PARTERAPi Odense – PARTERAPi Fyn – PARTERAPi online

Parterapi Odense kan hjælpe jer med at skabe konstruktiv dialog og positiv udvikling i jeres parforhold
– også hvis det må afvikles.

parterapi fyn - parterapi odense - parterapi online - parterapi Skype - parterapeut fyn - parterapeut odense - parterapeut online - parterapeut Skype - hjælp ved skilsmisse fyn - hjælp ved skilsmisse odense - hjælp ved skilsmisse online - hjælp ved skilsmisse Skype
få en GRATiS mini guide som skridt til at SKABE og pleje et fundament af RO & BALANCE i dit nervesystem HER

Lær at slippe negative mønstre med parterapi

– så jeres dialog og samvær bliver mere nærende, kærligt, trygt og konstruktivt – med en dybere forståelse for dig selv og din partner

 

– det skaber også et mere trygt rum for jeres børns udvikling

 • Længes du efter et bedre parforhold?

 • Er der krise i jeres parforhold?

 • Oplever du gentagne og drænende konflikter, skænderier og dårlig stemning?

Er du i et parforhold som ikke ‘kører’ helt så godt som det kunne – og som du kunne ønske dig? Eller er der akut krise i jeres parforhold? Oplever du frustration, drænende uenigheder og konflikter, magtkampe om ‘din og min virkelighed’, mangel på forståelse og nærhed? Er I gledet fra hinanden og lever ‘parallelle liv’ – eller har der været utroskab?

Hvis du genkender dette, så forestil dig nu, hvordan det vil se ud om 1 år – om 5 år … osv, hvis I fortsætter som nu …? Og er det til at bære ..?

Eller vil I en gang for alle stoppe op og få professionel hjælp til at skabe de opbyggende forhold i jeres relation (og eventuelle familieliv med små eller store børn), som I begge (alle) har brug for, for at komme til at trives og udvikle jer positivt, som I skal.

Så er Parterapi Odense – Fyn en investering i at skabe ny udvikling, med professionel hjælp til bl.a. anerkendende dialog, gensidig forståelse, problemløsning og ny udvikling af nærvær – der plejer jeres relation (og familieliv).

Parterapi  Odense er en investering i et bedre parforhold (og familieliv). Jeg ser enhver investering som en prioritering – og hvis man virkelig vil det, finder man også pengene til det.

 

parterapi fyn - parterapi odense - parterapi online - parterapi Skype - parterapeut fyn - parterapeut odense - parterapeut online - parterapeut Skype - hjælp ved skilsmisse fyn - hjælp ved skilsmisse odense - hjælp ved skilsmisse online - hjælp ved skilsmisse Skype
Parterapi Odense - Parterapi Fyn - Parterapeut Odense - Parterapeut Fyn - parterapi fyn - parterapi odense - parterapeut fyn - parterapeut odense - parterapeut online - parterapi Skype - parterapeut Skype

Bestil tid og/eller forløb


Jeg har et begrænset antal ledige parterapiforløbs pladser om året og det samme angår enkelt sessioner.
Så vil I sikre jer et parterapiforløb eller enkelte parterapi-sessioner så bestil tid nu.
parterapi odense
Parterapi Odense - Parterapi Fyn - Krise i parforholdet Odense - Hjælp til krise i parforholdet Fyn
parterapi odense og parterapi Fyn hjælpe dig med forhold problemer.

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Jeg er imponeret over hvor dygtig du er. Det er virkeligt komplekse problematikker som du gennemskurer, sumerer op og giver virkeligt brugbare værktøjer til at håndtere. Jeg føler mig meget set og mødt og støttet af dig. Jeg ville i dag ønske at jeg meget tidligere i mit parforhold havde rakt ud efter hjælp hos dig. Det ville have betydet at jeg havde stået op for mig selv og vores børn, noget før og at jeg ikke havde tilladt at miste mig selv og det at mærke og registrere mine behov og meninger. Men jeg har nu styrken og indsigten til at skabe en bedre relation, både til mig selv og min partner og vores børn og det er jeg meget taknemmelig for.”

