ny begyndelse - tid til forandring - personlig udvikling - spirituel udvikling

 

Hej kære sjæl

Jeg ønsker dig et godt nyt år.

Med tak for alt i 2016.

 

Ny begyndelse – noget der fortsætter og som skal med – andet det måske er tid til at sige farvel til – nyt der skal tilføres..?!

Måske er det for dig – som for mig tid til at skabe forandringer ..?! Små eller større – måske begge dele ..?

Der er SÅ meget vi selv har indflydelse på at forandre – det er nogen gange små bitte justeringer, der skal til – som for eksempel måden vi tænker på – som kan gøre en stor forskel i vores måde at trives på – eller mangel på samme ..!

Eller det kan være noget mere om-sig-gribende du længes efter eller har brug for at forandre ..?

Begge dele er muligt.

Jo det er.

Hvis du vil.

Jeg hjælper dig gerne – hvis du ønsker det (ligesom jeg har hjulpet rigtig mange andre, vidt forskellige mennesker – og mig selv, igennem mange år.

Og så er der også ting vi ikke kan forandre – eller vil – eller skal forandre .. Selvfølgeligt.

Der er tryghed i det velkendte ( – også når det velkendte er usundt og uhensigtsmæssigt for os – det har meget med vores hjernes måde at fungere på .. – En af mine ‘kæpheste’, som jeg gerne sige mere om, på et andet tidspunkt – hvis du altså ikke er én af dem der allerede synes du har hørt mig sige rigeligt om det .. ; ) )

Så det er vigtigt at kunne se forskellen – på hvad vi har indflydelse på – og hvor vi faktisk ikke har indflydelse på at skabe forandring.

Og husk det er ikke alt vi er bevidste om hos os selv – heller ikke selvom vi måske har arbejdet med os selv i årevis. Vi har alle sammen skyggesider, som vi selv er blinde på – og som vi kan have brug for blidt at blive gjort opmærksomme på – for at kunne tage os hensigtsmæssigt af det. Så det ikke ubevidst behøver at blive ved med at ‘støje’ inde i os eller i vores relation til andre.

Det er fuldkomment menneskeligt – at der både er en del af os der ønsker at udvikle os – ønsker at skabe positiv forandring .. Og så er der en del af os som helst holder fast i det gamle og velkendte, som er trygt .. – Også selvom det måske er dybt uhensigtsmæssigt for os at blive i.

Frygt kan fylde meget i vores måde at være i verden på – også selvom vi ikke umiddelbart synes det.

Jeg vælger at gå tillidens, mildhedens og kærlighedens vej – på trods af nogen gange store udfordringer i livet.

Hvad gør du?

Og giver det mening? Er det nærende, støttende kærligt over for dig – og dem det også involverer ..

Sig til hvis du ønsker min støtte, sparring, viden, inspiration til at skabe de forandringer du har brug for – stort som småt.

Det er derfor jeg er her.

Vil du følge med i hvad jeg laver og tilbyder løbende – så tilmeld dig

mit NYHEDSBREV her 

Så får du også straks min lille korte guide til at komme mere ned i dig selv og din krop – der hvor dine sande, dybest set findes – sendt direkte til din mail-box.

Kærligst
Cetrine