DYBDEGÅENDE MASSAGE

ODENSE

 

DYBDEGÅENDE MASSAGE
ODENSE
ER EN RiGTiG GOD MÅDE
TiL AT FÅ KONTAKT 
MED KROPPEN
– og det den fortæller dig ..
hvis du virkeligt lytter til den!

 

Massage Odense intensiverer din kontakt med din egen krop på en dybtgående terapeutisk måde. Massage Odense lærer dig at tyde din krops sprog, og skærper din opmærksomhed og bevidsthed om din egen krop og det kroppen fortæller dig fra øjeblik til øjeblik i din hverdag – om hvad der er godt for dig og om hvad der er mindre godt eller måske ligefrem skadeligt for dig.

Massage Odense lærer dig at mærke, hvad din krop fortæller, når du er opmærksom og lytter til den. Denne værdifulde evne til at mærke og lytte til egen krop – og tage den alvorligt. Denne evne overhøres nemt p.g.a. fx til lærte adfærdsmønstre og følelsesmæssige fortrængninger, som kan være blevet ‘etableret’ i din krop, langt tilbage i dit liv, hos mange tilbage i barndommen, hvor vi har tilpasset os for at passe ind og følelsesmæssigt overleve i vores familie, skole sammenhænge e.t.c.

Massage Odense hjælper dig med at få øje på via din egen krop, fx hvordan det at have mange gøremål i hverdagen, at være mere i handle modus (doing-mode) end værens modus (being-mode), kan skabe spændinger og ofte ubevidste spændinger, som først bliver bevidstgjorte gennem intensiv og dybdegående terapeutisk afspændingsmassage.

Krops opmærksomhed og det at tyde kroppens sprog kan fx læres og intensiveres gennem bevidst opmærksomheds træning via dybdegående massage.

Gennem dybdegående massage, skærpes din sanselighed i forhold til at mærke din krop – dig selv – dit selv. Således får du mulighed for at kunne tage bevidste vise valg og beslutninger i dit liv, der til gode ser at du tager vare på din egen krop. Det kalder jeg bæredygtig selv ansvarlighed for egen sundhed, trivsel og livskvalitet. Det er ikke nemt – men absolut muligt – og muligt at lære at mestre.

 

Massage Odense - Fyn Afspændingsmassage Odense - Fyn

 

 

Dybdegående Massage Odense – Fyn sammensættes så det matcher dine behov, og kan fx indeholde en kombination af:

 

 • Fysisk Massage
 • Afspændings Massage
 • Mindfulness Massage
 • Terapeutisk Massage
 • Soft Massage
 • Healing
 • Healingmassage
 • Coaching & Massage
 • Fodmassage
 • Zoneterapi
 • Face Lifting
 • Ansigtsmassage
 • Mindfulness
 • Kranio-sakral Terapi
 • Kropsterapi
 • Psykoterapi

 

I alle massagetilbud er mindfulness træning, mindfulness baseret kognitiv terapi eller terapeutisk samtale naturligt inkluderet og tilpasses dit behov.

Det er også muligt at lave aftale om massage alene for velvære eller som fysisk afspændingsmassage.

 

 

BESTiL TiD &/eller FORLØB HER 

massage odense - massage fyn - massage danmark
Massage Odense - Massage Fyn - Massage Tranekær - Massage Svendborg

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“De sovende fornemmelser i fingerne og nakkesmerterne er helt væk nu.”

– 35-årig elektriker efter 10 x Massage over 8 uger –

 

 

“Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode. Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”

– 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelses-skole –

 

 

“Kæreste Cetrine. Tak for i dag, for din måde at være på, dine kram og berøring og alle dine meningsfulde ord.”

– 47-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 

“Jeg har fået massage rigtig mange steder før. Men det her er simpelthen det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg er normalt meget i tankerne, tanker der kører i ring. Og jeg var, mens jeg lå her hos dig, kun til stede her og nu, i kroppen, hvor jeg kunne mærke at der skete en masse gode ting. Tankerne gjorde jeg med, som du sagde, og det virkede bare helt fantastisk. Det var rigtig godt, det her!”

 – 37-årig kvinde, underviser, sygemeldt med stress og udbrændthed, Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 

“Det er en gave, meget oplevelses rigt og givende at gå hos Cetrine! Hun har et nærvær og en intensitet, som er svær at komme udenom. Og det er rart at være sammen med. Jeg har lært rigtig meget, som jeg kan tage med og bruge, både ift. mig selv og min personlige udvikling, og i.f.t. mit arbejde som lærer, i.f.t. mine børn og min mand. Tak for det hele.”

– Kvinde, 35 år, Efterskolelærer, i Psykoterapi, Terapeutisk Massage, Holding Terapi, Healingmassage –

 

 

“Vi har fået ram på det der ‘drillede’ mig, (frygten for ikke at slå til) – så nu er der blevet plads til at tænke og handle kreativt igen – og på en helt ny måde!”

– Mand, direktør, 45 år. Psykoterapi, Healingsmassage og Mindfulness Massage –

 

BESTiL TiD &/eller FORLØB HER 

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

Massage Odense - Fyn Afspændingsmassage Odense - Fyn
massage Fyn - massage Odense - psykoterapi Svendborg - psykoterapi Tranekær