KRiSETERAPi ODENSE – FYN HJÆLPER DiG MED AT HÅNDTERE OG BEARBEJDE EN SVÆR TiD, OG MED AT KOMME HEL OG STYRKET iGENNEM KRiSEN

 

Specialist i sårbare livsomstændigheder, kriser og livskriser, Mindfulness, Kognitiv Terapi, Meta Kognitiv Terapi, ACT, Terapeutisk Massage, Familie- & Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf Cetrine Caroline Liv Boes Blisøe – har mere end 30 års psykoterapeutisk erfaringMedlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

AKUT KRiSETERAPi ODENSE – FYN ER PSYKOTERAPi, SOM HJÆLPER MED AT TAGE VARE PÅ MENNESKER i PLUDSELiGT OPSTÅEDE KRiSER, SOM:

 • ofre eller pårørende ved ulykker
 • dødsfald
 • overfald
 • overgreb
 • alvorlig sygdom
 • tab
 • traumer

 

KRiSETERAPi ODENSE – FYN ER OGSÅ PSYKOTERAPi i FORBiNDELSE MED LiVSKRiSER, SOM STORE ÆNDRiNGER ELLER OVERGANGE i LiVET, DER KAN RESULTERE i EN KRiSETiLSTAND. FOR EKSEMPEL:

 • Livskriser
 • Skilsmisse
 • Krise i parforholdet
 • Utroskab
 • Krise i familien
 • Spiseforstyrrelse i familien
 • Afskedigelser
 • Arbejdsløshed
 • At blive forældre
 • Fødselsdepression
 • Barnløshed
 • Pension
 • Sygdom
 • Tab 
 • Dødsfald
 • Stress
 • Smerte
 • Depression
 • Angst
 • Spiseforstyrrelse
 • Identitetskrise

 

 

EN DEFiNiTiON PÅ BEGREBET PSYKOLOGiSK KRiSE:

Psykologisk krise kan forklares som en tilstand, hvor fortidens hændelser i væsentlig grad forhindrer en god livskvalitet i den nuværende tilværelse.
De traumatiske hændelser kan ligge i barndommen, men kan også være pludselige hændelser, som du har oplevet som voksen, og som er ubearbejdede og stadig følelsesmæssigt aktive.

En definition fra ‘Johan Cullberg’:
En psykologisk krise opstår i en situation, hvor ens tidligere livserfaringer og reaktionsmåder ikke er tilstrækkelige til at kunne forstå og psykisk beherske den opståede situation.

 

 

“Jeg har en succesrate, på mere end en fordobling i oplevet livskvalitet hos mine klienter – undervejs og efter et gennemført terapiforløb.”

 

 

 

Akut tider indenfor få timer eller dage
Kriseterapi Odense C på Fyn og via Skype eller telefon i hele Danmark

 

Kriseterapi Odense

Kriseterapi Fyn

psykoterapi Fyn - psykoterapi Odense - psykoterapi Svendborg
Sorg og Krise Terapeut Fyn - Krise Psykolog Fyn - Sorg og Krise Terapeut Odense - Krise Psykolog Odense
psykoterapi Fyn - psykoterapi Odense - psykoterapi Svendborg
Sorg og Krise Terapeut Fyn - Krise Psykolog Fyn - Sorg og Krise Terapeut Odense - Krise Psykolog Odense
kriseterapi fyn - kriseterapi odense - krise terapi fyn - krise terapi odense
Sorg og Krise Terapeut Fyn - Krise Psykolog Fyn - Sorg og Krise Terapeut Odense - Krise Psykolog Odense
erfaren kriseterapeut fyn - erfaren kriseterapeut odense - erfaren kriseterapeut online - erfaren kriseterapeut Skype - erfaren krisepsykolog fyn - erfaren krisepsykolog odense - erfaren krisepsykoterapeut fyn - erfaren krisepsykoterapeut odense
psykoterapi Fyn - psykoterapi Odense - psykoterapi Svendborg
Kriseterapi Odense - Kriseterapi Fyn - Krise Psykolog Odense - Krise Psykolog Fyn - Krise Psykoterapeut Fyn - Krise Psykoterapeut Odense - Krise Terapeut Odense - Krise Terapeut Fyn - Krisepsykolog Fyn - Krisepsykolog Odense - Krisepsykolog Skype - Kriseterapeut Skype

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Jeg får meget ud af at komme hos dig! Ellers ville jeg jo heller ikke komme to gange om ugen. Det som mindfulness hos dig har gjort for mig og det at kunne slippe mit misbrug af alkohol, og hele mine traumer, er helt fantastisk!”

