LÆR DEN ANERKENDENDE DiALOG 

individuelle – par – familie – virksomheds – sessioner – workshops – supervision – uddannelse
få en GRATiS mini guide som skridt til at SKABE og pleje et fundament af RO & BALANCE i dit nervesystem HER
anerkendende dialog Odense - anerkendende dialog Fyn - anerkendende dialog kursus - anerkendende dialog uddannelse fyn - anerkendende dialog uddannelse Odense

RELATiONS-KOMPETENCE UDViKLiNG

 

ANERKENDENDE DiALOG

SKABER NÆRVÆR, UDViKLiNG OG NY FORSTÅELSE 

i parforholdet, familien, i relation til dine børn, på arbejdspladsen

– og i andre vigtige relationer.

 

Vil du/I lære et effektivt, indsigtsgivende og udviklende værktøj til forebyggelse og håndtering af selv de mest genstridige konflikter, frustrationer og stress?

– Og som opbygger og styrker selvværd, hos både børn og voksne.

 

Metoden, som bl.a. er inspireret af Imago er en videnskabelig og internationalt anerkendt metode.

Dialogformen er hjælpsom til at skabe gensidig lydhørhed, forståelse, selvværd og nærvær i alle relationer.

I kan bruge dialogen i parforholdet, familien, i relation til børnene, i arbejds sammenhænge m.v.

 

HVAD ER DEN ANERKENDENDE DiALOG?

Den anerkendende dialog er en særlig dialogform, som er inspireret af Imago terapi, Carl Rogers personcentrerede terapi, den narrative metode og den nye forskning omkring affektregulering og mentalisering.

 

DEN ANERKENDENDE DiALOG ER EN RELATiONSSAMTALE, et tilbud om en samtaleform, der kan skabe eller genskabe en gensidig respektfuld relation. Samtalens formål er at etablere en tillidsfuld kontakt for derigennem at åbne mulighed for forandring gennem forståelse for hinandens situation og forskellighed.

Der er tale om en yderst nænsom metode, der i første omgang skaber tryghed og tillid, så det er muligt at se, høre og forstå hinanden på egne betingelser.

Det betyder at man kun arbejder i en takt og et tempo, som parret/parterne i relationen der har dialogen selv definerer.

Den anerkendende dialog har det formål at gøre op med tillærte mønstre og overlevelsesstrategier, så parterne i relationen selv kan udvikle en helt ny måde at tale og være sammen på.

Når den anerkendende dialog, og hele tankesættet bag den, er godt integreret i en relation, bevæger man sig væk fra et reaktionsmønster, som er sårerende for partneren/den anden/kollegaen/kammeraten/barnet – metoden kan bruges i alle relationer – og bringer relationen ind i et mere omsorgsfuldt og anerkendende nærvær.

Det er en rejse, der giver os indsigt i, hvad det er, der trigger os, så vi på få sekunder kan forvandle os til små sårerede
og urimelige børn – indsigt i hvordan vores reaktionsmønstre nogen gange har negativ betydning for den anden.

Det er på denne rejse, at vi for alvor kan forstå, hvordan vi har et fælles ansvar for kvaliteten af et anerkendende nærvær i vores relationer: i kærlighedslivet, familien, parforholdet, i arbejdslivet – og også globalt.

Vi har relationelt afgørende indflydelse på hinandens vækst og udviklingsmuligheder.

Den anerkendende dialog er med til at udvikle vores evne til selvregulering. Den er baseret på tryghed og er med til at skabe en åbenhed, en kontakt og et nærvær, som gør det muligt, i parforholdet og i andre relationer virkelig at se, høre og forstå den anden, sig selv og relationens betydning – og at så at sige finde guldet i frustrationerne.

Den anerkendende dialog kan være med til at udvikle en anerkendende måde at forholde sig til hinanden på, som er med til at udvikle tryghed, trivsel, nærvær, selvværd, selvtillid og kreativitet.

Er du/I parat til at lære en ny måde der kan hjælpe Jer med at vende konflikter, kritik og frustration til ny læring,
sund udvikling og nærvær igen og igen, så kan du bestille tid her:

 

 

Kontakt:

41 63 02 84
cb@corre-inspirre.dk

 

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB

 

 

P.S. Metoden, som bl.a. er inspireret af Imago er en videnskabelig og internationalt anerkendt metode.

anerkendende dialog odense - anerkendende dialog fyn - konflikthåndtering fyn - konflikthåndtering odense - konfliktløsning fyn - konfliktløsning odense

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Anerkendende Dialog, iMAGO-Parterapi, -Familieterapi & -Relationsterapi, Kropsterapi, Holding Terapi, ACT – Acceptence & Commitment Terapi, Organisk Psykoterapi, Pædagog & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

anerkendende dialog Fyn - anerkendende dialog Odense - anerkendende dialog Svendborg - anerkendende dialog Langeland - anerkendende dialog Tranekær - anerkendende dialog Rudkøbing
anerkendende dialog Odense - anerkendende dialog Fyn - anerkendende dialog kursus - anerkendende dialog uddannelse fyn - anerkendende dialog uddannelse Odense
anerkendende dialog Fyn - anerkendende dialog Odense - anerkendende dialog Svendborg - anerkendende dialog Langeland - anerkendende dialog Tranekær - anerkendende dialog Rudkøbing
Konflikt håndtering Odense - Konflikt håndtering Fyn

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

 

“Hej Cetrine. Tak for sidste session. Efter sessionen tog vi hjem og lavede aftensmad og snakkede på livet løs. Det har givet os begge meget ro i sindet omkring det hele og hvordan vi fremadrettet kan håndtere eventuelle udfordringer, nu hvor vi ved, hvordan hinanden har det/føler. Så tak for det.”

