HER ViSER JEG DiG ET LiLLE UDPLUK AF UDTALELSER FRA ANDRE KLiENTER 

 

 • “Den smukke, fine, kærlige, omsorgsfulde energi du har – og som dine omgivelser i og omkring din praksis også afspejler, gør mig SÅ godt. Jeg kan rigtig godt lide den dybdegående og indsigtsgivende kombination af psykoterapi, relationsterapi og terapeutisk massage, som du tilbyder.”
  – 42-årig kvinde, mor og efterskolelærer –

 

 • “Jeg har ledt efter et sted som svarer til dit sted og dig, i Silkeborg-området, hvor vi bor. Men det er ikke lykkes, at finde et sted og en en person som giver mig SÅ meget meget ro og selvindsigt, på så dybe planer, som jeg får det hos dig. Og som jeg har savnet, i den periode hvor jeg ikke er kommet hos dig, fordi vi flyttede, og fordi jeg jo også fik det markant bedre, sidste gang jeg gik i et forløb hos dig. Derfor kører jeg gerne hele vejen til Odense til dig, for at få det, som du giver mig, af bl.a. ro, klarhed inde i mig og i mine familierelationer – og som reducerer og forvandler frustrationer, overansvar, ubalancer og konflikter, internt i mig og eksternt i mine relationer, markant. 
  Kombinationen af den dybe, nuancerede og indfølende, healende samtale, med den efterfølgende blide kropsbehandling, hvor du taler healende til mig, omkring det emne vi har talt om, er helt fantastisk. Og når du berører min krop, vibrerer og snurrer det dybt inde i mig, på flere plane, på den virkeligt mærkbart gode måde. Så fint, så berigende er det for mig. Og nærende også til min rolle som nu mor til min lille datter.”
  – 30-årig kvinde, leder og mor –

 

 • “Det er nogle meget smukke, intense, dybt healende og højt vibrerende sessioner jeg har hos dig. Jeg vil kalde det en time i ypperpræstindens hænder. Du er langt mere end psykoterapeut. Du har en klar Jomfru Maria energi over dig og i din stærkt healende hænder. Tak! Du har hjulpet mig til at komme fra usikkerhed, lavt selvværd og fysiske smerter – til at stå stærkt og frit og og klart og smertefrit, dybt inspireret, op til mit store vendepunkt, min store vigtige koncert.”

  – 53 årig mand og musiker –

 

 • “De sovende fornemmelser i fingerne og nakkesmerterne er helt væk nu.”
  – 35-årig elektriker efter 10 x Massage over 8 uger –

 

 • “Tusind tak! Du har allerede hjulpet mig rigtig meget, og det er jeg så glad for – tak!”
  – 25-årig kvinde og indkøber –

 

 • “Det er det bedste massage jeg nogensinde har fået! Det går dybt. Det føles godt, uanset hvor og hvordan du rører mig. Det er meget oplevelsesrigt, godt, forandrende, udviklende og indfølende at gå hos dig.”
  – 25 årig kvinde, psykologi-studerende, I terapiforløbet har tilgangene været: Healingmassage, Psykoterapi, HoldingTerapi, KropPsykoterapi –

 

 • “Jeg føler, at det går rigtig fint med dine øvelser. Og det er helt fantastisk at ligge på briksen hos dig. Samtalerne med dig har givet dyb mening, og har været meget indsigtsgivende og udviklende for mig. Tak for rigtig god hjælp og vejledning!”
  – 28-årig jordemoder –

 

 • “At ligge her hos dig giver ro og jeg får nye inspirerende tanker …”
  – Selvstændig 40-årig kvinde, som arbejder med boligindretning. Ifm. Terapeutisk Massage forløb –

 