– 32-årig mand og investor –

 

 

 

“Jeg har sendt mange jeg kender ned til Cetrine. Og vi har selv igennem mange år (on and off) benyttet Cetrine, når vi har brug for hende, bl.a. til bearbejdning af mine barndomstraumer, diverse familiekriser, som forholdet til min mor, min far, vores aborter, sorg og problemer med at blive gravid, vores barns alvorlige sygdomsperiode – og tagen omsorg for vores andet barn og os som par og familie igennem det hele. Hvor er det rart for mig at vide, at jeg og vi alle “bare” kan komme til dig og få ro på livet.”

– 35-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 

 

“Du er dygtig. Jeg har tænkt på at du virkelig er dygtig.”

– 65-årig kvinde og psykiatrisk sygeplejerske, i forbindelse med behandling af de psykologiske sider af kræft – 

 

 

“Efter jeg var blevet skilt fra min kone igennem 24 år, for ca. 1/2 år siden, kontaktede jeg Cetrine. Jeg var kommet i kontakt med en smertelig sorg og vrede over at kunne se, hvordan hændelser helt tilbage i min opvækst (ikke mindst et meget kærlighedsløst og hårdhændet forhold fra min stedfar) har sat sine spor i mit system og min måde at være på – både som far, ægtefælde og i mit erhverv, samt i andre vigtige relationer. Det ville jeg have professionel hjælp til at håndtere – så jeg ikke fortsætter med at være medskaber af uhensigtsmæssig væren – både med mig selv – og i relation til andre mennesker. Jeg får rigtig mange aha-oplevelser i sessionerne med Cetrine. Det som har været komplekst – og som har været frustrerende, konfliktfyldt, sorgfyldt m.m.m., bliver mange gange meget enkelt og lige til – og nemt at håndtere, når jeg lytter til og følger Cetrines anvisninger, guidede øvelser og tilgange til at forstå sig selv og sine relationer. Det er både lige til brugebare og virkningsfulde tilgange – på baggrund af nogen gange filosofiske og buddistiske livssyn. Det synes jeg rigtig godt om. Jeg får hjælp, til at håndtere forholdet til mig selv og min livshistorie, har nære og dybe samtaler med mine døtre på h.h.v. 25 og 16 år og kan forholde mig konstruktivt i dialogen med min x-kone – trods jeg oplever at hun forholder sig uhensigtsmæssigt over for vores børn, og i forhold til vores bodeling. Jeg bliver også mere og mere bevidst om at skabe et mere nærende liv og arbejdsliv for mig selv. Jeg får sorteret ud i ‘gamle’, drænende overbevisninger – og har fået fokus på at opbygge mit liv på selvvalgte, og for mig nærende værdier. – Jeg får hjælp af Cetrine, på måder, som jeg ikke ville ønske at have været foruden – jeg kunne blot ønske at jeg var begyndt på at arbejde på at tage hånd om mit liv, på denne selvansvarlige måde for mange år siden – det gør SÅ stor og meningsfuld og opbyggende en forskel, på alle områder i mit liv.”

– 52-årig mand, far, morfar og selvstændig ingeniør –

 

 

“Jeg har brug for dig lige nu. Det eneste sted jeg føler ro indeni, er når jeg er i det her rum sammen med dig. Det bygger mig op, til at kunne være i og mestre alt det jeg skal stå til i mit liv.”

– 33-årig kvinde og studerende –

 

 

 

“Tusind tak for al din kærlige hjælp, over telefonkonsultationer. Det betyder rigtig meget.”

