SOFT MASSAGE FÅR DiN KROP TiL AF FRiGiVE VELVÆRE-, KÆRLiGHEDS- & LYKKE HORMONET OXYTOCiN

 

Med bløde og rolige strøg bliver hele din krop gennemarbejdet, hvilket kan bringe dig i en tilstand af dyb ro og afspænding i krop og sind.

Det er en blid og enkel massage, som kan gives uden på tøjet. Og mest optimalt i rolige omgivelser.

Alle kan have stor glæde af massagen og dens effekt.

Soft Massage giver dig plads til ren væren, fred og nydelse. Strøgene og berøringen over hele kroppen giver en dejlig helhedsoplevelse og har derfor en samlende effekt på krop og sind.

Er man fanget i fx tankespind, bekymringer, stress, angst, depression m.v. får den dybe afspænding og aktiveringen af ro/hvile-nervesytemet, sindet til at “holde fri”. Man får mulighed for en dejlig oplevelse af at være fuldt til stede i kroppen og i nuet.

Soft Massage er også særdeles velegnet under graviditet og fødsel.

Oxytocin er et hormon, som dannes i hjernens Hypothalamus, som ved frigivelse giver dig ro og velvære i kroppen. Hormonet findes både hos kvinder og mænd.

Oxytocin kaldes også for kærlighedshormonet, fordi det giver lyst til at knytte sig og have nære kontakter og relationer.

Oxytocin frigøres især ved berøring, varme, sex og ved amning, samt når du føler dig forbundet med andre mennesker.

Man har længe vidst at hormonet er vigtigt under fødslen og under amning. I de senere år er man desuden blevet mere opmærksom på, at Oxytocin har mange andre positive indvirkninger, fx:

 • Virker beroligende
 • Mindsker stress
 • Har derfor en positiv effekt på immunforsvaret
 • Beroliger nervesystemet
 • Regulerer blodtrykket
 • Har en smertestillende virkning
 • Øger kropsbevidstheden
 • Medvirker under orgasme
 • Kan virke antidepressivt
 • Øger empati og tillid
 • Øger indlæringsevnen
 • Øger selvværd og selv kærlighed

 

 

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB HER 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 30 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

soft massage fyn - soft massage odense
soft massage odense - soft massage fyn
soft massage fyn - soft massage odense - soft massage svendborg - soft massage tranekær
Soft Massage Odense - Soft Massage Fyn - afspændingsmassage fyn - afspændingsmassage odense - oxytocin boost fyn - oxytocin boost odense

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Tak for al din energi. Du er ekstremt god til at give massage på en nærværende, intens og blid måde – samtidig med at du guider mig meditativt. Det gør at jeg falder helt til ro. Og jeg kommer helt ned i mig selv. De billeder du bruger til at håndtere komplicerede ting, virker rigtig godt på mig. Det er tydeligt at mærke at du har masser af erfaring, tid, energi og overskud. Tak for det.”

 – 49-årig kvinde, mor, mormor og selvstændig virksomhedsleder –

 

 

 

“Fra jeg gik fra første session hos dig, var jeg for første gang, meget længe (jeg er sygemeldt med stress, og har fået medicin og psykologsamtaler igennem mange år, mod depression), i ét, hoved og krop var forbundne, og ikke hovedet langt foran kroppen, i mine tanker. Jeg var helt varm i kroppen, på en dejlig måde. Og hjemme igen havde jeg en meget værdifuld snak med min 15-årige søn, efter dine anvisninger. Jeg ser SÅ meget frem til det videre forløb hos dig.”

– 52-årig kvinde, mor og sekretær – 

 

 

 

“Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”

– 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 

“Tak for dig Cetrine. Jeg er virkelig vild med at ligge på briksen hos dig, hvor du trykker på alle de rigtige punkter. Og jeg elsker at vende stort som småt med dig, og få din psykologiske vinkel på tingene. Jeg bliver mere og mere mig selv, modig, rolig og autentisk – og forstår mig selv bedre og bedre, via terapien hos dig. Jeg er glad for at jeg har dig.”

– 32-årig kvinde og studerende –

 

 

“Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”

– 52-årig mand og selvstændig –

 

 

“Du har nogle fantastiske hænder. Meget varme. Sikke en energi. Det føles helt fantastisk. Og sikke nogle AHA-indsigter jeg fik i sessionen hos dig – allerede i 1. session. Meget givende.”

– 27-årig kvinde og farmaceut –

 

 

“Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode.
Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.
Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings- og præstations- og perfektions-
tanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.
Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværened og nærværdsskabende, energigivende og beroligende.
Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig.
Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!
Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”

– Tilbagemelding fra: Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelsesskole)
Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 

“Kæreste Cetrine. Tak for i dag, for din måde at være på, dine kram og berøring og alle dine meningsfulde ord.”

– 47-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB HER 

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

soft massage fyn - soft massage odense - soft massage svendborg - soft massage tranekær