ERHVERVS PSYKOTERAPi ER PSYKOTERAPEUTiSK HJÆLP TiL ENKELTPERSONER, LEDELSE, MEDARBEJDERE, PERSONALE GRUPPER, SAMARBEJDS RELATiONER – kort sagt problematikker og udviklings drømme – med tilknytning til arbejdsliv, erhverv, din business og/eller uddannelse.ErhvervsPsykoterapi er bl.a. en støtte og katalysator i forbindelse med:

 • Udvikling af værdibaseret ledelse og selv ledelse
 • Fokus på arbejds trivsel eller mangel på samme
 • Ønske om at højne energi niveauet og det at holde fokus, hos den enkelte medarbejder og/eller team
 • Mindfulness træning
 • Ledelsesudvikling
 • Personaleudvikling
 • Personale pleje
 • Stresshåndtering
 • Krisesituationer
 • Relationelle konflikter
 • Fyrring
 • Mobning
 • Arbejdsmiljø
  m.v.

 

Hold øje med din egen og dine medarbejderes trivsel

Den enkelte medarbejders trivsel har afgørende indflydelse på virksomhedens trivsel som helhed og omvendt – både i hverdagen og i krisetider.

 

Jeg tilbyder på erhvervs psykoterapeutisk grundlag:

 • Krisehjælp til virksomhedens medarbejdere og ledelse ved en chokerende begivenhed
 • Psykoterapeutisk bistand ved vanskeligheder som stress, mobning, misbrug, konflikter, personlig krise, sygdom, fyring m.m.
 • Bistand omkring det psykiske arbejdsmiljø og arbejds trivsel
 • Supervision (individuelt og for grupper)
 • Coaching
 • Ledelses og organisationsudvikling
 • Kurser indenfor mindfulness, kommunikation, personaleudvikling, stresshåndtering, konfliktløsning, anerkendende dialog og kollegial supervision
 • Terapeutisk Massage

 

En god arbejdsplads er et godt rum at være i – for alle!

Et sådant rum eller atmosfære beskytter mod sygdom, stress, konflikter, mobning m.v. Og det øger passion, trivsel, energiniveau, fokus, kreativitet, samarbejde og motivation.

Har hver eneste i virksomheden de bedst mulige betingelser, for at kunne trives og udvikle sig som de skal…?
– Hvis ikke – er der sandsynligvis behov, for professionel hjælp til forandring!

 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

 

Uddannet Organisk Psykoterapeut & ErhvervsPsykoterapeut, ErhvervsCoach, MasterCoach, Mindfulness Instruktør & iMAGO -RelationsTerapeut – med mere end 29 års praksis erfaring.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

spirituel business udvikling Fyn - spirituel business udvikling Odense - spirituel business udvikling Langeland - spirituel business udvikling Svendborg
spirituel business udvikling Fyn - spirituel business udvikling Odense - spirituel business udvikling Langeland - spirituel business udvikling Svendborg
spirituel business udvikling Fyn - spirituel business udvikling Odense - spirituel business udvikling Langeland - spirituel business udvikling Svendborg
spirituel business udvikling Fyn - spirituel business udvikling Odense - spirituel business udvikling Langeland - spirituel business udvikling Svendborg
erhvervspsykoterapi odense - erhvervspsykoterapi fyn - erhvervspsykoterapi Århus - erhvervspsykoterapi København - erhvervspsykoterapeut - erhvervspsykolog - erhvervspsykolog Fyn - erhvervspsykolog Odense - erhvervspsykolog Skype - erhvervspsykolog online - erhvervspsykoterapeut online - erhvervspsykoterapeut Skype
ErhvervsPsykoterapeut Fyn - ErhvervsPsykoterapeut Odense - ErhvervsPsykolog Odense - ErhvervsPsykolog Fyn

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Jeg har meget stor gavn af sessionerne hos dig.”

