psykoterapi fyn - psykoterapi odense - psykoterapeut fyn - psykoterapeut odense - psykolog fyn - psykolog odense

 

Her er eksempler på dage i en for mig typisk arbejdsuge:

 

12. april 2016. Klar til endnu en dag i klinikken, hvor der bl.a. skal arbejdes med at komme ud af en mangeårig spiseforstyrrelse, at forbedre relationen mellem en mor og hendes voksne datter, stresshåndtering, at finde en bæredygtig og meningsfuld levevej, at komme igennem og hel videre efter at være blevet valgt fra af tidligere kæreste, depression og hvad der ellers dukker op i sessionerne .. Og via bl.a. Psykoterapi, Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Coaching, RelationsTerapi, Kostvejledning, Holding Terapi og Familie Opstilling. Jeg har klienter fra 10.00 – 19.30 i dag. Og jeg elsker mit arbejde, (hvis nogen skulle være i tvivl).

Ønsker dig en god dag med dit.

 

 

14. april 2016. Kun til dig, der er nysgerrig på hvad jeg fx kan lave og hjælpe med på en arbejdsdag i klinikken ; )

I går d. 13. april, handlede min dag i klinikken bl.a. om at hjælpe med at bearbejde og komme godt videre sammen som par efter utroskab. Stress-reduktion. At bearbejde barndomstraumer, sorg og vrede. At finde ud af hvad der virkeligt er vigtigt og gøre mere af det. At undervise i mindfulness.

I dag er der linet op til at finde mening og livskvalitet, trods tabet af sin kone. At håndtere det at have alvorligt syg ægtefælde. Bearbejde sorg og barndomstraumer. At behandle depressioner og forebygge tilbagefald. At arbejde med jalousi. Stress-reduktion. TeenageCoaching & -Terapi. Familiesamtale. Mindfulness undervisning. Parterapi. Og hvad der ellers måtte dukke op i sessionerne.

Ønsker dig en dejlig dag med dit

 

 

15. april 2016. I dag kommer min arbejdsdag i klinikken bl.a. til at indeholde yoga, meditation, mindfulness, psykoterapi mod angst, behandling af post traumatisk stress og en Skype-session.

Jeg elsker mit arbejde.

 

 

Kærligst
Cetrine