ikke perfekt

 

Jeg er ikke perfekt – men jeg har et åbent og taknemmeligt hjerte 

Perfekt – det findes ikke i min verden. Når vi forsøger at være perfekte, er vi ofte alt for hårde og kritiske – alt for meget i doing-mode og oppe i hovedet – overfor os selv og overfor andet og andre. Og vi er igang med et uopnåeligt projekt – som dræner os snarere end at nære os.

BEiNGFUL living – from the heart. Er væren i og lytten til og fra dit hjerte fra øjeblik til øjeblik. Nogle af os har brug for hjælp til at åbne vores hjerte – fordi det har lukket sig, for at beskytte sig – fra sårbare situationer i dit liv. Jeg husker selv min process i at åbne mit hjerte via Terapeutisk MassageKranio Sakral Terapi, HealingsMassage og Organisk Psykoterapi, tilbage i 1994 – 98, og den frihed og befrielse i min væren i verden der er fulgt i kølvandet heraf – på alle områder i mit liv.

 

Kærligst
Cetrine