lesson in life

 

I dag kommer min dag i klinikken bl.a. til at handle om:

At skabe rum til refleksion, nærvær, nye selvindsigter og nye konstruktive handlemuligheder, i det at skabe plads og rum og et meningsfuldt liv for sig selv og i sine relationer til især sine voksne børn, når man et langt liv har været meget i overlevelse og tagen sig af andre.

At skabe rum, anerkendende dialog og læring for et par som ønsker mere respekt og kærlighed i deres forhold, med fælles firma, fælles børn og begges børn fra tidligere forhold. Og hvor der er tendens til at skabe dårlig stemning med brok, trusler, opgivenhed og given den anden skylden.

At være sammen med og facilitere en proces for en ung mand med stress og depression, som jeg ved glæder sig til at komme igen i dag, efter vores første møde sidste mandag, hvor vi bl.a. startede på mindfulness forløb, som han har erfaring med fra egen træning i forvejen, men som han gav udtryk for gav markant ro og klarhed, blot efter de første to mindfulness øvelser jeg guidede ham igennem sidste mandag. Jeg er er spændt på, hvad han har gjort sig af erfaring med øvelserne i løbet af ugen.

At hjælpe endnu et par med at komme godt igennem en længerevarende krise og mange oplevelser af svigt, kritik, bebrejdelser, trusler, stor sårbarhed, frustration og i perioder ikke talen sammen, små børn m.m. Og med en grundlæggende værdifuld basis af fælles værdier som kærlighed, venskab, fælles interesser, sjov, afslappethed, passion, stor kærlighed og omsorg til børnene og til deres jobs.

 

Kærligst 
Cetrine