UDTALELSER FRA ANDRE KUNDER, KLiENTER OG KURSUSDELTAGERE, der har gennemgået et evidensbaseret 8-sessioners mindfulness-forløb, individuelt, som par eller i gruppe, hos mig:

 

 • “Tusind tak for den lille fine meditation. Du har en pragtfuld stemme!” LYT MED HER
Træn indre ro i hverdagen – og til din vigtige søvn med BEiNGFUL SOUL BODYSCAN
få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE

 

 • “Det her program er fantastisk. Allerede efter 2. mindfulness session hos Cetrine har jeg virkeligt håb og kan se at jeg kan få det bedre – af egen kraft – når blot jeg følger det velstrukturerede mindfulness-program, som Cetrine så fint bringer mig igennem. Jeg er glad og meget lettet. Jeg har oplevet at være stresset – så længe jeg kan huske tilbage. Og de seneste 6 år har jeg døjet med bulimi. Stress og spiseforstyrrelsen og min manglende evne til at kunne fokusere og koncentrere mig om mit studie, er især grunden til at jeg er startet i terapi hos Cetrine. Og 8-sessioners mindfulness-programmet er en del af terapien, sammen med hjemme-øvelser i mellem sessionerne – det er min medicin.”
  – 20-årig kvinde og pædagogstuderende –

 

 • “Den måde Cetrine guider og formidler mindfulness på går dybt. Meget dybere end det mindfulness jeg tidligere er blevet præsenteret for. Det er SÅ tydeligt at der er sjæl og indlevelse og medfølelse og åbenhed for spiritualitet, ind i måden Cetrine guider på. Og det går dybt hos mig, på den virkeligt healende og sjæleligt styrkende måde. Tak for dig, Cetrine. Du ER en engel.”
  – 33-årig mand og håndværker –

 

 • “Det er nogle virkeligt gode undersøgelser vi laver sammen, om mig, i sessionerne med dig.
  Det er en stor lettelse, at kunne stoppe min indre kritiker nu. SÅ fantastisk!! Det er ikke lykkes før nu, i samarbejdet med Cetrine, på trods af utallige terapiforløb og terapeutiske uddannelser, igennem det meste af mit 63-årige liv.
  Jeg ville ønske at jeg havde fundet ud af det jeg har fundet ud af sammen med dig, noget før i mit liv.
  Jeg har blandt rigtig meget andet opdaget, at det tærer mig, når jeg ikke giver mig selv nærvær.
  Det har været en rejse ind i at opdage alt det der ligger i mig.
  Det har været meget kringlet at finde ud af spiseforstyrrelsens årsager.
  Der er blevet rullet meget op i de måneder vi har arbejdet sammen. Jeg har fået vist SÅ mange ting om mig og mit liv og mine relationer, helt tilbage til jeg blev født, i den periode jeg har samarbejdet med dig. Og jeg glæder mig til den fortsatte rejse med dig som guide, i det nye år. Du er SÅ dygtig!!”
  – 63-årig kvinde, mor, terapeut og behandler –

 

 • “Jo mere mindfulness jeg laver. Jo bedre virker det. Det er virkelig sandt. Det er SÅ godt og nemt at lytte til dig. Du er dejligt grundig og rolig.
  Jeg kan rigtig godt lide at du har tilført det traditionelle 8-sessioners mindfulness-program, grundig og personlig problemhåndtering og relationsundersøgelse og håndtering. Det er SÅ godt tænkt!
  Jeg kan også godt lide at du som menneske også lige som jeg er mor og har interesser som havearbejde og indretning, i din fritid.”

  – 51-årig kvinde, mor og advokat –

 

 • “Dine meditationer hjælper mig virkeligt med at stoppe spiseforstyrrelsesadfærden. Jeg er blevet meget mere bevidst opmærksom, i alle mulige sammenhænge i mit liv. Jeg er virkelig glad for meditationerne til at tjekke ind med mig selv. Meditationerne er beroligende. De reducer min bekymringstænkning. Og jeg kan rigtig godt lide at bruge en af dine korte meditationer, før mine måltider. Den giver ro til at mærke mig selv. Jeg får mærket efter, hvor sulten jeg er. Den er en tryghed for mig. Ligesom sessionerne med dig er dybt berigende, meget indsigtsskabende. Og ud over at jeg oplever at spiseforstyrrelsen er reduceret markant, på få uger. Så står jeg også meget stærkere, end jeg nogen sinde har tænkt muligt, i relation til min elskede fars pludselige og alvorlige sygdom, eksaminer på min uddannelse, kommende bryllup, venindes ubehandlede spiseforstyrrelse, et svigt og traume fra mine teenageår. Jeg er SÅ glad for alt det der sker for mig, på den gode måde, på kort tid. Og midt i en svær, sårbar og udfordrende periode, på mange planer. Og det er ikke fordi det er nemt. Men det virker at bruge det jeg får fra Cetrine. Og det er trygt, og meget tilfredsstillende.
  – 25-årig kvinde og lærerstuderende –

 

 • “Jeg mærker tydeligt forandringer efter at jeg er begyndt at træne mindfulness, guidet af Cetrine. Jeg kommer nemt ind i en meditativ tilstand, via af hendes guidning. Det er virkelig rart. Jeg har fået kontakt til at kunne sove igen og mit tankemylder er reduceret, markant. Og det er altså indtil videre efter bare 1 1/2 uges mindfulness-træning, med Cetrines vejledning og undervisning. Det virker.”
  – 50-årig mand, far og direktør –

 • “Jeg siger ude i verden, at jeg går i terapi hos en engel. Du er helt anderledes end mig. Jeg havde troet at jeg skulle have en terapeut med strithår og cowboybukser, men du er bare SÅ god for mig. Lys og mild. Og du kan også være klar og kontant. Og ja du er virkelig livs- og menneskeklog. Det er ALTID SÅ GODT at være hos dig. Og SÅ interessant, hvor dybt og bredt og givende vi kommer omkring, alle områder i mit liv. Og at du så også er åben om dig selv og dine personlige livserfaringer, når det er relevant for min situation, eller det tema vi har fokus på, hos mig er også virkeligt dybt givende og SÅ inspirerende. Jeg er i gang med at finde ud af, hvem jeg er.
  – 53-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • “Cetrine, du er bare MEGA bad as. Du er bare SÅ sej til det du gør! Du har bare skabt dig et liv som du har det godt i. Du er bare SÅ inspirerende. Jeg vil SÅ gerne bygge mit liv, på min måde, men inspireret af din måde at gøre det på. Du arbejder med det du brænder for, er passioneret for og er rigtig dygtig til. Du har skabt omgivelser som er smukke og som du trives i. Du holder fri 3 – 4 dage om ugen og arbejder fast kun tirsdag, onsdag og torsdag. Du er et SÅ godt forbillede. Og jeg ved godt at det slet ikke er kommet af sig selv.”
  – 27-årig kvinde og pædagogstuderende –

 

 • “Kære Cetrine. Tusind tak for forløbet, det har været virkelig godt. Du er super god til at spotte, hvor ”skoen trykker” og har en meget fin måde at håndtere det på.”
  – 51-årig kvinde, mor og advokat –

   

   

 • “Kære Cetrine
  Tak for din besked, den varmer. Jeg kommer igen i det nye år. Du er simpelthen så sød og dygtig.
  Jeg tænker tit på dig, især når jeg bruger mindfulness, og når jeg sidder og slapper af.
  Vi ses snart igen og håber at du har det godt.
  Kram L.”
  – 43-årig mor og tjener –

 

