HER ViSER JEG DiG ‘ET LiLLE’ UDPLUK AF UDTALELSER FRA ANDRE DER HAR GÅET i PSYKOTERAPi OG/ELLER STADiG GÅR i PSYKOTERAPi HOS MiG:

 

 • “Det er meget berørende og healende for mig at få rum og tid hos Cetrine og at blive set af hende.
  Det giver meget mening at komme ned i detaljer og se sammenhænge, i mit indre og mit ydre liv, som alene mor, og i mit nye forhold til min partner og hans børn. Og hvordan jeg også får ny bevidsthed om hvordan min egen opvækst har sat sine spor i min måde at være på.”
  – 29-årig mor og ernæringsekspert –

 

 • “Jeg føler mig nærmest lykkelig over at tale med dig, over at tage mig selv så alvorligt og blive set og mødt og støttet så fint.”
  – 59-årig kvinde, mor og skoleleder –

 

 • “Mindfulness er smadder godt. Det er virkelig luksus og SÅ meget meningsfuldt at komme hos dig. Det vil jeg fortsætte med at give mig selv. Jeg er SÅ glad for at jeg besluttede at starte hos dig.
  De lektier du giver mig, også de udfordrende og irriterende, viser sig virkeligt over tid, at give mening og fantastisk effekt.
  Du ser altid fantastisk ud. Og du er SÅ sød og inspirerende i at dele ud om, hvad du gør for at trives i dit eget liv.
  Det giver SÅ fint overblik og klarhed, hver eneste gang jeg er hos dig. Også selvom jeg nogen gange kommer ind til samtalen og ikke ved, hvad vi skal snakke om. Så kommer der altid noget virkeligt relevant og meget meningsfuldt frem og ud af samtalen. Og som jeg kan gå direkte hjem at handle på. Hver eneste session er helt unik og meget givende.”
  – 54-årig kvinde, mor, pædagog og uddannelsesvejleder –

 

 • “Jeg føler mig meget beriget af sessionerne hos dig. Tak Cetrine.”
  – 62-årig kvinde og sygeplejerske –

 

 • “Årh Cetrine, din omsorg rører mig meget. Tak fordi du tog dig tid til at skrive og hjælper mig med at huske, at jeg ikke er alene ❤ Jeg vil prøve at række ud noget før, næste gang. Kram ❤”– 28-årig kvinde og pædagogstuderende –

 • “Det er altid SÅ opløftende og lettende at snakke med dig.”
  – 35-årig kvinde, mor, lærer og psykolog –

 

 • “Det er SÅ berigende at gå hos dig. Det har ændret mit liv markant. Fra at føle mig som offer og være i uendeligt mange relationelle familiedramaer og konflikter og indre konflikter med mig selv. Til at kunne navigere klart og rent fra min indre sjæls kerne og stå stærkt, selvomsorgsfuldt og bevidst i relation til mig selv, mine voksne og teen-age børn, min øvrige familie og i arbejdsrelationer. Når jeg kommer ind til Cetrine er det ofte at jeg ikke er helt klar på, hvad  jeg har brug for. Men altid kommer vi i dybden med et emne som giver dyb mening og nye værdifulde indsigter til min væren i verden.
  Du er sgu dygtig Cetrine. Det er du godt nok!”
  – 55-årig kvinde, mor, pædagog og ungevejleder –

 

 • “Jeg siger ude i verden, at jeg går i terapi hos en engel. Du er helt anderledes end mig. Jeg havde troet at jeg skulle have en terapeut med strithår og cowboybukser, men du er bare SÅ god for mig. Lys og mild. Og du kan også være klar og kontant. Og ja du er virkelig livs- og menneskeklog. Det er ALTID SÅ GODT at være hos dig. Og SÅ interessant, hvor dybt og bredt og givende vi kommer omkring, alle områder i mit liv. Og at du så også er åben om dig selv og dine personlige livserfaringer, når det er relevant for min situation, eller det tema vi har fokus på, hos mig er også virkeligt dybt givende og SÅ inspirerende. Jeg er i gang med at finde ud af, hvem jeg er.
  – 53-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • “Jeg har ledt efter et sted som svarer til dit sted og dig, i Silkeborg-området, hvor vi bor. Men det er ikke lykkes, at finde et sted og en en person som giver mig SÅ meget meget ro og selvindsigt, på så dybe planer, som jeg får det hos dig. Og som jeg har savnet, i den periode hvor jeg ikke er kommet hos dig, fordi vi flyttede, og fordi jeg jo også fik det markant bedre, sidste gang jeg gik i et forløb hos dig. Derfor kører jeg gerne hele vejen til Odense til dig, for at få det, som du giver mig, af bl.a. ro, klarhed inde i mig og i mine familierelationer – og som reducerer og forvandler frustrationer, overansvar, ubalancer og konflikter, internt i mig og eksternt i mine relationer, markant.
  Kombinationen af den dybe, nuancerede og indfølende, healende samtale, med den efterfølgende blide kropsbehandling, hvor du taler healende til mig, omkring det emne vi har talt om, er helt fantastisk. Og når du berører min krop, vibrerer og snurrer det dybt inde i mig, på flere plane, på den virkeligt mærkbart gode måde. Så fint, så berigende er det for mig. Og nærende også til min rolle som nu mor til min lille datter.”
  – 30-årig kvinde, leder og mor –

 

 • “Det er nogle virkeligt gode undersøgelser vi laver sammen, om mig, i sessionerne med dig.
  Det er en stor lettelse, at kunne stoppe min indre kritiker nu. SÅ fantastisk!! Det er ikke lykkes før nu, i samarbejdet med Cetrine, på trods af utallige terapiforløb og terapeutiske uddannelser, igennem det meste af mit 63-årige liv.
  Jeg ville ønske at jeg havde fundet ud af det jeg har fundet ud af sammen med dig, noget før i mit liv.
  Jeg har blandt rigtig meget andet opdaget, at det tærer mig, når jeg ikke giver mig selv nærvær.
  Det har været en rejse ind i at opdage alt det der ligger i mig.
  Det har været meget kringlet at finde ud af spiseforstyrrelsens årsager.
  Der er blevet rullet meget op i de måneder vi har arbejdet sammen. Jeg har fået vist SÅ mange ting om mig og mit liv og mine relationer, helt tilbage til jeg blev født, i den periode jeg har samarbejdet med dig. Og jeg glæder mig til den fortsatte rejse med dig som guide, i det nye år. Du er SÅ dygtig!!”
  – 63-årig kvinde, mor, terapeut og behandler –

 

 • “Kære Cetrine
  Jeg har fortalt dig, at du betyder meget for mig. Men på vejen hjem fra dig i dag, tænkte jeg på, hvad du helt præcist betyder for mig. Og selvom du får betaling af mig, er jeg tryg ved dig. Jer er åben overfor dig, for du er nok det eneste menneske som jeg ikke føler at jeg skal skamme mig overfor, for at være mig. Så du kender mig også på en anden måde. Og hvis du husker alt om mig, så ved du også mere om mig, end nogen andre. Du er nok den som jeg vil betegne som lyset i mit liv. Altså di der hjalp mig ud fra, hvor det var aller mørkest. Du kunne nå mig på en anden måde end alle andre psykologer og terapeuter, jeg har været ved. Og så kan jeg bare rigtig godt li’ dit væsen. Det har jeg altid kunnet. Du har et skønt væsen, som jeg beundrer. Som jeg fortalte dig i dag, trækker jeg mig måske stille og roligt mere og mere fra mennesker, fordi jeg oplever at mange er meget overfladiske, egoistiske og kyniske, i dag. Jeg oplever at mange tænker mest på sig selv, og egne behov. Mennesker er blevet meget grimme overfor hinanden. Og det bryder jeg mig ikke om. Men du er bare ikke i den kategori. Det mærker jeg meget tydeligt. Du er sød, smilende og kærlig, altså et godt menneske. Du er meget empatisk og hjælpsom, med et stort hjerte. Det er det jeg ser dig som. Og det er det du er for mig. Jeg holder meget af dig.
  – 38-årig mand og håndværker –

 

 • “Hejsa
  Har lige skrevet et eventyr efter sessionen i fredags.

  😘🙏

  Der var engang en pige, som i sit stille sind kaldte sig selv for Super Karla som barn.

  Hver gang der var nogen, som havde brug for hjælp, tog hun sin sorte kappe, sorte maske og sorte støvler på og kastede sig op på sin sorte hest og red entusiastisk ud for at redde dem.

  På den måde var hun altid på vagt fordi hun vidste, at hun havde styrken til at gøre en forskel og hun fik masser af ros for sine indsatser.

  Efterhånden som årene gik og hun gentagne gange, til sin store skuffelse erfarede, at hendes redningsaktioner ikke havde en stabil langtidsvirkning, blev hun mere og mere udmattet.

  Pludselig en dag kollapsede hendes krop og hun kunne ikke længere rejse sig fra sengen.

  Der lå hun så, først frustreret og senere opgivende i mange år.

  En dag stod der en fe i rummet og spurgte hende hvilken vej hun ville gå nu. 

  Den kendte vej med alle kampene – eller vejen hvor du ikke skal være andet end sand i nuet? spurgte feen.

  Pigen vidste, at hun ikke havde noget valg; hun kunne ikke kæmpe mere, men den anden retning virkede ukendt og skræmmende.

  Feen så dilemmaet og sagde, at hun havde 3 gaver til pigen som kunne hjælpe hende videre af den ukendte sti.

  Nysgerrigt satte pigen sig op i sengen og sagde forsigtigt ja tak til de 3 gaver.

  Den første gave var en gammel slidt teaterkuffert, med falmede plakater og løbesedler limet på.

  Den anden gave var det mest forunderlige spejl; det var for sølvfarvet til at være gyldent og for gyldent til at være sølvfarvet og helt rundt.

  Den tredje gave var et timeglas med rødt sand som glimtede som rubiner.

  Da pigen så forvirret ud, lo feen og sagde venligt med sin bløde varme stemme: Vil du gerne have brugsanvisninger med til gaverne?

  Ja mange tak, svarede pigen lettet og håbefuldt – hun ville så gerne forstå hvad feen mente med disse 3 gaver.

  Hør godt efter – startede feen – ser du den gamle slidte teaterkuffert? Luk den nu op. Pigen åbnede kufferten og opdagede til sin overraskelse at den var gabende tom.

  Tænk nu over hvilken rolle du har spillet i livets teater indtil nu og hvilket kostume du har haft på? Pigen vidste med det samme hvor feen ville hen. 

  Tag nu dit kostume af og læg det ned i kufferten, du skal ikke bruge det mere fordi nu har du fået en ny rolle. 

  Skriv nu på en seddel 3 ting som var gode for dig i den gamle rolle og 1 ting som kunne have været bedre!

  Pigen bed lidt i blyanten inden hun skrev:

  1. Evnen til at gøre store udfordringer overskuelige.
  2. Evnen til at kunne mærke andre folks smerte og ubalancer.
  3. Masser af anerkendelse, ros og selvtillid.


  Det som kunne have været bedre var hvis hun ikke var blevet så udmattet og tom indeni af alle redningsaktionerne. 

  Fint – sagde feen – læg nu også sedlen ned i kufferten – er du klar til at lukke den nu? 

  Ja tænkte pigen – jeg kan jo ikke holde til den rolle mere, mens hun langsomt og omhyggeligt lukkede kuffertens beslag. 

  Folks store udfordringer blev jo ikke løst alligevel, hvis de ikke selv havde valgt det.

  Supert sagde feen, er du tryg ved at jeg tager den med på fjernarkivet? Du kan jo altid sige til hvis du vil have rollen tilbage smilede hun skælmsk. Ja tak mumlede pigen lettere forvirret.

  Se nu ind i dette spejl som nu er dit. Hvad ser du? Pigen så ind i det smukke spejl et træt ansigt som var hendes eget. Træk vejret dybt og bliv ved med at se… Pludselig ændrede ansigtet i spejlet sig og til pigens store forbløffelse så hun ind i et smilende, nærværende og omsorgsfuldt ansigt som fuldstændig lignede, ingen mindre end selveste Jesus. Jamen hvordan… mumlede hun mens hun intuitivt vidste, at hun så ind i denne kvalitet i sig selv. 

  Har du set Jesu Kristi åsyn er du frelst – sagde feen nynnende.

  Tak tak sagde pigen overvældet.

  Ja ja men vil du så vide hvordan du kan bruge dette spejl? 

  Ja tak!

  Fra nu af vil jeg foreslå dig at medbringe spejlet overalt hvor du færdes. 

  Når du møder et menneske med smerte og ubalance så vis dem sig selv i spejlet – bare se hvad du ser, eller sig hvad du ser – ikke gøre andet end det. 

  På den måde giver du dem den største gave af alt; nemlig at de har muligheden for at se sig selv.

  Wauw tænkte pigen, det var en smart måde at hjælpe på – størst mulig effekt med mindst mulig indsats.

  Hun knugede det dyrebare spejl til sit bryst.

  Godt smilede feen. Hvad tror du så at du kan bruge timeglasset til? 

  Hm sagde pigen – at se hvornår der er gået en time? 

  Jaja sagde feen – nu er tiden jo relativ – om det er en time eller to minutter er ikke så afgørende – pointet er, at du trækker dig tilbage og ser på det funklende røde rubinsand som giver dig tid mens det løber igennem. 

