Det siger andre om erhvervspsykoterapi, erhvervscoaching, supervision og mindfulness relateret til erhverv, hos mig:

 

 • “Med redskaberne fra dig, laver jeg markant flere salg, end tidligere. Det kan SÅ meget betale sig, at lære det, jeg har lært af dig.”
  – 50-årig mand, revisor, leder og far –

 

 • “Det er virkeligt indsigtsgivende samtaler jeg har med dig. Det er så berigende den måde jeg får indsigt i mig selv, i mine tanker, følelser, min krop, min adfærd og relationer, på områder jeg aldrig selv havde spottet. Den måde du guider mig på virker virkeligt. Jeg kan godt se og mærke, hvordan min hjerne og adfærd forandrer sig positivt. Det er så givende at få mere kontakt til alle de følelser jeg igennem mange år har måttet lukke ned for. Den udvikling jeg går igennem via forløbet her hos dig, skaber SÅ meget godt både i mit arbejde som ledelses underviser, i forhold til kollegaer, de studerende, og hjemme i mit parforhold og i forhold til mine teenage-børn. Tak for det Cetrine.”
  – 53-årig mand, far og ledende underviser på ingeniøruddannelse –

 

 • “Jeg mærker klart positive forandringer, i krop og sind, efter at jeg er startet i forløbet hos dig. Det gør virkeligt en markant forskel, når jeg bruger de øvelser og anvisninger du giver mig. Det bringer også ting op i min bevidsthed, som jeg er nødt til at tage mig af. Og det er kun godt, for det er jo ting som bevidst og ikke mindst ubevidst har ligget og rumsteret og skabt stress og utilfredsstillelse i mit system igennem mange år. Det er jeg nu indstillet på at få ryddet op i og få skabt en livskvalitet på alle områder, som er mig værdig. Tak for din måde at være og guide mig på, Cetrine.”
  – 50-årig mand, far og direktør –

 

 • “Via samtalerne med dig, har jeg på kort tid taget flere kvantespring i min stilling som direktør i en international virksomhed. Og når jeg benytter de værktøjer du har givet mig, i dialoger med mine samarbejdspartnere, i virksomheden og privat, får jeg ofte ros for min måde at være på og for min måde at håndtere nogen gange udfordrende samtaler. Du har også lært mig at være ikke dømmende og at komme af med min tendens til at lave drama og hidse mig op – over stort og småt. Jeg har ikke lyst til at udsætte min krop for den vrede mere. Og du har også så mange gange peget på at alkohol ikke er godt for mig, og endelig har jeg også valgt at lægge den dulmeadfærd på hylden – hvilket betyder at jeg mærker mig selv og min kæreste og livet meget mere intenst og klart. Og jeg er langt mere klar i mit sind og mere ren i min krop og min hud. Jeg er virkelig igang med en udrensning på mange planer. Og værktøjerne du har givet os til vores parforhold er også virkeligt berigende, ja guld værd, i forhold til nærvær, fortrolighed, tryghed, dybde, inderlighed, at kunne snakke om alting, uden at skændes, som tidligere, men lære hinanden dybere og dybere at kende, i små som store vigtige detaljer. Jeg er SÅ taknemmelig for alt det du har lært mig.”
  – 49-årig mand, far og direktør –

 

 • “Det er SÅ berigende at gå hos dig. Det har ændret mit liv markant. Fra at føle mig som offer og være i uendeligt mange relationelle familiedramaer og konflikter og indre konflikter med mig selv. Til at kunne navigere klart og rent fra min indre sjæls kerne og stå stærkt, selvomsorgsfuldt og bevidst i relation til mig selv, mine voksne og teen-age børn, min øvrige familie og i arbejdsrelationer. Når jeg kommer ind til Cetrine er det ofte at jeg ikke er helt klar på, hvad  jeg har brug for. Men altid kommer vi i dybden med et emne som giver dyb mening og nye værdifulde indsigter til min væren i verden.
  Du er sgu dygtig Cetrine. Det er du godt nok!”
  – 55-årig kvinde, mor, pædagog og ungevejleder –

 