 • “BODYSCAN er rigtig god afslapning og jeg falder nemt i søvn, når jeg lytter til den. Den giver mig plads til mig i mit liv og tid og rum til at mærke mig.
  Du sætter ord på tingene, som forløser.
  Det er SÅ godt at blive set og hørt af dig, Cetrine.
  – 48-årig kvinde, mor og grafiker –

Køb BODYSCAN her

 • “Jeg bruger BODYSCAN, hver gang jeg bliver ængstelig, urolig og utryg igennem vores familiekrise. Den hjælper mig med at finde ro og skabe overblik og overskud til at gøre de næste ting i min dag, på relevante og ikke angste og vrede måder.
  Jeg bruger også BODYSCAN hver gang jeg har svært ved at sove og få hver gang skabt ro i mit system og ofte falder jeg i søvn, inden at den er færdig. Nogen gange længe før at den er færdig.”
  – 46-årig mand, far og IT-virksomhedsleder –

Køb BODYSCAN her

 • “Kære Cetrine. Forløbet hos dig, har fået brikkerne til at falde på plads inden i mig. Så jeg har det bedre, end jeg har haft i mange år. De dømmende tanker omkring især min kæreste er skiftet ud med ny forelskelse og ro i, at han er lige den, jeg vil have.☺️Tusind tak for din hjælp. Jeg har været rigtig glad for at komme hos dig. Det har gjort en kæmpe forskel for mig at lære, at mine tanker bare er tanker – at bruge de forskellige mindfulnessøvelser, som jeg stadig bruger – og at snakke med dig og få dine gode betragtninger på mine problemer. Du er så sød og behagelig. Jeg vil ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Kærlig hilsen L ❤”
  – 33-årig kvinde og HR konsulent –

 

 • “Det giver mere og mere mening for mig at gå hos dig. Begynders sind giver SÅ meget mening. Det bliver sådan helt religiøst for mig at lytte til dine meditationer. Jeg får mange åbenbaringer, når jeg lytter til dine meditationer. Det er SÅ fantastisk. Og det er brugbart, på den dybt værdifulde måde, ind i alle mine livsområder og relationer. Tak Cetrine.”
  – 53-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • “Jeg føler mig virkeligt hjemme i meditationerne fra dig. Min mor og far synes at jeg taler mere. De synes godt om den forandring der er sket med mig, igennem forløbet hos dig. Og det samme gør min X-kæreste, som faktisk er blevet min kæreste igen, efter at jeg har fået arbejdet med mig selv. Er blevet meget bedre til at reflektere, mærke mig selv, snakke om tingene, og ikke blive så vred og opfarende, som skabte utryghed omkring mig, og som var en del af grunden til at jeg opsøgte dig, efter at min kæreste havde ønsket at stoppe vores forhold, af samme grund, for der var ikke plads til at hun kunne være sig, når hun skulle navigere i og imellem mine vredes udbrud. De indsigter og værktøjer jeg har fået og trænet igennem forløbet hos Cetrine, gør at min kæreste og jeg har kunnet starte vores parforhold på ny, og på et nyt og gensidigt kærligt, trygt, indfølende og udviklende grundlag. Det er så fint og stille og roligt.”
  – 28-årig mand og sergent –

 

 • “Hvis du ikke har været hos Cetrine. Så kan jeg fortælle dig, at der er en så fin energi i hendes rum. SÅ dejlige omgiveler og fine møbler. Og hun er en meget kompetent, dygtig og erfaren psykoterapeut og spirituel leder.”
  – 46-årig kvinde, mor og fotograf –

 

 • “Jeg mærker helt fysisk, at jeg får det meget behageligt, når jeg lytter til dine mindfulness-guidninger.”
  – 54-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • “Alle de gange jeg har lyttet til meditationerne, du har indtalt til mig, har jeg slappet helt af og været i nuet, så tak for dem Cetrine.”
  – 63-årig kvinde, mor, ekspedient og astrolog –

 

 • “Ih hvor er det dejligt at snakke med dig, hver eneste gang. Og nogen gange trænger jeg virkeligt til at tale med dig. Du rammer SÅ rigtigt i det du siger. Jeg nyder bare at komme her. Det føles godt, helt ned i min mave, helt ind i min kerne, at blive set og mødt af dig. Det er virkelig godt og dejligt at få snakket ting igennem, som jeg aldrig har snakket med nogen om før. Du er god at snakke med. Du skaber meget tillid og tryghed. Det er du god til. Jeg mærker helt fysisk, at jeg får det meget behageligt, når jeg lytter til dine mindfulness-guidninger.”
  – 54-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • “Det går mega godt med Mindfullness Øvelserne🙏🏻
  27-årig enlig mor og studerende –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg håber at du og din familie har det godt i disse corona-tider! Jeg bruger mindfulness hver dag, til at få en taknemmelighed og positiv hverdag – er meget taknemmelig for alt det du har lært mig ❤ Knus.”
  – 26-årig kvinde og universitetsstuderende –

 

 • “Det er mere end 4 år siden at jeg tog 8-sessioners mindfulness forløbet hos Cetrine, individuelt, i forbindelse med en stress sygemelding fra mit arbejde. Og jeg bruger stadig øvelserne fra programmet, dagligt – hvilket gør at jeg vedvarende udvikler mig – jeg har altid øvelser der virker, når jeg føler mig udfordret. Og jeg har kunnet komme tilbage til mit job – og trives i det nu – som tidligere stressede mig.
  – 37-årig kvinde og TV journalist –

 

 • “Mindfulness går det godt med at praktisere og det er så godt!”
  – 37-årig mor og sygeplejerske –

 

 • “Jeg føler, at det går rigtig fint med dine øvelser. Og det er helt fantastisk at ligge på briksen hos dig. Samtalerne med dig har givet dyb mening, og har været meget indsigtsgivende og udviklende for mig. Tak for rigtig god hjælp og vejledning!”
  – 28-årig jordemoder –

 

 • “Tusind tak! Du har allerede hjulpet mig rigtig meget, og det er jeg så glad for – tak!”
  – 25-årig kvinde og indkøber –

 

 

 • “Det er helt fantastisk, hvad psykoterapi og mindfulness-terapi og træning hos Cetrine har gjort – og fortsat gør for mig.
  – Jeg har fået behandlet min spiseforstyrrelse (bulimi).
  – Jeg har fået behandlet min stress – og de små tilbagefald jeg kan få under perioder, som eksamen, hvor jeg føler mig presset – er stressen reduceret markant.
  – Jeg har fået behandlet mine PMS-gener.
  – Mine relationer til andre har ændret sig så fint og positivt.
  – Jeg er blevet passioneret for psykologi og psykoterapi – som jeg vil videreuddanne mig indenfor.
  Det er mirakler der er sket med mig og mit liv og mine relationer – mit selvværd og min livskvalitet – på alle livsområder – igennem den tid jeg har gået i terapi hos Cetrine.”
  – 21-årig kvinde og socialrådgiverstuderende –

 

 • “Tusind tak for din hjælp det sidste halve år : ) Kærlig Hilsen Maria”
  – 31-årig kvinde og pædagog –

 