– 35-årig kvinde og mor –

“God rammesætning og gode indsigter.
Det er et dejligt afvæbnende rum du skaber for os. Det er SÅ godt, og noget af nogle selvindsigts- og selvudviklings-bider vi tager hos dig.
Det er virkeligt nogle betydningsfulde og også svære og dybt berørende og indsigtsgivende mundfulde vi tager med dig.
Du er virkeligt god til at se, se sammenhænge, lave mellemregninger, samle op og konkludere.
Vi og jeg går hver gang fra dig, med nye vigtige indsigter, og redskaber til at arbejde videre med, hjemme.”

– 46-årig mand, far, ægtefælde og selvstændig –

“Super godt. Du er SÅ god til at holde rummet for os. Og du er kommet med århundredets indsigt, om os, og det endda i vores aller første session hos dig. Cetrine er klog.”

– 36-årig kvinde, mor, ægtefælde og socialrådgiver –

“Hej Cetrine. Tak for sidste session. Efter sessionen tog vi hjem og lavede aftensmad og snakkede på livet løs. Det har givet os begge meget ro i sindet omkring det hele og hvordan vi fremadrettet kan håndtere eventuelle udfordringer, nu hvor vi ved, hvordan hinanden har det/føler. Så tak for det.”

– Par på 24 & 25 år –

 

 

“Jeg er solgt. Det er så trygt at være i rum med dig. Jeg er så glad for at jeg og min hustru har fundet dig. Du har en høj stjerne hos mig, Cetrine.”

– 46-årig mand, far og IT-virksomhedsleder –

“Jeg bruger BODYSCAN, hver gang jeg bliver ængstelig, urolig og utryg igennem vores familiekrise. Den hjælper mig med at finde ro og skabe overblik og overskud til at gøre de næste ting i min dag, på relevante og ikke angste og vrede måder.
Jeg bruger også BODYSCAN hver gang jeg har svært ved at sove og får hver gang skabt ro i mit system og ofte falder jeg i søvn, inden at den er færdig. Nogen gange længe før at den er færdig.”

– 46-årig mand, far og IT-virksomhedsleder –

Du kan købe BODYSCAN her

“Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”

– 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

“Efter jeg var blevet skilt fra min kone igennem 24 år, for ca. 1/2 år siden, kontaktede jeg Cetrine. Jeg var kommet i kontakt med en smertelig sorg og vrede over at kunne se, hvordan hændelser helt tilbage i min opvækst (ikke mindst et meget kærlighedsløst og hårdhændet forhold fra min stedfar) har sat sine spor i mit system og min måde at være på – både som far, ægtefælde og i mit erhverv, samt i andre vigtige relationer. Det ville jeg have professionel hjælp til at håndtere – så jeg ikke fortsætter med at være medskaber af uhensigtsmæssig væren – både med mig selv – og i relation til andre mennesker. Jeg får rigtig mange aha-oplevelser i sessionerne med Cetrine. Det som har været komplekst – og som har været frustrerende, konfliktfyldt, sorgfyldt m.m.m., bliver mange gange meget enkelt og lige til – og nemt at håndtere, når jeg lytter til og følger Cetrines anvisninger, guidede øvelser og tilgange til at forstå sig selv og sine relationer. Det er både lige til brugebare og virkningsfulde tilgange – på baggrund af nogen gange filosofiske og buddistiske livssyn. Det synes jeg rigtig godt om. Jeg får hjælp, til at håndtere forholdet til mig selv og min livshistorie, har nære og dybe samtaler med mine døtre på h.h.v. 25 og 16 år og kan forholde mig konstruktivt i dialogen med min x-kone – trods jeg oplever at hun forholder sig uhensigtsmæssigt over for vores børn, og i forhold til vores bodeling. Jeg bliver også mere og mere bevidst om at skabe et mere nærende liv og arbejdsliv for mig selv. Jeg får sorteret ud i ‘gamle’, drænende overbevisninger – og har fået fokus på at opbygge mit liv på selvvalgte, og for mig nærende værdier. – Jeg får hjælp af Cetrine, på måder, som jeg ikke ville ønske at have været foruden – jeg kunne blot ønske at jeg var begyndt på at arbejde på at tage hånd om mit liv, på denne selvansvarlige måde for mange år siden – det gør SÅ stor og meningsfuld og opbyggende en forskel, på alle områder i mit liv.”