 • “Det er virkelig nogle gode snakke vi har. Du har virkelig hjulpet mig langt, arbejdsmæssigt og i forhold til min kone og vores parforhold – på forholdsvis kort tid. Det er SÅ fedt! Jeg er imponeret over, hvad du kan!”
  – 50-årig mand, far, revisor og leder –

 

 • “Hej Cetrine. 1000 tak for en skøn samtale i dag. (Telefonkonsultation). Du er fantastisk god at snakke med og meget inspirerende!
  KH F”
  – 49-årig mand, far, elektriker og selvstændig –

 

 • “Jeg mærker tydeligt forandringer efter at jeg er begyndt at træne mindfulness, guidet af Cetrine. Jeg kommer nemt ind i en meditativ tilstand, via af hendes guidning. Det er virkelig rart. Jeg har fået kontakt til at kunne sove igen og mit tankemylder er reduceret, markant. Og det er altså indtil videre efter bare 1 1/2 uges mindfulness-træning, med Cetrines vejledning og undervisning. Det virker.”
  – 50-årig mand, far og direktør –

 

 • “Det er nogle virkeligt gode undersøgelser vi laver sammen, om mig, i sessionerne med dig.
  Det er en stor lettelse, at kunne stoppe min indre kritiker nu. SÅ fantastisk!! Det er ikke lykkes før nu, i samarbejdet med Cetrine, på trods af utallige terapiforløb og terapeutiske uddannelser, igennem det meste af mit 63-årige liv.
  Jeg ville ønske at jeg havde fundet ud af det jeg har fundet ud af sammen med dig, noget før i mit liv.
  Jeg har blandt rigtig meget andet opdaget, at det tærer mig, når jeg ikke giver mig selv nærvær.
  Det har været en rejse ind i at opdage alt det der ligger i mig.
  Det har været meget kringlet at finde ud af spiseforstyrrelsens årsager.
  Der er blevet rullet meget op i de måneder vi har arbejdet sammen. Jeg har fået vist SÅ mange ting om mig og mit liv og mine relationer, helt tilbage til jeg blev født, i den periode jeg har samarbejdet med dig. Og jeg glæder mig til den fortsatte rejse med dig som guide, i det nye år. Du er SÅ dygtig!!”
  – 63-årig kvinde, mor, terapeut og behandler –

 

 • “Jeg har meget stor gavn af sessionerne hos dig.”
  – 50-årig kvinde, mor og praktiserende læge –

 

 • “Det er SÅ inspirerende at snakke med dig.”
  – 59-årig kvinde, mor og familieterapeut –

 

 • “Spændende måde du stiller tingene op. Og virkeligt interessant, hvad der kommer frem. Skaber klarhed, selvbevidsthed, ro i hovedet, selvomsorg, tryghed i mig selv, fokus, koncentration m.m. Meget positivt.”
  – 25-årig mand og souschef –

 

 • “Jeg får sådan nogle fine åbenbaringer, når jeg ligger på briksen hos dig. Du er virkelig dygtig til at guide mig meditativt og healende, med din stemme og din berøring.
  Du hjælper mig med forretningsudvikling, igennem min skilsmisse, med at forholde mig til og bearbejde min søns ulykke og efterfølgende handicap og sygdom m.m.m.
  Tusind tak for din måde at være på – og alt det du bidrager med til mit liv, Cetrine.”
  – 54-årig kvinde, mor og virksomhedsleder –

 

 • “Jeg føler, at det går rigtig fint med dine øvelser. Og det er helt fantastisk at ligge på briksen hos dig. Samtalerne med dig har givet dyb mening, og har været meget indsigtsgivende og udviklende for mig. Tak for rigtig god hjælp og vejledning!”
  – 28-årig jordemoder –

 

 • “Jeg får nye vigtige erkendelser, hver gang jeg taler med dig – igennem indtil videre 6 år.”
  – 30-årig kvinde og psykologistuderende –

 

 • “Du har en så fin og empatisk, dybdegående og vidtspændende måde at spørge ind på og være til stede på, på en dejlig diplomatisk måde, stille og rolig måde. Der kommer mange ting frem, som jeg aldrig har delt før eller aldrig har delt i et så intenst rum og nærvær. Jeg er overrasket over så dybt og langt jeg når, på kort tid, når jeg er i dialog med dig. Og så forløsende og lettet jeg føler mig efterfølgende. Sådan at jeg kan slippe det der tyngede mig, følelsesmæssigt og mentalt. Og komme videre af konstruktive veje, i mit private liv og i mit arbejdsliv. Det er meget værdifuldt for mig.”
  – 48-årig mand, far og direktør i international virksomhed –

