I PAR COACHiNG SKABER JEG SAMMEN MED JER RUM TiL AT UDViKLE OG STYRKE JERES PARFORHOLD, SÅ I SAMMEN OG HVER FOR SiG KAN LEVE UDFRA ET VÆRDiBASERET, ANERKENDENDE, LEVENDE OG TRYGT STED – HVORFRA I KAN UDViKLE DET I ØNSKER OG HAR BRUG FOR ..

 

 

Vil I lære?
  • at lytte til og glædes over jeres forskelligheder og kærlighed?
  • at opløse problemer der tynger jeres hverdag – på konstruktive måder?
  • at få fat i de historier i foretrækker?
  • at få et mere solidt fundament sammen og hver for sig?
  • at få klarhed om egne og fælles værdier og mål?
  • at blive bedre til at anerkende hinanden og skabe dybere forbundethed?
  • at få kommunikations-redskaber til virkelig at lytte til og forstå hinanden?

 

At opbygge en kærlighedsrelation er en vedvarende proces, hvor den enkelte må være klar til, både at give til, og modtage fra sin partner.

Gennem ParCoaching får I redskaberne til at styrke det at være et kærligt og ansvarligt par, der forpligter jer overfor hinanden og jeres fælles udvikling.
Herved skaber I grundlaget for en relation og måske også et fælles forældreskab, der er levende og trygt.

ParCoaching kan anvendes til at skabe motivation og gøre aktivt brug af parforholdets historier til at skabe ny bevægelse.

Uhensigtsmæssige overbevisninger og mønstre blokerer ofte i et forhold, men det er muligt både at stå klart som enkeltpersoner, samtidig med at være nærværende tilstede for hinanden.

Alle forhold kommer ind imellem i krise – og det er her potentialet for udvikling findes. Det afgørende er, hvordan vi håndterer disse kriser.
Via ParCoaching kan I få hjælp til at flytte jer et nyt sted hen, hvor I kommer i kontakt med jeres drømme og værdier.
I har mulighed for involvere jer i en spændende oplevelses og udviklings rejse sammen.

Eller I kan arbejde med at sige ordentligt farvel til hinanden – hvis det er den vej tingene skal gå.

Gennem ParCoaching får I mulighed for virkelig at lytte til hinanden og lærer en dialogform, som I kan bruge til bl.a. at styrke jeres relation og løse jeres uoverensstemmelser m.v. – resten af livet.

Parcoaching er inspireret af iMAGO-Parterapi & -Relationsfokuseret terapi, PassionsTest, ACT-Acceptence & Commitment Terapi & LifeCoaching.

 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, iMAGO-Parterapi & -Relationsterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

Par Coaching Fyn - Par Coaching Odense - Parterapeut Odense - Parterapeut Fyn - Parterapi Fyn - Parterapi Odense
par coaching fyn - par coaching odense - par coaching online - par coaching Skype - par coach fyn - par coach odense - par coach online - par coach Skype
parcoaching Fyn - parcoach Odense - parcoaching Svendborg - parcoach Tranekær

TESTiMONiALS

Det siger andre:

“Det er en dejlig enkel, brugbar og virkningsfuld måde du griber det an på. Stor ros til dig!”

– 48-årig kvinde, leder og forsker på universitetet –

 

“Det er godt. Det er afklarende. Det er lærerigt at komme hos dig. Tænk at jeg har gået om ‘den varme grød’, med uløste problemer i mit ægteskab, i hele 10 – 15 år, inden at jeg kunne tage mig sammen til at kontakte dig. Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven, med de redskaber og tilgange du har givet mig. Jeg har fået noget helt konkret af dig, at handle på og arbejde med. Og jeg glæder mig til at komme hjem og tage hul på det. Det du har givet mig, på bare to gange 1 1/2 time, giver mig svar på, hvad jeg kan gøre ved hele den lange række af problemer jeg havde fyldt en hel A5 blok med, da jeg kom ind til dig. TAK det er SÅ godt, det du bidrager med. Og jeg anbefaler dig gerne. Aktuelt til en god veninde, som står i lignende problemer i relation til sin mand.”

– 49-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

 

“Jeg har lært rigtig meget af dig. Og det jeg har lært, er både meget anvendeligt og effektfuldt i vores parforhold og familie – og i mit job, som bankrådgiver!”

– (Rørt) Mand 48 år, Bankrådgiver og familiefar, efter ParCoaching, Familierådgivning og ErhvervsCoaching –

 

 

“Sessionerne hos Cetrine løfter trin for trin vores parforhold og familieliv i en sammenbragt familie til højere niveauer, mere nærvær, større tillid og tryghed – og mere kærlighed i mellem os. Processen går støt og roligt den rigtige vej. Og det er jeg meget taknemmelig for.”

– 49-årig mand, far og direktør –

 

 

“Vi er meget trygge ved at komme hos dig. Samtalerne hos dig, skaber en kontakt og nærhed og forståelse imellem os, som vokser mere og mere, også imellem sessionerne. Og det til trods for at vi i vores arbejdsliv, er mere travlt end nogen sinde.”

– Par i 20-erne, læge & ingeniør i ParCoaching, i forbindelse med utroskab –

 

 

“Både min x-mand og jeg synes at det går rigtig godt med vores familieterapi inde hos dig. Og vores 11 årige søn er rigtig tryg og glad for at tale med dig. Kombinationen i at jeg og min nuværende mand også går i parterapi hos dig – hvilket jeg egentlig havde ønsket mig i mange år – gør at tingene nu kommer til at hænge sammen. Vi får din støtte til lige de udfordringer og vanskeligheder vi har bøvlet med. Og er meget tilfredse med det vi lærer hos dig og den forståelse og indsigt og nye gode handle ‘værktøjer’ det giver. Det gør nogen gange ondt at se nogle sandheder i øjnene – men det er det hele værd. En fantastisk investering i vores alles trivsel og positive udvikling, er hvad det er.”

– 37-årig kvinde mor til 2 og selvstændig –

 

 

“Jeg siger til alle at Cetrine er dygtig. Det er hendes bidrag til vores parforhold, der har gjort at vi nu 1 1/2 år efter at min mand var utro, har fået det bedre – på måder, som vi ellers ikke havde fået udviklet. For vi har ikke selv kunnet tænke os til den forandring der er sket med os – både i vores relation og individuelt. Hvor der før var ‘giftige’ surmulerier, dårlig stemning, ting vi aldrig talte om – men som jo har fyldt en masse i vores relation alligevel, konfliktskyhed m.m. Er der nu en meget positiv og kærlig stemning imellem os – på den autentisk og umiddelbare måde. Og der er blevet tillid og åbenhed og mod til at dele det der rører sig i os. Jeg kan næsten ikke forstå at det er blevet så godt – men det er det – SÅ mærkbart i både min krop og mit sind og i vores forhold. Det er en kæmpe gevinst i alt det der også har været virkelig, virkelig svært og smertefuldt!”

– 52-årig kvinde og IT-leder –

 

 

“Hej Cetrine. Tak for sidste session. Efter sessionen tog vi hjem og lavede aftensmad og snakkede på livet løs. Det har givet os begge meget ro i sindet omkring det hele og hvordan vi fremadrettet kan håndtere eventuelle udfordringer, nu hvor vi ved, hvordan hinanden har det/føler. Så tak for det.”

– Par på h.h.v. 24 år & 25 år –

 

 

Læs mere om hvad andre siger

parcoach Fyn - parcoaching Odense - parcoach Svendborg - parcoaching Tranekær