– Par på h.h.v. 24 år & 25 år –

 

 

“Vi skulle være startet på det her for længe siden!”

– Sagt af mange par i Parterapi –

 

 

“Det er rigtig godt at snakke med dig. Og vores datter (18 år) synes også at du er rigtig sød og god at snakke med.”

– Forældrepar –

 

 

“Sessionerne hos Cetrine løfter trin for trin vores parforhold og familieliv i en sammenbragt familie til højere niveauer, mere nærvær, større tillid og tryghed – og mere kærlighed i mellem os. Processen går støt og roligt den rigtige vej. Og det er jeg meget taknemmelig for.”

– 49-årig mand, far og direktør –

 

 

“Det her været storartetat tale med dig – og får dine råd, i.f.t. at være blevet teenage-forældre.”

– 45-årig mand, selvstændig IT-ingeniør, far til 14-årig dreng

 

 

“Vi er meget trygge ved at komme hos dig. Samtalerne hos dig, skaber en kontakt og nærhed og forståelse imellem os, som vokser mere og mere, også imellem sessionerne. Og det til trods for at vi i vores arbejdsliv, har mere travlt end nogen sinde.”

 – Par i Parterapi, i forbindelse med utroskab –

 

 

“Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”

– 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

 

 

“Denne form for dialog genopbygger tilliden imellem os. Metoden virker, når man bruger den.”

– Par –

 

 

“Jeg har ikke vidst, hvad jeg skulle gøre for at få det bedre – før jeg mødte Cetrine. Jeg har i rigtig mange år – siden jeg var barn og ung, vidst at jeg havde det rigtig svært. Og jeg har været på antidepressiv medicin, de sidste 18 år – indtil jeg trappede ud, da jeg startede i terapi hos Cetrine for en måned siden.
Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg kunne blive pille-misbruger og alkoholiker – var igang med det – eller tage ansvar for at forstå dybden i årsagerne til, hvorfor jeg var nået så langt ud, i relation til mig selv, min trivsel OG mangel på samme og mit selvværd, som var meget lavt – og nu virkeligt er under opbygning. Og i forhold til mine drenge og min mand – vores parforhold og familieliv. Samt i forhold til min tilgang til min virksomhed, min leder-rolle og mine ansatte.
Både jeg og min mand er i samarbejde med Cetrine igang med at få redskaber og dybdegående forståelse i og til os selv og hinanden og vores børn og virksomheder.
Og efter blot en måneds samarbejde med Cetrine, har jeg og vi fået troen på at mit og vores liv virkeligt kan blive så godt som aldrig før – det er SÅ fantastisk og SÅ rystende – at reflektere over – på samme tid. Og på den virkeligt positive måde. Men det kunne have været gået helt galt – med brud af forhold, vores lille familie, lukke min virksomhed, misbrugs-tiltag m.v. – hvis ikke vi var startet på denne proces hos Cetrine – hvor vi kommer i dybden med at forstå og løse problemerne til bunds.
Mine veninder synes jeg er SÅ sej, når de hører om, hvad og hvordan jeg arbejder med mine problemer hos Cetrine – og derhjemme imellem sessionerne. Og min mand og mine børn mærker SÅ meget den positive effekt – som påvirker dem i virkelig positiv retning.
Tænk at det er muligt – på SÅ kort tid – efter SÅ mange år i frygt for vrede fra andre, konflikter, dårlig stemning, utryghed, misbrug m.m. – at skabe SÅ markant positiv forandring. Og det er ikke nemt – det kræver mod og villighed og vedholdenhed – men jeg kan se en vej og virkeligt positivt forandrende værktøjer og kommunikations-redskaber – der gør at selv de mest regide adfærdsmønstre kan forandres.
Det er SÅ givende at få Cetrines vejledning, nærvær, blide fint indføling, råd og måder at sige tingene på en god, mild og beroligende – virkeligt positivt forandrende måde.
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har mødt Cetrine – og jeg ville ønske at jeg havde mødt hende for mange år siden – det ville have gjort mit liv lettere – og langt mere nærende – langt mindre opslidende, angstfyldt og frustrerende.”

– 35-årig mor til to små børn, gift, virksomhedsleder og selvstændig –

 

 

“Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner, i forbindelse med at jeg bl.a. havde brug for støtte til at støtte min søster i.f.t. hendes depression. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise p.g.a. utroskab i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”

– 53-årig mand, far og regnskabschef –

 

 

“Kæreste Cetrine, tak for din dejlige og kærlige måde at være på <3. Både i forhold til behandling af min angst, vores problemer i parforholdet og mit alkohol misbrug.”

– 46-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

 

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB

anerkendende dialog Fyn - anerkendende dialog Odense - anerkendende dialog Svendborg - anerkendende dialog Langeland - anerkendende dialog Tranekær - anerkendende dialog Rudkøbing