– 52-årig mand, far, morfar og selvstændig ingeniør –

 

 

 “Det giver meget mening, den måde du griber tingene an. Og det virker rigtig godt på stemningen imellem os, det vi lærer og gør hos dig, og de øvelser du giver os med hjem. Det genopbygger bl.a. tryghed, tillid, fortrolighed, positivitet og nærvær imellem os. Og det hjælper os med gensidigt at forstå, hvad der skal til, for at vi begge kan trives i vores forhold.”

– 45-årig mand, far og direktør – 

 

 

“Jeg siger til alle at Cetrine er dygtig. Det er hendes bidrag til vores parforhold, der har gjort at vi nu 1 1/2 år efter at min mand var utro, har fået det bedre – på måder, som vi ellers ikke havde fået udviklet. For vi har ikke selv kunnet tænke os til den forandring der er sket med os – både i vores relation og individuelt. Hvor der før var ‘giftige’ surmulerier, dårlig stemning, ting vi aldrig talte om – men som jo har fyldt en masse i vores relation alligevel, konfliktskyhed m.m. Er der nu en meget positiv og kærlig stemning imellem os – på den autentisk og umiddelbare måde. Og der er blevet tillid og åbenhed og mod til at dele det der rører sig i os. Jeg kan næsten ikke forstå at det er blevet så godt – men det er det – SÅ mærkbart i både min krop og mit sind og i vores forhold. Det er en kæmpe gevinst i alt det der også har været virkelig, virkelig svært og smertefuldt!”

– 52-årig kvinde og IT-leder –

 

 

“Jeg har ikke vidst, hvad jeg skulle gøre for at få det bedre – før jeg mødte Cetrine. Jeg har i rigtig mange år – siden jeg var barn og ung, vidst at jeg havde det rigtig svært. Og jeg har været på antidepressiv medicin, de sidste 18 år – indtil jeg trappede ud, da jeg startede i terapi hos Cetrine for en måned siden.
Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg kunne blive pille-misbruger og alkoholiker – var igang med det – eller tage ansvar for at forstå dybden i årsagerne til, hvorfor jeg var nået så langt ud, i relation til mig selv, min trivsel OG mangel på samme og mit selvværd, som var meget lavt – og nu virkeligt er under opbygning. Og i forhold til mine drenge og min mand – vores parforhold og familieliv. Samt i forhold til min tilgang til min virksomhed, min leder-rolle og mine ansatte.
Både jeg og min mand er i samarbejde med Cetrine igang med at få redskaber og dybdegående forståelse i og til os selv og hinanden og vores børn og virksomheder.
Og efter blot en måneds samarbejde med Cetrine, har jeg og vi fået troen på at mit og vores liv virkeligt kan blive så godt som aldrig før – det er SÅ fantastisk og SÅ rystende – at reflektere over – på samme tid. Og på den virkeligt positive måde. Men det kunne have været gået helt galt – med brud af forhold, vores lille familie, lukke min virksomhed, misbrugs-tiltag m.v. – hvis ikke vi var startet på denne proces hos Cetrine – hvor vi kommer i dybden med at forstå og løse problemerne til bunds.
Mine veninder synes jeg er SÅ sej, når de hører om, hvad og hvordan jeg arbejder med mine problemer hos Cetrine – og derhjemme imellem sessionerne. Og min mand og mine børn mærker SÅ meget den positive effekt – som påvirker dem i virkelig positiv retning.
Tænk at det er muligt – på SÅ kort tid – efter SÅ mange år i frygt for vrede fra andre, konflikter, dårlig stemning, utryghed, misbrug m.m. – at skabe SÅ markant positiv forandring. Og det er ikke nemt – det kræver mod og villighed og vedholdenhed – men jeg kan se en vej og virkeligt positivt forandrende værktøjer og kommunikations-redskaber – der gør at selv de mest regide adfærdsmønstre kan forandres.
Det er SÅ givende at få Cetrines vejledning, nærvær, blide fint indføling, råd og måder at sige tingene på en god, mild og beroligende – virkeligt positivt forandrende måde.
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har mødt Cetrine – og jeg ville ønske at jeg havde mødt hende for mange år siden – det ville have gjort mit liv lettere – og langt mere nærende – langt mindre opslidende, angstfyldt og frustrerende.”

