hand on heart

 

Jeg har haft en refleksions dag i dag, d. 29. juni 2016, som startede med stille tid og sansning af morgenen i min have.

Påmindelsen om livet og dets sårbarheder og styrker, rystet og ydmyg – da jeg pludseligt blev bekendt med en ung og for mig kær inspirations kildes druknedød. (Jeg kender jo, som nogen af jer ved til druknedøden fra min kæreste og børns fars ulykke for mange – over 22 år tilbage) – Og det at livet – livfuldheden, drømmene, det man troede var og skulle blive – pludseligt og uventet kan være uigenkaldeligt forbi.

Så en værdifuld påmindelse om – hvad er det der er vigtigt for dig og mig at livet handler om – den korte tid vi er her?!

Jeg havde i går afsat dagen i dag til videreudvikling af mit koncept, herunder især kurser & uddannelse – som har ligget mig på sinde og krop og sjæl – i de seneste – mindst 11 år. Og som i hverdagen, med mange skønne, skønne klient-sessioner, ofte ikke får så megen tid og opmærksomhed, men bliver skubbet.

Kender du det – at noget som også er vigtigt og som du måske har passion for ikke får nok tid og plads i hverdagen – til at kunne manifestere sig for alvor – eller måske er du som jeg, nogen gange ikke helt klar på – hvad er jeg egentlig passioneret for ..?

Jeg er også nysgerrig på – hvad du kunne ønske dig af et kursus eller en uddannelse, hvis du vil bruge lidt tid på at dele det med mig ..!?

Jeg har mange ideer – og jeg vil jo gerne ‘ramme’ noget du, som kunne være interesseret, har brug for ..!

Skrevet med ydmyghed og kærlighed til livet, som det er og udfolder sig fra øjeblik til øjeblik – mens det er

 

Kærligst
Cetrine