  Har du nogensomhelst ide om hvad du kan bruge denne tid til? 

  Øhhh svarede pigen lettere desorienteret…?

  Jo ser du – hver gang du er i tvivl om hvad der er vigtigt for dig i din nye rolle så kan denne tid give dig muligheden for at vende hjem og mærke dig selv.

  Jamen hvad er min nye rolle da? gispede pigen overvældet og begyndte allerede at spekulere på hvad hendes nye kostume skulle være.

  Kære ven, sagde feen, du skal bare være dig selv og slog ud med armene og reciterede; “be yourself, everyone else is already taken” mens hun slæbte kufferten med sig og vinkede farvel.

  Pigen sad stille tilbage og så det røde sand løb ned. 

  Med et forstod hun hvad der var mere værdifuldt end at blive anerkendt. 

  At kende sig selv og sit eget værd. 

  – Maria Steffensen – www.mariast.dk – 

 

 • “Sikke nogle AHA – oplevelser jeg får i rummet med dig. Du ser mig virkeligt. Jeg føler mig så set og forstået. Det du siger er dybt healende og meget anvendeligt. De billeder du sætter på tingene giver så meget mening for mig, selvom jeg ellers ikke er til billeder. Den måde du ser og støtter mig og mit indre barn, min traumatiske relation til min mor, min relation til mine små børn og min mand, er både så sød, empatisk, klar og præcis, sundt grænsesættende, dybt healende og praktisk anvendelig og effektfuld, på samme tid. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at psykoterapi kunne være så støttende og positivt forvandlende – på endda forholdsvis kort tid. Tak Cetrine.”
  – 28-årig mor og psykologistuderende –

 

 • “Cetrine, du er bare MEGA bad as. Du er bare SÅ sej til det du gør! Du har bare skabt dig et liv som du har det godt i. Du er bare SÅ inspirerende. Jeg vil SÅ gerne bygge mit liv, på min måde, men inspireret af din måde at gøre det på. Du arbejder med det du brænder for, er passioneret for og er rigtig dygtig til. Du har skabt omgivelser som er smukke og som du trives i. Du holder fri 3 – 4 dage om ugen og arbejder fast kun tirsdag, onsdag og torsdag. Du er et SÅ godt forbillede. Og jeg ved godt at det slet ikke er kommet af sig selv.”
  – 27-årig kvinde og pædagogstuderende –

 

 • “Mit 2-årige forløb hos dig, har simpelthen været så givende for mig.”
  – 30-årig kvinde, psykolog og sygeplejerske –

 

 • “Ih hvor er det dejligt at snakke med dig, hver eneste gang. Og nogen gange trænger jeg virkeligt til at tale med dig. Du rammer SÅ rigtigt i det du siger. Jeg nyder bare at komme her. Det føles godt, helt ned i min mave, helt ind i min kerne, at blive set og mødt af dig. Det er virkelig godt og dejligt at få snakket ting igennem, som jeg aldrig har snakket med nogen om før. Du er god at snakke med. Du skaber meget tillid og tryghed. Det er du god til. Jeg mærker helt fysisk, at jeg får det meget behageligt, når jeg lytter til dine mindfulness-guidninger.”
  – 53-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 •  “Kære Cetrine,

  Jeg var igennem et meget fint forløb hos dig, som hjalp mig gennem et år hvor jeg skulle afklare mit forhold – og hvad der var på spil der for mig. Og nu er det afsluttet og ringen er så at sige sluttet. Tusind tak for inspirerende og lærerige sessioner. Og rigtig godt nytår!
  Bedste hilsner
  S. F.”
  – 45-årig kvinde, mor og journalist –

 

 • “Det giver mere og mere mening for mig at gå hos dig. Begynders sind giver SÅ meget mening. Det bliver sådan helt religiøst for mig at lytte til dine meditationer. Jeg får mange åbenbaringer, når jeg lytter til dine meditationer. Det er SÅ fantastisk. Og det er brugbart, på den dybt værdifulde måde, ind i alle mine livsområder og relationer. Tak Cetrine.”
  – 53-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • “Det går rigtig godt. Jeg er blevet meget mere afslappet. Mine omgivelser mærker det. Og det påvirker dem positivt, også.
  Jeg er blevet meget bedre til ikke at vende ting indad, og ser nu også, at jeg har den tendens, fra min mor.
  Min far er rørt over at høre, hvad jeg har fået ud af at gå hos dig. Han siger at det er ren lykke at være vidende til. Og han har endda været alvorlig syg, igennem længere tid, også.
  Jeg er SÅ glad for at jeg har taget initiativ til at tage vare på mig selv, igennem forløbet hos dig.
  Jeg er begyndt at snakke vildt godt med mine forældre.
  Jeg har fået stor forståelse for, hvorfor mennesker reagerer som de gør.
  Mine forældre og jeg har aldrig kunnet snakke sammen, så givende som vi gør nu.
  Jeg har lært ufatteligt meget igennem forløbet hos dig. Både om mig selv og andre, og hvorfor vi mennesker gør som vi gør.
  Jeg er blevet total afslappet med mad. Ingen dårlig samvittighed.
  Spiseforstyrrelsestankerne og adfærden er stærkt reduceret. Og når spiseforstyrrelsestankerne glimtvis kan dukke op, har du givet masser af værktøjer til at slippe dem.
  Det er meget stort for mig, at jeg nu kan komme til mine forældre, både når jeg har det skidt og godt. Det har jeg ikke kunnet før, når jeg havde det skidt.

  – 26-årig kvinde og lærer –

 

 • “Hej Cetrine,
  Du skal vide at jeg har været og er rigtig glad for at gå hos dig. : )
  Kærlig hilsen
  S. M.”
  – 36-årig kvinde, mor og bioanalytiker –

 

 • “Jeg har meget stor gavn af sessionerne hos dig. Du siger alt det rigtige.”
  – 50-årig kvinde, mor og praktiserende læge –

 

 • “Det er SÅ inspirerende at snakke med dig.”
  – 59-årig kvinde, mor og familieterapeut –

 

 • “Dine meditationer hjælper mig virkeligt med at stoppe spiseforstyrrelsesadfærden. Jeg er blevet meget mere bevidst opmærksom, i alle mulige sammenhænge i mit liv. Jeg er virkelig glad for meditationerne til at tjekke ind med mig selv. Meditationerne er beroligende. De reducer min bekymringstænkning. Og jeg kan rigtig godt lide at bruge en af dine korte meditationer, før mine måltider. Den giver ro til at mærke mig selv. Jeg får mærket efter, hvor sulten jeg er. Den er en tryghed for mig. Ligesom sessionerne med dig er dybt berigende, meget indsigtsskabende. Og ud over at jeg oplever at spiseforstyrrelsen er reduceret markant, på få uger. Så står jeg også meget stærkere, end jeg nogen sinde har tænkt muligt, i relation til min elskede fars pludselige og alvorlige sygdom, eksaminer på min uddannelse, kommende bryllup, venindes ubehandlede spiseforstyrrelse, et svigt og traume fra mine teenageår. Jeg er SÅ glad for alt det der sker for mig, på den gode måde, på kort tid. Og midt i en svær, sårbar og udfordrende periode, på mange planer. Og det er ikke fordi det er nemt. Men det virker at bruge det jeg får fra Cetrine. Og det er trygt, og meget tilfredsstillende.

  – 25-årig kvinde og lærerstuderende – 

 

 • “Jeg har tillid til dig. Det er vigtigt. Jeg er vendt tilbage til dig, nu på grund af problemer i mit parforhold. Sidst jeg gik hos dig, var sammen med min teen-age datter, for at forbedre og løse konflikter i vores relation, som også lå tilbage igennem hendes barndom og opvækst. Vi har fået det virkeligt godt sammen, efter det 1 1/2 år vi gik i terapi sammen, inde hos dig. så det er naturligt at vælge dig igen. Ud over tilliden jeg har til dig, er det også rart ikke at skulle starte forfra med at sætte en trerapeut ind i min situation.”
  – 52-årig mand og lærer på ingeniøruddannelse –

 

 • “1000 tak for i dag kære Cetrine. Som altid meget givende og gav mig den velkendte ro i kroppen. Min mand fortalte, at han også synes det var godt!! Dejligt med de råd du gav ham og mig!!”
  – 42-årig mor og sygeplejerske –

 

 • “Det var virkeligt rart at snakke med dig over FaceTime. Jeg var ellers som udgangspunkt skeptisk over, hvordan det skulle gå, når jeg også har min datter hjemme. Men det var rigtig godt. Og vi kom omkring mange vigtige ting, som også vores nuværende isolerede situation, kaster lys på, som gamle og nye problematikker der kommer op, i en tid, hvor jeg også arbejder på at leve efter nye sunde og selv-valgte værdier. Og så var der et ekstra meget positivt aspekt i at have dig ‘med hjemme hos mig’, via FaceTime, at du kunne få et glimt af min lille datter, se lidt af hvor vi bor, vise dig noget i min indretning, som vi havde talt om, vise dig et billede jeg har malet. Jeg var meget lettet efter sessionen med Cetrine, som jeg også har oplevet det, når vi mødes i hendes klinik. Næste gang skal helt klart også være over FaceTime. Der er også noget selvomsorg i at kunne lave mig et hyggeligt hjørne herhjemme, med lammeskind i stolen, som inde hos dig, men at kunne blive her i mine egne rammer.”
  – 30-årig kvinde, alenemor og studerende –

 

 • “Hvis du ikke har været hos Cetrine. Så kan jeg fortælle dig, at der er en så fin energi i hendes rum. SÅ dejlige omgiveler og fine møbler. Og hun er en meget kompetent, dygtig og erfaren psykoterapeut og spirituel leder.”
  – 46-årig kvinde, mor og fotograf –

 

 • “Det er SÅ fantastisk, trygt, dybdegående og nogen gange også virkeligt udfordrende, frustrerende og psykisk smertefuldt, mit terapiforløb hos dig. Jeg er kommet SÅ meget mere i kontakt med mig selv, min krop, mit indre barn i mange aldre, mine internaliserede forældre o.s.v. Og samtidig med at du fårmår at gå dybt og nuanceret og SÅ givende og healende ind i min proces, med SÅ mange vigtige selvindsigter, i relation til mig selv, mit arbejdsliv, parforhold, veninder, min familie, mine forældre og søskende. Ja så formår du også at bringe mig i kontakt med mit indre lys, lyset der stråler ud fra mit hjerte. Jeg er dybt imponeret over din alsidighed og dybde og klarhed og nuancering og intuitive fornemmelse og finfølelse, i din måde at arbejde på. Kæmpe respekt.”
  – 29-årig kvinde, sygeplejerske og psykologistuderende –

 

 • “Det er rigtig godt. Meget lærerigt at komme hos dig. Du er meget vis.”
  – 25-årig kvinde og universitetsstuderende –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg håber at du og din familie har det godt i disse corona-tider! Jeg bruger mindfulness hver dag, til at få en taknemmelighed og positiv hverdag – er meget taknemmelig for alt det du har lært mig ❤ Knus.”
  – 26-årig kvinde og universitetsstuderende –

 

 • “Via samtalerne med dig, har jeg på kort tid taget flere kvantespring i min stilling som direktør i en international virksomhed. Og når jeg benytter de værktøjer du har givet mig, i dialoger med mine samarbejdspartnere, i virksomheden og privat, får jeg ofte ros for min måde at være på og for min måde at håndtere nogen gange udfordrende samtaler. Du har også lært mig at være ikke dømmende og at komme af med min tendens til at lave drama og hidse mig op – over stort og småt. Jeg har ikke lyst til at udsætte min krop for den vrede mere. Og du har også så mange gange peget på at alkohol ikke er godt for mig, og endelig har jeg også valgt at lægge den dulmeadfærd på hylden – hvilket betyder at jeg mærker mig selv og min kæreste og livet meget mere intenst og klart. Og jeg er langt mere klar i mit sind og mere ren i min krop og min hud. Jeg er virkelig igang med en udrensning på mange planer. Og værktøjerne du har givet os til vores parforhold er også virkeligt berigende, ja guld værd, i forhold til nærvær, fortrolighed, tryghed, dybde, inderlighed, at kunne snakke om alting, uden at skændes, som tidligere, men lære hinanden dybere og dybere at kende, i små som store vigtige detaljer. Jeg er SÅ taknemmelig for alt det du har lært mig.”
  – 49-årig mand, far og direktør –

 

 • “Jeg finder meget ro og støtte og selvindsigt og personlig og faglig udvikling i at komme hos dig en gang om ugen.”
  – 28-årig kvinde, sygeplejerske og psykologistuderende –

 

 • “Kære Cetrine
  Jeg har haft det godt i lang tid, og det har du haft en stor del af æren for.
  Kærligst M.”
  – 39-årig mor og sygeplejerske –

 

 • “Hej Cetrine
  Tak for en dejlig session i onsdags, jeg kan virkelig mærke hvordan det har sat gang i en masse positivt hos mig – og jeg ser frem til næste gang.
  Kærlig hilsen K.”
  – 23-årig kvinde og pædagog –

 

 • “Tusind tak! Du har allerede hjulpet mig rigtig meget, og det er jeg så glad for – tak!”
  – 25-årig kvinde og indkøber –

 

 • “Jeg er dig SÅ dybt taknemmelig for alt den hjælp du har givet mig!
  Jeg har det rigtig godt og angsten ja den er der stadig, men det må den gerne være, og den fylder slet ikke så meget som den har gjort. 1000 tak. ❤”
  – 38-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