 • “Kropsterapi, mindfulness, relationsterapi og spirituel terapi hos Cetrine virker helt vildt godt! Jeg er blevet meget mere nærværende end nogen sinde. Jeg er blevet god til at se, mærke og slippe det som ikke nærer mig – men som har drænet mig – både inde i mig og omkring mig – så langt tilbage jeg kan huske, i min barndom. Den terapeutiske proces jeg er igang med hos Cetrine er MEGET hårdere end at løbe maraton, (Jeg har løbet maraton 3 gange). MEN også SÅ meget bedre, når terapien virker, som den gør SÅ godt, i samarbejdet med Cetrine! Jeg har også gået til psykolog, psykiater og hos andre terapeuter, tidligere – men ikke sluppet af med min angst, social angst og generel angst, OCD, hårdhed mod mig selv, nervøsitet og graviditets- og efterfødselsgener. Disse belastninger er i løbet af forløbet hos Cetrine, som jeg stadig er igang med blevet STÆRKT reduceret. Og det er en SÅ stor lettelse og MARKANT forbedring af min livskvalitet, både på mit job, i mit parforhold, i relation til mit barn og ikke mindst i min væren med mig selv inde i mig – i alle situationer. Det giver mening med den spirituelle dimension, som Cetrine så fint og respektfuldt har som en ekstra tilgang, hvis du er åben overfor det. Og Mindfulness-terapien og -træningen hos Cetrine er også SÅ godt! Det er det hele værd! Meget bedre end at tage medicin, som jeg også har prøvet. Tak Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor, pædagog og sygeplejerske –

 

 • “Det er 7 måneder siden at jeg med stor og positiv effekt afsluttede 8-sessioners mindfulness-forløbet hos dig. Og når jeg her efterfølgende, er vedholdende i at få lavet øvelserne fra 8-sessioners mindfulness-programmet hos dig, har jeg ro i hovedet. Ikke ‘bare’ mens jeg laver øvelserne – men i mine hverdage, når jeg laver en øvelse fra dig dagligt. Det er bivirknings-fri medicin for min krop og mit sind og min væren og gøren i min hverdag, privat og på mit arbejde. Jeg hviler i mig selv – og min ellers automatiske tendes til bekymringstænkning, selv-bebrejdende tanker, drænende planlægnings-tanker, alarmberedskab, frygt og tvivl på mig selv og andre – er så stort set ikke til stede. Så det er, sagt på den selv-omsorgsfulde måde – som jeg også har lært af dig, ret dumt ikke at få lavet øvelserne, den 1/2 time om dagen du anbefaler. For det har en markant positiv virkning på mig – og som jeg kan forstå på rigtig mange andre – når man drager omsorg for sig selv via dine mindfulness-guidede øvelser, blot den 1/2 time dagligt. Af hensyn til min trivsel og andres, hvis de læser med her – burde jeg/vi ikke afskære os selv for dette daglige livskvalitets boost.”
  – 24-årig mand og elektriker –

 

 • “Jeg har virkeligt fået mildhed ind i min måde at være på, efter jeg er startet hos dig. Og det er en stor lettelse og befrielse. Jeg lærer det gennem din utroligt milde måde at være på – omkring alt hvad jeg deler med dig – selv det mest pinlige og skamfulde. Samtidig med du hver eneste gang går i dybden i tingende med mig – og min mand, når han er med. Du giver os begge virkeligt brugbare indput og øvelser. Tak for det.”
  – 35-årig kvinde, mor, selvstændig og leder –

 

 • “Tak for et rigtig godt forløb, indtil videre. Jeg skal helt sikkert have resten af mindfulness-forløbet hos dig med, når jeg har økonomien til det.”
  – 37-årig kvinde, mor, alternativ behandler og butiksassistent –

 

 • “Det giver en usandsynlig ro at lytte til din stemme. Tak for det.”
  – 46 kvinde og selvstændig –

 

 • “Du har en virkelig god stemme at lytte til.”
  – 52-årig bilforhandler og far, i forbindelse med tab af kone til kræft –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg kan mærke det hjælper og jeg er glad for at gå ved dig.”
  – 35-årig kvinde, mor og studerende –

 

 • “Noget af det jeg har opnået i mit mindfulnessforløb hos Cetrine, indtil nu (jeg er nået til 4. session af 10 mindfulness sessioner mod angst og OCD) er bl.a. at jeg er blevet mere vedholdende. Jeg er blevet bedre til at være i nuet – og være i at der kun eksisterer nu og her. Jeg har fået ro inden i. Jeg er kommet ned i tempo. Det her forløb er MEGET positivt, rigtig fint. Og de positive gevinster jeg har opnået gennem forløbet, indtil videre, er endda i en periode, hvor jeg har haft mange ting i hovedet og mange gøremål. Min kæreste oplever at jeg er mere afslappet og tilstede, (og hun ved faktisk ikke at jeg er igang med dette forløb, da jeg gerne vil have det for mig selv), men hun sætter pris på de kvaliteter jeg er igang med at udvikle, gennem forløbet. Så det er også vildt positivt. Jeg bruger øvelserne og undervisningen fra Cetrine til at være til stede i min hverdag i alle mulige hverdags-aktiviteter. Og det gør det markant mere nærende at være mig og at være sammen med mig. Jeg har også fået lyst til at komme hjem til mig selv og være alene. Før jeg startede hos Cetrine var jeg angst for at være alene, og lavede mange aftaler for ikke at skulle være alene med mig selv og mine tanker. Nu, efter blot 5 sessioner hos Cetrine glæder jeg mig til mit eget selskab. Meget befriende og fantastisk, på så kort tid. Jeg er også blevet bedre til at få ting der skal gøres gjort, så det ikke ligger og fylder i mine tanker. Yogaøvelserne fra Cetrine hjælper mig med at give slip på dagen, der har været – og være til stede i nuet, i kroppen. Det er meget intenst og meget fantastisk. Jeg lytter kun til hvad Cetrine siger, under øvelserne, på de lydfiler hun optager til mig. Og så får jeg det fantastisk i krop og sind. Det er så vildt.”
  – 26-årig mand og ejendomsmægler –
  få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
  BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE

 

 • “Det er SÅ smart at jeg har øvelserne fra dig på min telefon – så jeg også kan lytte til dem i pauser og hverdagsaktiviteter i hverdagen – og når jer er ude at rejse.”
  – 35-årig småbørns mor og leder i selvstændig virksomhed –

 

 • “Det har været hyggeligt og lærerigt at gå hos dig.”
  – 22-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 • “Cetrine er om nogen et omsorgsfuldt menneske.”
  – 52-årig mand og selvstændig –

 

 • “Hej Cetrine. Tak for den tilsendte lydfil. Jeg har allerede benyttet den, med glæde. Og har tænkt mig at benytte den fremover som hjælp til at finde “roen i mig selv” og hengemme mine mange ideer og til tider flyvske tanker eller bare filtrere lidt i dem, organisere dem. Jeg tænker at “roen” giver plads til at blive bedre til at være nærværende i situationer, der kræver nærvær. Jeg har fundet/fået et værktøj til at komme ind til min indre ro/kerne. Så timen på workshoppen med dig var en god og nyttig oplevelse for mig. Tak for det.”
  – 62-årig kvinde –

 

 • “Allerede efter 1. Mindfulness Session hos dig, oplever jeg virkeligt håb for at få det bedre. På mit arbejde, med 2 lange 12 timers vagter, her i weekenden, havde jeg meget mere energi, var mere vedholdende, mere glad og positiv, mere realistisk, end jeg nogensinde før har været. Jeg tænkte det var ønsketænkning at opnå det jeg gerne vil – men jeg oplever nu – efter blot 4 dage med to af dine lydfiler og introduktion til dit 8 sessioners mindfulness program, at det er realistisk! Ret fantastisk!”
  – 32-årig kvinde og personalechef –

 

