ANSiGTS TERAPEUTiSK MASSAGE

 

I ANSiGTSMASSAGE er også inkluderet massage af nakke, skuldre, hals og hovedbund – disse områder som er tæt forbundne med ansigtet.

Ansigtet er den mest udtryksfulde, sensitive og følsomme kropsdel vi har.

Det er ansigtet vi viser frem og giver et førstehåndsindtryk af, hvem vi er og hvordan vi har det.

Det er oftest med ansigtet at vi viser omverdenen om vores følelser – om vi er glade eller kede af det, åbne, udadvendte, imødekommende, interesserede, vrede, triste, indadvendte, lukkede e.c.t.

Til det bruger vi også kroppen, og hvor kroppen mere viser de store linjer, er ansigtet meget mere nuanceret og kan ved små forandringer fuldstændigt ændre udtryk.

Og hvor kroppen er gemt bag et lag af tøj, er ansigtet (hos de fleste) blottet, og således helt naturligt det sted vi kikker mest for at få informationer om hinanden.

Ligesom vi kan danne os et indtryk af andre ud fra deres ansigtsudtryk og kropssprog, på samme måde danner andre sig også et indtryk af os.

Og selvom indtrykkene ikke altid er korrekte, så er disse indtryk utroligt vigtige, idet de ofte er bestemmende for hvilken kontakt vi opnår.

Ansigtet er således vores vigtigste spejl ud mod verden. Og både mænd og kvinder kan bruge mange ressourcer – tid, energi og penge – på at få ansigtet til at se godt ud – og få det til at udsende de rette signaler.

Nogle mennesker er i stand til at bevare et levende, udtryksfuldt ansigt hele livet. Men hos de fleste sætter livet efterhånden sine spor. Nogle af ansigtsmusklerne spænder op – andre slappes. Ansigtsudtrykket bliver mindre dynamisk og sat i nogle folder, som tilsammen afspejl er de glæder, sorger, op- og nedture, kriser og svære oplevelser e.c.t. du har haft i dit liv.

Ansigtsmassagen løsner spændinger i hud, muskler og bindevæv og er medvirkende til at bringe nyt liv, bevægelighed og harmoni ind i dine ansigtstræk.

Og da ansigtet netop ikke blot er en ydre maske, men udtryk for det indre og ydre liv du har og har haft; kan det anbefales, også at se nærmere på, hvad du på dybere niveauer er for én, og hvordan det afspejler sig i dit ansigt.

Ansigts Massage Odense - Ansigtsmassage Fyn - japansk lifting Odense - japansk lifting Fyn - ansigtsløftning odense - ansigtsløftning Fyn
Ansigts Massage Odense - Ansigtsmassage Fyn

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

LÆS HVAD ANDRE SiGER

ansigtsmassage fyn - ansigtsmassage odense - hudpleje fyn - hudpleje odense - skønhed odense - skønhed fyn - selvværd fyn - selvværd odense