 • “Kæreste Cetrine. Tak for i dag, for din måde at være på, dine kram og berøring og alle dine meningsfulde ord.”
  – 47-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 •  Jeg glæder mig  Hos Cetrine kan man få den skønneste massage og samtale.”
  – 38-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 • “Det er helt fantastisk, hvad psykoterapi, terapeutisk massage, mindfulness-massage og mindfulness-terapi og træning hos Cetrine har gjort – og fortsat gør for mig.
  – Jeg har fået behandlet min spiseforstyrrelse (bulimi).
  – Jeg har fået behandlet min stress – og de små tilbagefald jeg kan få under perioder, som eksamen, hvor jeg føler mig presset – er stressen reduceret markant.
  – Jeg har fået behandlet mine PMS-gener.
  – Mine relationer til andre har ændret sig så fint og positivt.
  – Jeg er blevet passioneret for psykologi og psykoterapi – som jeg vil videreuddanne mig indenfor.
  Det er mirakler der er sket med mig og mit liv og mine relationer – mit selvværd og min livskvalitet – på alle livsområder – igennem den tid jeg har gået i terapi hos Cetrine.”
  – 21-årig kvinde og socialrådgiverstuderende –

 

 • “Kropsterapi, mindfulness, relationsterapi og spirituel terapi hos Cetrine virker helt vildt godt! Jeg er blevet meget mere nærværende end nogen sinde. Jeg er blevet god til at se, mærke og slippe det som ikke nærer mig – men som har drænet mig – både inde i mig og omkring mig – så langt tilbage jeg kan huske, i min barndom. Den terapeutiske proces jeg er igang med hos Cetrine er MEGET hårdere end at løbe maraton, (Jeg har løbet maraton 3 gange). MEN også SÅ meget bedre, når terapien virker, som den gør SÅ godt, i samarbejdet med Cetrine! Jeg har også gået til psykolog, psykiater og hos andre terapeuter, tidligere – men ikke sluppet af med min angst, social angst og generel angst, OCD, hårdhed mod mig selv, nervøsitet og graviditets- og efterfødselsgener. Disse belastninger er i løbet af forløbet hos Cetrine, som jeg stadig er igang med blevet STÆRKT reduceret. Og det er en SÅ stor lettelse og MARKANT forbedring af min livskvalitet, både på mit job, i mit parforhold, i relation til mit barn og ikke mindst i min væren med mig selv inde i mig – i alle situationer. Det giver mening med den spirituelle dimension, som Cetrine så fint og respektfuldt har som en ekstra tilgang, hvis du er åben overfor det. Og Mindfulness-terapien og -træningen hos Cetrine er også SÅ godt! Det er det hele værd! Meget bedre end at tage medicin, som jeg også har prøvet. Tak Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor, pædagog og sygeplejerske –

 

 • “Det er SÅ lettende og beroligende – både mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt, at ligge på briksen hos dig. Jeg har en oplevelse af at der intet er jeg ikke kan dele med dig. Jeg oplever at der sker en udrensning i dagene efter en behandling hos dig – at tingene arbejder videre i krop og sind – og efter nogle dage oplever jeg at der er nogle flere ting der er lettet fra mit system.”
  – 52-årig mand og selvstændig –

 

 • “Tak for dig Cetrine. Jeg er virkelig vild med at ligge på briksen hos dig, hvor du trykker på alle de rigtige punkter. Og jeg elsker at vende stort som småt med dig, og få din psykologiske vinkel på tingene. Jeg bliver mere og mere mig selv, modig, rolig og autentisk – og forstår mig selv bedre og bedre, via terapien hos dig. Jeg er glad for at jeg har dig.”
  – 32-årig kvinde og studerende –

 

 • “Det er rigtig godt det her. Jeg får mere sammenhæng mellem mit hoved og min krop gennem behandlingerne hos Cetrine, og det gør at jeg simpelthen trives meget bedre i alle sammenhænge. Cetrine er god til at gå i dybden, skabe indsigt – se sammenhænge og skabe enkelthed og overblik i ellers meget komplekse situationer og sammenhænge – og i virkeligt sejlivet konflikt-stof på mit arbejde – jeg er imponeret over, hvad vi kommer igennem og finder ny handlemuligheder og løsninger på – samtidig med at jeg ligger på briksen hos Cetrine og kommer i dyb ro i min krop. det er guld værd.”
  – 49-årig kvinde og institutionsleder –

 

 • “Du har nogle fantastiske hænder. Meget varme. Sikke en energi. Det føles helt fantastisk. Og sikke nogle AHA-indsigter jeg fik i sessionen hos dig – allerede i 1. session. Meget givende.”
  – 27-årig kvinde og farmaceut –

 