 • “Jeg oplevede allerede i 1. mindfulness session hos Cetrine en spirituel forbindelse inde i mig. Det var en dejlig, stærk og overraskende oplevelse – især fordi jeg slet ikke interesserer mig for ‘den slags’ ellers – men det kom så naturligt – og på en meget jordnær måde.”
  – 20-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 • Jeg fortsætter mit forløb hos Cetrine – for det er fantastisk at det begynder at virke så hurtigt. Allerede efter 2. session er min angst markant reduceret. Jeg har netop været til jobsamtale, hvor jeg normalt er rigtig nervøs og får dårlig mave. Nervøsiteten var der – men meget mindre, end den plejer. Og så har jeg lavet mange forskellige ting, uden at være specielt påvirket – hvor jeg igennem lang tid før jeg startede i terapi mod angst hos Cetrine, har haft det meget svært med at komme ud af døren – og ofte er blevet hjemme – hvilket også resulterede i at jeg måtte sige mit job op.
  Terapien hos Cetrine har, indtil videre også gjort at jeg er blevet meget mere afslappet. Nede på jorden. Jeg oplever en ro, som jeg ellers ikke har så tit. Jeg hviler i mig selv. Og jeg tør allerede meget mere end for blot 2 uger siden, da vi startede forløbet.”
  – 20-årig mand og pædagogisk assistent –

 

 

 • “Spændende artikel du delte på FaceBook, om svær og tilbagevendende depression – og meget af det kan jeg genkende selv med at føle at jeg ikke slår til for de stadigt højere krav den moderne verden stiller og nærmest føle jeg drukner i krav fra andre, og kan mærke at jeg knokler og kæmper for at forsøge at gøre det godt nok og det gør jeg brænder ud fra tid til anden for det føltes ikke som at der er plads til at træde meget ved siden af .. Og så skal du vide at du er savnet, meget! Jeg mangler dig. Og jeg gør hvad jeg kan for at få sparet sammen så vi kan fortsætte min rejse sammen til forhåbentligt et mere livsglad liv : )
  Jeg vil gerne ha’ mindfulness programmet jeg har fra dig startet op igen – så jeg kan genvinde roen i hovedet så der ikke er alt den støj og unødvendige larm. Jeg kan også mærke et jeg er ked a det inden i, men kan ikke lukke det ud. Jeg ved at øvelserne fra mindfulness-forløbet hos dig, hjælper mig meget, når jeg får lavet dem. Så det vil jeg gå igang med igen. Og så glæde mig til at kunne supplere det at lytte til din stemme på lydfilerne, med at mødes med dig til sessionerne i klinikken igen.”
  – 33-årig mand og håndværker –

 

 • “Du har SÅ meget ret i at det er medicin det her. Det virker virkeligt, når man bruger det. Og det er så tydeligt at min livskvalitet stiger markant, når jeg laver mine øvelser fra dig – og markant daler, når jeg ikke gør. Jeg er i terapi for depression og bl.a. igang med at slippe et intenst negativt tankemylder, som har præget mig siden min barndom, og givet mig et virkeligt lavt selvværd, kronisk opgivenhed. Og jeg har svært ved at tro på at andre mennesker vil mig.”
  – 26-årig kvinde og pædagog –

 

 • “Det er meget intenst og rigtig godt, at meditere sammen med Cetrine. Og jeg har bl.a. opnået at forholde mig med ro og nærvær, både til mine egne og min kærestes bekymringer. Det værdsætter vi begge meget. Og det står i stor kontrast til før jeg startede i terapi hos Cetrine, hvor jeg var stærkt plaget af angst, rastløshed og uro, både i relation til andre mennesker, men også meget intenst, når jeg skulle være alene. I dag nyder jeg at være alene og få ting ordnet eller blot at slappe af. Tidligere flygtede jeg fra mig selv og det at mærke fx intense følelser, ved konstant at være i aktivitet og/eller sammen med andre mennesker, for at kunne holde ud at være til i min egen krop. Det er så markant forandret, på blot få uger, som følge at mit terapi og mindfulnessforløb hos Cetrine. Jeg er dybt taknemmelig.”
  – 27-årig mand og butiksassistent –

 

 • “Cetrine formår at formidle mindfulness, så det virkelig kommer “ind under huden”. Et helt igennem fantastisk mindfulness forløb.
  Dejlige fysiske rammer og ikke mindst en god og varm stemning.
  – Ditte Madsen, 35 år & Sygeplejerske –

 

 • “Jeg oplever en åndelighed og hjertelighed og stor bevidstheds udvidelse i det mindfulness forløb Cetrine underviser i.
  Det er helt fantastisk hvor meget det har forandret min tilstand af stress, til en høj grad af væren og vedholdenhed og mindre præstation og perfektionisme. Det forandre tydeligt min hjerne og min krop og min måde at handle og reagere på i MEGET positiv retning – og det begyndte allerede i og efter min første session hos Cetrine. Jeg er også igang med at lære at mærke og sætte mine grænser på en bedre måde for mig og dem det vedrører – og det er både i mit arbejde og privat.
  Cetrine giver mig også virkelig konstruktive redskaber, i forbindelse med at håndtere min måde at være i og bidrage i mit job.
  – 23-årig mand & Social- & Sundhedsassistent, i behandling for stress, angst og depression –

 

 • “Da jeg startede på 8 ugers mindfulness hos Cetrine var jeg hårdt ramt af stress og tankemylder. Jeg kom hurtigt i gang med at meditere hver dag og så begyndte der at ske noget. Jeg græd, rasede og var enormt træt. Min hjerne var under ombygning og det var skræmmende at opdage, at jeg i årevis havde overset kroppens signaler. Jeg fulgte alle Cetrines anvisninger og passede mine “lektier” hver dag og hele tiden lærte jeg nye ting omkring mig selv. Det var spændende hver uge at vende mine nye oplevelser med Cetrine som hver gang kunne hjælpe mig videre på min indre rejse.
  Min tålmodighed og Cetrines kloge ord om at træne meget gav mig en kæmpe gevinst. Jeg er nu i god balance, min stress er væk og jeg er mere glad. Mine værktøjer sørger for at jeg aldrig mere glemmer mig selv.
  Min mand og jeg er enige om at det er de bedste penge vi har givet ud i meget lang tid.
  Tak til Cetrine for en god guidning og en varm og omsorgsfuld behandling.”
  – Margrethe Mouritsen, 50 år –

 

 