– 48-årig kvinde og selvstændig uddannelsesleder i.f.m. akut krise v. mands trafikulykke og efterfølgende operationer –

 

 

“Jeg har fået det meget bedre. Det har gjort en kæmpe forskel at gå i terapi hos Cetrine.”

– 25-årig mand –

 

 

“Jeg startede i terapi hos Cetrine for at tage hånd om den psykologiske del, da jeg for kort tid siden pludseligt fik konstateret en kræftknude i min krop. Jeg oplever den behandling jeg får hos Cetrine som støttende og som et fortroligt rum, hvor der virkeligt er plads til at være mig, med det hele. Vi arbejder også med at forstå de mulige dybereliggende årsager til kræften, i de mere psykologiske, følelsesmæssige, spirituelle og relationelle dimensioner af tingene. Og så føler jeg at jeg kommer af med det jeg går med af bl.a. frustrationer og frygt og ked af det hed, i samtalerne med Cetrine, som ofte foregår samtidig med at jeg ligger på briksen hos hende og får healing og massage, som virker meget beroligende.”

– 67-årig kvinde og sygeplejerske –

 

 

 

“Hej Cetrine. Jeg kan mærke det hjælper og jeg er glad for at gå ved dig.”

– 35-årig kvinde, mor og studerende –

 

 

“Tusind tak! Du er guld værd.”

– 49-årig kvinde, mor, selvstændig psykoterapeut og uddannelsesleder –

 

 

 

“Jeg er startet i psykoterapi hos Cetrine i forbindelse med min mands længerevarende sygdomsforløb – og mærkbare aldring i forbindelse med hans cancer og et misbrugsproblem. Jeg har aldrig fået plads til – og turdet udtrykke mig om så både vigtige og svære ting før – som fx døden – og det at udtrykke mine behov m.v. – som jeg oplever at få plads og rum til hos Cetrine. Og de redskaber hun giver bl.a. til en mere åben og anerkendende dialog i vores parforhold, virker rigtig godt. Der er nogle indsigter i samtalerne med Cetrine som dukker op – og som jeg aldrig har tænkt som muligheder før. Og den fysiske kropsbehandling vi afslutter vores samtaler med et meget beroligende. Det gør mig virkeligt godt at få opmærksomhed og omsorg og støtte til mig selv – både mentalt, kropsligt, følelsesmæssigt og relationelt. Jeg er nemlig en der altid har haft en tendens til på både godt og mindre godt at være der meget for andre – og det er blevet for meget, nu hvor min mand er alvorligt syg.”

– 57-årig kvinde og leder af kursusvirksomhed –

 

 

“Du er rigtig god til på en ydmyg og respektfuld måde at give plads til at jeg ‘bare’ kan være mig. Du er et rigtigt godt menneske. Og du er en dygtig terapeut!”

– 67-årig kvinde, mor, bedstemor og terapeut –

 

 

“Jeg er bare SÅ lettet, når jeg går fra dig. Selv når vi snakker om det mest smertefulde!”

– 43-årig kvinde og direktionssekretær –

 

 

“Jeg har fået en markant bedre livskvalitet – bare efter første gang jeg var inde hos dig.”

– 34-årig mand, far og rejsemontør –

 

 

“Du er så troværdig i at du fortæller mig at du selv har haft det rigtig skidt – og har fået det virkeligt godt. Det giver mig en stor lettelse at tale med dig. Og allerede efter 5 min. inde hos dig trillede mine tårer – det skal der ellers meget til at jeg viser overfor andre. Jeg føler en stor tillid og fortrolighed i bare at fortælle dig, alt hvad der fylder hos mig, allerede i første samtale. Sådan har jeg ikke oplevet det, de andre steder jeg har gået til samtaler (hos min læge og hos en anden terapeut). Jeg glæder mig allerede rigtig meget til det videre forløb hos dig.”

