Kranio-Sakral Terapi er en blid og dybtgående behandlingsmetode, som arbejder med kroppens egne ressourcer med retning mod at påvirke kroppen til selv-helbredelse.

 

BESTiL TiD OG/ELLER FORLØB HER 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 29 års Psykoterapeutisk og Kroppsykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

Terapiformen Kranio-Sakral Terapi

 

Terapiformen Kranio-Sakral Terapi bygger på, at kroppen bliver hørt og mødt ved, at jeg med mine hænder ‘lytter’ til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Disse rytmer eksisterer livet igennem. Denne blide og respektfulde måde at møde din krop på gør, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger.

Hele kroppen består af celler og hver celle er en del af vores energisystem. Derfor kan terapi, herunder Kranio-Sakral Terapi, betegnes som arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppen og sindets egne ressourcer.

Jeg har en psykoterapeutisk tilgang til Kranio-Sakral Terapi. Og Kranio-Sakral Terapi indgår naturligt i mine behandlinger, når jeg arbejder Kroppsykpterapeutisk, via Terapeutisk Massage.

Kranio-Sakral Terapien påvirker og arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og herigennem en effekt på hele kroppen.

Behandlingen indleder med en samtale om hvorfor du kommer og jeg skriver journal. En behandling varer typisk 1 1/2 time, hvor du ligger på min briks, mens jeg med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, (især omkring hoved, rygsøjle og bækken). Man vil ofte opleve en dyb afspænding en nærmest meditativ tilstand.

Enkelte gange er én kranio-sakral terapeutisk behandling nok men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, skal du regne med flere behandlinger. Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.

Stress er en hyppig årsag til at kroppen ikke fungerer optimalt. Når det er tilfældet taler man om negativ stress. Det er ofte årsag til hovedpine, angst, søvnløshed, nakkesmerter, depression e.c.t.

 

Erfaringsmæssigt har Kranio-Sakral Terapi en positiv effekt på lidelser som:

 • Hovedpine
 • Migræne
 • Piskesmæld
 • Stress symptomer
 • Muskelspændinger
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Angst
 • Søvnbesvær
 • Hormon ubalancer
 • Choktilstand
 • Bækkenløsning

 

Mennesker i alle aldre kan have gavn af kranio-sakral terapi.

 

Der er ingen bivirkninger ved kranio-sakral terapi men efter en behandling, kan du opleve en udrensning af kroppen med forbigående smerter og træthed. Dette er mest i de første par døgn efter behandlingen. Og er tegn på, at kroppen arbejder videre efter behandlingen.

 

 

BESTiL TiD OG/ELLER FORLØB HER 
kranio sakral terapi fyn - kranio sakral terapi odense - kranio sakral terapi svendborg - kranio sakral terapi tranekær
Kranio-Sakral Terapi Odense - Kranio-Sakral Terapi Fyn
Kranio-Sakral Terapi Odense - Kranio-Sakral Terapi Fyn
Kranio-Sakral Terapi Odense - Kranio-Sakral Terapi Fyn
Kranio-Sakral Terapi Odense - Kranio-Sakral Terapi Fyn

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

 

“Tak for al din energi. Du er ekstremt god til at give massage på en nærværende, intens og blid måde – samtidig med at du guider mig meditativt. Det gør at jeg falder helt til ro. Og jeg kommer helt ned i mig selv. De billeder du bruger til at håndtere komplicerede ting, virker rigtig godt på mig. Det er tydeligt at mærke at du har masser af erfaring, tid, energi og overskud. Tak for det.”

 – 49-årig kvinde, mor, mormor og selvstændig virksomhedsleder –

 

 

“Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”

– 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 

“Tak for dig Cetrine. Jeg er virkelig vild med at ligge på briksen hos dig, hvor du trykker på alle de rigtige punkter. Og jeg elsker at vende stort som småt med dig, og få din psykologiske vinkel på tingene. Jeg bliver mere og mere mig selv, modig, rolig og autentisk – og forstår mig selv bedre og bedre, via terapien hos dig. Jeg er glad for at jeg har dig.”

– 32-årig kvinde og studerende –

 

 

“Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”

– 52-årig mand og selvstændig –

 

 

“Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode.
Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.
Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings- og præstations- og perfektions-
tanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.
Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværened og nærværdsskabende, energigivende og beroligende.
Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig.
Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!
Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”

– Tilbagemelding fra: Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelsesskole)
Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB HER LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

kranio sakral terapi fyn - kranio sakral terapi odense - kranio sakral terapi svendborg - kranio sakral terapi tranekær