få klarhed over din
PASSiON

– og derved meningsfuld retning i livet – privat og arbejdsmæssigt

via min PASSiONSTEST

Vi kan lave den i min praksis i Odense C på Fyn – eller via Skype, telefon eller Facetime – sådan som det passer dig bedst.

 

Passionstesten er din direkte vej til at skabe klarhed over, hvad der virkeligt er vigtigt for dig i dit liv, og klarhed over hvordan du skaber det og holder fokus – både i konkret handling og væren.

 

Ifølge en Gallup undersøgelse – mangler 70% af alle danskere passion i livet.

Det kan også siges sådan her: Mange mennesker gør det, de gør, fordi de er motiveret af noget andet end passion. Pisk eller gulerod. Disciplin. Handlekraftige.

Men kunne det ikke være rart at handle ud fra inspiration istedet? Altså den her dybe indre drivkraft, som gør, at man sætter det ene ben foran det andet. Hver dag. Fordi man ikke kan lade være.

Forudsætningen for at være der er dog, at DU er klar på dit formål med livet.

De fleste har nok en fornemmelse af, at passion er en af de vigtigste nøgle til succes, men for dem, der ikke ved, hvad deres passion er, kan selve det at finde ud af det, virke uden for rækkevidde.

En passions test er et simpelt og kraftfuldt redskab til at blive klar på, hvilke fem ting, som betyder allermest for en. Og det er en effektiv proces til at udleve disse vigtige kvaliteter – gennem resten af livet. Sådan at man bliver en bevidst skaber af sin virkelighed.

Passionstesten er baseret på den nyeste forskning indenfor hjernen, kvantefysik og epigenetik (læren om cellebiologi).

Passionstesten hjælper individer, som mangler passion i livet – og virksomheder med at finde frem til deres passioner.

Hvordan kan man være en god selvleder eller chef, hvis man ikke ved, hvad man selv og ens medarbejdere er passionerede omkring?

Du kan også lave passionstesten på din virksomhed og på den måde finde frem til din virksomheds unikke formål og bidrag – din virksomheds genizone.

 

En essentielt tanke med anvendelsen af passionstesten er – at når du er afklaret, så vil dét, du ønsker at opnå – opstå i dit liv, men kun i den udstrækning, at du er afklaret.

 

Jeg benytter passionstesten som et meget effektivt værktøj i mine coaching, psykoterapi, erhvervs-, leder, parterapi og personlige individuelle sessioner og forløb – til at genskabe fysisk, psykisk og mental balance.

Passiontestengiver dig et klart overblik, hvad der er vigtigst for dig – lige nu og fremadrettet.

Passionstesten viser dig, hvordan du helt konkret kan handle, for at leve i overenstemmelse med dine værdier og skabe din passion – på en vedholdende – men ikke knoklende måde.

Passionstesten hjælper dig med at holde fokus og retning på det som nærer og støtter og giver aller mest mening, for lige netop dig. l

En passions test er et redskab i din personlige udviklingsproces, hvor du selv træder stien til at transformere dit liv i retning af de værdier, som giver aller mest mening for dit i dit liv.

Metoden bringer dig og dit liv i positiv retning, som fx giver dig mere glæde, velvære, kærlighed, gejst og endnu flere drømme.

Passionstesten er anvendelig til såvel personlige og private områder, som parforhold, familieliv, personlig trivsel, sundhed, personlig udvikling, work-life-balance m.m. Lige såvel som til erhvervs-, karriere- og forretningsmæssig udvikling.

Passionstesten byder på værktøjer til at arbejde med sine begrænsende overbevisninger, som ofte er dem, der står i vejen for at leve et passioneret liv. Det er en fantastisk måde at gøre op med vores kollektive begrænsende overbevisning – Janteloven.

Vi er alle født med et unikt talent – et livsformål – en genizone. Når vi ikke udnytter vores fulde potentiale, så efterlader det os i en indre tilstand af utilfredshed, tristhed eller andre ubalancer.

Er du klar til at tune ind på din helt unikke og berigende livsvej – så er jeg klar til at hjælpe dig på vej.

Passions Test Odense - Passions Test Fyn - Passiontest Fyn - Passiontest Odense - Passiontest Skype - Passiontest Online
Passions Test Odense - Passions Test Fyn - Passiontest Fyn - Passiontest Odense - Passiontest Skype - Passiontest Online

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Spændende måde du stiller tingene op. Og virkeligt interessant, hvad der kommer frem. Skaber klarhed, selvbevidsthed, ro i hovedet, selvomsorg, tryghed i mig selv, fokus på det væsentlige, koncentration m.m.
Meget positivt.”

– 25-årig mand og souschef –

 

 

“Du har en så fin og empatisk, dybdegående og vidtspændende måde at spørge ind på og være til stede på, på en dejlig diplomatisk måde, stille og rolig måde. Der kommer mange ting frem, som jeg aldrig har delt før eller aldrig har delt i et så intenst rum og nærvær. Jeg er overrasket over så dybt og langt jeg når, på kort tid, når jeg er i dialog med dig. Og så forløsende og lettet jeg føler mig efterfølgende. Sådan at jeg kan slippe det der tyngede mig, følelsesmæssigt og mentalt. Og komme videre af konstruktive veje, i mit private liv og i mit arbejdsliv. Det er meget værdifuldt for mig.”

– 48-årig mand, far og direktør i international virksomhed –

 

Læs mere om hvad andre siger ..

Passion Test Odense - Passion Test Fyn - passions test - passionstest
Passions Test Odense - Passions Test Fyn - Passiontest Fyn - Passiontest Odense - Passiontest Skype - Passiontest Online
Passions Test Odense - Passions Test Fyn - Passiontest Fyn - Passiontest Odense - Passiontest Skype - Passiontest Online
Passion Test Odense - Passion Test Fyn - passions test - passionstest
passiontest Fyn - passiontest Odense - passiontest Svendborg - passiontest Rudkøbing - passiontest Tranekær - passiontest Langeland