 • “Jeg startede i terapi og 8 sessioners mindfulness forløb hos Cetrine for 4 måneder siden. Og jeg er oprigtigt meget positivt overrasket og imponeret over den forandring der er sket med mig og mine relationer, på den korte tid.
  Her er den måling og status, som vi lavede inde hos Cetrine, da vi nåede til den 8. mindfulness session, på de punkter jeg havde brug for og ønskede at ændre på, da vi startede forløbet (Min oplevelse af livskvalitet, målt på en skala fra 0 – 10, hvor 0 = værst tænkelig tilstand og 10 = bedst tænkelige oplevelse af livskvalitet):
  – Blive bedre til at kunne komme hjem til mig selv og være alene (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 – ved slutning af forløbet: 9 – 10)
  – Få mere ro i hovedet (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 1 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Dæmpe min rastløshed (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 3 – ved slutning af forløbet: 8 – 9, min bevidsthed om rastløsheden – og hvordan jeg kan forstå den og håndtere den hensigtsmæssigt – er markant øget)
  – Forebygge depression (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 3 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Selvværd (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 3 – 4 – ved slutning af forløbet: 9)
  – Øge min tro på at nogen vil mig: (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 4 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Blive bedre til at håndtere mit temperament hensigtsmæssigt (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 4 – ved slutning af forløbet: 8 -9, hvor jeg har fået øget bevidsthed om, hvordan jeg håndterer mit temperament hensigtsmæssigt)
  – Være mindre ked af det (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2, var ofte ked af det, og oplevede lange aftener alene, som jeg havde svært ved at udholde at være i – ved slutning af forløbet: 9 -10, hvor jeg er rolig og fattet – og nyder tid alene med mig selv)
  – Elske mig selv (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 – 3 – ved slutning af forløbet: 9 – 10)
  – Finde mening med mit liv (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 3 – 4 – ved slutning af forløbet: 8 – 9)
  – Øget bevidsthed om, hvem er jeg? (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 4 – ved slutning af forløbet: 8)
  – Mærke glæde – også, når jeg er alene (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 -3 – ved slutning af forløbet: 9)
  – Føle at jeg er god nok (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 – 3 – ved slutning af forløbet: 9)
  – Accept af mig som jeg er (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 – 3 – ved slutning af forløbet: 9)
  – Reducere tanker om, hvad andre tænker (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 – 3 – ved slutning af forløbet: 10 – Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har tænkt sådanne tanker!)
  – Blive bedre til at finde ro i og med mig selv (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 1 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Dæmpe tanker der kører i ring (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Øge mit velbefindende ved at være alene (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 1 – 2 (havde stor uro, angst og ubehag ved at være alene) – ved slutning af forløbet: 10. Jeg har fået det rigtig fint med at være alene, jeg nyder det lige frem – og jeg har naturligt brug for det, nogen gange.)
  – Reducere grublerier og ‘Hvorfor ..?’ bekymrings-tanker: (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Have en tillid til at: ‘Jeg skal nok nå det hele.’ (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 3 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Acceptere at være mig selv (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 2 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Fokus på at værdsætte det der er at værdsætte (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 3 – ved slutning af forløbet: 10)
  – Hvile i mig selv (oplevet livskvalitet, på dette område, ved start på forløbet: 1 – ved slutning af forløbet: 10)
  – 25-årig mand og studerende –

 

 • “Jeg er SÅ imponeret over den forskel i meget positiv retning, de her øvelser og terapien hos dig allerede har gjort for mig, efter blot 1 uge. Jeg har mere energi, jeg er mere rolig, mine bekymrings-tanker og angste tanker opløses fuldstændigt, når jeg lytter til din guidening – og i timerne efter. Og jeg er gladere og mindre sensibel, end for blot 10 dage siden. Det er virkeligt godt det her. Og helt anderledes positivt, end hvad jeg ellers har prøvet af terapiforløb. Jeg er så spændt på, hvad forløbet ellers kommer til at give mig. Og er allerede meget glad og taknemmelig for den positive forandring der er ved at ske i mig og min måde at forholde mig til mig selv og andre på.”
  – 20-årig kvinde og studerende, i terapi for behandling af sorg, angst og depression –

 

 • “Jeg startede hos Cetrine efter jeg var blevet ramt af en blodprop i hjernen (heldigvis har jeg ingen mén), hvor tankerne om sygdom, jobsituation osv. fløj rundt i hovedet på mig og min krop var meget angst og stresset.
  Jeg startede på et 8/9 ugers forløb og allerede efter de første par gange kunne jeg mærke bedring i tankemylderet. Hele forløbet har i hvert fald givet mig nogle gode redskaber, som jeg her ca. 1 år efter stadigvæk bruger – herunder hendes gode øvelser i mindfulness baseret yoga og meditation. Det er SÅ godt.
  Det kræver meget træning, men det tager tid at ændre hjernens tankegang og være i nuet, MEN det er måden at undgå angst og stress på :o)
  Jeg kan klart anbefale personer med angst, stress, depression osv. at benytte sig af dette 8/9 ugers kursus. Du møder en dejlig person i Cetrine, som nok skal få dig på rette vej igen.
  5 stjerner herfra :o)”
  – Steen Lyhne Larsen, 30 år, bankmand –

 

 • “Føler jeg har glæde af de to lydoptagelser fra dig og glæder mig til at gå endnu mere i dybden når jeg har mere tid for mig selv. Koncentrerer mig for øjeblikket langt mere om bodyscan end spisemeditation, og føler førstnævnte giver mig meget mere. Har efter vores første møde taget fat om vægttab på en mere drastisk måde med ændrede spisevaner, løb, mere motion o.s.v. Mener jeg får bedre søvn efter at lytte til din bodyscan og formår at slappe mere af, generelt. Jeg ser frem til det videre forløb hos dig.”
  – 70-årig mand og selvstændig –

 

 • “Jeg ligger med et stort smil om munden, jeg havde brug for at mærke kærlighed til mig selv og min mand. Og spurgte Cetrine om en meditation, som kan hjælpe mig med det. Jeg ligge under meditationen og efter og føler mig fyldt op af kærlighed, mildhed og helt blød.”
  – 52-årig kvinde, mor, mormor & virksomhedsleder –

 

 

 • “Jeg er simpelthen så glad for forløbet her hos dig. Både jeg og min familie synes det er helt fantastisk, hvad der er sket med mig i løbet af de 8 uger jeg har gået hos dig. Jeg forstår ikke at det her ikke er langt mere udbredt, som medicin – end det lægerne udskriver! Jeg opsøgte Cetrine, p.g.a. stress, angst p.g.a. en blodprop og for at komme ud af lykkepiller, som jeg havde fået gennem min læge, mod angst og depression. Jeg har på dette 8 ugers individuelle mindfulness-forløb hos Cetrine opnået (på en livskvalitets-skala fra 0 – 10) at trappe ud af lykkepillerne, og at komme ud af den ligegyldighed jeg oplevede. Jeg har her rykket mig fra 2- 7, på en skala fra 0 – 10 i livskvalitet. Mine evner til at håndtere og dæmpe angst og sygdomsangst er gået fra 1, da jeg startede hos Cetrine til nu at være helt oppe på 8. Mine evner til at håndtere stress er gået fra 3 til 6. Min lydfølsomhed, som gjorde mig træt, har rykket sig fra 1 til 10. I det at mærke og sætte mine grænser har jeg rykket mig fra 2 til 9. I det at dæmpe min pligtopfyldenhed, som dræner mig, er jeg gået fra 0 til 9 i evnen til at mestre at passe bedre på mig selv. I det at blive bedre til at have fokus på mig selv (jeg har en tendens til at fokusere mere på at tilfredsstille andre, end mig selv) her har jeg rykket mig fra 4 til 6 I det at skrue ned for præstation, har jeg rykket mig fra 0 til 7. I det at opnå indre ro, har jeg rykket mig fra 0 til 8. I det at forebygge depression, oplever jeg at være gået fra 3 til 6. Og min koncentration er rykket fra 0 til 8. Tak for et virkeligt godt forløb det har så sandelig ‘sparket’ mig i den rigtige retning – du er virkelig dygtig. Jeg er virkelig glad for at have lært dig at kende. Og jeg synes det var helt trist at skulle sige farvel.”
  – 30-årig bank mand, i individuelt 8 sessioners mindfulness-terapiforløb –

 

 • “Du er en dygtig lærer. Jeg anbefaler dig gerne! Jeg har været så tryg i rummet med dig, at jeg for første gang i mit liv har givet plads til min sårbare side – trods stor angst – og på trods af at jeg fra begyndelsen af forløbet var skeptisk. Jeg har jo som psykoterapeut arbejdet meget med mig selv. Men den sårbare side har først nu fået plads – og det giver en indre ro. Fordi den side af mig tidligere har været ubevidst og noget jeg brugte mange kræfter på at skjule for andre.”
  – 56-årig kvinde og psykoterapeut mpf –

 