 

 • “Jeg siger ude i verden, at jeg går i terapi hos en engel. Du er helt anderledes end mig. Jeg havde troet at jeg skulle have en terapeut med strithår og cowboybukser, men du er bare SÅ god for mig. Lys og mild. Og du kan også være klar og kontant. Og ja du er virkelig livs- og menneskeklog. Det er ALTID SÅ GODT at være hos dig. Og SÅ interessant, hvor dybt og bredt og givende vi kommer omkring, alle områder i mit liv. Og at du så også er åben om dig selv og dine personlige livserfaringer, når det er relevant for min situation, eller det tema vi har fokus på, hos mig er også virkeligt dybt givende og SÅ inspirerende. Jeg er i gang med at finde ud af, hvem jeg er.
  – 53-årig kvinde, mor og uddannelsesvejleder –

 

 • Jeg vil lige fortælle dig og jeg håber du ved det i forvejen, men jeg har været og er rigtig glad for at komme inde hos dig og føler mig rigtig meget tryg i det og godt hjulpet!!!!!!! med alle de redskaber jeg har fået, og alle de fortrolige snakke vi har haft. Både om private vanskeligheder og komplicerede udfordringer i forhold til min x-mand, og forholdet til børnene, efter vores skilsmisse. Og i forhold til en meget kompliceret og grænseoverskridende, flere årig sag på mit arbejde, som socialrådgiver. Tusind tak, Cetrine.”
  – 34-årig enlig mor og socialrådgiver – 

 

 • “Så gav du mig lige svaret på det spørgsmål du stillede mig, i.f.t. mit problem. Tak for inspiration. Det gav mig LIGE en ahaoplevelse, at se dit opslag på FaceBook. Det der savnes hos mig, er MIT DRIVE. Jeg HAR simpelthen ikke det der selvprofileringsdrive, der skal til. Jeg har været kommunalt ansat altid, og har fået opgaverne serveret, lige ind i “munden”. Og mit stress og min nedtur/arbejdsskade har ikke gjort det nemmere for mig at komme på benene. Egentlig vidste jeg det godt, men dit input gjorde lige, at det blev HELT klart .. Tak. Og hvor har du dog et dejligt sted.”
  – 55-årig kvinde og familieterapeut –
  Du kan følge mig på FaceBook her: Følg Cetrine på FaceBook

 

 • “Det er 7 måneder siden at jeg med stor og positiv effekt afsluttede 8-sessioners mindfulness-forløbet hos dig. Og når jeg her efterfølgende, er vedholdende i at få lavet øvelserne fra 8-sessioners mindfulness-programmet hos dig, har jeg ro i hovedet. Ikke ‘bare’ mens jeg laver øvelserne – men i mine hverdage, når jeg laver en øvelse fra dig dagligt. Det er bivirknings-fri medicin for min krop og mit sind og min væren og gøren i min hverdag, privat og på mit arbejde. Jeg hviler i mig selv – og min ellers automatiske tendes til bekymringstænkning, selv-bebrejdende tanker, drænende planlægnings-tanker, alarmberedskab, frygt og tvivl på mig selv og andre – er så stort set ikke til stede. Så det er, sagt på den selv-omsorgsfulde måde – som jeg også har lært af dig, ret dumt ikke at få lavet øvelserne, den 1/2 time om dagen du anbefaler. For det har en markant positiv virkning på mig – og som jeg kan forstå på rigtig mange andre – når man drager omsorg for sig selv via dine mindfulness-guidede øvelser, blot den 1/2 time dagligt. Af hensyn til min trivsel og andres, hvis de læser med her – burde jeg/vi ikke afskære os selv for dette daglige livskvalitets boost.”
  – 24-årig mand og elektriker –

 

 • Det er utroligt, så enkelt – men dybt indsigts-givende og forløsende, det er, når koblingerne fra tidligere oplevelser – helt tilbage fra min barndom – af Cetrine bliver sat i forbindelse med følelsesmæssige vanskelige situationer og relationer i min nutid. Det giver SÅ meget mening. Og nye trygge, indsigtsfulde og klare veje at gå – og måder at anskue tingene på – i mine private og arbejdsmæssige vigtige relationer. Så jeg ikke længere skal være begrænset og lukket i mit hjerte som voksen – p.g.a. svigt og uhensigtsmæssig og hård behandling i min barndom. Sikke en ny og befriende måde at være på. En stor lettelse og frihed og fleksibilitet det giver.”
  – 52-årig mand, far, ingeniør og direktør –

 

 • “Den smukke, fine, kærlige, omsorgsfulde, sensitive energi du har – og som dine omgivelser i og omkring din praksis også afspejler, gør mig SÅ godt. Jeg kan rigtig godt lide den dybdegående og indsigtsgivende kombination af psykoterapi, relationsterapi og terapeutisk massage, som du tilbyder.
  – 42-årig kvinde, mor, efterskolelærer og kunstner –

 

 • “Jeg bruger i høj grad de anerkendende kommunikations værktøjer jeg har fået af Cetrine i mit job som pædagog i en vuggestue.
  De er anvendelige både i relation til børnene, forældrene, mine kollegaer og min leder.
  Jeg kunne ikke tænke mig at have været foruden, idet det giver en langt mere hensigtsmæssig og mild dialog, med plads til de forskelligheder der naturligvis er – og med meget virkningsfulde tilgange – når der er konflikter – eller blot optakt til konflikt.
  Mine kollegaer roser og anerkender mig for, når de er videne til at jeg benytter de metoder til dialog jeg har lært hos Cetrine. De synes det er sejt!”
  – 27-årig kvinde, mor og pædagog –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg har i dag på arbejde forsøgt at have dine gode råd i mit hovede og oplevede at komme hjem med en god følelse i maven. KH S : *”
  – 31-årig kvinde og folkeskolelærer –

 

 •  Jeg glæder mig  Hos Cetrine kan man få den skønneste massage og samtale.”
  – 38-årig kvinde, mor, selvstændig og studerende –

 

 • “Der er rigtig meget arbejde til dig ude på skolerne – både i relation til børn, forældre og skolernes personale.”
  – 52-årig kvinde og 50-årig mand, begge folkeskolelærere –

 

 • “Jeg får dybtgående indsigt i mig selv og min måde at være menneske og leder på i sessionerne med Cetrine. Vi arbejder både kropsligt via Terapeutisk Massage, med mindfulness øvelser, kommunikations redskaber, konflikthåndterings-strategier m.m.m. Det er for mig meget støttende og berigende at benytte en krise og konflikt-situation på mit arbejde – til at få dybere indsigt i mig selv og til at få dybere forståelse for mine relationer – og i hvordan udfordringerne kan have links tilbage i tiden. Det er også meget givende at Cetrine sætter mig ind i hvordan bl.a. hjernen fungerer i en presset situation – og at jeg får redskaber der hjælper min hjerne og resten af mit system til at blive tryg i det ellers utrygge.”
  – 47-årig kvinde og leder –

 

 • “Kropsterapi, mindfulness, relationsterapi og spirituel terapi hos Cetrine virker helt vildt godt! Jeg er blevet meget mere nærværende end nogen sinde. Jeg er blevet god til at se, mærke og slippe det som ikke nærer mig – men som har drænet mig – både inde i mig og omkring mig – så langt tilbage jeg kan huske, i min barndom. Den terapeutiske proces jeg er igang med hos Cetrine er MEGET hårdere end at løbe maraton, (Jeg har løbet maraton 3 gange). MEN også SÅ meget bedre, når terapien virker, som den gør SÅ godt, i samarbejdet med Cetrine! Jeg har også gået til psykolog, psykiater og hos andre terapeuter, tidligere – men ikke sluppet af med min angst, social angst og generel angst, OCD, hårdhed mod mig selv, nervøsitet og graviditets- og efterfødselsgener. Disse belastninger er i løbet af forløbet hos Cetrine, som jeg stadig er igang med blevet STÆRKT reduceret. Og det er en SÅ stor lettelse og MARKANT forbedring af min livskvalitet, både på mit job, i mit parforhold, i relation til mit barn og ikke mindst i min væren med mig selv inde i mig – i alle situationer. Det giver mening med den spirituelle dimension, som Cetrine så fint og respektfuldt har som en ekstra tilgang, hvis du er åben overfor det. Og Mindfulness-terapien og -træningen hos Cetrine er også SÅ godt! Det er det hele værd! Meget bedre end at tage medicin, som jeg også har prøvet. Tak Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor, pædagog og sygeplejerske –

 

 • “Tak fordi jeg har mødt dig. Det betyder SÅ meget. – Gid jeg havde mødt dig noget før!”
  “Jeg og min mand får hos Cetrine hjælp til bl.a. at rede vores ægteskab, håndtere konflikter med vores børn og i vores parforhold, forstå psykologien i de vanskeligheder vi og jeg har, trappe ud af medicin mod angst og depression (som jeg har været på igennem 17 år), komme ud af et alkoholmisbrug, forstå dybden i, hvordan vanskelighederne i min opvækst – har indflydelse på mine nuværende relationer og mine måder at handle og reagere på – både privat og i min forretning – især, når jeg føler mig presset, udvikle min forretning og min måde at drive den på, herunder at udvikle mine ledelses-evner, m.m.m.”
  – 35-årig kvinde, mor, leder og selvstændig –

 

 • “Du kan få rigtig mange kunder inde fra os, (TV2). Jeg ser rigtig mange, der også har brug for det her. Jeg anbefaler, og har anbefalet dig til mange!
  Jeg er selv blevet meget mere rund i min måde at være på, både privat med min familie, børn og kæreste. Og på arbejde, i forhold til kollegaer, arbejdsopgaver, prioritering og mig selv, min egen trivsel. Og jeg vil fortsætte hos dig, her efter de første 12 terapi-sessioner, for jeg kan mærke at der er mere jeg har brug for at lære af dig.”
  – 42-årig mand og leder TV2, Individuel terapi & Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi –

 

 • “Du kan få rigtig mange i terapi og til supervision fra OUH. Der er virkeligt mange langtidssygemeldte på den afdeling jeg arbejder på, og det ville kunne forebygges, hvis de fik det jeg får af dig.”
  – 49-årig afdelings sygeplejerske og mor –

 

 • “Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt, som jeg har det nu. Der er kommet meget mere ro i mit hoved. Og det er virkeligt rart at komme ned i gear, i pauserne på mit arbejde, med en af øvelserne fra dig – og efterfølgende at kunne gå til arbejdet med fornyet energi og opmærksomhed i det jeg gør i nuet.
  Jeg er imponeret over den omkodning det her forløb hos dig gør ved min hjerne – det er fuldstændigt fantastisk – når jeg tænker på, hvor negativ, langt ned og bekymret jeg var, da vi startede (Jeg havde en henvisning fra min læge, p.g.a. depression). Og jeg er også ved din hjælp og dine øvelser og i samråd med min læge kommet ud af medicinen mos depression, mens jeg har gået hos dig. Og jeg har ‘kun’ stødt og vedvarende fået det bedre!”
  – 23-årig mand og elektriker –

 

 • “Det er rigtig godt det her. Jeg får mere sammenhæng mellem mit hoved og min krop gennem behandlingerne hos Cetrine, og det gør at jeg simpelthen trives meget bedre i alle sammenhænge. Cetrine er god til at gå i dybden, skabe indsigt – se sammenhænge og skabe enkelthed og overblik i ellers meget komplekse situationer og sammenhænge – og i virkeligt sejlivet konflikt-stof på mit arbejde – jeg er imponeret over, hvad vi kommer igennem og finder nye handlemuligheder og løsninger på – samtidig med at jeg ligger på briksen hos Cetrine og kommer i dyb ro i min krop. Det er guld værd. Og Cetrine’s tilgange til dialog i konfliktsituationer er også virkeligt anvendelige og virker, når jeg bruger dem – selvom det nogen gange virkeligt er udfordrende – og noget med seriøst at ‘holde tungen lige i munden’ m.v.”
  – 49-årig kvinde og plejehjemsleder –

 

 • “Første gang jeg talte med dig i telefonen, sagde du, at det at komme ind til dig skal ses som en investering i en bedre livskvalitet – og jeg tænkte “Ja, ja lad os se ..” Men du har fuldstændig ret. Jeg har fået en markant bedre livskvalitet – bare efter første gang jeg var inde hos dig, hvor du bl.a. gav mig en indsigt i hjernen, som er meget støttende for mig at kende til. Jeg er efter blot 3 sessioner hos dig glad i min hverdag, bekymrings tanker og frustrationer er nærmest ikke tilstede i mit sind mere. Min kæreste er så glad og tryg ved det der er sket med mig, og den måde jeg møder hende på nu. Mine arbejds kollegaer har også nævnt at jeg er blevet meget rolig og meget gladere – de ville vide, hvad jeg har gjort, og så har jeg fortalt at jeg går hos dig, og lidt om hvad vi laver.”
  – 34-årig mand, far og rejsemontør –

 

 • “Du er rigtig god til at gøre komplekse ting enkle og håndgribelige. De redskaber du har givet mig virker.”
  – 35-årig kvinde –

 

 • “Du siger simpelthen så mange fantastiske gode ting, når jeg ligger på briksen hos dig. Og det er en ren gave at få dine ord og guidning tilsendt som lydfil, efterfølgende, så jeg kan lytte til den igen og igen – det giver meget!”
  – 53-årig kvinde og virksomhedsleder –

 

 • “Jeg er simpelthen så glad for forløbet her hos dig. Både jeg og min familie synes det er helt fantastisk, hvad der er sket med mig i løbet af de 8 uger jeg har gået hos dig.
  Jeg forstår ikke at det her ikke er langt mere udbredt, som medicin – end det lægerne udskriver!
  Jeg opsøgte Cetrine, p.g.a. stress, angst p.g.a. en blodprop og for at komme ud af lykkepiller, som jeg havde fået gennem min læge, mod angst og depression.
  Jeg har på dette 8 ugers individuelle mindfulness-forløb hos Cetrine opnået (på en livskvalitets-skala fra 0 – 10) at trappe ud af lykkepillerne, og at komme ud af den ligegyldighed jeg oplevede. Jeg har her rykket mig fra 2- 7, på en skala fra 0 – 10 i livskvalitet.
  Mine evner til at håndtere og dæmpe angst og sygdomsangst er gået fra 1, da jeg startede hos Cetrine til nu at være helt oppe på 8.
  Mine evner til at håndtere stress er gået fra 3 til 6.
  Min lydfølsomhed, som gjorde mig træt, har rykket sig fra 1 til 10.
  I det at mærke og sætte mine grænser har jeg rykket mig fra 2 til 9.
  I det at dæmpe min pligtopfyldenhed, som dræner mig, er jeg gået fra 0 til 9 i evnen til at mestre at passe bedre på mig selv.
  I det at blive bedre til at have fokus på mig selv (jeg har en tendens til at fokusere mere på at tilfredsstille andre, end mig selv) her har jeg rykket mig fra 4 til 6
  I det at skrue ned for præstation, har jeg rykket mig fra 0 til 7.
  I det at opnå indre ro, har jeg rykket mig fra 0 til 8.
  I det at forebygge depression, oplever jeg at være gået fra 3 til 6.
  Og min koncentration er rykket fra 0 til 8.
  Tak for et virkeligt godt forløb det har så sandelig ‘sparket’ mig i den rigtige retning – du er virkelig dygtig. Jeg er virkelig glad for at have lært dig at kende. Og jeg synes det var helt trist at skulle sige farvel.”
  – 30-årig bank mand, i individuelt 8 sessioners mindfulness-terapiforløb –

 

 • “Allerede efter 1. Mindfulness Session hos dig, oplever jeg virkeligt håb for at få det bedre. På mit arbejde, med 2 lange 12 timers vagter, her i weekenden, havde jeg meget mere energi, var mere vedholdende, mere glad og positiv, mere realistisk, end jeg nogensinde før har været. Jeg tænkte det var ønsketænkning at opnå det jeg gerne vil – men jeg oplever nu – efter blot 4 dage med to af dine lydfiler og introduktion til dit 8 sessioners mindfulness program, at det er realistisk! Ret fantastisk!”
  – 32-årig kvinde og personalechef –

 

