Perfekt - Uperfekt

 

 

– Og findes perfekt? Ikke i min verden – ikke længere – det gjorde det en gang, og det var at køre mig selv alt for hårdt – og selv-destruktivt. Det var baseret på fornemmelsen af ‘ikke at være god nok’ .. Kender du det? MANGE gør – alt for mange!

Jeg møder hver eneste uge – de skønneste mennesker i min klinik, som er plaget af lavt selvværd, følelsen af ‘ikke at være god nok’. Det viser sig på mange måder – som eksempelvis:

  • En uforklarlig tristhed
  • Frygt eller angst
  • Frustration
  • Utilfredshed
  • Mindreværd
  • Depression
  • En (måske ubevidst) længsel efter et bedre liv

 

Hvorfor føler vi os ikke gode nok – som vi er? 

Fordi vi ikke altid er blevet behandlet godt nok. Fordi vi som børn havde forældre – som helt sikkert har gjort det bedste de kunne. Og fordi det ikke altid var godt nok til de behov for støtte, kærlighed, behovs-opfyldelse, sunde grænser, at blive set og hørt med vores følelser og meninger o.s.v. som vi som børn havde – og havde brug for at blive set og mødt i. Og det er ikke fordi vores forælder (nødvendigvis) var dårlige forældre. Ingen forældre er heller perfekte – jo.

Men vi gentager helt automatisk dette indre ‘system’ over for os selv og i forhold til omverdenen (andre) – også som voksne – især hvis vi er pressede – eller ikke er bevidste om dette indre selvsabotage system.

 

Sandheden er at du er god nok!

– Og at det har du altid været. Vi er simpelthen ikke født onde – vi er simpelthen ikke født ikke gode nok! Vi er som ‘sagt’ ikke blevet mødt godt nok – på grund af vores omgivelsers menneskelige begrænsninger – på grund af den ‘bagage’ de har med, fra deres liv og opvækst – og på grund af Janteloven .. som vi alle har fået indkodet i vores DNA – på en eller flere måder ..

 

Og det heldige er – at du selv har mulighed for at ændre det her – hvis du vil!?

Det er blandt andet det mine 1:1 SESSiONER og Par SESSiONER kan hjælpe dig med. Jeg kreérer i samarbejde med dig – lige præcist det forløb du har brug for. Og jeg vil elske også at hjælpe dig ud over ‘din perfekte – ikke gode nok – begrænsnings-strategi’ – så dit liv kan komme til at handle om noget som rent faktisk giver mening for dig – og som nærer og støtter dig.

Skriv til mig her: cb@corre-inspirre.dk eller kontakt mig på mobil: 41 63 02 84 så har du allerede taget dit næste skridt til en bedre og bæredygtig livskvalitet.

 

 

Kærligst 
Cetrine

 

– der står inde for at heller ikke dette blok indlæg, hverken er eller skal være perfekt –