 • “Kære Cetrine. Forløbet hos dig, har fået brikkerne til at falde på plads inden i mig. Så jeg har det bedre, end jeg har haft i mange år. De dømmende tanker omkring især min kæreste er skiftet ud med ny forelskelse og ro i, at han er lige den, jeg vil have.☺️Tusind tak for din hjælp. Jeg har været rigtig glad for at komme hos dig. Det har gjort en kæmpe forskel for mig at lære, at mine tanker bare er tanker – at bruge de forskellige mindfulnessøvelser, som jeg stadig bruger – og at snakke med dig og få dine gode betragtninger på mine problemer. Du er så sød og behagelig. Jeg vil ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Kærlig hilsen L ❤”
  – 33-årig kvinde og HR konsulent –

 

 • “Tusind tak for din hjælp det sidste halve år : ) Kærlig Hilsen Maria”
  – 31-årig kvinde og pædagog –

 

 • “Det er helt fantastisk, hvad psykoterapi og mindfulness-terapi og træning hos Cetrine har gjort – og fortsat gør for mig.
  – Jeg har fået behandlet min spiseforstyrrelse (bulimi).
  – Jeg har fået behandlet min stress – og de små tilbagefald jeg kan få under perioder, som eksamen, hvor jeg føler mig presset – er stressen reduceret markant.
  – Jeg har fået behandlet mine PMS-gener.
  – Mine relationer til andre har ændret sig så fint og positivt.
  – Jeg er blevet passioneret for psykologi og psykoterapi – som jeg vil videreuddanne mig indenfor.
  Det er mirakler der er sket med mig og mit liv og mine relationer – mit selvværd og min livskvalitet – på alle livsområder – igennem den tid jeg har gået i terapi hos Cetrine.”
  – 21-årig kvinde og socialrådgiverstuderende –

 

 • “Jeg føler, at det går rigtig fint med dine øvelser. Og det er helt fantastisk at ligge på briksen hos dig. Samtalerne med dig har givet dyb mening, og har været meget indsigtsgivende og udviklende for mig. Tak for rigtig god hjælp og vejledning!”
  – 28-årig jordemoder –

 

 • “Det er godt. Det er afklarende. Det er lærerigt at komme hos dig. Tænk at jeg har gået om ‘den varme grød’, med uløste problemer i mit ægteskab, i hele 10 – 15 år, inden at jeg kunne tage mig sammen til at kontakte dig. Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven, med de redskaber og tilgange du har givet mig. Jeg har fået noget helt konkret af dig, at handle på og arbejde med. Og jeg glæder mig til at komme hjem og tage hul på det. Det du har givet mig, på bare to gange 1 1/2 time, giver mig svar på, hvad jeg kan gøre ved hele den lange række af problemer jeg havde fyldt en hel A5 blok med, da jeg kom ind til dig. TAK det er SÅ godt, det du bidrager med. Og jeg anbefaler dig gerne. Aktuelt til en god veninde, som står i lignende problemer i relation til sin mand.”
  – 49-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

 • “Tusind tak for al hjælp du har givet mig – det betyder rigtig meget. Tak.”
  – 26-årig kvinde og leder –

 

 • Jeg vil lige fortælle dig og jeg håber du ved det i forvejen, men jeg har været og er rigtig glad for at komme inde hos dig og føler mig rigtig meget tryg i det og godt hjulpet!!!!!!! med alle de redskaber jeg har fået, og alle de fortrolige snakke vi har haft. Både om private vanskeligheder og komplicerede udfordringer i forhold til min x-mand, og forholdet til børnene, efter vores skilsmisse. Og i forhold til en meget kompliceret og grænseoverskridende, flere årig sag på mit arbejde, som socialrådgiver. Tusind tak, Cetrine.”
  – 34-årig enlig mor og socialrådgiver –

 

 • “Det giver SÅ meget mening – og jeg er så overrasket over hver eneste gang jeg er hos dig, at komme i kontakt med nye lag og sider af tingene. Det giver mig SÅ meget forståelse og dybde i oplevelser og omstændigher igennem hele mit liv. Og det øger i den grad min forståelse for mig selv. Og øger stille og roligt min livskvalitet, på alle planer, både på mit arbejde, i min familie, med mine venner og i mit parforhold og min måde at være sammen med mig selv på. Så meget tak Cetrine.”
  – 27-årig kvinde og bankrådgiver –

 

 • “Jeg har sendt mange jeg kender ned til Cetrine. Og vi har selv igennem mange år (on and off) benyttet Cetrine, når vi har brug for hende, bl.a. til bearbejdning af mine barndomstraumer, diverse familiekriser, som forholdet til min mor, min far, vores aborter, sorg og problemer med at blive gravid, vores barns alvorlige sygdomsperiode – og tagen omsorg for vores andet barn og os som par og familie igennem det hele. Hvor er det rart for mig at vide, at jeg og vi alle “bare” kan komme til dig og få ro på livet.”
  – 35-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 • “Jeg får nye vigtige erkendelser, hver gang jeg taler med dig – igennem indtil videre 6 år.”
  – 30-årig kvinde og psykologistuderende –

 

 • “Den måde vi arbejder på i terapien hos dig, giver mig ro i hovedet og meget håb. Jeg er meget nysgerrig på, hvor forløbet bringer mig hen. Jeg var meget negativ og depressiv, da vi startede og jeg mærker stille og roligt positive forandringer.”
  – 26-årig kvinde og pædagog –

 

 • “Det har givet mig en masse ro at få talt med dig om det jeg er aller mest ked af. Du har allerede hjulpet mig så meget! Tak :-)”
  – 37-årig kvinde, mor og sygeplejerske –
  (I behandling for angst, OCD og efterfødselsreaktioner).

 

 • “Jeg var meget ked af det da vi startede samtalen i dag. Og efter vores samtale, føler jeg mig lettet og forløst og forstået. Det er så fint og så godt, midt i en for mig lige nu meget svær tid, følelsesmæssigt.”
  – 31-årig kvinde og psykolog –

 

 • “Tak for så mange, mange ting!”
  – 25-årig mand & universitetsstuderende –

 

 • “Du er rigtig god til at gøre komplekse ting enkle og håndgribelige. De redskaber du har givet mig virker.”
  – 35-årig kvinde, mor og studerende –

 

 • “Tusind tak. Du er SÅ dygtig og SÅ professionel. Jeg ville ikke ønske at have været foruden al den hjælp du giver mig.”
  – 38-årig kvinde, mor og sygeplejerske –

 

 • “Der var en i min omgangskreds, som fortalte mig at Cetrine Boes er en virkelig dygtig psykoterapeut.”
  – 63-årig kvinde, mor og lærer –

 

 •  Jeg glæder mig  Hos Cetrine kan man få den skønneste massage og samtale.”
  – 38-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 • “I løbet at mindre end 2 uger, er vores parforhold gået fra 2 – 8 (på en skala fra 0 – 10, hvor 0 er dårligst tænkelige situation i forholdet og hvor 10 er bedst tænkelige parforhold). Det er jo et lille mirakel. På baggrund af mine sessioner, indtil videre, hos Cetrine, og med konstruktiv hjælp af det hun lærer mig, har vores oplevelse af vores forhold – og hvad vi kan sammen i dialogen, praktisk og seksuelt, virkelig ændret sig markant – på under 2 uger. Og der er altså tale om uhensigtsmæssig adfærd – bl.a. uge-lange perioder med ‘dræbende’ tavshed – og virkelig giftig stemning imellem os, som har fundet sted igennem ca. 16 år.
  – Jeg har fået lettere ved at tale med min mand.
  – Vi har fået en bedre dialog.
  – Vi har fået et bedre seksuelt forhold.
  – Jeg er blevet mere fri i forhold til det seksuelle.
  – Der er større omsorg, gensidigt.
  – Mere nærvær.
  – Mere nydelse.
  – Jeg oplever at min mand er blevet oprigtig glad.
  – Vi har fået en samhørighed – som jeg har savnet i rigtig mange år.
  – Min mand er blevet mere mand – han er SÅ beskyttende overfor mig – og det er SÅ fedt!
  Og min mand ved ikke engang at jeg går i et længerevarende terapiforløb hos Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor og butiksassistent –

 

 • “Kære Cetrine
  1000 tak : ) Jeg tror vi får en rigtig dejlig ferie og ikke mindst p.g.a. dig og den støtte du giver mig. Aldrig har nogen før hjulpet mig så meget!
  Vi ses og hav det rigtig godt til der!
  Stort knus.”
  – 37-årig kvinde, mor og sygeplejerske –
  (I behandling for angst, OCD og efterfødselsreaktioner).

 

 • “Det er en stor lettelse at tale med dig og jeg føler mig styrket. Jeg har slet ikke lyst til at tænke på, hvor jeg havde været, hvis ikke jeg havde gået i terapi hos dig (nu igennem 6 år).”
  – 30-årig kvinde, lærer og psykologi studerende –

 

 • “Du er en meget tryg person at være ved. Og jeg er meget ydmyg for dit C.V. og overfor din måde at arbejde på i praksis. Den psykoterapeut uddannelse jeg går på, har godkendt dig, som meget kompetent. Og jeg glæder mig til at fortsætte min egen-terapi del af min psykoterapeut uddannelse hos dig.”
  – 37 årig kvinde, mor, jordemoder og psykoterapeut studerende –

 

 • “Den smukke, fine, kærlige, omsorgsfulde energi du har – og som dine omgivelser i og omkring din praksis også afspejler, gør mig SÅ godt. Jeg kan rigtig godt lide den dybdegående og indsigtsgivende kombination af psykoterapi, relationsterapi og terapeutisk massage, som du tilbyder.”
  – 42-årig kvinde, mor og efterskolelærer –

 

 • “Jeg har meget nydt at dele med dig.”
  – 25-årig mand og ejendomsmægler –

 

 • “Du lytter virkeligt aktivt og givende.”
  – 37-årig læge og mor til to skolebørn –

 

 • “Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”
  – 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 • “Jeg har været glad for at komme hos dig – jeg har fundet en styrke i mig selv, som var gledet i baggrunden – og den styrke er med til at jeg har fået det bedre i mit parforhold og generelt.”
  – 42-årig kvinde, mor og leder –

 

 • “Du er virkelig god til at aflæse kropssprog – og til at se bag om det umiddelbart sagte.”
  – 68-årig mand og musiker –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg har i dag på arbejde forsøgt at have dine gode råd i mit hovede og oplevede at komme hjem  med en god følelse i maven. KH S : *”
  – 31-årig kvinde og folkeskolelærer –

 

 • “Kære Cetrine. Tak for din hjælp de sidste snart 12 måneder. Af mit hjerte tak.”
  – 32-årig kvinde og studerende –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg kan mærke det hjælper og jeg er glad for at gå ved dig.”
  – 35-årig kvinde, mor og studerende –

 

 • “Du er dygtig. Jeg har tænkt på at du virkelig er dygtig.”
  – 65-årig kvinde og psykiatrisk sygeplejerske, i forbindelse med behandling af de psykologiske sider af kræft – 

 

 • “Kære Cetrine. Tak for din støttende og omsorgsfulde snak i går. Du hjælper mig SÅ meget! Kærlig hilsen ..”
  – 38-årig kvinde, mor og pædagog – (I behandling for angst og OCD).

 

 • “Tusind tak for al din kærlige hjælp, over telefonkonsultationer. Det betyder rigtig meget.”
  – 48-årig kvinde og selvstændig uddannelsesleder i.f.m. akut krise v. mands trafikulykke og efterfølgende operationer –

 

 • “Du er SÅ dygtig og klog. Du er virkelig god til at formulere dig. Jeg bliver SÅ klog på mig selv og andre mennesker af alle samtalerne med dig. Der er SÅ meget at lære af og blive klog på – i selv det sværeste i livet. Det er meget positivt at komme hos dig. Det har bevirket at jeg har fået meget konstruktive tilgange til mange flere områder og relationer i mit liv og min haverdag – ud over at have fået behandlet min spiseforstyrrelse.”
  – 21-årig kvinde og sygeplejestuderende –

 

 • “Både jeg selv og mine nærmeste oplevede fornyligt, da jeg desværre var udsat for røveri, at jeg forholdt mig overraskende roligt og fattet – i sammenligning med, hvordan jeg ellers har været meget let påvirkelig og ængstelig. Det er en rigtig fin indikator for – hvor meget ro og hvilen i mig selv, jeg faktisk har fået, i løbet af mit indtil videre 5 årige psykoterapiforløb, hos Cetrine.
  – 31-årig kvinde og psykolog –

 

 • “Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”
  – 52-årig mand og selvstændig –

 

 • “Jeg er i løbet af mit indtil videre 1 årige psykoterapiforløb hos Cetrine bl.a. kommet til at hvile i mig selv. Turde sige og stå ved mine meninger, over for alle, når jeg har brug for det. Ikke at være den udglattende. Sige fra, når jeg har brug for det. Bede om hjælp, når jeg har behov for det. Jeg har fået en meget mere åben og ærlig dialog med min kæreste, som ellers er – eller har været meget konfliktsky, og ikke vandt til at snakke om tingene. Jeg er langt mere selvansvarlig. Jeg ryger ikke i mine ‘huller’ af opgivelse, nedtrykthed og ked-af-det-hed, som jeg havde svært ved at komme op af, inden jeg startede i terapi hos Cetrine. Jeg bliver heller ikke så fornærmet eller vred mere. Men kommer hurtigt og konstruktivt videre. Jeg har lettere ved at acceptere – det der alligevel ikke står til at ændre. Og så at gøre noget ved det jeg kan – og sørge for at jeg kan hygge mig med det. Jeg er også blevet rigtig godt til at hjælpe og støtte mine nære – i at støtte dem selv. Bare for at nævne nogle af gevinsterne fra forløbet hos Cetrine.”
  – 32-årig kvinde og studerende –

