskælvet, hvorfra de fik mig, min kæreste og nogle andre fløjet hjem før tid. Det er den oplevelse, jeg gerne vil have hjælp til at bearbejde.
  Og jeg vil gerne gå hos dig, fordi jeg var glad for det sidste forløb.”
  – 26 årig kvinde –

 

 • “Det er til et 12-tal det her, hver gang! – sådan må det også gerne gå for mig.” (Og sådan gik det til den næste eksamen: 12-tal).
  – Mandlig universitets studerende i Individuel Terapi og Parterapi for eksamens-angst –

 

 • “Du har en dejlig uforfærdet måde at være på – jeg oplever du har en indre søjle af sikkerhed.2
  – Uddannelsesleder, Psykoterapeut MPF & Supervisor –

 

 • “Mine forældre og min kæreste kan mærke at jeg er blevet meget mere rolig, glad og positiv. Jeg føler selv en base af ro indeni – også i pressede situationer, hvor jeg handler konstruktivt i situationen nu. Jeg snakker meget bedre med både mine forældre og min kæreste, en før terapiforløbet hos dig. Jeg mærker tydeligt en bedring. Det er nemmere at se lykken i de små ting – og de smitter SÅ meget af i mit parforhold og i øvrigt omkring mig.
  Det er spændende at gå i terapi hos dig. Jeg bliver klogere på mig selv, og det giver sådan en ro. Det er virkeligt nogle gode øvelser du giver mig. Det ér min medicin og det kan mærkes med det samme, når man gør det. ALLE burde gøre det her. Det er fantastisk så tydeligt man kan mærke sig selv efter denne træning.”
  – 24-årig kvinde, universitetsstuderende –

 

effektiv parterapi fyn - effektiv parterapi odense - dygtig parterapeut fyn - dygtig parterapeut odense - erfaren parterapeut fyn - erfaren parterapeut odense - parterapi der virker
Parterapi Fyn - Familieterapeut Odense - Familieterapeut Fyn