– 17-årig pige og gymnasieelev –

 

 

“Hej Cetrine. Tak for den tilsendte lydfil … jeg har allerede benyttet den … med glæde. Og har tænkt mig at benytte den fremover som hjælp til at finde “roen i mig selv” og hengemme mine mange ideer og til tider flyvske tanker eller bare filtrere lidt i dem, organisere dem. Jeg tænker at “roen” giver plads til at blive bedre til at være nærværende i situationer, der kræver nærvær. Jeg har fundet/fået et værktøj til at komme ind til min indre ro/kerne. Så timen (på ‘Kvinde i sorg og krise – workshoppen’) med dig var en god og nyttig oplevelse for mig. Tak for det.”
– 62-årig kvinde –
“Jeg har ikke vidst, hvad jeg skulle gøre for at få det bedre – før jeg mødte Cetrine. Jeg har i rigtig mange år – siden jeg var barn og ung, vidst at jeg havde det rigtig svært. Og jeg har været på antidepressiv medicin, de sidste 18 år – indtil jeg trappede ud, da jeg startede i terapi hos Cetrine for en måned siden.
Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg kunne blive pille-misbruger og alkoholiker – var igang med det – eller tage ansvar for at forstå dybden i årsagerne til, hvorfor jeg var nået så langt ud, i relation til mig selv, min trivsel OG mangel på samme og mit selvværd, som var meget lavt – og nu virkeligt er under opbygning. Og i forhold til mine drenge og min mand – vores parforhold og familieliv. Samt i forhold til min tilgang til min virksomhed, min leder-rolle og mine ansatte.
Både jeg og min mand er i samarbejde med Cetrine igang med at få redskaber og dybdegående forståelse i og til os selv og hinanden og vores børn og virksomheder.
Og efter blot en måneds samarbejde med Cetrine, har jeg og vi fået troen på at mit og vores liv virkeligt kan blive så godt som aldrig før – det er SÅ fantastisk og SÅ rystende – at reflektere over – på samme tid. Og på den virkeligt positive måde. Men det kunne have været gået helt galt – med brud af forhold, vores lille familie, lukke min virksomhed, misbrugs-tiltag m.v. – hvis ikke vi var startet på denne proces hos Cetrine – hvor vi kommer i dybden med at forstå og løse problemerne til bunds.
Mine veninder synes jeg er SÅ sej, når de hører om, hvad og hvordan jeg arbejder med mine problemer hos Cetrine – og derhjemme imellem sessionerne. Og min mand og mine børn mærker SÅ meget den positive effekt – som påvirker dem i virkelig positiv retning.
Tænk at det er muligt – på SÅ kort tid – efter SÅ mange år i frygt for vrede fra andre, konflikter, dårlig stemning, utryghed, misbrug m.m. – at skabe SÅ markant positiv forandring. Og det er ikke nemt – det kræver mod og villighed og vedholdenhed – men jeg kan se en vej og virkeligt positivt forandrende værktøjer og kommunikations-redskaber – der gør at selv de mest regide adfærdsmønstre kan forandres.
Det er SÅ givende at få Cetrines vejledning, nærvær, blide fint indføling, råd og måder at sige tingene på en god, mild og beroligende – virkeligt positivt forandrende måde.
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har mødt Cetrine – og jeg ville ønske at jeg havde mødt hende for mange år siden – det ville have gjort mit liv lettere – og langt mere nærende – langt mindre opslidende, angstfyldt og frustrerende.”

– 35-årig mor til to små børn, gift, virksomhedsleder og selvstændig –

 

 

 

“Det har været storartet at gå til familie- og forældresamtaler hos dig.”

– 45-årig familiefar til 14-årig dreng og selvstændig IT-ingeniør –

 

 

 

“Det er spændende og giver meget mening, det jeg lærer hos dig. Og det er en stor hjælp, både i forhold til mine forældre, skolen, kammeraterne og min måde at tænke om mig selv og det hele. Jeg føler at du forstår mig – og du har lært mine forældre at forstå mig – så jeg har fået meget mere frihed til at være mig – og være teenager og være glad – og igen at kunne koncentrere mig om at følge med i skolen og lave lektier.”

– 14-årig dreng –

 

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

psykoterapi Fyn - psykoterapi Odense - psykoterapi Svendborg