 

 • ” Kropsterapi, mindfulness, relationsterapi og spirituel terapi hos Cetrine virker helt vildt godt! Jeg er blevet meget mere nærværende end nogen sinde. Jeg er blevet god til at se, mærke og slippe det som ikke nærer mig – men som har drænet mig – både inde i mig og omkring mig – så langt tilbage jeg kan huske, i min barndom. Den terapeutiske proces jeg er igang med hos Cetrine er MEGET hårdere end at løbe maraton, (Jeg har løbet maraton 3 gange). MEN også SÅ meget bedre, når terapien virker, som den gør SÅ godt, i samarbejdet med Cetrine! Jeg har også gået til psykolog, psykiater og hos andre terapeuter, tidligere – men ikke sluppet af med min angst, social angst og generel angst, OCD, hårdhed mod mig selv, nervøsitet og graviditets- og efterfødselsgener. Disse belastninger er i løbet af forløbet hos Cetrine, som jeg stadig er igang med blevet STÆRKT reduceret. Og det er en SÅ stor lettelse og MARKANT forbedring af min livskvalitet, både på mit job, i mit parforhold, i relation til mit barn og ikke mindst i min væren med mig selv inde i mig – i alle situationer. Det giver mening med den spirituelle dimension, som Cetrine så fint og respektfuldt har som en ekstra tilgang, hvis du er åben overfor det. Og Mindfulness-terapien og -træningen hos Cetrine er også SÅ godt! Det er det hele værd! Meget bedre end at tage medicin, som jeg også har prøvet. Tak Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor, pædagog og sygeplejerske –

 

 • “Du kan det der med at vende tingene og stille de skæve spørgsmål og være tålmodig med mig, på en måde, som jeg aldrig har oplevet, hverken min mor, kærester eller veninder være. Og det gør at jeg stille og roligt finder ind til hvem jeg egentlig er – og hvad jeg virkeligt vil. Det er ikke nemt, men det rykker mit liv i en meningsfuld retning.”
  – 32-årig kvinde –

 

 • “Jeg vidste bare at det var dig jeg skulle snakke med. Det er ca. 2 år siden jeg var inde hos dig sidst til nogle healingsmassage sessioner, i forbindelse med at jeg bl.a. havde brug for støtte til at støtte min søster i.f.t. hendes depression. Og det var helt fantastisk. Nu står jeg i en krise p.g.a. utroskab i mit parforhold – og med nogle problemstillinger i.f.t. mine børn. Og så dukkede du op i mine tanker, som den jeg måtte snakke med. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.”
  – 53-årig mand, far og regnskabschef –

 

 • “En af mine bedste kammerater fra folkeskolen, som jeg stadig er venner med, havde fortalt mig, at han har gået i terapi hos en psykoterapeut, som han fik meget ud af. Og da jeg hørte om det, tænkte jeg at jeg også ville starte hos en psykoterapeut – for at komme at med min angst, som forhindrer og hæmmer mig i rigtig mange hverdagsting. Jeg ville dog finde min egen terapeut, og spurgte ikke min gode ven, hvem terapeuten var som han har gået hos. Efter jeg så er startet hos Cetrine, som jeg har fået stor hjælp af – og angsten var aftaget meget – allerede efter første session og ugens øvelser efter første session, fandt min ven og jeg ud af at det også er Cetrine han har gået hos. Og det gør ikke noget. Det vigtigste er at det virker. Og det gør det. Det er meget lettende og befriende.”
  – 24-årig landmand –

 

 • “Kæreste Cetrine, tak for din dejlige og kærlige måde at være på <3. Både i forhold til behandling af min angst, vores problemer i parforholdet og mit alkohol misbrug.”
  – 46-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Efter jeg var blevet skilt fra min kone igennem 24 år, for ca. 1/2 år siden, kontaktede jeg Cetrine. Jeg var kommet i kontakt med en smertelig sorg og vrede over at kunne se, hvordan hændelser helt tilbage i min opvækst (ikke mindst et meget kærlighedsløst og hårdhændet forhold fra min stedfar) har sat sine spor i mit system og min måde at være på – både som far, ægtefælde og i mit erhverv, samt i andre vigtige relationer. Det ville jeg have professionel hjælp til at håndtere – så jeg ikke fortsætter med at være medskaber af uhensigtsmæssig væren – både med mig selv – og i relation til andre mennesker. Jeg får rigtig mange aha-oplevelser i sessionerne med Cetrine. Det som har været komplekst – og som har været frustrerende, konfliktfyldt, sorgfyldt m.m.m., bliver mange gange meget enkelt og lige til – og nemt at håndtere, når jeg lytter til og følger Cetrines anvisninger, guidede øvelser og tilgange til at forstå sig selv og sine relationer. Det er både lige til brugebare og virkningsfulde tilgange – på baggrund af nogen gange filosofiske og buddistiske livssyn. Det synes jeg rigtig godt om. Jeg får hjælp, til at håndtere forholdet til mig selv og min livshistorie, har nære og dybe samtaler med mine døtre på h.h.v. 25 og 16 år og kan forholde mig konstruktivt i dialogen med min x-kone – trods jeg oplever at hun forholder sig uhensigtsmæssigt over for vores børn, og i forhold til vores bodeling. Jeg bliver også mere og mere bevidst om at skabe et mere nærende liv og arbejdsliv for mig selv. Jeg får sorteret ud i ‘gamle’, drænende overbevisninger – og har fået fokus på at opbygge mit liv på selvvalgte, og for mig nærende værdier. – Jeg får hjælp af Cetrine, på måder, som jeg ikke ville ønske at have været foruden – jeg kunne blot ønske at jeg var begyndt på at arbejde på at tage hånd om mit liv, på denne selvansvarlige måde for mange år siden – det gør SÅ stor og meningsfuld og opbyggende en forskel, på alle områder i mit liv.”
  – 52-årig mand, far, morfar og selvstændig ingeniør –

 

 • “Det er meget givende at gå i terapi hos dig, bl.a. for at få hjælp til at komme af med spiseforstyrrelsen bulimi. Ud over selve terapien, som er meget alsidig og dybdegående, både kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt, relationelt og livshistorisk. Så er det også virkeligt inspirererende og berørende – når du nogen gange deler dine egne erfaringer omkring svære livsomstændigheder med mig – og dine givende og opbyggende veje igennem dine egne kriser og vanskeligheder – som har givet dig så stor succes med det du bidrager – og har bidraget til rigtig mange menneskers livskvalitet med – igennem mange år, i din psykoterapi praksis. Du giver mig SÅ stort håb og inspiration til der hvor jeg lige nu står med udfordringer i mit liv. Det er virkeligt godt. Tusind tak Cetrine.”
  – 20-årig kvinde og socialrådgiver-studerende –

 

 • Det er utroligt, så enkelt – men dybt indsigts-givende og forløsende, det er, når koblingerne fra tidligere oplevelser – helt tilbage fra min barndom – af Cetrine bliver sat i forbindelse med følelsesmæssige vanskelige situationer og relationer i min nutid. Det giver SÅ meget mening. Og nye trygge, indsigtsfulde og klare veje at gå – og måder at anskue tingene på – i mine private og arbejdsmæssige vigtige relationer. Så jeg ikke længere skal være begrænset og lukket i mit hjerte som voksen – p.g.a. svigt og uhensigtsmæssig og hård behandling i min barndom. Sikke en ny og befriende måde at være på. En stor lettelse og frihed og fleksibilitet det giver.”
  – 52-årig mand, far, ingeniør og direktør –

 

 • “Cetrine ser sider af mig og sammenhænge, også i relation til andre mennesker – som jeg aldrig har skænket en tanke før. Men det giver meget mening. Og hun ser rigtigt. Jeg føler mig set mere helt – som hele mig – end nogen sinde før. Og det bl.a. er med til at reducere min angst.”
  – 24-årig mand og landmand –

 

 • “Det er 7 måneder siden at jeg med stor og positiv effekt afsluttede 8-sessioners mindfulness-forløbet hos dig, som har været en del af mit samlede psykoterapiforløb hos dig. Og når jeg her efterfølgende, er vedholdende i at få lavet øvelserne fra 8-sessioners mindfulness-programmet hos dig, har jeg ro i hovedet. Ikke ‘bare’ mens jeg laver øvelserne – men i mine hverdage, når jeg laver en øvelse fra dig dagligt. Det er bivirknings-fri medicin for min krop og mit sind og min væren og gøren i min hverdag, privat og på mit arbejde. Jeg hviler i mig selv – og min ellers automatiske tendes til bekymringstænkning, selv-bebrejdende tanker, drænende planlægnings-tanker, alarmberedskab, frygt og tvivl på mig selv og andre – er så stort set ikke til stede. Så det er, sagt på den selv-omsorgsfulde måde – som jeg også har lært af dig, ret dumt ikke at få lavet øvelserne, den 1/2 time om dagen du anbefaler. For det har en markant positiv virkning på mig – og som jeg kan forstå på rigtig mange andre – når man drager omsorg for sig selv via dine mindfulness-guidede øvelser, blot den 1/2 time dagligt. Af hensyn til min trivsel og andres, hvis de læser med her – burde jeg/vi ikke afskære os selv for dette daglige livskvalitets boost.”
  – 24-årig mand og elektriker –

 

 • “Spændende artikel du delte på FaceBook, om svær og tilbagevendende depression – og meget af det kan jeg genkende selv med at føle at jeg ikke slår til for de stadigt højere krav den moderne verden stiller og nærmest føle jeg drukner i krav fra andre, og kan mærke at jeg knokler og kæmper for at forsøge at gøre det godt nok og det gør jeg brænder ud fra tid til anden for det føltes ikke som at der er plads til at træde meget ved siden af .. Og så skal du vide at du er savnet, meget! Jeg mangler dig. Og jeg gør hvad jeg kan for at få sparet sammen så vi kan fortsætte min rejse sammen til forhåbentligt et mere livsglad liv : )
  Jeg vil gerne ha’ mindfulness programmet jeg har fra dig startet op igen – så jeg kan genvinde roen i hovedet så der ikke er alt den støj og unødvendige larm. Jeg kan også mærke et jeg er ked a det inden i, men kan ikke lukke det ud. Jeg ved at øvelserne fra mindfulness-forløbet hos dig, hjælper mig meget, når jeg får lavet dem. Så det vil jeg gå igang med igen. Og så glæde mig til at kunne supplere det at lytte til din stemme på lydfilerne, med at mødes med dig til sessionerne i klinikken igen.”
  – 33-årig mand og håndværker –

 

 • “Jeg kan virkeligt godt lide din stemme og din måde at være på, allerede fra 1. samtale i telefonen. Og så kan jeg også rigtig godt lide at du giver konkrete værktøjer og øvelser og at du også arbejder med kroppen, bl.a. med yoga og terapeutisk massage.”
  – 23-årig kvinde, studerende m. spiseforstyrrelse –

 

 • “Tak for dig Cetrine. Jeg er virkelig vild med at ligge på briksen hos dig, hvor du trykker på alle de rigtige punkter. Og jeg elsker at vende stort som småt med dig, og få din psykologiske vinkel på tingene. Jeg bliver mere og mere mig selv, modig, rolig og autentisk – og forstår mig selv bedre og bedre, via terapien hos dig. Jeg er glad for at jeg har dig.”
  – 32-årig kvinde og studerende –

 

 • “Tak fordi jeg har mødt dig. Det betyder SÅ meget. – Gid jeg havde mødt dig noget før!” “Jeg og min mand får hos Cetrine hjælp til bl.a. at rede vores ægteskab, håndtere konflikter med vores børn og i vores parforhold, forstå psykologien i de vanskeligheder vi og jeg har, trappe ud af medicin mod angst og depression (som jeg har været på igennem 17 år), komme ud af et alkoholmisbrug, forstå dybden i, hvordan vanskelighederne i min opvækst – har indflydelse på mine nuværende relationer og mine måder at handle og reagere på – både privat og i min forretning – især, når jeg føler mig presset, udvikle min forretning og min måde at drive den på, herunder at udvikle mine ledelses-evner, m.m.m.”
  – 35-årig kvinde, mor, leder og selvstændig –

 

 • “Dejligt og hårdt arbejde – på samme tid, at komme mere i kontakt med mig selv og mine autentiske følelser, via psykoterapien.” – 38-årig mand, far, ingeniør og forsker –

 

 • “Du formår virkeligt at vende mine meget negative og opgivende indstillinger til bl.a. min jobsituation, (jeg er sygemeldt med stress), det at skulle holde børnefødselsdag, ulvetimen, dialogen med min mand m.m.m. til at jeg faktisk kommer til at glæde mig til de situationer, jeg ellers føler afmagt, alenehed, stress, opgivenhed overfor – det er virkeligt en stor lettelse og øjenåbner at få dine positivt støttende input og guidede mindfulness-øvelser!”
  – 33-årig mor og sygeplejerske –

