Indre ro og balance i hverdagen og til din søvn med BEiNGFUL SOUL BODYSCAN

Healing Odense – der hjælper dig med at skabe balance i krop og sind

 

ENERGi HEALiNG ER EN ENKEL OG NATURLiG BEHANDLiNGSFORM, som kort sagt betyder at helbrede, hele og skabe balance i krop og sind ved hjælp af energi.

 

Energi Healing kan bruges til mange ting. Det er ikke ‘blot’ syge mennesker eller folk med ubalancer, som kan have gavn af healing – også raske og velfungerende mennesker kan bruge healing i forbindelse med selvudvikling.

Når en del af dig eller din situation er i ubalance, er det tegn på, at der er en blokering i et energifelt, at energien ikke flyder frit men langsommere, eller måske nærmest er gået i stå. Det kan der være fysiske årsager til, som f.eks. spændinger, smerter, slag, operation, sygdomme e.l.

En blokering kan også have en psykisk årsag: problemer i barndom og opvækst, uhensigtsmæssig håndtering, chok, traumer, stress og følelsen af at være forladt, er alt sammen typiske påvirkninger der kan skabe blokeringer.

Dine tanker og følelsesmæssige tilstand betyder meget for dit fysiske velbefindende. Din krop er følsom for ‘positive’ og ‘negative’ følelser og tanker. Følelser som sorg, irritation, vrede, nedtrykthed og uhensigtsmæssige tanker om os selv og andre tærer på vores ressourcer og kan gøre os syge.

Jo flere blokeringer eller ubalancer vi har fysisk og psykisk, jo sværere vil livet typisk opleves for os. Det er i sådanne situationer vigtigt at få kastet lys på de områder der er i ubalance eller få gjort problemet synligt, sådan at det vanskelige kan bearbejdes, og energien kan komme til at flyde frit.

Energi Healing kan hjælpe til at forløse uhensigtsmæssige tilstande, så vi igen kan få energi og overskud til livet.

Healing Odense - Healing Fyn

Energi Healing virker således afslappende, forebyggende og helbredende på ubalancer af såvel fysisk som psykisk, akut som kronisk art; og gør det muligt at bringe tanker, følelser og krop i balance, så tilstande som f.eks. smerte, angst, spændinger, stress og uro lindres, og får hjælp til at aftage.

Energi Healing er en meget konkret måde at få omsorg på, og styrke vores livskvalitet, på nogen gange meget subtile måder. Healingsenergien er ubetinget kærlig. Og kan opleves som et stærkt lys der bryder igennem sindets kringlede mønstre og kroge.

Energi Healing gør det muligt for den enkelte selv at få kikket på, hvad der måtte ligge gemt af vejen. Healing skaber balance, som gør, at ubalancen kan blive tydeliggjort. Det betyder, at tingene kan blive frigjort på den enkeltes præmisser.

Energi Healing er en meget gammel behandlingsform, og der findes mange forskellige former for healing. Fælles for al healing er at det er en kanalisering af udefrakommende energi, og at terapeuten/behandleren/ healeren arbejder med helhedsorienteret. Hvilket betyder at man ønsker at finde den sande årsag til en ubalance, frem for alene at behandle symptomet. Healing bringer således mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt, adfærdsmæssigt og spirituelt.

Den energi der tilføres under energi healingen, kan også bruges til at fremme vores positive sider og støtte vores kreativitet inspiration, udfoldelsesmuligheder, væren og fremdrift.

 

Træn indre ro og balance i hverdagen og til din søvn med BEiNGFUL SOUL BODYSCAN
få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE
energi healing fyn - energi healing odense - energi healing svendborg - energi healing tranekær
healing online - healing Skype - healing odense - healing fyn
Healing Odense - Healing Fyn - Healer Odense - Healer Fyn - Fjern healing Odense - Fjern healing Fyn - Fjern healing online - Fjern healing Skype - Fjern healing Danmark

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”

– 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 

“Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”

– 52-årig mand og selvstændig –

 

 

“Det er meget berigende at komme hos Cetrine. Det bringer mig tilbage i min grundessens. Jeg bliver mere samlet og hel imellem hoved og krop. Da jeg startede hos Cetrine var jeg i dyb krise og indre uro, over at have fået konstateret kræft i livmoderen. Jeg oplevede mig adskildt imellem hoved og krop af angst og stress. Jeg har nu via Cetrines feminine, kraftfulde, omsorgsfulde og kærlige behandlinger og tilstedeværelse, fundet kontakten til min feminine energi og kraft. Cetrines nærvær og behandling er dybt healende. Det er healing på en jordnær og meget berigende måde. Ikke noget hokus-pokus. Jeg er dybt taknemmelig.” 

– 65-årig kvinde og tidligere psykiatrisk sygeplejerske –

 

“Det her er simpelthen det bedste jeg nogensinde har prøvet, indenfor behandling og terapi. Jeg er normalt meget i tankerne, tanker der kører i ring. Og jeg var, mens jeg lå her hos Cetrine, kun til stede her og nu, i kroppen, hvor jeg kunne mærke at der skete en masse gode ting. Tankerne gjorde jeg med, som Cetrine sagde, og det virkede bare helt fantastisk – gav mig et intenst nærvær og tilstedeværelse og ro i min krop. Det er rigtig godt, det her!”

 – 37-årig kvinde, underviser, sygemeldt med stress og udbrændthed –

 

 

“Det er en gave, meget oplevelsesrigt og givende at gå hos Cetrine! Hun har et nærvær og en intensitet, som er svær at komme udenom. Og det er rart at være sammen med. Jeg har lært rigtig meget, som jeg kan tage med og bruge, både ift. mig selv og min personlige udvikling, og i.f.t. mit arbejde som lærer, i.f.t. mine børn og min mand. Tak for det hele.”

– Kvinde, 35 år, mor og efterskolelærer –

 

 

“Vi har fået ram på det der ‘drillede’ mig, (frygten for ikke at slå til) – så nu er der blevet plads til at tænke og handle kreativt igen – og på en helt ny måde!”

– Mand, far og direktør, 45 år –

 

 

“Kæreste Cetrine. Tak for i dag, for din måde at være på, dine kram og berøring og alle dine meningsfulde ord.”

– 47-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 

“Du har nogle fantastiske hænder. Meget varme. Sikke en energi. Det føles helt fantastisk. Og sikke nogle AHA-indsigter jeg fik i sessionen hos dig – allerede i 1. session. Meget givende.”

– 27-årig kvinde og farmaceut –

 

 

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER