om at trives og vokse inden i og udad til

 

Mandag d. 19. juni 2017

Hvilke ‘frø’ sår du i dit liv og din hverdag – fra øjeblik til øjeblik – og hvordan spirer, vokser og trives de ..?

Hvordan fungerer og udvikles dine ‘frø’?

Er det egentlige sunde ‘frø’? (altså sunde tilgange til dit liv og dine relationer ..)

Og hvis det er gode ‘frø’ du sår – sørger du så for at vande og gøde dem – så de rent faktisk kommer til at spire og vokse og blomstre og bære frugter – som de skal og kan ..!?

 

selvudvikling Odense

 

 

Jeg er igang med en ny meningsfuld og godt booket uge i min psykoterapi praksis – og livskvalitetsværksted (siden 1999), og via Skype-, FaceTime- og telefonkonsultationer her: www.corre-inspirre.dk

Hvor der metaforisk set sås, gødes, vandes, spirer og vokser selvindsigts- og forandringsønske-‘frø’ – i menneskers hjerner, kroppe, sind, sjæle, adfærd og relationer.

I parforholdet, familielivet, arbejdslivet og i personlig trivsel og sundhed.

Selvindsigt og forandringsønskefrø – med handlinger og væren i verden – som skaber en markant bedre livskvalitet – og forvandling – hos mennesker som dig og mig.

Mennesker, der er villige, åbne, modige, vedholdende, nysgerrige – trods ofte sårbare og vanskelige tilstande, situationer og omstændigheder – til at skabe en bedre livskvalitet for sig selv – og ad den vej også, som ringe i vandet, i relation til deres omgivelser, privat og i arbejdslivet.

De dejligste, helt almindelige – og også helt unikke – og sårbare og stærke mennesker, som dig og mig, der ikke vil nøjes, men som vil forstå sig selv og andre dybere – og vokse indeni og blomstrer og høste livskvalitetsfrugter, både her og nu – og på den lange bane, hen over tid, i deres liv.

Ønsker dig en dejlig og måske frodig uge med de ‘frø’ du vælger at så – og med de ‘frugter du kommer til at høste’ – på baggrund af hvad du har sået ..

 

?

 

 

Kærligst 
Cetrine

 

 

 

høst frugterne af din selvudvikling - hvordan høster jeg frugten af min selvudvikling - hvordan høster man frugten af sin selvudvikling