Mandag d. 26. juni 2017

Hvert nu er et nyt nu – med nye muligheder for at justere på vores indre og ydre ‘knapper’.

Og jo bedre vi kender til vores psykologiske ‘knapper’ – jo større frihed har vi til at skabe det vi har brug for og ønsker os i livet.

Jeg er igang med en ny uge, med en række aftaler med mennesker som dig og mig, i min psykoterapi praksis: www.corre-inspirre.dk

De dejligste, stærke, modige, sårbare, m.m.m. mennesker, som gerne vil forstå sig selv og sine relationer dybere.

Og som gerne vil skabe en meget bedre livskvalitet – ofte med udgangspunkt i sårbare og vanskelige livsomstændigheder og udfordringer, privat i familien, parforholdet, personligt og arbejdsmæssigt.

Hver uge, dag, time og hvert nu er et nyt nu – med mulighed for en ny begyndelse – som du kan vælge at bringe det ind i som giver mest mening – for dig og dine omgivelser.

‘Knapper’ vi kan justere på er bl.a. vores tanker, overbevisninger, måden vi forstår og udtrykker vores følelser, måden vi mærker og opfylder vores behov, vores krops trivsel, vores adfærd, vores måde at kommunikere med os selv og andre, ..

Jeg elsker at mødes med helt almindelige og helt unikke mennesker som dig og mig i min praksis (som du ser glimt fra på billederne) og via Skype-, FaceTime- og telefon-konsultationer.

Jeg elsker at være med til at bidrage til at skabe markant bedre livskvalitet – på alle de områder den enkelte og/eller relationen ønsker – og ofte (som ‘sidegevinster’) på langt flere livsområder.

Ønsker dig en dejlig uge med dit.

 

 

Kærligst
Cetrine