– 35-årig mor til to små børn, gift, virksomhedsleder og selvstændig –

 

parterapi Fyn - parterapi Odense - parterapi Svendborg - parterapi Tranekær
LÆS MERE OM PARTERAPi ODENSE
Gode grunde til at vælge parterapi
Genkender du fx at den ene af jer – måske I begge:

 

 

 

 

 

 • koncentrerer jer mere om børnene end at pleje jeres parforhold
 • arbejder meget (måske gemmer sig i eller flygter ind i arbejdet, væk fra det som ikke fungerer imellem jer)
 • fordyber sig i studiet og undgår nærhed i parforholdet
 • er eller har været utro
 • ikke tager den anden alvorligt – men er forudindtaget, eller afvisende, når den anden har brug for fx at tale om sårbare behov eller ønsker
 • ikke kan tale om følelsesmæssige og sårbare ting
 • har et misbrug
 • eller andet ..

Og ønsker du at (gen)skabe den nærhed og gensidige forståelse, og det konstruktive samarbejde, der udvikler jer sammen og hver for sig – og som hviler på et fundament af fælles værdier, kærlighed, forståelse, respekt og anerkendelse af hinanden og jeres forskelligheder. Og værdsættelse af alt det som er godt? Så er Imago-Parterapi og ACT-Parterapi vel afprøvede tilgange, der har hjulpet mange mennesker.

Så oplever du lige nu (og måske igennem længere tid), at jeres hverdag er præget af en alt for ofte dårlig stemning i rummet imellem jer, er det en klar indikation for at opsøge parterapi. Den dårlige stemning i jeres relation (og familieliv) kan vise sig bevidst og ubevidst som eksempelvis:

 • frustration
 • magtesløshed
 • kritik
 • bebrejdelser
 • taler grimt til og om hinanden
 • konflikter
 • stress
 • undgåelse
 • usagte ting
 • utroskab
 • afvisning
 • utryghed
 • udækkede behov og længsler
 • behov og følelser der ikke bliver taget alvorligt
 • følelsesmæssig smerte
 • utilfredshed
 • uenigheder (om fx børneopdragelse, ernæring, rengøring, hygiejne, indkøb, økonomi)
 • sårethed
 • vrede
 • sorg
 • skænderier
 • tilbagetrækning
 • manglende dialog
 • nedsat eller ingen lyst til den anden
 • nedsat eller ingen sex og intimitet
 • misbrug
 • svigt
  e.l. i relation til din partner?

Omkostningerne er usund stress, som er giftig og nedbrydende for jeres relation – for jeres hver især(s) trivsel og sunde udvikling (hjerner og kroppe) og for jeres børns (hvis I har børn).

Jeres børn er fuldkommen afhængige af og præges af den stemning I som voksne og forældre skaber omkring dem – på godt og ondt.

Hvordan kan Parterapi Odense hjælpe jer?
Parterapi er en veldokumenteret katalysator, som fx kan hjælpe og støtte jer i:

 • At skabe anerkendende dialog og nærvær
 • At skabe trivsel og positiv udvikling i jeres parforhold og familieliv
 • At skabe og øge trygheden i jeres parforhold og familie
 • At afklare jeres individuelle og fælles værdigrundlag, passioner og drømme
 • At løse konflikter i parforholdet og i familien
 • At balancere og helbrede sårbare tilstande som stress, angst, depression m.m.
 • At komme godt videre efter utroskab
 • At komme konstruktivt gennem krise i parforholdet og krise i familien
 • At forstå og håndtere misbrug konstruktivt – og komme bag om den, så den ikke længere skal være gæst i jeres liv
 • At træne bevidst nærvær og opmærksom tilstedeværelse i nuet
 • At få bevidsthed om at hele følelsesmæssige sår fra jeres opvækst – så de ikke længere behøver at være ubevidst anledning til tilsyneladende uløselige konflikter og ubærlig følelsesmæssig smerte og frustration i jeres relation i dag
 • At skabe og udvikle jeres fortrolige udviklingsrum og positive forandringsrum sammen og hver for sig
 • At blive en bedre, mere konstruktiv og indfølende (empatisk) partner for dig selv og din partner
 • At pleje og udvikle jeres forhold positivt, resten af livet – med redskaber der virker, når man bruger dem