 

 • “Tusind tak! Du er guld værd.” – 49-årig kvinde, mor, selvstændig psykoterapeut og uddannelsesleder –

 

 • “Det er den måde du er sammen med mig på og det vi arbejder med og måden vi gør det på i terapien, der gør, at jeg stille og roligt begynder at mærke at jeg hviler i mig selv. At jeg mærker og sætter mine grænser. At jeg siger til og fra. At jeg mærker en stabil tyngde og jordforbundenhed i min væren. At jeg er i min væren. At jeg oplever at mit selvværd stabilt bygges op og styrkes. At stress og tankemylder aftager støt og stabilt. Sådan at jeg trives bedre nu, som effekt at de 3 måneder jeg har gået i terapi hos dig, indtil videre. Jeg har det markant bedre med mig selv og i mine relationer end jeg nogen sinde har oplevet. Selvom det også alt sammen er nyt og ukendt, fordi det er en ny og anderledes og mere helstøbt måde at være i verden på. Idet jeg siden min tidlige barndom har været ramt at post-traumatisk stress, som har haft store uhensigtsmæssige og stærkt begrænsende konsekvenser i både mit privatliv og mit uddannelses- og arbejdsliv.” – 31-årig kvinde –

 

 • “Jeg siger farvel til dig, for nu, med glædes tårer og stor taknemmelighed. Det jeg har delt med dig, er ting som jeg ikke engang har vidst om mig selv. Det er sådan helt unikt og stort og værdifuldt, det jeg har i rummet med dig. Og det er en investering for livet, som aldrig vil forsvinde, men som altid vil være en del af mig – i modsætning til, hvis jeg havde investeret 50.000 kr. i tøj. Stor tak til dig, Cetrine.” – 29-årig kvinde og lærer –

 

 • “Jeg har aldrig følt mig så set og forstået og tryg med et menneske før, som med Cetrine. Hun er virkeligt dygtig og er nået dybt med mig, hurtigt. Jeg har siden jeg var 17 år været på lykkepiller, efter min fars død – og en svær barndom – med kort sagt hårde forældre og mobning i skolen. Jeg har i flere omgange gået i forløb hos psykologer. Og senest været til udredning hos en psykiater. Nu er jeg startet, og det samme er min mand i psykoterapi og parterapi hos Cetrine. Og jeg må sige at det er meget relevante ting hun lærer os. Og følelsesmæssigt, psykologisk, kropsligt og relationelt i.f.t vores parforhold, vores børn og mine arbejdsrelationer, går det virkeligt i dybden og hele vejen rundt. Jeg har for første gang i mit liv fået håb om at få det meget bedre – trods min meget komplicerede og sårbare psyke. Jeg genkender meget fra borderline diagnosen. Jeg er igang med at trappe ud af medicinen mod depression og angst, efter 18 år. Og jeg får også Cetrines hjælp til at komme ud af mit alkohol misbrug. Jeg føler mig så omfavnet og mødt af Cetrine – i så gode hænder, helt bogstaveligt.”
  – 35-årig kvinde, mor og selvstændig –

 

 • “Hej Cetrine. Tak for igår! Kan tydeligt mærke en forskel nu end for blot en uge siden. Jeg er generelt mere koncentreret, fokuseret, (opmærksom) både på andre, men også på mine egne signaler. Jeg kunne fx mærke i dag, at jeg havde rigtig svært ved at finde koncentrationen.. Men bare det at jeg er opmærksom på det, gør jo at jeg netop kan handle på det! Det utroligt hvordan stress kan passivisere en så meget.. Og skræmmende.
  Jeg giver dig lige en opdatering imorgen på, hvordan det gik hos lægen : ) Mvh. K.”
  – 23-årig mand og social- og sundhedsassistent –

 

 • “Tak – sikke en ro og hvilen i mig selv jeg går fra dig med. Og en tillid til at alt nok skal gå. Tænk at du kan give det – og at jeg kan tage imod det. Det er virkeligt godt. Og det heler virkeligt gamle følelsesmæssige og relationelle sår.
  – 29-årig kvinde og lærer –

 

 • “Jeg havde det dårligt både fysisk og psykisk, grundet min sygdom og min psykiske tilstand, da jeg startede hos dig. Derfor sidder jeg også her i dag (bare 2  1/2 uger efter) og er taknemmelig for din store hjælp!”
  – 23-årig kvinde og studerende –

 

 • “Jeg har fået meget mere ud af 1. session, her hos dig i dag, end jeg fik ud af de tre gange jeg gik til psykolog.”
  – 20-årig, med depression og angst –

 

 • “Det er simpelthen så dejligt at snakke med dig.”
  – 65-årig kvinde –

 

 • “Jeg har virkeligt fået mildhed ind i min måde at være på, efter jeg er startet hos dig. Og det er en stor lettelse og befrielse. Jeg lærer det gennem din utroligt milde måde at være på – omkring alt hvad jeg deler med dig – selv det mest pinlige og skamfulde. Samtidig med du hver eneste gang går i dybden i tingende med mig – og min mand, når han er med. Du giver os begge virkeligt brugbare indput og øvelser. Tak for det.”
  – 35-årig kvinde, mor, selvstændig og leder –

 

 • “Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden dig. Du er virkeligt dygtig, på en dyb omsorgsfuld menneskelig og faglig måde på samme tid. Du formår at nå virkeligt dybt med mig, i mine aller dybeste hemmeligheder og mine aller dybeste og mest sårbare svigt, helt tilbage fra det aller tidligste i mit liv. Jeg kender ingen, med sådan en dybde og sådan en forståelse og omsorg og nærvær, ned i små bitte, men meget betydningsfulde detaljer i menneskeligt samvær og nærvær, på alle planer. Jeg har stor respekt for det du kan. Du er simpelthen for vild. Jeg vil gerne være som dig. Og ligesom andre skriver, er du også min engel – og egentlig vil jeg helst ikke dele dig med nogen.”
  – 30-årig kvinde og psykolog –

 

 • “Det her er fantastisk. Allerede efter 2. session hos Cetrine har jeg virkeligt håb og kan se at jeg kan få det bedre – af egen kraft – når blot jeg følger det velstrukturerede program, som Cetrine så fint bringer mig igennem. Jeg er glad og meget lettet. Jeg har oplevet at være stresset – så længe jeg kan huske tilbage. Og de seneste 6 år har jeg døjet med boulimi. Stress og spiseforstyrrelsen og min manglende evne til at kunne fokusere og koncentrere mig om mit studie, er især grunden til at jeg er startet i terapi hos Cetrine. Og 8-sessioners mindfulness-programmet er en del af terapien, sammen med hjemme-øvelser i mellem sessionerne – det er min medicin.”
  – 20-årig kvinde og pædagogstuderende –

 

 • “Jeg har slet ikke lyst til at tænke på, hvordan mit liv ville have formet sig, hvis jeg ikke havde fået og stadigvæk får din hjælp. Jeg er vildt glad, stolt og tilfreds med den udvikling jeg er igang med og har været i gang med, med dig som terapeut igennem nu 4 år. Det er så forløsende at tale med dig og få vendt ting på måder, som jeg ikke selv ville kunne have tænkt mig til. Og jeg kender ingen i mit liv, andre end dig, som forstår mig så godt som du gør. Det er virkeligt vigtigt og værdifuldt for mig at arbejde sammen med dig om at jeg gradvist kommer til at trives bedre og bedre, og det er på alle områder, som min uddannelse, jobs jeg har haft, mens jeg har gået hos dig, forholdet til mine forældre, forholdet til min x-kæreste og det at være single, forholdet til venner og veninder og kollegaer – relationer i det hele taget. Der er ikke det jeg ikke kan tale med dig om, og som du ikke har kunnet komme med konstruktive indput til. Jeg er så glad for vores sessioner, både i din klinik og over Skype.”
  – 29-årig kvinde, lærer og psykologi-studerende –

 

 • “Det var en spændende time. Helt fantastisk klarhed og overblik det giver over min egen personlighed og de forskellige sider af mig. Og også relateret og sammenholdt med mine relationer tidligere i livet – da problemerne opstod og stod på. De indsigter og sammenhænge, der bliver tydelige for mig er virkeligt brugbare i at forstå mig selv og spiseforstyrrelsen – og kunne handle mere hensigtsmæssigt og omsorgsfuldt overfor mig selv, fremadrettet. Tak for det Cetrine.”
  – 20-årig kvinde og socialrådgiver studerende –

 

 • “Jeg har ikke vidst, hvad jeg skulle gøre for at få det bedre – før jeg mødte Cetrine. Jeg har i rigtig mange år – siden jeg var barn og ung, vidst at jeg havde det rigtig svært. Og jeg har været på antidepressiv medicin, de sidste 18 år – indtil jeg trappede ud, da jeg startede i terapi hos Cetrine for en måned siden. Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg kunne blive pille-misbruger og alkoholiker – var igang med det – eller tage ansvar for at forstå dybden i årsagerne til, hvorfor jeg var nået så langt ud, i relation til mig selv, min trivsel OG mangel på samme og mit selvværd, som var meget lavt – og nu virkeligt er under opbygning. Og i forhold til mine drenge og min mand – vores parforhold og familieliv. Samt i forhold til min tilgang til min virksomhed, min leder-rolle og mine ansatte. Både jeg og min mand er i samarbejde med Cetrine igang med at få redskaber og dybdegående forståelse i og til os selv og hinanden og vores børn og virksomheder. Og efter blot en måneds samarbejde med Cetrine, har jeg og vi fået troen på at mit og vores liv virkeligt kan blive så godt som aldrig før – det er SÅ fantastisk og SÅ rystende – at reflektere over – på samme tid. Og på den virkeligt positive måde. Men det kunne have været gået helt galt – med brud af forhold, vores lille familie, lukke min virksomhed, misbrugs-tiltag m.v. – hvis ikke vi var startet på denne proces hos Cetrine – hvor vi kommer i dybden med at forstå og løse problemerne til bunds. Mine veninder synes jeg er SÅ sej, når de hører om, hvad og hvordan jeg arbejder med mine problemer hos Cetrine – og derhjemme imellem sessionerne. Og min mand og mine børn mærker SÅ meget den positive effekt – som påvirker dem i virkelig positiv retning. Tænk at det er muligt – på SÅ kort tid – efter SÅ mange år i frygt for vrede fra andre, konflikter, dårlig stemning, utryghed, misbrug m.m. – at skabe SÅ markant positiv forandring. Og det er ikke nemt – det kræver mod og villighed og vedholdenhed – men jeg kan se en vej og virkeligt positivt forandrende værktøjer og kommunikations-redskaber – der gør at selv de mest regide adfærdsmønstre kan forandres. Det er SÅ givende at få Cetrines vejledning, nærvær, blide fint indføling, råd og måder at sige tingene på en god, mild og beroligende – virkeligt positivt forandrende måde. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har mødt Cetrine – og jeg ville ønske at jeg havde mødt hende for mange år siden – det ville have gjort mit liv lettere – og langt mere nærende – langt mindre opslidende, angstfyldt og frustrerende.”
  – 35-årig mor til to små børn, gift, virksomhedsleder og selvstændig –

 

 • “Jeg er godt rustet til at leve videre. Jeg har det i det store og hele godt og i bund og grund bedre. Jeg er blevet meget mere positiv og mindre vred. Var meget negativ, vred og depressiv, da jeg startede hos dig. Jeg er tilfreds. Jeg har en følelse af at have det bedre i kroppen, mit fysiske helbred er blevet bedre. Og jeg er lettet i hovedet og tankerne. Jeg tog en bevidst beslutning om at gå ind i terapiforløbet og lave de øvelser du har givet mig, på trods af jeg i starten var meget skeptisk. Jeg finder ro med øvelserne. Det giver god mening, det du har lært mig. Og så giver det vedvarende bedring i min tilstand og velbefindende. Jeg mærker bestemt en meget positiv effekt. Min læge er også meget tilfreds med mig. Hun synes det er gået meget hurtigt med at jeg har fået det godt.”
  – 71-årig mand, tidligere selvstændig erhvervsdrivende –

 

 • “Jeg er kommet fuldstændigt af med min præstations angst, efter at jeg er startet hos dig. Det er en stor lettelse. Og jeg har netop fået stor ros af min direktør for mit arbejde – uden at jeg synes at jeg har gjort noget særligt for det.”
  – 32-årig kvinde med kontorjob –

 

 • “Jeg vil takke dig rigtig mange gange for den hjælp du har givet mig i det her år, det har været den bedste terapi jeg nogensinde har fået. Jeg synes mit udbytte af terapien hos dig indtil videre har været stort. Jeg mener udbyttet har været stort fordi kombinationen af mindfulness, holding terapi og gestaltterapi har hjulpet på følgende ting: Bedre nattesøvn, mere indre ro og harmoni, kropslige ting som afspænding og en bedre kropsholdning, mere kontakt med mine følelser, bedre selvværd, mere tryghed i mig selv, større selvstøtte, lært at sætte ord på frustrationer og utilfredshed, jeg har fået afløb for mine aggressioner, jeg har lært at turde søge arbejde, jeg har fået et godt forhold til guitarspil og forbedret mit guitarspil, jeg har fået et bedre forhold til min mor. Samtidig har terapien været fokuseret på at give mig redskaber – noget jeg har manglet hos de andre psykologer jeg har gået hos, og jeg synes vores kemi er god. Jeg synes, du har udfordret mig men samtidig været opbakkende og støttende og ikke nedladende, ligeglad eller “hvor er det synd for dig-agtig” – hvilket er ting jeg har oplevet hos andre terapeuter.
  – 34-årig mand, universitets studerende – som har gået i mange forskellige årelange terapi-, psykolog- og behandlingsforløb, siden teen-age årene –

