MiNDFULNESS

i ERHVERVSLiVET

 

Arbejdsglæde og trivsel kommer ikke altid ‘bare’ af sig selv 

 

Og slet ikke når der først er opstået stress, manglende motivation, lavt energiniveau, nedsat initiativ eller nedsat interesse for at tage ansvar og lederskab for egne og fælles arbejdsopgaver m.v.

 

Vil du give dig selv og dine medarbejdere videnskabeligt veldokumenterede værktøjer til bl.a.:

 • selv at kunne regulere eget stress niveau
 • øget arbejds trivsel
 • styrke immunforsvaret
 • øget robusthed
 • større bevidsthed
 • at skabe indre ro
 • øget koncentration og evne til at holde fokus
 • øget bevidsthed og opmærksomhed
 • bedre indre kreativitet
 • bedre evne til at tænke klart og konstruktivt hele dagen
 • øget energiniveau
 • bedre vedholdenhed og udholdenhed
 • øget arbejdsglæde
 • at mindske sygefravær ..?

 

Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR)

er en videnskabelig veldokumenteret og gennem prøvet metode, der øger menneskers livskvalitet og dermed også arbejdsindsats, evner til nytænkning, kreativitet og glæde – markant, når vi lærer at anvende metoden, stabilt og vedvarende.

 

“Jeg har en succesrate på mere end en fordobling i oplevet livskvalitet hos mine mindfulness deltagere – undervejs og efter at et 8-sessioners mindfulness forløb er integreret og gennemført.”

– Cetrine –

 

 

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

ANDRE MiNDFULNESS DELTAGERE SiGER

 

Rent praktisk

Jeg tilbyder Mindfulness forløb og -kurser til erhvervslivet, små som store virksomheder, institutioner, kommuner, hospitaler, skoler og uddannelsesinstitutioner.

Mindfulness forløb og -kurser tilrettelægges så de imødekommer jeres behov og ønsker, og tilbydes til alle niveauer i organisationen.

 

Et mindfulness forløb kan både tages individuelt og i små eller større grupper

  De erhvervsrettede mindfulness forløb og -kurser kan finde sted med op til 8 deltagere i mine lokaler i Odense C på Fyn.

  For større grupper og hvis det praktisk er bedre for jer at vi afholder Mindfulness forløbet eller -kurset i jeres egne lokaler eller et helt tredie sted, kan det også fint arrangeres. Selvfølgeligt mod et pris tillæg til lokale udgifter, deltager forplejning og mine transportudgifter og transport tid.

   

  Bestil dit eller jeres erhvervs mindfulness forløb eller kursus nu:

   

  LiGE HER

   

   

  Mindfulness Erhverv Odense - Mindfulness Odense - Mindfulness Fyn
  Mindfulness Erhverv Odense - Mindfulness Odense - Mindfulness Fyn
  Mindfulness Erhverv Odense - Mindfulness Odense - Mindfulness Fyn
  Mindfulness Erhverv Odense - Mindfulness Odense - Mindfulness Fynmindfulness Fyn - mindfulness Odense - mindfulness Svendborg - mindfulness Langeland - mindfulness Rudkøbing - mindfulness Tranekær - mindfulness Danmark

  TESTiMONiALS

  Det siger andre:

   

  “Jeg har meget stor gavn af sessionerne hos dig.”

  – 50-årig kvinde, mor og praktiserende læge –

   

   

  “Du kan få rigtig mange kunder inde fra os, (TV2). Jeg ser rigtig mange, der også har brug for det her. Jeg anbefaler, og har anbefalet dig til mange!
  Jeg er selv blevet meget mere rund i min måde at være på, både privat med min familie, børn og kæreste. Og på arbejde, i forhold til kollegaer, arbejdsopgaver, prioritering og mig selv, min egen trivsel. Og jeg vil fortsætte hos dig, her efter de første 12 terapi-sessioner, for jeg kan mærke at der er mere jeg har brug for at lære af dig.”

  – 45-årig mand, far & ledelses-medarbejder TV2 –

   

   

   

  “Du har en meget tiltalende måde at arbejde på. Meget anvendeligt. Meget givende. Føler mig meget set af dig.”

  – 50-årig mand og direktør –

   

   

   

  “Det er godt for mig at komme hos dig og tale med dig. Og det er dybt beroligende at lytte til din bodyscan meditation, inden jeg skal sove. Jeg har virkelig brug for det du kan, for at nedsætte mit stress-niveau. Og det er vigtigt at jeg prioriterer det du giver mig – hvis jeg ikke skal gå helt ned med arbejde, pligter, bør- og skal ting. Tak for det du lærer mig – så jeg kan lære at finde en sund balance i mig selv og mit familie- og arbejdsliv.”

  – 34-årig mor, revisor og chef –

   

   

   

  “Det er utroligt, så enkelt – men dybt indsigts-givende og forløsende, det er, når koblingerne fra tidligere oplevelser – helt tilbage fra min barndom – af Cetrine bliver sat i forbindelse med følelsesmæssige vanskelige situationer og relationer i min nutid. Det giver SÅ meget mening. Og nye trygge, indsigtsfulde og klare veje at gå – og måder at anskue tingene på – i mine private og arbejdsmæssige vigtige relationer. Så jeg ikke længere skal være begrænset og lukket i mit hjerte som voksen – p.g.a. svigt og uhensigtsmæssig og hård behandling i min barndom. Sikke en ny og befriende måde at være på. En stor lettelse og frihed og fleksibilitet det giver.”

  – 52-årig mand, far, ingeniør og direktør –

   

   

   

  “Jeg får sådan nogle fine åbenbaringer, når jeg ligger på briksen hos dig. Du er virkelig dygtig til at guide mig meditativt og healende, med din stemme og din berøring.
  Du hjælper mig med forretningsudvikling, igennem min skilsmisse, med at forholde mig til og bearbejde min søns ulykke og efterfølgende handicap og sygdom m.m.m.
  Tusind tak for din måde at være på – og alt det du bidrager med til mit liv, Cetrine.”

  – 54’årig kvinde, mor og virksomhedsleder –

   

   

   

  “Spændende måde du stiller tingene op. Og virkeligt interessant, hvad der kommer frem. Skaber klarhed, selvbevidsthed, ro i hovedet, selvomsorg, tryghed i mig selv, fokus på det væsentlige i nuet, koncentration m.m.
  Meget positivt.”

  – 25-årig mand og souschef –

   

  Læs mere om hvad andre siger

  mindfulness Fyn - mindfulness Odense - mindfulness Svendborg - mindfulness Langeland - mindfulness Rudkøbing - mindfulness Tranekær
  Mindfulness Erhverv Odense - Mindfulness Odense - Mindfulness Fyn
  mindfulness Fyn - mindfulness Odense - mindfulness Svendborg - mindfulness Langeland - mindfulness Rudkøbing - mindfulness Tranekær - mindfulness Danmark