 • “Jeg er overrasket over hvor hurtig og stor en forandring mindfulness-forløbet hos dig skaber. Jeg er virkelig under intens ombygning, og jeg er kun nået til 2. session af de 8 sessioner, indtil videre.”
  – 52-årig kvinde, mor og kontorassistent –

 

 • “Jeg kan mærke at vi er på vej i den rigtige retning med dette forløb!”
  – 44-årig mand og virksomhedsejer, i individuelt 8 sessioners mindfulness-terapiforløb –

 

 • “Du lærer mig at mærke helt fysisk, hvor mine grænser går. Det er SÅ godt! – Sådan at det ikke blot bliver noget jeg skal tænke mig til.”
  – 33-årig mor og sælger –

 

 • “Kære Cetrine. Tak for dig. Du er en super dygtig formidler og det har været en meget intens tid inde hos dig. Som jeg allerede har givet udtryk for, så har forløbet været meget givende og når jeg mærker efter nu, tror jeg, jeg har rykket mig mere end først antaget. Jeg føler, jeg har en styrke i min væren, som jeg ikke har haft tidligere. Kærlige tanker fra ..”
  – 55-årig Lærer og MindfulnessInstruktørStuderende, i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –
  få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
  BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE

 

 • “Hej Cetrine. Jeg har været ufattelig glad for at gå hos dig og du har hjulpet mig mere end hvad jeg havde drømt om. Det har været en stor succes for mig!”
  – 22-årig mand og studerende, i Mindfulness-terapi, mod eksamensnervøsitet og parforholdsproblemer –

 

 • “Det har været rigtig godt, det her. Det har givet mig værdifulde redskaber til resten af livet.” (20-årig).

 

 • “Jeg kan rigtig godt lide din måde at sige tingene på og din måde at spørge ind på! Jeg får meget ud af at komme hos dig!”
  – 54 årig mandlig pædagog 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Første gang jeg talte med dig i telefonen, sagde du, at det at komme ind til dig skal ses som en investering i en bedre livskvalitet – og jeg tænkte “Ja, ja lad os se ..” Men du har fuldstændig ret. Jeg har fået en markant bedre livskvalitet – bare efter første gang jeg var inde hos dig, hvor du bl.a. gav mig en indsigt i hjernen, som er meget støttende for mig at kende til. Jeg er efter blot 3 sessioner hos dig glad i min hverdag, bekymrings tanker og frustrationer er nærmest ikke tilstede i mit sind mere. Min kæreste er så glad og tryg ved det der er sket med mig, og den måde jeg møder hende på nu. Mine arbejds kollegaer har også nævnt at jeg er blevet meget rolig og meget gladere – de ville vide, hvad jeg har gjort, og så har jeg fortalt at jeg går hos dig, og lidt om hvad vi laver.”
  – 34-årig mand, far og rejsemontør –

 

 • “Det er virkelig fantastisk, hvad mindfulness kan gøre – på kort tid! Jeg er vildt imponeret og meget taknemmelig! Før terapien hos Cetrine, var jeg nået til et punkt, hvor det var svært at leve. Jeg startede i psykoterapi hos Cetrine, fordi jeg manglede energi, ikke var glad, og netop havde haft et panik anfald, og følte mig jaloux på min kæreste, og så var jeg meget hård mod mig selv. Jeg var både i et job og et studie, som jeg ikke trivedes i og jeg manglede appetit, og sov dårligt. Jeg havde meget svært ved at slappe af og især, når jeg var alene, hvor jeg også kunne blive angst, når min kæreste skulle noget og ikke var hjemme. Jeg havde mange bekymrings og katastrofetanker Gennem terapiforløbet, hos Cetrine, som jeg fortsat er igang med, og meget glad for, har jeg generelt fået det bedre. Jeg har fået et bedre selvværd, jeg er ikke jaloux på min kæreste længere, jeg er mindre hård mod mig selv. Jeg er blevet bedre til at mærke og sætte mine grænser. Jeg føler mig mere stærk og mindre stresset. Jeg er blevet bedre til at tage én ting ad gangen og jeg er mere afslappet i min krop, end jeg nogensinde har været. Jeg har fået min appetit tilbage og sover bedre om natten – også når min kæreste ikke er hjemme. Jeg føler mig som en stærkere person og jeg er blevet meget mere bevidst. Jeg er i bedre humør, føler mig mindre forkert og er blevet bedre til at være sammen med mig selv og være i mig selv, på en måde, hvor jeg støtter mig selv – i modsætning til som tidligere, hvor jeg sarboterede mig selv, på utallige måder. Jeg er blevet bedre til at være i min krop. Tidligere flygtede jeg ud af den – det var ubehageligt at være bare mig – når jeg var alene. Cetrine rammer plet i det hun fortæller mig og foreslår. Jeg bliver virkeligt bevidst om mange ting. Og bevidstheden fra vores samtaler giver mig ro. Jeg føler mig glad nu, og lettet. Og min kæreste kan mærke, at han har fået en glad kæreste, som er mere åben, og som har mere overskud. Jeg lader mig ikke slå ud af små ting, som tidligere. Og jeg er ikke længere inde i boblen af dumme tanker, i min deprimerede lille verden mere. Hvor jeg før terapien følte mig forkert, forvirret, frustreret – er jeg nu – efter at have fået lov til at arbejde med tingene og blevet bevidst om tingene – blevet langt mere positiv om alting. Jeg kan se værdien i at jeg kom så langt ned – ellers havde jeg ikke fået bearbejdet tingene – med den bevidsthed det har givet mig, og den store værdi der er i det.”
  – 20-årig universitetsstuderende, i Psykoterapi, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, for stress, angst og depression –
  få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
  BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE

 

 • “Jeg er startet på terapi hos Cetrine, p.g.a angst, stress og depression. Jeg har været på antidepressiv medicin siden jeg var 19 år (jeg er 38 år i dag), og jeg har prøvet alverdens behandlingsformer gennem tiden, uden effekt. Efter 1. session hos Cetrine, har jeg det sådan, at det er sjovt det her. Og jeg glæder mig allerede vildt til næste gang. Jeg mærker en ro i kroppen og stilhed i tankerne, som jeg ikke har oplevet før!”
  – 38-årig kvinde, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Jeg har fået mere energi, er mere vedholdende, har større motivation og koncentration, samt bedre søvn, end i tidligere eksamens-perioder.”
  – 23-årig Medicinstuderende, i Mindfulness-terapi og Kropsterapi –

 

