HEALiNGSMASSAGE ER PÅ ÉN GANG EN FiN AFSPÆNDENDE KROPSMASSAGE – OG ET DYBTGÅENDE REDSKAB TiL DiN PERSONLiGE OG SPiRiTUELLE UDViKLiNG – OG iKKE MiNDST TiL AT AFHJÆLPE OG FOREBYGGE EN RÆKKE UBALANCER OG VANSKELiGHEDER i DiT LiV

 

Når du modtager HealingsMassage skabes der grobund for holistisk helbredelse i hele dit ‘system’, det vil sige i din fysiske krop som er forbundet med din psyke: tanker, følelser, sjæl, handling og med omgivelser og relationer til andre mennesker.

 

Healingsmassage Odense - Healingsmassage Fyn - Healing Massage Odense - Healing Massage Fyn

 

Jeg arbejder ud fra et helhedssyn, hvor jeg ikke kun arbejder med symptomer, men går efter at finde den dybereliggende årsag til en spændingstilstand, en fysisk eller psykisk ubalance eller lidelse. Samtale er derfor en vigtig del af en behandling med healingmassage.

Ved at kombinere samtale med massage og healing, er det muligt at hjælpe dig med at finde årsagerne til hengemte, undertrykte og ofte følelsesmæssigt forladte rum indeni.

Indre rum i dig, som dybest set indeholder dine sande ressourcer og kvaliteter og selv helbredende kræfter, som glæde, velvære, sunde og nærende relationer, skønhed, kærlighed m.v.

Disse indre ressource rum vil for de fleste af os (i et eller andet omfang) ubevidst være indkapslet i et muskulært beskyttelses panser og kropsligt samt psykologisk forsvar, der sandsynligvis ikke længere gør gavn for dig, men som sandsynligvis forårsager mere eller mindre akutte og oftere kroniske spændingstilstande i din krop, ubalancer i dit hormonsystem og nervesystem og kan forårsage sygdomme i krop og psyke.

Samtalen hjælper dig med at udtrykke dig, hvilket kan virke spændings-forløsende i sig selv. Og samtalen giver dig mulighed for at opleve en dybere kontakt til dig selv, ved at sætte ord på din nuværende situation.

I løbet af et behandlingsforløb får du mulighed for at bevidstgøre og sætte dig fri af negative overbevisninger og kropslige blokeringer, som hidtil ud over at have beskyttet dig (som barn muligvis), mest har skabt begrænsninger for dig.

Dette giver dig en ny frihed til at træffe valg, en større klarhed, åbenhed og mulighed for at gøre brug af flere af dine indre ressourcer.

Mit nærvær og opmærksomme lytten, giver dig samtidig mulighed for at føle dig set og mødt, hvilket i sig selv kan være dybt helende.

Når du kan føle dig set, hørt og respekteret, kan tillid og tryghed vokse og være med til at give dig overskud og motivation til at lære af de situationer du møder og vokse af dem.

Selve healingmassagen kan følge direkte samtalen, og samtalen kan være en effektfuld del af selve healingmassagen.

De nye indsigter du får har bedre mulighed for at blive integreret, når der samtidig løsnes op for spændinger og blokeringer, som hidtil har forhindret din livs energi i at strømme frit i din krop.

HealingsMassage Odense er en meget rolig og omsorgsfuld massage, som støtter dig i at synke ind i en dyb indre stilhed, som indeholder uendelige naturlige ressourcer.

HealingsMassage hjælper dig til at mærke krop og følelser mere intenst og levende.

Og det at mærke dig selv mere intenst og levende, vil forøge dit kendskab til dig selv på områder som du ikke kan tænke dig til, men må erfare via kroppen. De kropslige sansninger og oplevelser kobler vi så med intellektuel forståelse af sammenhænge, som kan give dig nye indsigter at arbejde videre med.

Den voksende selv indsigt, du vil kunne få, helt ned på celleplan i krop og sind, er det mest værdifulde sansekompas du kan få eller rettere sagt allerede har og altid har haft (det er ‘blot’ i en eller anden grad blokeret), i forhold til fx at mærke:

  • Hvad vil jeg?
  • Hvad har jeg lyst til?
  • Hvad er godt og nærende for mig og dem det involverer?
  • Hvad skal mit liv handle om – hvis det virkeligt skal give mening?
  • M.M.M.

Healingsmassage Odense

er kortsagt en behandlingsform, der kan hjælpe dig med at frigive din energi, kropsligt, mentalt og spirituelt – og som kan omsættes i dit liv og din hverdag til at tage nye vigtige beslutninger og skridt, som bringer dig i den retning, som er rigtig og vigtig for dig – den korte tid du er her.

 

BESTiL TiD &/eller FORLØB HER 

healingsmassage fyn - healingsmassage odense - healingsmassage svendborg - healingsmassage tranekær
healingsmassage fyn - healingsmassage odense
healingsmassage fyn - healingsmassage odense - healingsmassage svendborg - healingsmassage tranekær

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Rigtig, rigtig godt. Så fin kombination mellem at du tager fat med et fast og kompetent greb, de helt rigtige steder. Og så en enorm blidhed og omsorg, der også går dybt, sådan at man svømmer helt hen. Jeg fik i første behandling hos Cetrine givet slip på følelsesmæssige blokeringer jeg har gået med meget længe. SÅ forløsende. Og så fin en måde du også guider mig undervejs. Så fin overensstemmelse mellem det du siger og det du gør. Så trygt.

– 37-årig kvinde, mor og Nordlysmassør –

 

 

“Det er det bedste massage jeg nogensinde har fået! Det går dybt. Det føles godt, uanset hvor og hvordan du rører mig. Det er meget oplevelsesrigt, godt, forandrende, udviklende og indfølende at gå hos dig.”

– 25-årig kvinde, psykologi-studerende, I terapiforløbet har tilgangene været: Healingmassage, Psykoterapi, HoldingTerapi, KropPsykoterapi –

 

 

“At ligge her hos dig giver ro og jeg får nye inspirerende tanker …”

– Selvstændig 40-årig kvinde, som arbejder med boligindretning –

 

 

“Tak for dig Cetrine. Jeg er virkelig vild med at ligge på briksen hos dig, hvor du trykker på alle de rigtige punkter. Og jeg elsker at vende stort som småt med dig, og få din psykologiske vinkel på tingene. Jeg bliver mere og mere mig selv, modig, rolig og autentisk – og forstår mig selv bedre og bedre, via terapien hos dig. Jeg er glad for at jeg har dig.”

– 32-årig kvinde og studerende –

 

 

“Du har nogle fantastiske hænder. Meget varme. Sikke en energi. Det føles helt fantastisk. Og sikke nogle AHA-indsigter jeg fik i sessionen hos dig – allerede i 1. session. Meget givende.”

– 27-årig kvinde og farmaceut –

 

 

“Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”

– 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 

“Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”

– 52-årig mand og selvstændig –

 

 

“Du har magiske hænder. Jeg føler mig fuldstændig forstået. Det er at komme hos dig, der gør at jeg overlever i alt det der ér og har været i mit liv!”

– Hårdt ramt kvinde, 45 år – som har været i Kroppsykoterapi, Healingsmassage og Zoneterapi hos mig igennem mere end 6 år –

 

 

“Kæreste Cetrine. Tak for i dag, for din dejlige og kærlige måde at være på, dine kram og berøring og alle dine meningsfulde ord.”

– 47-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 

“Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”

– 53-årig mand, far og regnskabschef –

 

BESTiL TiD &/eller FORLØB HER 

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

healingsmassage fyn - healingsmassage odense - healingsmassage svendborg - healingsmassage tranekær