– 50-årig kvinde, mor og praktiserende læge –

 

 

“Du har en så fin og empatisk, dybdegående og vidtspændende måde at spørge ind på og være til stede på, på en dejlig diplomatisk måde, stille og rolig måde. Der kommer mange ting frem, som jeg aldrig har delt før eller aldrig har delt i et så intenst rum og nærvær. Jeg er overrasket over så dybt og langt jeg når, på kort tid, når jeg er i dialog med dig. Og så forløsende og lettet jeg føler mig efterfølgende. Sådan at jeg kan slippe det der tyngede mig, følelsesmæssigt og mentalt. Og komme videre af konstruktive veje, i mit private liv og i mit arbejdsliv. Det er meget værdifuldt for mig.”

– 48-årig mand, far og direktør i international virksomhed –

 

 

 

 

“Min leder er MEGET imponeret over min personlige udvikling, efter jeg er startet hos Cetrine.”

– 37-årig kvinde, mor og sygeplejerske på OUH –

 

 

 

“Du kan få rigtig mange kunder inde fra os, (TV2). Jeg ser rigtig mange, der også har brug for det her. Jeg anbefaler, og har anbefalet dig til mange!
Jeg er selv blevet meget mere rund i min måde at være på, både privat med min familie, børn og kæreste. Og på arbejde, i forhold til kollegaer, arbejdsopgaver, prioritering og mig selv, min egen trivsel. Og jeg vil fortsætte hos dig, her efter de første 12 terapi-sessioner, for jeg kan mærke at der er mere jeg har brug for at lære af dig.”

– 45-årig mand, far & ledelses-medarbejder TV2 –

 

 

 

 

“Du har en meget tiltalende måde at arbejde på. Meget anvendeligt. Meget givende. Føler mig meget set af dig.”

– 50-årig mand og direktør –

 

 

 

“Det er godt for mig at komme hos dig og tale med dig. Og det er dybt beroligende at lytte til din bodyscan meditation, inden jeg skal sove. Jeg har virkelig brug for det du kan, for at nedsætte mit stress-niveau. Og det er vigtigt at jeg prioriterer det du giver mig – hvis jeg ikke skal gå helt ned med arbejde, pligter, bør- og skal ting. Tak for det du lærer mig – så jeg kan lære at finde en sund balance i mig selv og mit familie- og arbejdsliv.”

– 34-årig mor, revisor og chef –

 

 

 

“Det er utroligt, så enkelt – men dybt indsigts-givende og forløsende, det er, når koblingerne fra tidligere oplevelser – helt tilbage fra min barndom – af Cetrine bliver sat i forbindelse med følelsesmæssige vanskelige situationer og relationer i min nutid. Det giver SÅ meget mening. Og nye trygge, indsigtsfulde og klare veje at gå – og måder at anskue tingene på – i mine private og arbejdsmæssige vigtige relationer. Så jeg ikke længere skal være begrænset og lukket i mit hjerte som voksen – p.g.a. svigt og uhensigtsmæssig og hård behandling i min barndom. Sikke en ny og befriende måde at være på. En stor lettelse og frihed og fleksibilitet det giver.”

– 52-årig mand, far, ingeniør og direktør –

 

 

 

 

“Spændende måde du stiller tingene op. Og virkeligt interessant, hvad der kommer frem. Skaber klarhed, selvbevidsthed, ro i hovedet, selvomsorg, tryghed i mig selv, fokus på det væsentlige i nuet, koncentration m.m.
Meget positivt.”

– 25-årig mand og souschef –

 

 

 

“Hej Cetrine. Jeg har i dag på arbejde forsøgt at have dine gode råd i mit hovede og oplevede at komme hjem  med en god følelse i maven. KH S : *”

– 31-årig kvinde og folkeskolelærer –

 

Læs mere om hvad andre siger

spirituel business udvikling Fyn - spirituel business udvikling Odense - spirituel business udvikling Langeland - spirituel business udvikling Svendborg