 • “Meget positiv oplevelse. Jeg har aldrig før været så meget i kontakt med min krop. Og så meget til stede i nuet. Jeg er helt til stede, der hvor du er med dine hænder og det udløser stort velbehag – og jeg ser lys for mit indre øje. Det giver stor ro i min krop og mit sind, også efterfølgende. Og så er det virkeligt rart at komme af med det, der fylder inden i mig i samtalen med dig.”
  – 26-årig kvinde, mor og kosmetolog Terapeutisk Massage og HealingsMassage og Mindfulness Massage –

 

 • “Det er rigtig godt! Jeg oplever terapien og den terapeutiske massage, samt yogaen hos Cetrine som meget udrensende. Og hun når dybt med mig på områder, som ingen anden terapeut eller psykolog er nået med mig tidligere (og jeg har gået til rigtig meget behandling gennem årene, både kropsterapi og psykologsamtaler m.m. Det er udfordrende at gå i terapi hos Cetrine. Jeg oplever at hun kommer meget tæt på mig og på emner – som i hvert fald en del af mig helst ikke vil i kontakt med. Men det er jo virkeligt forløsende og befriende, når jeg så kommer på den anden side af smerterne og det følelsesmæssige ubehag.”
  – 68-årig mand og musiker –

 

 • “Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”
  – 53-årig mand, far og regnskabschef –

 

 • “Kæreste Cetrine, tak for din dejlige og kærlige måde at være på <3”
  – 46-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Du har magiske hænder. Jeg føler mig fuldstændig forstået. Det er at komme hos dig, der gør at jeg overlever i alt det der er!”
  – Hårdt ramt kvinde 38 år – som har været i Kroppsykoterapi og Zoneterapi hos mig igennem mere end 6 år –

 

 • “Det er ren luksus at ligge på briksen hos dig. Det er SÅ beroligende. Og det er altid godt at snakke med dig. Dyrebare Cetrine! <3”
  – 43-årig kvinde og selvstændig –

 

 • “Din behandling af min nakke løsner virkeligt op – og gør min meget stive nakke helt blød. Og så gør det en markant positiv forskel i min hverdag, om jeg laver øvelserne fra dig eller ej.”
  – 56-årig kvinde med kontorarbejde –

 

 • “Jeg kunne mærke, da jeg læste om Terapeutisk Massage og HealingsMassage på din hjemmeside, at det var det her jeg skulle. Det her er meget afslappende og forløsende, både fysisk i at løsne op i massive spændinger i min krop – og så også mentalt og følelsesmæssigt. Du hjælper mig med at få mit selvværd tilbage, både gennem helende berøring og massage og ved hjælp af det vi taler om, som også handler om mine relationer til andre mennesker. Og de ting du siger og foreslår giver så meget mening for mig. Jeg er berørt over at føle mig så set og forstået, allerede første gang jeg var hos dig.”
  – 27-årig kvinde, pædagog og terapeutstuderende –

 

 • “Jeg ligger med et stort smil, jeg havde brug for at mærke kærlighed til mig selv og min mand. Og spurgte Cetrine om en meditation, som kan hjælpe mig med det. Jeg ligge under meditationen og efter og føler mig fyldt op af kærlighed, mildhed og helt blød. Og samtidig fik jeg massage som kun Cetrine kan give det.”
  – 52-årig kvinde, mor, mormor & virksomhedsleder –

 

 • “Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode. Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.
  Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings tanker og præstations tanker og perfektions tanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.
  Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværende og nærværskabende, energigivende og beroligende.
  Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig.
  Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!
  Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”
  – Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelses-skole. Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Du siger simpelthen så mange fantastiske gode ting, når jeg ligger på briksen hos dig. Og det er en ren gave at få dine ord og guidening tilsendt som lydfil, efterfølgende, så jeg kan lytte til den igen og igen – det giver meget!”
  – 53-årig kvinde, mor og virksomhedsleder –

 

 • “Jeg har været ufatteligt glad for at gå hos dig. Du har vist mig hvordan jeg skal finde ro og været så hjælpsom. Jeg er meget meget taknemmelig og jeg ville ønske jeg kunne blive ved med at gå hos dig. Men jeg har simpelthen ikke råd lige nu. 1000 tak for de gaver du har givet mig og de mange gode timer i dit smukke hus. Mange kærlige hilsner …”
  – 43 årig kvinde, som kom i behandling for massiv genereliseret angst, sygdoms angst og panik angst, angst for opkast, samt stress sygemelding. Terapiformer: Terapeutisk Massage, Mindfulness Massage, ACT-Kognitiv Terapi, Beingful Massage, iMAGO-Relations Terapi, Ernærings Vejledning –