 • “Det er med lidt ambivalente følelser, at jeg skriver denne evaluering. På den ene side er jeg fantastisk lettet over at have udviklet mig så meget – på den anden side lidt vemodig over ikke at skulle komme hos dig mere. De sidste 8 uger har sessionen med dig været højdepunktet i løbet af ugen, fordi jeg har mærket dén kæmpe forskel, det har gjort for mig at komme hos dig.Du er et meget åbent og varmt menneske. Inden første session har jeg måske skammet mig lidt over mine problemer, men du har aldrig nogensinde fået mig til at føle, at jeg havde grund til det. Derimod har du været forstående og meget imødekommende over for dét, jeg har ønsket at arbejde med. Ligeledes har du fået mig til at indse, at det ikke er min egen skyld, at jeg handler, som jeg gør. Vi er alle underlagt mønstre, som vi har oplevet og stiftet bekendtskab med igennem livet. Ting, vi tager med os, fordi mor, far, ekskæreste osv. har handlet på en særlig måde. Du har fået mig til at forstå, at det er naturligt – men at der findes en løsning på problemet, hvis blot vi selv er villige til at arbejde med det. Du har altså på dén måde givet mig en helt anden indstilling til livet, og hvordan jeg kan være til i selskab med andre mennesker.Jeg har haft en meget kort lunte og generelt været særligt sensitiv i mødet med andre mennesker – særligt dem, som har været tæt på mig. Jeg har været mistroisk og jaloux, og jeg har været meget dømmende over for mig selv. Derudover har jeg haft problemer med at leve i nuet og turde at være glad. Dårlige tanker har styret min hverdag, og jeg har derfor været lidt depressiv. Jeg har generelt levet mit liv på andres betingelser og ikke haft øje for, hvad der har været bedst for mig selv. Ved hjælp af meditation, yogaøvelser, åndedrætsøvelser og samtaler med dig har jeg fået opbygget en indre ro, som gør mig i stand til at tackle mine problemer. Du har vist mig, at der er to veje at vælge imellem – den korte og nemme vej, hvor man ikke behøver at tænke på konsekvenserne af ens egne handlinger og ord. Og den knap så oplagte vej, hvor man reflekterer i problemsituationen og reagerer derefter. Ved hjælp af mindfulness kan man træne sin hjerne til at vælge den ikke så oplagte – men fornuftige vej. Mindfulness har gjort mig meget bevidst omkring mig selv, mine følelser, tanker og behov. Først når du er i kontakt med dig selv, kan du vælge, hvor meget ydre faktorer og indre tanker skal styre dig selv og dit liv.Jeg har genfundet mit normale positive jeg, og dårlige tanker erstattes nu nemmere med positive. Mindfulness er simpelt men effektivt, og jeg synes oprigtigt, at alle mennesker vil have gavn af det.Mindfulness og du har givet mig lysten til at lære mig selv bedre at kende, og vigtigst af alt: Det har givet mig lysten til at leve mit liv på mine betingelser. Jeg er dig evigt taknemmelig – og jeg er mig selv evigt taknemmelig for at have kontaktet dig og været vedholdende med min træning. STORT knus til dig, Cetrine. Varme hilsner, Katrine”
  – 24-årig universitetsstuderende –

 

 • “Jeg er så imponeret – det er helt fantastisk den forandring dette terapiforløb gør ved min trivsel og livskvalitet. For at sige det kort: på en skala fra 0 – 10, var jeg på 0, i min trivsel eller mangel på trivsel, på alle områder – og efter nu 3 1/2 månedes intensiv Psykoterapi, Holding Terapi og Individuel Mindfulness Terapi hos Cetrine (1-3 gange 1 1/2 time om ugen), er jeg nu oppe på et sted mellem 6 – 8 i min oplevelse af trivsel, taknemmelighed og meningsfuldhed i min hverdag. Det er fantastisk, mildt sagt!! Der er mærkbart sket en omstrukturering i mit system, hjernemæssigt og i min krop – Tænk at det er muligt – og på så kort tid! Og jeg vil lige tilføje, at jeg har gået i terapi hos flere forskellige psykologer og behandlere og kropsterapeuter, hele mit voksen liv, på grund af en meget traumatisk opvækst – med heraf følgende massiv angst, en forkrøblet, meget anspændt krop, stammen, så jeg ikke kunne sige tre sammenhængende ord, uden kraftig invaliderende stammen, stress, depression, ingen sociale relationer og et meget lavt selvværd. Og jeg har nu hos Cetrine fået viden, redskaber og konkret vejledning og rådgivning på områder jeg aldrig har fået før. Men som jeg kan se nu, at jeg altid har haft brug for, for at kunne fungere, ‘bare’ almindeligt, ordentligt, i hverdagen ift til praktiske gøremål, studie, job, rengøring og i mine relationer til andre mennesker. Det nærvær og den kontakt Cetrine er til stede med i terapirummet, gør mig virkeligt godt. Og det er et nærvær og en kontakt, og en hjælpsomhed og indlevelse i stort som småt, praktisk, som følelsesmæssigt, som jeg ikke har oplevet fra et andet menneske, nogensinde før. Jeg lærer og udvikler mig meget, ved at gå hos dig. Og jeg har fået en følelse af tryghed i min krop, som jeg aldrig har haft før. Jeg er dybt taknemmelig. Jeg er også begyndt at sove godt om natten – det har jeg aldrig gjort nogen sinde før i mit liv.”
  – 33-årig mandlig universitets studerende –

 

 • “Mindfulness har bl.a. givet mig større opmærksomhed på hvad og hvordan jeg spiser. Jeg spiser bedre, har umiddelbart lyst til at spise sundt – og ulyst til det, der ikke er nærende og godt for mig.”
  – 46-årig kvinde, sekretær i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb + Coachingforløb, for at afhjælpe og håndtere Stress –

 

 • “Du har noget på programmet hver gang, som jeg slet ikke havde regnet med. Og det overrasker mig positivt. Jeg mærker en ro i mit hoved (- som ellers kan være meget overloaded), som ‘bare’ indfinder sig, når jeg lytter til din rolige stemme. Jeg kan mærke at det forandrer min hjerne positivt.”
  – 43-årig kvinde, mor og social- og sundhedsassistent –

 

 • “Rigtig godt det her. Meget afslappende, afstressende. Så rolig har jeg ikke været længe!”
  – 37-årig mand, behandler, i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Min eksamen gik rigtig godt, jeg fik 12! Øvelserne vi havde lavet hjalp rigtig meget :)”
  – 15-årig pige –

 

 • “Jeg oplever af mindfulness-forløbet gør mig mere rolig, jeg er blevet bedre til at være koncentreret og tilstede i nuet, der hvor jeg er. Bekymringstanker fylder ikke meget længere. Det har en terapeutisk virkning på mig.”
  – 26-årig kvinde, lærerstuderende i Psykoterapi og Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Jeg fokuserer meget på din stemme i øvelserne, og den gør mig meget rolig og afslappet. Afslappet på en måde, som jeg sjældent oplever ellers. Jeg har fået meget mere ro, efter bare 2 gange hos dig.”
  – 23-årig mand. medicinstuderende, i behandling for eksamensangst, med bl.a. 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Hvis det var muligt, kom jeg hos dig hver dag. Det virker meget beroligende på mig at være inde hos dig, og at lave de øvelser du giver mig, sammen med dig. Både jeg selv, min kone og mine børn kan mærke at jeg har fået det meget bedre, siden jeg startede inde hos dig.” (Smed og mekaniker, 48 år i behandling og forebyggelse af depression og stress gennem Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi).

 

 • “Du kan få rigtig mange kunder inde fra os, (TV2). Jeg ser rigtig mange, der også har brug for det her. Jeg anbefaler, og har anbefalet dig til mange! Jeg er selv blevet meget mere rund i min måde at være på, både privat med min familie, børn og kæreste. Og på arbejde, i forhold til kollegaer, arbejdsopgaver, prioritering og mig selv, min egen trivsel. Og jeg vil fortsætte hos dig, her efter de første 12 terapi-sessioner, for jeg kan mærke at der er mere jeg har brug for at lære.”
  – Ledelses-medarbejder TV2, Individuel terapi & Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed gennem en længere periode. Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Chetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling. Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings- og præstations- og perfektionstanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte. Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværende og nærværskabende, energigivende og beroligende. Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig. Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her! Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”
  – Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelses-skole) Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Mine forældre og min kæreste kan mærke at jeg er blevet meget mere rolig, glad og positiv. Jeg føler selv en base af ro indeni – også o pressede situationer, hvor jeg handler konstruktivt i situationen nu. Jeg snakker meget bedre med både mine forældre og min kæreste, en før terapiforløbet hos dig. Jeg mærker tydeligt en bedring. Det er nemmere at se lykken i de små ting – og de smitter SÅ meget af i mit parforhold og i øvrigt omkring mig. Det er spændende at gå i terapi hos dig. Jeg bliver klogere på mig selv, og det giver sådan en ro. Det er virkeligt nogle gode øvelser du giver mig. Det ér min medicin og det kan mærkes med det samme, når man gør det. ALLE burde gøre det her. Det er fantastisk så tydeligt man kan mærke sig selv efter denne træning.”
  – 24-årig kvinde, Universitetsstuderende –

