tårer - sorg odense - sorgterapi odense - sorg terapi fyn

 

Lige nu hænger der de smukkeste (og også sårbare) perler på træerne i min have.

Små bitte regndråbeperler, der glinser i lyset fra solens stråler, bag. Perler efter bygen af regn og slud, lige før – som jeg slet ikke så ..

Som jeg slet ikke så, fordi jeg var fordybet i en dyb samtale – på opdagelse – med et kært menneske – ind i et univers, som er hendes – ind i noget af det sårbareste – i hendes univers – som nogen gange i mit.

Som foregår i nutiden – men som også har links tilbage i fortiden – nogen gange tilbage i den aller spædeste barndom.

Ind i en smerte og skam og ensomhed så stor og nærmest ubærlig – at selv tårene er frosset fast – måske.
Ind i en dyb længsel efter at blive set, mødt, forstået, rummet og omfavnet – et sted hvor hun er næsten så lille og sårbar, som den mindste lille regndråbe i det store univers.

Tårer er som regndråberne på træerne i min have.
De hænger der og glimter lige nu.
Så smukke, så fine, så sårbare, så nødvendige – nogen gange.
De forsvinder igen – skal have deres tid og rum.
Og så kan solen igen – måske samtidig titte frem og gennemstråle regndråberne – tørre dem bort – når tid er. Nogen bliver måske hængende længe – trods deres sårbarhed og skrøbelige natur – så også så stærke.

Jeg går på besøg i sådan en perle i mit sind – og med dig i dit sind, hvis du giver mig lov.
Og jeg finder ind til den klarhed og det lys og den tryghed og de svar der kan findes her – sammen med dig – sammen med mig.

Tårer er som de dyrebareste perler.

Tårer er som de smukkeste regndråbeperler, som lige nu hænger på træerne i min have – sikkert også i din.

Tårer skal have deres tid, deres rum.

Tårer er en del af vores natur – lige som regndråberne er.

Tårer er som de dyrebareste natur perler.

Gå på opdagelse i, hvad dine tårer handler om for dig – lige nu – eller næste gang du oplever tårer – eller fastfrosne tårer – som af dine rigtig gode grunde har svært ved at finde plads – hos dig – sammen med andre.

Gå på opdagelse med selvomsorg og nysgerrighed – åbenhed – ikke dømmende.

Måske skal du ikke være alene med dine tårer – måske skal du nogen gange – måske har du været det alt for længe.

Tårer er som de dyrebareste perler.

Ikke sjældent oplever jeg i min praksis, de kæreste mennesker, der har svært ved at give plads til deres tårer – eller svært ved at give plads til deres nærmestes (partners eller børns) tårer – trods stor sorg og smerte.

Da jeg som 25 årig mistede min kæreste, som er mine børns far – gik der mange timer – mange uger – måneder – år – før jeg rigtigt kunne græde.
Chokket og overlevelses instinktet var så stort. At selv tårene over et kæmpe tab, frøs fast – i hvert fald delvis – i min krop, i mit sind – i mit system.

Gi’ plads til at mærke efter, hvad dine tårer bringer af værdifuld information om dig, til dig – lige nu – eller næste gang tårerne triller eller presser sig på.

Tag imod dine dyrebare perletårer.

Og del dem måske med en du holder af og har tillid til.

Og har du brug for en neutral, professionel person at dele og få støtte til dine tårer eller uforløste tårer, så er jeg lige her.

Ikke længere væk end din telefon eller Skype, hvis du ikke bor i nærheden af mig (i Odense), for så finder vi tid til at mødes her – hvis du vil.

Så du kan finde ind til værdien, forløsningen og lettelsen – ved at få og give plads til dine dyrebare og naturlige (perle)tårer – og lyset der også altid kan findes i eller bagom selv den største sorg og smerte.

 

Kærligst
Cetrine