 

 • “Det gør mig mærkbart godt at tale med dig – allerede den aller første gang jeg er inde hos dig, mærker jeg en ro og en tryghed og en tillid i at kunne fortælle dig om det for mig allermest intime, skamfulde og sårbare. Sikke en beroligelse det er i både min krop og min hjerne. Og så spotter du også essensen i det der er svært, og hvordan det er opstået. Jeg glæder mig til det videre forløb. Og jeg synes rigtigt godt om din måde at gribe tingene an på.
  – 26-årig mand og universitets-studerende –

 

 • “Det er virkeligt rart, at jeg får nogle meget konkrete redskaber hos dig. Og at de virker når jeg bruger dem.”
  – 33-årig mor og sælger –

 

 • “Jeg er rigtig glad for de redskaber du giver mig. Det er rigtig godt det her.
  – 26-årig kvinde, mor og Social- og Sundhedsassistent –

 

 • “Det er SÅ godt det her. Det investerer jeg gerne i. Den måde jeg snakker med dig på, kan jeg jo slet ikke tale med andre.”
  – 71-årig mand, tidligere selvstændig erhvervsdrivende, med alvorligt syg kone –

 

 

 • “Det er virkeligt rart at tale med dig, som udenforstående. Du ser tingene fra dit faglige perspektiv og med din erfaring. Det er rart at du både er medfølende, empatisk og at du også fortæller mig, hvordan jeg kan gøre tingene anderledes, det som var min andel i mit forliste parforhold.”
  – 25-årig kvinde og universitets studerende –

 

 • “Jeg er imponeret over den lettelse det giver mig, den måde vi arbejder på, hos dig. Jeg mærker en ro og positiv tyngde inde i kernen af min krop – som at komme hjem i mig selv. Det er helt fantastisk, så dybt det går – og så stor en forskel det gør for mig i mit liv. Det at være sammen med dig Cetrine, gør at jeg mærker mig selv og mine følelser og behov, på en måde, som jeg ikke ellers er i kontakt med i mit liv – endnu i hvert fald. Men jeg kan mærke at det stille og roligt udvikles i mig, i kontakten og rummet med dig. Og så siger du virkeligt mange kloge ting.”
  – 28-årig kvinde og lærer –

 

 • “Jeg er startet på terapi hos Cetrine, p.g.a angst, stress og depression. Jeg har været på antidepressiv medicin siden jeg var 19 år (jeg er 38 år i dag), og jeg har prøvet alverdens behandlingsformer gennem tiden, uden effekt. Efter 1. session hos Cetrine, har jeg det sådan, at det er sjovt det her. Og jeg glæder mig allerede vildt til næste gang. Jeg mærker en ro i kroppen og stilhed i tankerne, som jeg ikke har oplevet før!” (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi).

 

 • “Jeg er simpelthen så glad for forløbet her hos dig. Både jeg og min familie synes det er helt fantastisk, hvad der er sket med mig i løbet af de 8 uger jeg har gået hos dig. Jeg forstår ikke at det her ikke er langt mere udbredt, som medicin – end det lægerne udskriver! Jeg opsøgte Cetrine, p.g.a. stress, angst p.g.a. en blodprop og for at komme ud af lykkepiller, som jeg havde fået gennem min læge, mod angst og depression. Jeg har på dette 8 ugers individuelle mindfulness-forløb hos Cetrine opnået (på en livskvalitets-skala fra 0 – 10) at trappe ud af lykkepillerne, og at komme ud af den ligegyldighed jeg oplevede. Jeg har her rykket mig fra 2- 7, på en skala fra 0 – 10 i livskvalitet. Mine evner til at håndtere og dæmpe angst og sygdomsangst er gået fra 1, da jeg startede hos Cetrine til nu at være helt oppe på 8. Mine evner til at håndtere stress er gået fra 3 til 6. Min lydfølsomhed, som gjorde mig træt, har rykket sig fra 1 til 10. I det at mærke og sætte mine grænser har jeg rykket mig fra 2 til 9. I det at dæmpe min pligtopfyldenhed, som dræner mig, er jeg gået fra 0 til 9 i evnen til at mestre at passe bedre på mig selv. I det at blive bedre til at have fokus på mig selv (jeg har en tendens til at fokusere mere på at tilfredsstille andre, end mig selv) her har jeg rykket mig fra 4 til 6 I det at skrue ned for præstation, har jeg rykket mig fra 0 til 7. I det at opnå indre ro, har jeg rykket mig fra 0 til 8. I det at forebygge depression, oplever jeg at være gået fra 3 til 6. Og min koncentration er rykket fra 0 til 8. Tak for et virkeligt godt forløb det har så sandelig ‘sparket’ mig i den rigtige retning – du er virkelig dygtig. Jeg er virkelig glad for at have lært dig at kende. Og jeg synes det var helt trist at skulle sige farvel.”
  – 30-årig bank mand, i individuelt 8 sessioners mindfulness-terapiforløb –

 

 • “Virkeligt tak. Det giver SÅ meget mening det vi gør hos dig og det jeg lærer af dig. Det er SÅ fint sagt, det du siger. Og når jeg sidder hos dig, (når vi laver Holding Terapi) føler jeg mig SÅ hel, accepteret, rummet, holdt om og af – og det giver mig en ro indeni og omkring mig.”
  – 29-årig kvinde og lærer –

 

 • “Jeg sætter stor pris på din udelte opmærksomhed. Den gør mig rigtig godt.”
  – 45-årig kvinde og efterskolelærer –

 

 • “Min eksamen gik rigtig godt, jeg fik 12! Øvelserne vi havde lavet hjalp rigtig meget!”
  – 15-årig pige, i behandlingsforløb for anorexi –

 

 • “Jeg kan godt lide, at jeg allerede efter 1. session har fået defineret det, som jeg oplever som kernen i mit problem. Min mor er også imponeret over, at det allerede er så klart for mig.’ 5 uger efter 2. terapi-session: ‘Jeg har været meget gladere, end jeg plejer at være, siden sidste gang jeg var hos dig. Jeg har tænkt meget på det du sagde, sidste gang, og jeg har slet ikke været trist og ked af det på den måde jeg plejer. Min kæreste oplever også at jeg er gladere, og det er en lettelse for ham, og gør ham gladere. Jeg oplever også at mit selvværd er vokset, og at jeg har nemmere ved at være alene, samt at jeg er mere bevidst om, hvad der er godt for mig, og hvad der sker i mine relationer til andre, især i mine venskaber.”
  – 20-årig kvinde, Universitetsstuderende, i terapi for flereårig Depression & OCD. Anvendte metoder: ACT-Terapi, Mindfulness baseret Kognitiv terapi, Imago-RelationsTerapi, Psykoedukation –

 

 • “Kære Cetrine. Tusind tak for god behandling. Tak for dine gode input og lydfiler og tak fordi du tror, jeg kan komme styrket ud af min angst.”
  – 56-årig kvinde, mor og psykoterapeut –

 

 • “Første gang jeg talte med dig i telefonen, sagde du, at det at komme ind til dig skal ses som en investering i en bedre livskvalitet – og jeg tænkte “Ja, ja lad os se ..” Men du har fuldstændig ret. Jeg har fået en markant bedre livskvalitet – bare efter første gang jeg var inde hos dig, hvor du bl.a. gav mig en indsigt i hjernen, som er meget støttende for mig at kende til. Jeg er efter blot 3 sessioner hos dig glad i min hverdag, bekymrings tanker og frustrationer er nærmest ikke tilstede i mit sind mere. Min kæreste er så glad og tryg ved det der er sket med mig, og den måde jeg møder hende på nu. Mine arbejds kollegaer har også nævnt at jeg er blevet meget rolig og meget gladere – de ville vide, hvad jeg har gjort, og så har jeg fortalt at jeg går hos dig, og lidt om hvad vi laver.”
  – 34-årig mand, far og rejsemontør –

 

 • “Jeg har gået i terapi andre steder i mange år. Og jeg har haft det dårligt i rigtig mange år. Det er først nu, med de ting du har sagt til mig, og den forståelse det har givet mig, at jeg virkelig har fået det godt, og kan være mig selv og leve mit liv, så det giver mening. Jeg forstår mig selv og mit liv på en helt ny måde, og det er rigtig, rigtig godt! Og de redskaber du har givet mig i forhold til børnene (3 børn i alderen 3 – 5 år) er bare rigtig virkningsfulde, og de gør at jeg er til stede og nærværende på en helt ny måde, og at børnene bare fortæller og føler sig set og mødt. De konflikter jeg har haft ift. børnene er aftaget meget. Og den magtesløshed jeg oplevede da jeg kontaktede dig er helt væk. Jeg ved nu, hvordan jeg skal håndtere ungerne, så der er plads til os alle i hverdagen, og så der er overskud til at vi kan have det sjovt, og også tage afsted og opleve ting sammen. Jeg er blevet voksen i løbet af denne terapi proces hos dig.”
  – Enlig mor 33 år, kort tid efter skilsmisse) (Forældrecoaching, Individuel Terapi, ACT-Terapi) –

 

 • “Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode. Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling. Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings tanker og præstations tanker og perfektions tanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte. Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværende og nærværskabende, energigivende og beroligende. Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig. Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her! Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”
  – Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelses-skole. Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Du har noget på programmet hver gang, som jeg slet ikke havde regnet med. Og det overrasker mig positivt. Jeg mærker en ro i mit hoved (- som ellers kan være meget overloaded), som ‘bare’ indfinder sig, når jeg lytter til din rolige stemme. Jeg kan mærke at det forandrer min hjerne positivt.”
  – 43-årig kvinde, mor og social- og sundhedsassistent –

 

 • “Jeg mærker en ro i kroppen og stilhed i tankerne, som jeg ikke har oplevet før! – Dette er allerede efter min første session hos Cetrine – fantastisk! Og jeg har altså gået til rigtig mange terapeuter og psykologer med min angst og tilbagevendende depression, igennem mit liv – så jeg er virkeligt berørt og imponeret over at dette er muligt.”
  – 38-årig kvinde, sygeplejerske –

 

 • “Tak for et virkeligt godt forløb det har så sandelig ‘sparket’ mig i den rigtige retning – du er virkelig dygtig. Jeg er virkelig glad for at have lært dig at kende. Jeg forstår ikke at det her ikke er langt mere udbredt, som medicin – end det lægerne udskriver! Jeg opsøgte Cetrine, p.g.a. stress og angst p.g.a. en blodprop og for at komme ud af lykkepiller, som jeg havde fået gennem min læge, mod angst og depression. Jeg har opnået langt over en fordobling i min livskvalitet, på alle områder i mit liv. Det er mere end fantastisk – og det synes min familie også!”
  – 32 årig bankmand –

 

 • Kæreste Cetrine. Jeg vil fortælle dig at jeg mærker mit “gamle” jeg , altså hende den stærke, fyldt med tilstedeværelse, humor og sikkerhed meget mere end før … Jeg udfordrer mig selv i de situationer hvor jeg før fik angst. Og mærker med ubeskrivelig glæde… At det ikke dukker op – men at jeg bare kan VÆRE !! … Det gør mig så glad!
  – 45 årig kvinde – selvstændig –

 

 • “Du kan få rigtig mange kunder inde fra os, (TV2). Jeg ser rigtig mange, der også har brug for det her. Jeg anbefaler, og har anbefalet dig til mange! Jeg er selv blevet meget mere rund i min måde at være på, både privat med min familie, børn og kæreste. Og på arbejde, i forhold til kollegaer, arbejdsopgaver, prioritering og mig selv, min egen trivsel. Og jeg vil fortsætte hos dig, her efter de første 12 terapi-sessioner, for jeg kan mærke at der er mere jeg har brug for at lære af dig.”
  – Ledelses-medarbejder TV2, Individuel terapi & Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Jeg er så imponeret – det er helt fantastisk den forandring dette terapiforløb gør ved min trivsel og livskvalitet. For at sige det kort: på en skala fra 0 – 10, var jeg på 0, i min trivsel eller mangel på trivsel, på alle områder – og efter nu 3 1/2 månedes intensiv psykoterapi, holding terapi og individuel mindfulness terapi hos Cetrine (1-3 gange 1 1/2 time om ugen), er jeg nu oppe på et sted mellem 6 – 8 i min oplevelse af trivsel, taknemmelighed og meningsfuldhed i min hverdag. Det er fantastisk, mildt sagt!! Der er mærkbart sket en omstrukturering i mit system, hjernemæssigt og i min krop – Tænk at det er muligt – og på så kort tid! Og jeg vil lige tilføje, at jeg har gået i terapi hos flere forskellige psykologer og behandlere og kropsterapeuter, hele mit voksen liv, på grund af en meget traumatisk opvækst – med heraf følgende massiv angst, en forkrøblet, meget anspændt krop, stammen, så jeg ikke kunne sige tre sammenhængende ord, uden kraftig invaliderende stammen, stress, depression, ingen sociale relationer og et meget lavt selvværd. Og jeg har nu hos Cetrine fået viden, redskaber og konkret vejledning og rådgivning på områder jeg aldrig har fået før. Men som jeg kan se nu, at jeg altid har haft brug for, for at kunne fungere, ‘bare’ almindeligt, ordentligt, i hverdagen ift til praktiske gøremål, studie, job, rengøring og i mine relationer til andre mennesker. Det nærvær og den kontakt Cetrine er til stede med i terapirummet, gør mig virkeligt godt. Og det er et nærvær og en kontakt, og en hjælpsomhed og indlevelse i stort som småt, praktisk, som følelsesmæssigt, som jeg ikke har oplevet fra et andet menneske, nogensinde før. Jeg lærer og udvikler mig meget, ved at gå hos dig. Og jeg har fået en følelse af tryghed i min krop, som jeg aldrig har haft før. Jeg er dybt taknemmelig.”
  – 33-årig mandlig universitets studerende –

