MiNDFULNESS MASSAGE Odense – BEiNGFUL 

få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS GUiDENiNG her
mindfulness massage odense - mindfulness massage fyn

MiNDFULNESS MASSAGE

i Odense på Fyn og på Langeland

 

MiNDFULNESS MASSAGE STYRKER BEViDST NÆRVÆR, OPMÆRKSOMHED OG FORBiNDELSE iMELLEM DiN KROP, DiT SiND OG DiNE FØLELSER 

 

Mindfulness Massage virker forebyggende, reducerende og behandlende på bl.a. stress, angst, depression, myoser og smerte tilstande.

Med fokus på krop, vejrtrækning, berøring, spændings forløsning og væren i nuet, giver massagen med guidet opmærksomhedstræning dig mulighed for at slippe spændinger og mærke kroppen mere intenst og levende i nuet.

Samtidig får du mulighed for at blive mere opmærksom på tanker og følelser, der kommer og går, og hvordan de påvirker dig.

Over tid, vil behandlingen kunne hjælpe dig til at slippe angst, depression, stress, myoser, smerter og være mere nærværende og til stede – hvile i dig selv – i nuet, i alle livets sammenhænge og situationer.

Massage er en rigtig god måde til at få kontakt med sin krop – og blive mere opmærksom i forhold til at mærke kroppen og det den fortæller dig, fra øjeblik til øjeblik.

 

Det kan meget anbefales at kombinere Mindfulness Massage med et mindfulnessforløb, som er veldokumenteret til behandling af bl.a. angst, depression, stress, spiseforstyrrelser og smerter. Et forløb, hvor du også bliver guidet i at træne mindfulness derhjemme. Se mere her: https://corre-inspirre.dk/ydelser/mindfulness-odense/mindfulness-individuelt/

Træn indre ro og balance i hverdagen og til din søvn med BEiNGFUL SOUL BODYSCAN

mindfulness massage fyn - mindfulness massage odense
mindfulness massage fyn - mindfulness massage odense
mindfulness massage fyn - mindfulness massage odense
mindfulness massage odense - mindfulness massage fyn
mindfulness massage odense - mindfulness massage fyn

TESTiMONiALS

Andre siger:

 

“Det er godt. Det giver mig ro i hovedet og bringer mig i bedre kontakt med min krop og min essens eller sjæl – når jeg lytter til Cetrines stemme på lydoptagelserne jeg har fra hende. Og når jeg ligger på briksen hos hende og får healing og massage, samtidig med at hun guider mig eller vi taler om det som fylder for mig. Jeg går hos Cetrine for at få hjælp til den psykiske del af at være ramt af kræft, og igang med kemo-behandlinger o.s.v. på OUH.”

– 66-årig kvinde og psykiatrisk sygeplejerske –

 

 

“Det er helt fantastisk, hvad psykoterapi, mindfulnessmassage og mindfulness-terapi og træning hos Cetrine har gjort – og fortsat gør for mig.
– Jeg har fået behandlet min spiseforstyrrelse (bulimi).
– Jeg har fået behandlet min stress – og de små tilbagefald jeg kan få under perioder, som eksamen, hvor jeg føler mig presset – er stressen reduceret markant.
– Jeg har fået behandlet mine PMS-gener.
– Mine relationer til andre har ændret sig så fint og positivt.
– Jeg er blevet passioneret for psykologi og psykoterapi – som jeg vil videreuddanne mig indenfor.
Det er mirakler der er sket med mig og mit liv og mine relationer – mit selvværd og min livskvalitet – på alle livsområder – igennem den tid jeg har gået i terapi hos Cetrine.”

– 21-årig kvinde og socialrådgiverstuderende –

 

 

 

“Det giver en usandsynlig ro, at mærke varmen fra dine hænder – og at lytte til din stemme. Tak for det.”

– 46 kvinde og selvstændig –

 

 

 

“Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode.
Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.
Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings- og præstations- og perfektions-
tanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.
Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværened og nærværdsskabende, energigivende og beroligende.
Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig.
Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!
Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”

– Tilbagemelding fra: Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelses-skole
Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

ANDRE SiGER OM MiNDFULNESS

 

ANDRE SiGER OM MiNDFULNESS MASSAGE & TERAPEUTiSK MASSAGE

mindfulness massage Fyn - mindfulness massage Odense - mindfulness massage Svendborg - mindfulness massage Rudkøbing - mindfulness massage Tranekær - mindfulness massage Langeland