MiNDFULNESS MASSAGE TRÆNER BEViDST NÆRVÆR OG OPMÆRKSOMHED i NUET ViA BLiD OG NÆRVÆRENDE MASSAGE OG MEDiTATiV MiNDFULNESS GUiDNiNG

 

Mindfulness Massage Odense - Mindfulness Massage Fyn

 

Mindfulness massage virker forebyggende, reducerende og behandlende på stress, angst, depression og smerte tilstande.

Med fokus på krop, vejrtrækning, berøring, spændings forløsning og væren i nuet, giver massagen med guidet opmærksomhedstræning og/eller meditation dig mulighed for at slippe spændinger og mærke kroppen mere intenst og levende i nuet.

Samtidig får du mulighed for at blive mere opmærksom på tanker og følelser, der kommer og går, og hvordan de påvirker dig – som fx bekymringstanker, planlægningstanker, grublerier e.c.t.

Over tid, vil behandlingen kunne hjælpe dig til at være mere nærværende og til stede – hvile i dig selv – i nuet, i alle livets sammenhænge. Samt hjælpe din hjerne og krop med at slippe tendensen til fx at hænge fast i bebrejdende tanker eller at køre i ring med drænende bekymringer og grublerier.

Blid og nærværende massage er en rigtig god måde til at få kontakt med din krop – og blive mere opmærksom i forhold til at mærke kroppen og det den kan fortælle dig – fra øjeblik til øjeblik – hvis du lytter til den.

Det at lære at være mere til stede i din krop og i sansningen af din krop er også hjælpsomt og vigtigt, når du skal lære at slippe de tanker, som gør at du fx stresser mere end nødvendigt.

Mindfulness Massage hjælper dig med at skabe balance mellem gøren-modus (doing-mode) og værens-modus (being-mode) og hjælper på den møde dit autonome nervesystem med at komme i ro.

 

 

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB HER 

 

 

 

by CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Parterapi, Kropsterapi, Holding Terapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

 

mindfulness massage fyn - mindfulness massage odense - mindfulness massage svendborg - mindfulness massage tranekær
Mindfulness Massage Odense - Mindfulness Massage Fyn
mindfulness massage fyn - mindfulness massage odense - beingful massage odense - beingful massage fyn - stressbehandling odense - stressbehandling fyn - stresshåndtering odense - stresshåndtering fyn
Mindfulness Massage Odense - Mindfulness Massage Fyn - Mindfulness Odense - Mindfulness Fyn - Massage Odense - Massage Fyn

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

 

“Jeg har en velsignet ro i min krop når jeg kommer fra dig <3”

– 46-årig kvinde og grafiker –

 

 

“Det er helt fantastisk, hvad psykoterapi og mindfulness-terapi og træning hos Cetrine har gjort – og fortsat gør for mig.
– Jeg har fået behandlet min spiseforstyrrelse (bulimi).
– Jeg har fået behandlet min stress – og de små tilbagefald jeg kan få under perioder, som eksamen, hvor jeg føler mig presset – er stressen reduceret markant.
– Jeg har fået behandlet mine PMS-gener.
– Mine relationer til andre har ændret sig så fint og positivt.
– Jeg er blevet passioneret for psykologi og psykoterapi – som jeg vil videreuddanne mig indenfor.
Det er mirakler der er sket med mig og mit liv og mine relationer – mit selvværd og min livskvalitet – på alle livsområder – igennem den tid jeg har gået i terapi hos Cetrine.”

– 21-årig kvinde og socialrådgiverstuderende –

 

“Tak for al din energi. Du er ekstremt god til at give massage på en nærværende, intens og blid måde – samtidig med at du guider mig meditativt. Det gør at jeg falder helt til ro. Og jeg kommer helt ned i mig selv. De billeder du bruger til at håndtere komplicerede ting, virker rigtig godt på mig. Det er tydeligt at mærke at du har masser af erfaring, tid, energi og overskud. Tak for det.”

 – 52-årig kvinde, mor, mormor og selvstændig virksomhedsleder –

 

 

“Det giver en usandsynlig ro, at mærke varmen fra dine hænder – og at lytte til din stemme. Tak for det.”

– 46-årig kvinde og selvstændig –

 

 

“Kæreste Cetrine. Tak for i dag, for din måde at være på, dine kram og berøring og alle dine meningsfulde ord.”

– 47-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 

“Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode.
Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.
Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings- og præstations- og perfektions-
tanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.
Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværened og nærværdsskabende, energigivende og beroligende.
Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig.
Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!
Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”

– Tilbagemelding fra: Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelsesskole)
Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 

“Mit hjerte er blødt som smør <3 sessionen i dag (bl.a. om at styrke selvværd) rørte mig meget og jeg glæder mig til at høre optagelsen igen!
Du er det hjerteligste menneske jeg kender … og derfor kan jeg få lidt tårer i øjnene over at være hos dig fordi du rører mig og rammer mig <3 Tak for i dag kæreste.”

– 43-årig kvinde og selvstændig –

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER OM MiNDFULNESSLÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER OM MiNDFULNESS MASSAGE & TERAPEUTiSK MASSAGE

 

mindfulness massage fyn - mindfulness massage odense - mindfulness massage svendborg - mindfulness massage tranekær