Jeres fordele og udbytte af Parterapi Odense
 • Hvordan I vender frustration og konflikter til ny konstruktiv forandring og positiv udvikling i jeres parforhold
 • Hvordan hjernen og kroppen fungerer i stress-frygt-kamp-flugt-modus og når den er tryg og i ro – og hvordan I i praksis kan lave ‘gear-skiftet’
 • Hvordan I dagligt kan pleje og (gen)opbygge tillid og tryghed i jeres relation
 • Hvordan I forvandler konflikter i parforholdet til nærvær og ny forståelse af jer selv og hinanden
 • Hvordan I kan kommunikere så begge kan føle sig hørt, forstået og taget alvorligt
 • Hvordan I sammen kan opdage og hele barndoms mønstre og oplevelser via jeres par relation
 • Hvordan I kan leve sammen ud fra jeres individuelle og fælles kerneværdier, drømme og passioner
 • Hvordan I holder jer på rette vej og kommer tilbage på rette vej sammen og hver især, når i nogen gange kommer på ‘afveje’, som tilbagetrækning, uenigheder, skænderier, bebrejdelser, kritik, frustrationer
 • Hvordan I kan reparere, når nogen af jer får sagt eller gjort noget, som fx sårede den anden
 • Hvordan I kan arbejde med at reparere svigt
 • Hvordan I hurtigt kan få genskabt den gode stemning imellem jer, når den er blevet ‘forurenet’

Hos mig er parterapi baseret på
Jeg har fagligt, efter min 9-årige Psykoterapeut Uddannelse taget en 2-årig specialiserings-efteruddannelse i Imago Parterapi & Relationsterapi, plus en Mindfulness-Instruktør Uddannelse og en ACT – Acceptence & Commitment Terapi Efteruddannelse, som er de veldokumenterede og videnskabeligt velfunderede faglige tilgange jeg anvender, tilpasset hver enkelt pars individuelle og relationelle behov, når jeg laver parterapi.

Parterapi hos mig er således baseret på:

 • mine mere end 21 års psykoterapeutiske erfaring
 • mine tusindvis af klient timer i min Psykoterapi & Parterapi Praxis i Odense C på Fyn siden 1999
 • min 3 1/2-årige Pædagog Uddannelse
 • min 9-årige Psykoterapeut Uddannelse (Organisk Psykoterapi, Gestalt terapi, Kroppsykoterapi, Eksistentiel Psykoterapi, Erhvervs Psykoterapi, Terapeutisk Massage, Integrativ Psykoterapi)
 • min 2-årige Specialist Efteruddannelse i Parterapi, inden for den internationalt anerkendte Imago Par- og Relationsterapi metode
 • min 1-årige ACT-Acceptence & Commitment Terapi efteruddannelse
 • min mangeårige Mindfulness & Meditations trænings-, uddannelses- og undervisningserfaring, som Psykoterapeutisk Mindfulness Instruktør & Meditations Lærer
 • min 1-årige Kognitiv-Terapeut Efteruddannelse
 • Videnskabeligt veldokumenterede metoder og en Holistisk tilgang til menneskelig sundhed og trivsel
 • mine personlige relevante livserfaringer omkring trivsel og konstruktive, nærende tilgange til parforhold, familieliv og forældreskab. Og ikke mindst til det at komme godt igennem når der har været kriser, stress, alvorlig sygdom, spiseforstyrrelse, depression, angst, mobning, vanskelige udfordringer på en arbejdsplads, parforholdsbrud, verbal vold og dødsfald i kernefamilien. Jeg er mor til en pige (født i 1992) og en dreng (født i 1993). Jeg er selv født i 1968.

Hvad sker der og hvad får vi med fra første parterapi besøg?
Det er forskelligt, hvordan jeg griber tingene an – både den første session og det videre forløb – idet jeg tilpasser terapien til jeres situation, udfordringer og ønsker om, hvad I gerne vil opnå, m.v.

Men første gang vil typisk indeholde at I hver især fortæller mig, hvad I synes der er vigtigt at jeg ved om jer – som afsæt for at jeg kan anbefale, hvad der videre er en god idé at der kommer til at ske, terapeutisk.
Første session vil som regel også indeholde et eller flere redskaber, som vi dels kan tage i anvendelse, med det samme, mens vi er sammen, og dels at jeg anbefaler at i øver jer i at anvende den givne tilgang/værktøj der hjemme, mellem sessionerne. Sådan at I med det samme kan komme til at tilføre jeres forhold noget konstruktivt opbyggende. Som ikke nødvendigvis er nemt ( – det er det typisk ikke at ændre på ‘gamle’ vaner og mønstre). Men det er tilgange der virker, når man bruger dem. Så det er der rigtig god grund til at gøre, når man ønsker positiv og konstruktiv udvikling og forandring.

Hvordan motiverer jeg min partner til at tage med i parterapi?
 

 • Lad din partner læse om, hvad parterapi kan give jer, her på siden. Og sørg om det ikke ville være attraktivt at opnå.
 • Vær respektfuld overfor din partners e.v.t. modstand mod at gå i parterapi – der vil altid være en god grund ( – ikke at den nødvendigvis er nærende og støttende for jeres forhold) – men der er altid en bagved liggende årsag til at vi har det meninger og holdninger vi har.
 • Så vær nysgerrig på, hvad din partner måske frygter? (Selv positiv forandring er for det fleste (om ikke andet ubevidst) forbundet med større eller mindre grad af frygt).
 • Vær nysgerrig på, hvad der skal til – for at din partner vil (være tryg) ved at starte i parterapi med dig.

Hvis min partner ikke vil med i parterapi - hvad kan jeg så selv gøre?
 

Så kan et individuelt forløb med fokus på dig og dit parforhold, i sig selv bringe mange positive forbedringer – både til dig selv og jeres relation. Ved at du får dybere indsigt og nye og konstruktive tilgange til at være dig, individuelt og i dit parforhold og familie.

Tidsbestilling
SESSiONER finder sted:

 

 

I min praksis:
Christiansgade 107 – 5000 Odense C
Via Skype:
Tilføj ‘corre-inspirre’ på Skype, her kan vi mødes, hvor end du befinder dig i Danmark eller verdenen.
Pr. Telefon:
Du ringer til 41 63 02 84 på det tidspunkt vi har aftalt at starte konsultationen.

Du vælger og fortæller mig, ved booking af din tid, hvor af de 3 ovenstående steder du ønsker at vi skal mødes.
Du betaler for din session eller dit forløb forud for sessionen eller forløbet.
Læs under PRAKTiSK om priser og betaling.

Afbestilling & tidsændring:
Hvis du bliver forhindret i at møde op til din tid, kan du aflyse eller ændre aftalen op til 24 timer inden din tid, uden beregning. Ved afbud senere end 24 timer før en aftale, skal du betale for den reserverede tid.
Jeg sætter stor pris på at få et afbud eller en tidsændring så tidligt som muligt – altså når du selv ved at du ikke kan benytte tiden – sådan at andre kan benytte tiden.

Ved udeblivelse eller for sent afbud/tidsændring, betales behandlingens fulde pris.

 

41 63 02 84
cb@corre-inspirre.dk
KLiNiKKENS ADRESSE:
CHRiSTiANSGADE 107
5000 ODENSE C

Priser

PAR SESSiON:

1 time: 1.350 kr.
1½ time: 1.650 kr.
2 timer: 1.950 kr.

SE MULiGHED FOR RABATKORT HER

Glimt fra mit eget parforhold, hvor vi dagligt, når vi er sammen, laver værdsættende og anerkende dialoger, for at øge og pleje trygheden, tilliden og nærværet imellem os. Vi er begge SÅ taknemmelige for at metoden findes.