 

 • “Det er virkelig fantastisk, hvad mindfulness kan gøre – på kort tid! Jeg er vildt imponeret og meget taknemmelig! Før terapien hos Cetrine, var jeg nået til et punkt, hvor det var svært at leve. Jeg startede i psykoterapi hos Cetrine, fordi jeg manglede energi, ikke var glad, og netop havde haft et panik anfald, og følte mig jaloux på min kæreste, og så var jeg meget hård mod mig selv. Jeg var både i et job og et studie, som jeg ikke trivedes i og jeg manglede appetit, og sov dårligt. Jeg havde meget svært ved at slappe af og især, når jeg var alene, hvor jeg også kunne blive angst, når min kæreste skulle noget og ikke var hjemme. Jeg havde mange bekymrings og katastrofetanker Gennem terapiforløbet, hos Cetrine, som jeg fortsat er igang med, og meget glad for, har jeg generelt fået det bedre. Jeg har fået et bedre selvværd, jeg er ikke jaloux på min kæreste længere, jeg er mindre hård mod mig selv. Jeg er blevet bedre til at mærke og sætte mine grænser. Jeg føler mig mere stærk og mindre stresset. Jeg er blevet bedre til at tage én ting ad gangen og jeg er mere afslappet i min krop, end jeg nogensinde har været. Jeg har fået min appetit tilbage og sover bedre om natten – også når min kæreste ikke er hjemme. Jeg føler mig som en stærkere person og jeg er blevet meget mere bevidst. Jeg er i bedre humør, føler mig mindre forkert og er blevet bedre til at være sammen med mig selv og være i mig selv, på en måde, hvor jeg støtter mig selv – i modsætning til som tidligere, hvor jeg sarboterede mig selv, på utallige måder. Jeg er blevet bedre til at være i min krop. Tidligere flygtede jeg ud af den – det var ubehageligt at være bare mig – når jeg var alene. Cetrine rammer plet i det hun fortæller mig og foreslår. Jeg bliver virkeligt bevidst om mange ting. Og bevidstheden fra vores samtaler giver mig ro. Jeg føler mig glad nu, og lettet. Og min kæreste kan mærke, at han har fået en glad kæreste, som er mere åben, og som har mere overskud. Jeg lader mig ikke slå ud af små ting, som tidligere. Og jeg er ikke længere inde i boblen af dumme tanker, i min deprimerede lille verden mere. Hvor jeg før terapien følte mig forkert, forvirret, frustreret – er jeg nu – efter at have fået lov til at arbejde med tingene og blevet bevidst om tingene – blevet langt mere positiv om alting. Jeg kan se værdien i at jeg kom så langt ned – ellers havde jeg ikke fået bearbejdet tingene – med den bevidsthed det har givet mig, og den store værdi der er i det.”
  – 20-årig universitetsstuderende, i Psykoterapi, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, for stress, angst og depression –

 

 • “Det er virkeligt guldkorn jeg har fået af dig! Og rigtig mange af slagsen, faktisk. Det gør at jeg kan se tingene i et helt nyt lys. Det er en åbenbaring, vil jeg faktisk kalde det. Og det giver mig meget håb og styrke og tro. Det er meget fantastisk for mig.”
  – Ung kvinde med depression, stress, svært ved afvisning, ikke følt sig set og hørt som barn, i IndividuelPsykoterapi, Relationsterapi og Kropsterapi –

 

 • “Jeg vil gerne takke for de mange timer jeg har haft hos dig, gennem mange år – dem vil jeg altid være taknemmelige og glade for.”
  – 46 årig mandlig lærer og psykoterapeut studerende, ramt at traumatisk barndom, post-traumatisk stress, angst, depression –

 

 • “Jeg har været ufatteligt glad for at gå hos dig. Du har vist mig hvordan jeg skal finde ro og været så hjælpsom. Jeg er meget meget taknemmelig og jeg ville ønske jeg kunne blive ved med at gå hos dig. Men jeg har simpelthen ikke råd lige nu. 1000 tak for de gaver du har givet mig og de mange gode timer i dit smukke hus. Mange kærlige hilsner …”
  – 43 årig kvinde, som kom i behandling for massiv genereliseret angst, sygdoms angst og panik angst, angst for opkast, samt stress sygemelding. Terapiformer: Terapeutisk Massage, Mindfulness Massage, ACT-Kognitiv Terapi, Beingful Massage, iMAGO-Relations Terapi, Ernærings Vejledning –

 

 • “Det er en virkelig lækker cocktail du tilbyder – og det er SÅ godt at være i dine hænder! Jeg kommer i indre ro og balance. Holding Terapi er SÅ intelligent! Det healer virkeligt gamle sår og mønstre og går dybt. Jeg mærker en ro og fylden mig selv ud og grounding i kroppen, når jeg har været hos dig. Og jeg fortæller historien om mig selv kærligt til min kæreste og andre nu (- i modsætning til tidligere dømmende og selvkritisk!), via af de ord du sætter på tingene og dit kærlige nærvær og rummelighed. DET ER SÅ MEGET ALLE PENGENE VÆRD!!”
  – 28-årig kvinde og lærer –
 • “Det er rigtig godt det her. Meget afslappende, afstressende. Så rolig har jeg ikke været længe!”
  – 37-årig mand, behandler, i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Vi skulle være startet på det her for længe siden! – Alle par burde gøre det her, også før der opstår problemer!”
  (Sagt af mange par i Parterapi).

 

 • “Jeg kan rigtig godt lide din måde at sige tingene på og din måde at spørge ind på! Jeg får meget ud af at komme hos dig!”
  – 54 årig mandlig pædagog 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Vi er meget trygge ved at komme hos dig. Samtalerne hos dig, skaber en kontakt og en nærhed og forståelse imellem os, som vokser mere og mere, også imellem sessionerne. Og det til trods for at vi i vores arbejdsliv, har mere travlt end nogen sinde.”
  – Par i Parterapi, i forbindelse med utroskab –

 

 • “Kære Cetrine, Tusind tak for en helt vidunderlig snak, du er kompetent, nærværende og fyldt med kærlighed og meget mere hvilket er gode elementer for mig og min proces. Jeg ser meget meget frem til at vokse i denne proces hos dig og igen finde ned i min rod og kerne og også finde mit seksuelle væsen frem igen.”
  – 39 årig mand –

 

 • “Du er en dygtig terapeut! Jeg synes, at du er en god terapeut, fordi: Du er klog og indsigtsfuld. Jeg føler at du forstår mig og kan hjælpe mig. Du er et varmt menneske og virker til at have en oprigtig interesse for, at jeg skal have det godt og det varmer. Og så er du god til at lytte og gøre mig tryg og skabe rum for fortrolighed.”
  – 40-årig kvinde, i Psykoterapi for spiseforstyrelse, bulimi –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg ville lige fortælle at det går rigtigt godt. Jeg bruger øvelserne fra dig, når jeg har brug for ro og skal slappe af, jeg er kommet i praktik og er kommet op på 37 timer om ugen nu. Jeg får endda spist sammen med dem i pauserne og det går også rigtigt fint når jeg får lidt angst så bruger jeg de teknikker vi har øvet og mærker min krop og hurtigt kommer jeg tilbage til at alt er okay jeg er dig dybt taknemlig for den hjælp du har givet mig og er bestemt overbevist om at vi skal arbejde mere med mig så snart at økonomien er oven på. Det er en kæmpe lettelse at kunne have en “normal” hverdag igen og føle mig mere hel så det er jeg dig dybt taknemlig for. Jeg er godt på vej til raskmeldingen men jeg ved at der er ting vi skal have arbejdet med jeg lægger mærke til hen af vejen hvad jeg føler og tænker og på den måde bedre kan se hvad jeg bør få hjælp til så det kan blive bedre. Tusind mange tak for din opbakning det betyde meget for mig og tak for de krydsede finger det er sødt af dig. Du får mig a se igen så snart jeg har fået styr på kontoen Det vil helt klar blive en lettelse for mig at få styr på den og kunne komme ind til dig uden mave pine over for lidt på kontoen til at kunne arbejde videre med mig selv og jeg ville elske at få din hjælp savner da vores sessioner og dine kram. Lige nu ville bare lade dig vide at jeg har det godt og nyder hverdagen i store drag træningen køre også stadig fint mange knus og kærlige tanker fra mig. Jeg glæder mig til vi kan fortsætte det sidste stykke vej og det ved jeg at du kan. Mange tak søde Cetrine varmt kram til dig.”
  – 32 årig mand, som har været ramt af massiv genereliseret angst –

 

 • “Det går rigtig godt med de værktøjer du har givet os. Vores store problem var at få vores pige til at sove om aftenen, det er gået helt fantastisk med at ændre dette, med de råd du gav. Det tog 2-3 timers kamp den første aften, men allerede den 2. aften gik det uden problemer. Der har ikke været et eneste tilbagefald og vi har ro i huset kl. 20.00 hver aften nu. Det er bare fantastisk!”
  – Forældrepar, efter ForældreRådgivning –

 

 • “Dejligt med gode, konkrete redskaber. De har været mere flyvske, de redskaber jeg har fået af tidligere terapeuter. Det virker, det her!”
  – 37-årig mand –

 

 • “Du udsender så meget ro. Jeg bliver rolig, når jeg er inde hos dig, efter bare 5 minutter.”
  – 38-årig kvinde, Direksionssekretær, i Individuel terapi –

 

 • “Jeg har fået massage rigtig mange steder før. Men det her er simpelthen det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg er normalt meget i tankerne, tanker der kører i ring. Og jeg var, mens jeg lå her hos dig, kun til stede her og nu, i kroppen, hvor jeg kunne mærke at der skete en masse gode ting. Tankerne gjorde jeg med, som du sagde, og det virkede bare helt fantastisk. Det var rigtig godt, det her!”
  – 37-årig kvinde, underviser, sygemeldt med stress og udbrændthed. Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Kære Cetrine. Tak for dig. Du er en super dygtig formidler og det har været en meget intens tid inde hos dig. Som jeg allerede har givet udtryk for, så har forløbet været meget givende og når jeg mærker efter nu, tror jeg, jeg har rykket mig mere end først antaget. Jeg føler, jeg har en styrke i min væren, som jeg ikke har haft tidligere. Kærlige tanker fra ..”
  – 55-årig Lærer og MindfulnessInstruktørStuderende, 
  i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg har været ufattelig glad for at gå hos dig og du har hjulpet mig mere end hvad jeg havde drømt om. Det har været en stor succes for mig!”
  – 22-årig mand og studerende, i Mindfulness-terapi, mod eksamens-nervøsitet og parforholdsproblemer –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg vil bare endnu engang sige tak for den hjælp jeg har fået ved hjælp af de samtaler vi har haft. Jeg har det stadig super, og der har ikke været nogle af de “dumme tanker. Der har været et dødsfald i min kones familie, dette har ikke påvirkeret mig, på samme måde som før. Altså jeg har ikke begyndt at tænke over om jeg nu også var syg. Så jeg er stadig klar til, at tage kampen op hvis der skulle komme nogle tanker som jeg ikke ønsker.”
  – 27-årig mandlig leder, i terapi for tilbagevendende Angst, Stress og Depression (tilbage fra barndommen) –

 

 • “Jeg skulle hilse dig fra min mand og sige tak, fordi du hjælper mig så godt. Det er han meget glad for! Og det er jeg også selv.” – 35-årig kvinde i terapi, sygemeldt med Stress og Depression. Behandlingsformer: Imago Relationsterapi, ACT, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi,Psykoterapi –

 

 • “Jeg mærker en glæde, som jeg aldrig har oplevet så intens før. Det er rigtig godt det her. Det virker!”
  – 22-årig selvstændig mand i Individuel Terapi og Mindfulness-forløb for behandling af Stress, Angst og tilbagevendende Depression –

 

 • “Det er en dejlig enkel, brugbar og virkningsfuld måde du griber det an på. Stor ros til dig!”
  – Kvinde, Leder, i Parterapi –

 

 • “Jeg har lært rigtig meget af dig. Og det jeg har lært, er både meget anvendeligt og effektfuldt i vores parforhold og familie – og i mit job, som bankrådgiver!” (Rørt),
  – Mand 48 år, Bankrådgiver og familiefar, efter Parterapi, Familierådgivning og ErhvervsCoaching –

 

 • “Både jeg selv, min kæreste, min chef og mine teenage børn mærker at jeg er blevet mere rolig, og har mere energi og overskud.”
  – 45-årig mandlig leder i Individuel Terapi, Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb, iMAGO-relations-terapi, ErhvervsPsykoterapi for håndtering af Stress, vrede, irritation, samt problemer i parforholdet –