 • “Kære Cetrine. Tusind tak for god behandling. Tak for dine gode input og lydfiler og tak fordi du tror, jeg kan komme styrket ud af min angst.”
  – 56-årig kvinde, mor og psykoterapeut –

 

 • “Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode. Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Cetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.
  Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før. Mine tanker, særligt de negative bekymrings tanker og præstations tanker og perfektions tanker er aftaget rigtig meget. Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling. Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.
  Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværende og nærværskabende, energigivende og beroligende.
  Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig.
  Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!
  Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”
  – Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelses-skole – Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Det er rigtig godt det her. Meget afslappende, afstressende. Så rolig har jeg ikke været længe!”
  – 37-årig mand, behandler, i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Jeg kan rigtig godt lide din måde at sige tingene på og din måde at spørge ind på! Jeg får meget ud af at komme hos dig!”
  – 54 årig mandlig pædagog 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Dejligt med gode, konkrete redskaber. De har været mere flyvske, de redskaber jeg har fået af tidligere terapeuter. Det virker, det her!”
  – 37-årig mand –

 

 • “Du udsender så meget ro. Jeg bliver rolig, når jeg er inde hos dig, efter bare 5 minutter.”
  – 38-årig kvinde, Direksionssekretær, i Individuel terapi –

 

 • “Jeg har fået massage rigtig mange steder før. Men det her er simpelthen det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg er normalt meget i tankerne, tanker der kører i ring. Og jeg var, mens jeg lå her hos dig, kun til stede her og nu, i kroppen, hvor jeg kunne mærke at der skete en masse gode ting. Tankerne gjorde jeg med, som du sagde, og det virkede bare helt fantastisk. Det var rigtig godt, det her!”
  – 37-årig kvinde, underviser, sygemeldt med stress og udbrændthed – Behandlingsform: Mindfulness Massage & Terapeutisk Massage –

 

 • “Kære Cetrine. Tak for dig. Du er en super dygtig formidler og det har været en meget intens tid inde hos dig. Som jeg allerede har givet udtryk for, så har forløbet været meget givende og når jeg mærker efter nu, tror jeg, jeg har rykket mig mere end først antaget. Jeg føler, jeg har en styrke i min væren, som jeg ikke har haft tidligere.
  Kærlige tanker fra ..”
  – 55-årig Lærer og MindfulnessInstruktørStuderende, i 8-sessioners Individuelt Mindfulness-forløb –

 

 • “Hej Cetrine. Jeg vil bare endnu engang sige tak for den hjælp jeg har fået ved hjælp af de samtaler vi har haft. Jeg har det stadig super, og der har ikke været nogle af de “dumme tanker. Der har været et dødsfald i min kones familie, dette har ikke påvirkeret mig, på samme måde som før. Altså jeg har ikke begyndt at tænke over om jeg nu også var syg. Så jeg er stadig klar til, at tage kampen op hvis der skulle komme nogle tanker som jeg ikke ønsker.”
  (27- årig mandlig leder, i terapi for tilbagevendende Angst, Stress og Depression (tilbage fra barndommen)).

 

 • “Jeg mærker en glæde, som jeg aldrig har oplevet så intens før. Det er rigtig godt det her. Det virker!”
  (22-årig selvstændig mand i Individuel Terapi og Mindfulness-forløb for behandling af Stress, Angst og tilbagevendende Depression).

 

 • “Det er en dejlig enkel, brugbar og virkningsfuld måde du griber det an på. Stor ros til dig!”
  (Kvinde, Leder, i Parterapi).

 

 • “Jeg har lært rigtig meget af dig. Og det jeg har lært, er både meget anvendeligt og effektfuldt i vores parforhold og familie – og i mit job, som bankrådgiver!”
  (Rørt), (Mand 48 år, Bankrådgiver og familiefar, efter Parterapi, Familierådgivning og ErhvervsCoaching).

 

 • “Både jeg selv, min kæreste, min chef og mine teenage børn mærker at jeg er blevet mere rolig, og har mere energi og overskud.”
  (45-årig mandlig leder i Individuel Terapi, Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi, 8-sessioners program, individuelt forløb, iMAGO-relations-terapi, ErhvervsPsykoterapi for håndtering af Stress, vrede, irritation, samt problemer i parforholdet).