 

 • “Jeg har fået massage rigtig mange steder før. Men det her er simpelthen det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg er normalt meget i tankerne, tanker der kører i ring. Og jeg var, mens jeg lå her hos dig, kun til stede her og nu, i kroppen, hvor jeg kunne mærke at der skete en masse gode ting. Tankerne gjorde jeg med, som du sagde, og det virkede bare helt fantastisk. Det var rigtig godt, det her!”
  – 37-årig kvinde, underviser, sygemeldt med stress og udbrændthed) Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Det er en gave, meget oplevelses rigt og givende at gå hos dig!’ Du har et nærvær og en intensitet, som er svær at komme udenom. Og det er rart at være sammen med. Jeg har lært rigtig meget, som jeg kan tage med og bruge, både ift. mig selv og min personlige udvikling, og ift. mit arbejde som lærer, ift. mine børn og min mand. Tak for det hele.” (Kvinde, 35 år, Efterskolelærer, i Psykoterapi, Terapeutisk Massage, Holding Terapi, Healingmassage).

 

 • “Vi har fået ram på det der ‘drillede’ mig, (frygten for ikke at slå til) – så nu er der blevet plads til at tænke og handle kreativt igen – og på en helt ny måde!”
  – Mand, direktør, 45 år. Psykoterapi og MindfulnessMassage –

 

 • “Tak for rigtig god massage. Det var behageligt, livgivende, og jeg føler en tillid til dig, så jeg bare kan være. Jeg har allerede anbefalet dig til andre.”
  – Sagt af kvinde efter 1. Massage-session –

 

 • “Hvis jeg blev alvorligt syg, ville jeg komme til dig. Jeg er sikker på det ville helbrede mig. Du er helt fantastisk. Jeg ender med at blive uddannet terapeut, af at gå her hos dig … – Hvis jeg skulle være terapeut, ville jeg være lige så god som dig. Du kan noget helt specielt.”
  – 36-årig Stress- og Angst ramt mand, Terapeutisk Massage –

 

 • “Jeg bliver klog af at gå hos dig!”
  – Kvinde 32 år, mor og lærer, i Psykoterapi, Terapeutisk Massage og Relationsterapi og Mindfulness baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Jeg kan mærke at der sker noget i kroppen, der hvor du arbejder, og jeg kan rigtig godt li’ at mærke at der også sker noget andre steder i kroppen, samtidig – at mærke at kroppen hænger sammen – og der er forbindelser, der har indvirkning på hinanden. Jeg føler mig meget mere glad, lettet og afslappet, end da jeg kom.”
  – Pædagog Stud. – i.f.m. Terapeutisk Massage –

 

 • “Sikke et nærvær – sikke en opmærksomhed du er til stede med!”
  – 44-årig kvinde og Psykolog –

 

 • “Det nærvær og den interesse og omsorg du møder mig med, berører mig – det er intenst på en måde, som jeg slet ikke havde forventet…” (rørt).
  – 48-årig mand og Psykoterapeut MPF –

 

 • “Jeg oplever dig meget omsorgsfuld og varm.”
  – 58-årig kvinde, Psykoterapeut MPF og Supervisor –

 

 • “Du er en af de bedste psykoterapeuter jeg kender.”
  – 49-årig kvinde og Psykoterapeut MPF –

 

 • “Du er meget inspirerende at være sammen med.”
  – 27-årig mand og Psykologi studerende –

 

 • “Jeg synes du er en fantastisk terapeut.”
  – 43-årig mand, Psykolog, Forsker & Uddannelsesleder –

 

 • “Du har en dejlig uforfærdet måde at være på – jeg oplever du har en indre søjle af sikkerhed.”
  – 62-årig mand, Uddannelsesleder, Psykoterapeut MPF & Supervisor –

 

Massage Odense - Massage Fyn - Massage anbefalinger odense - massage anbefalinger fyn
Massør Odense - Massør Fyn