 

 • “Jeg har fået massage rigtig mange steder før. Men det her er simpelthen det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg er normalt meget i tankerne, tanker der kører i ring. Og jeg var, mens jeg lå her hos dig, kun til stede her og nu, i kroppen, hvor jeg kunne mærke at der skete en masse gode ting. Tankerne gjorde jeg med, som du sagde, og det virkede bare helt fantastisk. Det var rigtig godt, det her!”
  – 37-årig kvinde, underviser, sygemeldt med stress og udbrændthed) Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –
  få en GRATiS smagsprøve på en MiNDFULNESS MEDiTATiON her
  BEiNGFUL SHOP meditationer, mindfulness, yoga, healing ONLiNE

 

 • “Jeg skulle hilse dig fra min mand og sige tak, fordi du hjælper mig så godt. Det er han meget glad for! Og det er jeg også selv.” – 35-årig kvinde i terapi, sygemeldt med Stress og Depression). Behandlingsformer: Imago Relationsterapi, ACT, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Psykoterapi –

 

 • ‘Jeg mærker en glæde, som jeg aldrig har oplevet så intens før. Det er rigtig godt det her. Det virker!’.
  – 22-årig selvstændig mand i Individuel Terapi og Mindfulness-forløb for behandling af Stress, Angst og tilbagevendende Depression –

 

 • “Både jeg selv, min kæreste, min chef og mine teenagebørn mærker at jeg er blevet mere rolig, og har mere energi og overskud.”
  – 45-årig mandlig leder i Individuel Terapi, Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb, iMAGO-relations-terapi, ErhvervsPsykoterapi for håndtering af Stress, vrede, irritation, samt problemer i parforholdet –

 

 • “Jeg kan godt lide, at jeg allerede efter 1. session har fået defineret det, som jeg oplever som kernen i mit problem. Min mor er også imponeret over, at det allerede er så klart for mig.” 5 uger efter 2. terapi-session: “Jeg har været meget gladere, end jeg plejer at være, siden sidste gang jeg var hos dig. Jeg har tænkt meget på det du sagde, sidste gang, og jeg har slet ikke været trist og ked af det på den måde jeg plejer. Min kæreste oplever også at jeg er gladere, og det er en lettelse for ham, og gør ham gladere. Jeg oplever også at mit selvværd er vokset, og at jeg har nemmere ved at være alene, samt at jeg er mere bevidst om, hvad der er godt for mig, og hvad der sker i mine relationer til andre, især i mine venskaber.”
  – 20-årig kvinde, Universitetsstuderende, i terapi for flereårig Depression. Anvendte metoder: ACT-Terapi, Mindfulness baseret Kognitiv terapi, Imago-RelationsTerapi, Psykoedukation –

 

 • “Jeg skulle have startet på det her for længe siden!”
  – Stress og angst-ramt 55 årig kvindelig leder, efter 1. Mindfulness-session i Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb –

 

 • “Jeg gik til eksamen med en indre ro, efter 3. gang i terapi hos dig. Jeg kom i terapi for eksamensangst, som jeg har lidt af siden folkeskolen.”
  – 25-årig Universitetsstuderende. Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb –

 

 • “Jeg har været i behandling hos dig for spiseforstyrrelse, og det har jeg fået utrolig meget hjælp til, som jeg også kan bruge fremadrettet.”
  – (Kvinde) (Psykoterapi, ACT-Terapi, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) –

 

 • “Vi har fået ram på det der ‘drillede’ mig, (frygten for ikke at slå til) – så nu er der blevet plads til at tænke og handle kreativt igen – og på en helt ny måde!”
  – Mand, direktør, 45 år. Psykoterapi og MindfulnessMassage –

 

 • “Jeg er meget afslappet, meget frigjort i min krop efter behandling hos dig. Så afslappet, havde jeg aldrig forestillet mig at jeg kunne være. Du er virkelig dygtig til dit arbejde! Tak Cetrine.”
  – 20-årig kvinde, studerende, stress, angst og depressions ramt). (Terapeutisk Massage, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Psykoterapi) –

 

 • “Jeg har fået meget mere ro og glæde i min hverdag – og det var det jeg kom efter. Jeg vil arbejde videre med den viden og de værktøjer jeg har fået, det virker og hjælper mig afgjort at træne og bruge det jeg lærer og får hos dig. Og der er noget dejligt enkelt i det, samtidig med at det kan være hårdt at blive konfronteret med det som jeg har det svært med. Men det er med til at rykke mig i den retning jeg gerne vil.”
  – 33-årig kvinde, kontorassistent, efter Mindfulness 8-sessioners programmet, som individuelt forløb, bl.a. til behandling af præstationsangst –

 

 • “Det er en stor taknemmelighed jeg har til dig. Det betyder rigtig, rigtig meget for mig at komme hos dig. Jeg har en ro indeni, hver gang vi slutter. Det går altid bedre der hjemme lige efter jeg har været hos dig.”
  – Kvinde 44 år, i Familieterapi, Parterapi, Individuel terapi, Forældrerådgivning og Mindfulness forløb –

 

 • “De gamle kendte tankemønstre, f.eks. selv kritiske tanker, oplever jeg til min egen overraskelse og lettelse har ‘slupppet sit tag’ i mig, på den måde at jeg lige registrerer impulsen til en sådan tanke, og så stopper eller aftager den, (hvor den slags tanker ellers har kørt i ring, uden ende..!) – Og det er uden at jeg bevidst tænker over det, men det sker og jeg registrerer det. Det er én af gevinsterne som følge af mindfulness træningen, og jeg glæder mig til at opleve mere, der dukker hele tiden noget nyt og spændende op.”
  – 30-årig kvinde efter 4 ugers mindfulness i 8-sessioners Mindfulness-programmet –

 

 

 • “Det er et fantastisk kram du giver. Det gør mig godt, længe efter at jeg er gået fra dig. Det er et kram der kommer lige fra dit hjerte, og på en meget powerfuld måde.”
  – Kvinde i Psykoterapi og Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Jeg er altid fyldt op med fornyet energi, når jeg har talt med dig!”
  – 31-årig leder og enlig mor til to, i Psykoterapi og Mindfulness-forløb beh. af Angst og Spiseforstyrrelse –

 

 • “Jeg har det rigtigt godt for tiden. Jeg kan sommetider stoppe op og tænke – kan det virkeligt passe, at det hele bare går den rigtige vej og jeg selv mærker lykken i det jeg står i, som er en god arbejdsplads, hvor jeg nyder at være der, med de gode mennesker, der er på arbejdspladsen. Og jeg små hygger med bål, musik og en kammerat eller to i weekenderne. Jeg oplever mere ro i livet og en lettere lykke, mere smil og at jeg sætter pris på de helt små ting. Jeg elsker mit liv, der hvor jeg er med jobbet, mine venner og familie og det er skønt!!
  – 31-årig mand, 2 år tidligere: ramt at stress, massiv angst, oplevet at bliv groft chikaneret af tidligere arbejdsgiver + barndoms traumer + mistet kæreste ved bilulykke og massiv social angst + angst for opkast og at spise med andre). (Individuel Mindfulness Terapi, ACT-acceptence & commitment therapy, Organisk Psykoterapi,Forældre Vejledning) –