 

 • “Det er en gave, meget oplevelses rigt og givende at gå hos dig!’ Du har et nærvær og en intensitet, som er svær at komme udenom. Og det er rart at være sammen med. Jeg har lært rigtig meget, som jeg kan tage med og bruge, både ift. mig selv og min personlige udvikling, og ift. mit arbejde som lærer, ift. mine børn og min mand. Tak for det hele.” (Kvinde, 35 år, Efterskolelærer, i Psykoterapi, Terapeutisk Massage, Holding Terapi, Healingmassage).

 

 • “Vi har fået ram på det der ‘drillede’ mig, (frygten for ikke at slå til) – så nu er der blevet plads til at tænke og handle kreativt igen – og på en helt ny måde!” (Mand, direktør, 45 år. Psykoterapi og MindfulnessMassage).

 

 • “Det her er det bedste jeg nogen sinde har gjort.” (19-årig studerende og håndværkerlærling i Psykoterapi-forløb i forbindelse med at lære at forstå og håndtere en uhensigtsmæssig vrede).

 

 • “Det er nogle gode konstruktive snakke vi har. Vi kommer langt omkring. Vi får både talt om det jeg havde tænkt på på vej ind til dig, men også om ting, som jeg aldrig har tænkt, eller som det er længe siden jeg har tænkt på. Det er nogle dejlige, enkle og konstruktive ting og værktøjer du giver mig! De virker rigtig godt til at fokusere på det konstruktive i vores parforhold. Og jeg vil også tage dem med og bruge på mit arbejde. De kan bruges i alle sammenhænge og forhold i livet!” (Mand, Sygeplejerske i Parterapi og Individuel terapi).

 

 • “At ligge her hos dig giver ro og jeg får nye inspirerende tanker …” (Selvstændig 40-årig kvinde, som arbejder med boligindretning. Ifm. Terapeutisk Massage forløb).

 

 • “Det er til et 12-tal det her, hver gang! – sådan må det også gerne gå for mig” (Og sådan gik det til den næste eksamen: 12-tal). (Mandlig universitets studerende i Individuel Terapi og Parterapi for EksamensAngst).

 

 • “Det her er vildt godt – vildt inspirerende og lige det vi manglede. Det passer rigtig godt ind i det vi har. Jeg er mæt og inspireret til at komme hjem og lave mit/vores eget …” (Psykoterapeut studerende på kursus i Danse Terapi).

 

 • “De ting vi taler om er ting jeg aldrig har tænkt kunne hænge sådan sammen. Men det giver meget mening!” (30-årig kvinde, læge i Psykoterapi).

 

 • “Sikke et nærvær – sikke en opmærksomhed du er til stede med!” (Kvinde, Psykolog).

 

 • “Det nærvær og den interesse og omsorg du møder mig med, berører mig – det er intenst på en måde, som jeg slet ikke havde forventet…” (rørt). (Mand, Psykoterapeut MPF).

 

 • “Jeg oplever dig meget omsorgsfuld og varm.” (Kvinde, Psykoterapeut MPF og Supervisor).

 

 • “Du er en af de bedste psykoterapeuter jeg kender.” (Kvinde, Psykoterapeut MPF).

 

 • “Du er meget inspirerende at være sammen med.” (Mand, Psykologi studerende).

 

 • “Jeg synes du er en fantastisk terapeut.” (Mand, Psykolog, Forsker & Uddannelsesleder).

 

 • “Du har en dejlig uforfærdet måde at være på – jeg oplever du har en indre søjle af sikkerhed.” (Uddannelsesleder, Psykoterapeut MPF & Supervisor).
erhvervspsykoterapi fyn - erhvervspsykoterapi odense - erhvervspsykoterapi Skype - erhvervspsykoterapi online - erhvervscoaching fyn - erhvervscoaching odense - erhvervscoaching Skype - erhvervscoaching online
Erhvervs Psykoterapeut Odense - Erhvervs Psykoterapeut Fyn - erhvervspsykoterapi fyn - erhvervspsykoterapi odense - erhvervspsykoterapi Skype - erhvervspsykoterapi online - erhvervscoaching fyn - erhvervscoaching odense - erhvervscoaching Skype - erhvervscoaching online