 

 • “Jeg skulle have startet på det her for længe siden!”
  – Stress og angstramt 55 årig kvindelig leder, efter 1. Mindfulness-session i Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb –

 

 • “Jeg gik til eksamen med en indre ro, efter 3. gang i terapi hos dig. Jeg kom i terapi for eksamensangst, som jeg har lidt af siden folkeskolen.”
  – 25-årig Universitetsstuderende. Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb –

 

 • “Jeg har været i behandling hos dig for spiseforstyrelse, og det har jeg fået utrolig meget hjælp til, som jeg også kan bruge fremadrettet.”
  – (Kvinde) (Psykoterapi, ACT-Terapi, Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi) –

 

 • “Den kontaktfylde og det nærvær du er tilstede med, sammen med mig, er rigtig, rigtig godt for mig. Det heler mine tidlige sår af svigt og afvisning. Jeg er meget taknemmelig.”
  – (Kvinde) (Individuel terapi, Psykoterapi) –

 

 • “Det er en gave, meget oplevelses rigt og givende at gå hos dig!’ Du har et nærvær og en intensitet, som er svær at komme udenom. Og det er rart at være sammen med. Jeg har lært rigtig meget, som jeg kan tage med og bruge, både ift. mig selv og min personlige udvikling, og ift. mit arbejde som lærer, ift. mine børn og min mand. Tak for det hele.”
  Kvinde, 35 år, Efterskolelærer, i Psykoterapi, Terapeutisk Massage, Holding Terapi, Healingsmassage –

 

 • “Vi har fået ram på det der ‘drillede’ mig, (frygten for ikke at slå til) – så nu er der blevet plads til at tænke og handle kreativt igen – og på en helt ny måde!”
  – Mand, direktør, 45 år. Psykoterapi og MindfulnessMassage –

 

 • “Vi lærer noget nyt hver gang. Vi har snakket om, at du er dygtig. Det har været over forventning at komme hos dig.”
  – (Par efter afsluttet Parterapiforløb ifm. utroskab) –

 

 • “Den måde vi er sammen på lige nu, sådan skulle det være altid. Det er fredfyldt og trygt, at være sammen på den måde, som du lærer os.”
  – Sagt af flere par med mange konflikter og skænderier, i slutning af første parterapi-samtale –

 

 • “Det går allerede meget bedre. Selvvom vi har været uenige, og der har været konflikter, siden sidst vi var hos dig, har vi ikke skændtes.”
  – Sagt af par med mange skænderier, efter 2. parterapi session –

 

 • “Børnene er blevet meget mere harmoniske, og er optaget af deres interesser, leg, kammerater m.v.” (Forældrepar til 3 børn i alderen 11 – 15 år, efter 1. Familie Samtale, med efterfølgende Parterapi, Individuel Terapi og Forældreterapi forløb, samt undervisning og guidning i at anvende Anerkendende Dialog i praksis). “Det er meget givende, inspirerende, udfordrende og udviklende at komme hos dig.”

 

 • “Det er nu, på det her tidspunkt på dagen, han plejer at skrige – og han er bare helt rolig og veltilpas …” (Ungt Forældrepar til 3 måneder gammelt barn med kolik – i Parterapi, hvor de var nødsaget til at have den lille med i terapi, p.g.a. manglende pasning. Når mor og far fik ro til at blive lyttet til og forstået, hver især – fik barnet ro fra kolikken …!).

 

 • “Mine forældre og min kæreste kan mærke at jeg er blevet meget mere rolig, glad og positiv. Jeg føler selv en base af ro indeni – også o pressede situationer, hvor jeg handler konstruktivt i situationen nu. Jeg snakker meget bedre med både mine forældre og min kæreste, en før terapiforløbet hos dig. Jeg mærker tydeligt en bedring. Det er nemmere at se lykken i de små ting – og de smitter SÅ meget af i mit parforhold og i øvrigt omkring mig. Det er spændende at gå i terapi hos dig. Jeg bliver klogere på mig selv, og det giver sådan en ro. Det er virkeligt nogle gode øvelser du giver mig. Det ér min medicin og det kan mærkes med det samme, når man gør det. ALLE burde gøre det her. Det er fantastisk så tydeligt man kan mærke sig selv efter denne træning.”
  – 24-årig kvinde, Universitetsstuderende –

 

 • “Det var super – en kæmpe oplevelse, faktisk!”
  – Mand, efter første Parterapi-session, i forbindelse med utroskab –

 

 • “Tak for rigtig god massage. Det var behageligt, livgivende, og jeg føler en tillid til dig, så jeg bare kan være. Jeg har allerede anbefalet dig til andre.”
  – Sagt af kvinde efter 1. Massage-session –

 

 • “Vi har fået meget mere ro der hjemme, efter vi er startet her hos dig. Vi kan bruge det vi får, og det bringer os naturligt tættere på hinanden. Samtidig er det nogen gange hårdt arbejde, og uvant at skulle forholde sig på måder, som er gode, men som vi aldrig har gjort før.”
  – Par, som var tæt på at gå fra hinanden (med små børn der hjemme) i Parterapi –

 

 • “Jeg har aldrig oplevet ham være så åben og nærværende, som han er når vi er her hos dig.”
  – Kvinde, om sin mand, i Parterapi –

 

 • “Jeg har genfundet forelskelsen i min kone!”
  – Mand i Parterapiforløb –

 

 • “Det her er det bedste jeg nogen sinde har gjort.”
  – 19-årig studerende og håndværkerlærling i Psykoterapi-forløb i forbindelse med at lære at forstå og håndtere en uhensigtsmæssig vrede –

 

 • “Det er det bedste massage jeg nogensinde har fået! Det går dybt. Det føles godt, uanset hvor og hvordan du rører mig. Det er meget oplevelsesrigt, godt, forandrende, udviklende og indfølende at gå hos dig.”
  – I terapiforløbet har tilgangene været: Healingmassage, Psykoterapi, HoldingTerapi, KropPsykoterapi –

 

 • “Jeg har fået meget mere ro og glæde i min hverdag – og det var det jeg kom efter. Jeg vil arbejde videre med den viden og de værktøjer jeg har fået, det virker og hjælper mig afgjort at træne og bruge det jeg lærer og får hos dig. Og der er noget dejligt enkelt i det, samtidig med at det kan være hårdt at blive konfronteret med det som jeg har det svært med. Men det er med til at rykke mig i den retning jeg gerne vil.”
  – 33-årig kvinde, kontorassistent, efter Mindfulness 8-sessioners programmet, som individuelt forløb, bl.a. til behandling af præstationsangst –

 

 • “Det er nogle gode konstruktive snakke vi har. Vi kommer langt omkring. Vi får både talt om det jeg havde tænkt på på vej ind til dig, men også om ting, som jeg aldrig har tænkt, eller som det er længe siden jeg har tænkt på. Det er nogle dejlige, enkle og konstruktive ting og værktøjer du giver mig! De virker rigtig godt til at fokusere på det konstruktive i vores parforhold. Og jeg vil også tage dem med og bruge på mit arbejde. De kan bruges i alle sammenhænge og forhold i livet!”
  – Mand, Sygeplejerske i Parterapi og Individuel terapi –

 

 • “Det er en stor taknemmelighed jeg har til dig. Det betyder rigtig, rigtig meget for mig at komme hos dig. Jeg har en ro indeni, hver gang vi slutter. Det går altid bedre der hjemme lige efter jeg har været hos dig.”
  – Kvinde 44 år, i Familieterapi, Parterapi, Individuel terapi, Forældrerådgivning og Mindfulness forløb –

 

 • “De gamle kendte tankemønstre, f.eks. selvkritiske tanker, oplever jeg til min egen overraskelse og lettelse har ‘sluppet sit tag’ i mig, på den måde at jeg lige registrerer impulsen til en sådan tanke, og så stopper eller aftager den, (hvor den slags tanker ellers har kørt i ring, uden ende…) – Og det er uden at jeg bevidst tænker over det, men det sker og jeg registrerer det. Det er én af gevinsterne som følge af mindfulness træningen, og jeg glæder mig til at opleve mere, der dukker hele tiden noget nyt og spændende op :)”
  – 30-årig kvinde efter 4 ugers mindfulness i 8-sessioners Mindfulness-programmet –

 

 • “At ligge her hos dig giver ro og jeg får nye inspirerende tanker …”
  – Selvstændig 40-årig kvinde, som arbejder med boligindretning. Ifm. Terapeutisk Massage forløb –

 

 • “Hvis jeg blev alvorligt syg, ville jeg komme til dig. Jeg er sikker på det ville helbrede mig. Du er helt fantastisk. Jeg ender med at blive uddannet terapeut, af at gå her hos dig … – Hvis jeg skulle være terapeut, ville jeg være lige så god som dig. Du kan noget helt specielt.”
  – 36-årig Stress- og Angst ramt mand –

 

 • “Jeg bliver klog af at gå hos dig!”
  – Kvinde 32 år i Psykoterapi, Terapeutisk Massage og Relationsterapi og Mindfulness baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Det er et fantastisk kram du giver. Det gør mig godt, længe efter at jeg er gået fra dig. Det er et kram der kommer lige fra dit hjerte, og på en meget powerfuld måde.”
  – Kvinde i Psykoterapi og Mindfulness baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Det er til et 12-tal det her, hver gang! – sådan må det også gerne gå for mig” (Og sådan gik det til den næste eksamen: 12-tal). – Mandlig 26-årig universitets studerende i Individuel Terapi og Parterapi for EksamensAngst –

 

 • “Jeg er altid fyldt op med fornyet energi, når jeg har talt med dig!”
  – 31-årig leder og enlig mor til to, i Psykoterapi og Mindfulness-forløb beh. af Angst og Spiseforstyrrelse –

 

 • “Jeg kan mærke at der sker noget i kroppen, der hvor du arbejder, og jeg kan rigtig godt li’ at mærke at der også sker noget andre steder i kroppen, samtidig – at mærke at kroppen hænger sammen – og der er forbindelser, der har indvirkning på hinanden. Jeg føler mig meget mere glad, lettet og afslappet, end da jeg kom.”
  – Pædagog Stud. – ifm. Terapeutisk Massage –

 

 • “Det betyder rigtig meget for mig at komme her. Du er den af alle mennesker der ved mest om mig” (Rørt).
  – Mand, selvstændig, der især skulle arbejde med at håndtere vrede og aggression, samt kærestesorg i Psykoterapi-forløb –

 

 • “Det er rigtig rart at komme her og tale med dig. Jeg har fået vendt nogle ting, som jeg aldrig har sagt højt eller talt med nogen om før. Det er en kæmpe lettelse at få talt om det, og set på tingene på nye måder!”
  – Smerte-ramt kvinde, 53 år –

 

 • “Du har magiske hænder. Jeg føler mig fuldstændig forstået. Det er at komme hos dig, der gør at jeg overlever i alt det der ér!”
  – Hårdt ramt kvinde – som har været i Kroppsykoterapi og Zoneterapi hos mig igennem mere end 6 år –

 

 • “Sikke en forvandling der er sket med mig – på kort tid – under et år!”
  – 45-årig kvinde i Psykoterapi og Mindfulness-forløb –

 

 • “Det her er vildt godt – vildt inspirerende og lige det vi manglede. Det passer rigtig godt ind i det vi har. Jeg er mæt og inspireret til at komme hjem og lave mit/vores eget …”
  – Psykoterapeut studerende på kursus i Danse Terapi –

 

 • “De sovende fornemmelser i fingerne og nakkesmerterne er helt væk nu.”
  – 35-årig elektriker efter 10 x Massage over 8 uger –

 

 • “De ting vi taler om er ting jeg aldrig har tænkt kunne hænge sådan sammen. Men det giver meget mening!”
  – 30-årig kvinde, læge i Psykoterapi –

 

 • “Sikke et nærvær – sikke en opmærksomhed du er til stede med!”
  – 45-årig kvinde og Psykolog –

 

 • “Det nærvær og den interesse og omsorg du møder mig med, berører mig – det er intenst på en måde, som jeg slet ikke havde forventet…” (rørt).
  – Mand, 56 år og Psykoterapeut MPF –

 

 • “Jeg oplever dig meget omsorgsfuld og varm.”
  – Kvinde, 53 år Psykoterapeut MPF og Supervisor og psykoterapeutisk og parterapeutisk uddannelsesleder –

 

 • “Du er en af de bedste psykoterapeuter jeg kender.”
  – Kvinde 43 år, Psykoterapeut MPF og Psykoterapeut Uddannelsesleder –

 

 • “Du er meget inspirerende at være sammen med.”
  – Mand, 27 år og Psykologi studerende –

 

 • “Jeg synes du er en fantastisk terapeut.”
  – Mand, Psykolog, Forsker & Uddannelsesleder, inden for psykoterapi og ACT – Acceptence and Commitment Terapi –

 

 • “Du har en dejlig uforfærdet måde at være på – jeg oplever du har en indre søjle af sikkerhed.”
  – Uddannelsesleder på Organisk Psykoterapi Uddannelsen, Psykoterapeut MPF & Supervisor –
psykoterapi fyn - psykoterapi odense - andre siger om psykoterapi fyn - andre siger om psykoterapi odense
Testimonials Psykoterapeut Odense - Testimonials Psykoterapeut Fyn