TESTiMONiALS

andre siger om terapi fyn - andre siger om terapi odense - god terapeut fyn - god terapeut Odense

ANDRE SiGER


HER ViSER JEG DiG ET UDPLUK AF UDTALELSER
FRA ANDRE KUNDER, KLiENTER OG KURSUSDELTAGERE

 

 • “Sikke nogle værdifulde øjenåbnere jeg får i sessionerne hos dig. Det er virkeligt godt det her, og skaber mærkbare forandringer og handlekraft hos mig, i temaer, der går langt tilbage i mit liv – og som også er aktuelle i mit forhold til mænd i dag. Jeg føler mig mere fri i krop og sind, end nogen sinde og på samme tid næret og støttet og omfavnet, SÅ kærligt og omsorgsfuldt – og det efter blot 2 sessioner hos dig!”
  (28 årig kvinde, studerende).

 

 • “Jeg er så imponeret – det er helt fantastisk den forandring dette terapiforløb gør ved min trivsel og livskvalitet. For at sige det kort: på en skala fra 0 – 10, var jeg på 0, i min trivsel eller mangel på trivsel, på alle områder – og efter nu 3 1/2 månedes intensiv Psykoterapi, Holding Terapi og Individuel Mindfulness Terapi hos Cetrine (1-3 gange 1 1/2 time om ugen), er jeg nu oppe på et sted mellem 6 – 8 i min oplevelse af trivsel, taknemmelighed og meningsfuldhed i min hverdag. Det er fantastisk, mildt sagt!! Der er mærkbart sket en omstrukturering i mit system, hjernemæssigt og i min krop – Tænk at det er muligt – og på så kort tid! Og jeg vil lige tilføje, at jeg har gået i terapi hos flere forskellige psykologer og behandlere og kropsterapeuter, hele mit voksen liv, på grund af en meget traumatisk opvækst – med heraf følgende massiv angst, en forkrøblet, meget anspændt krop, stammen, så jeg ikke kunne sige tre sammenhængende ord, uden kraftig invaliderende stammen, stress, depression, ingen sociale relationer og et meget lavt selvværd. Og jeg har nu hos Cetrine fået viden, redskaber og konkret vejledning og rådgivning på områder jeg aldrig har fået før. Men som jeg kan se nu, at jeg altid har haft brug for, for at kunne fungere, ‘bare’ almindeligt, ordentligt, i hverdagen ift til praktiske gøremål, studie, job, rengøring og i mine relationer til andre mennesker. Det nærvær og den kontakt Cetrine er til stede med i terapirummet, gør mig virkeligt godt. Og det er et nærvær og en kontakt, og en hjælpsomhed og indlevelse i stort som småt, praktisk, som følelsesmæssigt, som jeg ikke har oplevet fra et andet menneske, nogensinde før. Jeg lærer og udvikler mig meget, ved at gå hos dig. Og jeg har fået en følelse af tryghed i min krop, som jeg aldrig har haft før. Jeg er dybt taknemmelig.”
  (33-årig mandlig universitets studerende).

 

 • “Det er virkeligt godt at tale med dig – og lettende. Det giver rigtig meget mening det du siger til mig.” (23-årig kvinde og lægesekretær).

 

 • “Jeg er meget afslappet, meget frigjort i min krop efter behandling hos dig. Så afslappet, havde jeg aldrig forestillet mig at jeg kunne være. Du er virkelig dygtig til dit arbejde! Tak Chetrine.”
  (20-årig kvinde, studerende, stress, angst og depressions ramt).
  (Terapeutisk Massage, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Psykoterapi).

 

 • “Jeg er bare SÅ glad og lettet, når jeg går fra dig. Selv når vi snakker om det mest skamfulde og pinagtige! Det er SÅ skønt og givende og hyggeligt at komme hos dig!”
  (43-årig kvinde, sekretær, i behandling for arbejds relateret stress).

 

 • “Jeg har det rigtigt godt for tiden. Jeg kan sommetider stoppe op og tænke – kan det virkeligt passe, at det hele bare går den rigtige vej og jeg selv mærker lykken i det jeg står i, som er en god arbejdsplads, hvor jeg nyder at være der, med de gode mennesker, der er på arbejdspladsen. Og jeg små hygger med bål, musik og en kammerat eller to i weekenderne. Jeg oplever mere ro i livet og en lettere lykke, mere smil og at jeg sætter pris på de helt små ting. Jeg elsker mit liv, der hvor jeg er med jobbet, mine venner og familie og det er skønt!!
  Jeg har arbejdet rigtigt meget med mig selv, gennem et intenst terapiforløb, incl. meget givende hjemmeøvelser, hos Chetrine, siden jeg gik ned med stress i 2013. Dette forløb har åbnet mine øjne for mange ting og været en faktisk spændende rejse for mig at finde ud af hvem jeg er hvad jeg er sat sammen af. Så i dag føler jeg mig stærkere end før og kender mine grænser beder og er blevet bedre til at identificere mine egne følelser gode som dårlige. I dag smiler jeg rentfaktisk inde fra og ikke kun på overfladen.”
  (31-årig mand, 2 år tidligere: ramt at stress, massiv angst, oplevet at bliv groft chikaneret af tidligere arbejdsgiver + barndoms traumer + mistet kæreste ved bilulykke og massiv social angst + angst for opkast og at spise med andre).
  (Individuel Mindfulness Terapi, ACT-acceptence & commitment therapy, Organisk Psykoterapi, Forældre Vejledning).

 

 • “Kropsterapi, mindfulness, relationsterapi og spirituel terapi hos Cetrine virker helt vildt godt! Jeg er blevet meget mere nærværende end nogen sinde. Jeg er blevet god til at se, mærke og slippe det som ikke nærer mig – men som har drænet mig – både inde i mig og omkring mig – så langt tilbage jeg kan huske, i min barndom. Den terapeutiske proces jeg er igang med hos Cetrine er MEGET hårdere end at løbe maraton, (Jeg har løbet maraton 3 gange). MEN også SÅ meget bedre, når terapien virker, som den gør SÅ godt, i samarbejdet med Cetrine! Jeg har også gået til psykolog, psykiater og hos andre terapeuter, tidligere – men ikke sluppet af med min angst, social angst og generel angst, OCD, hårdhed mod mig selv, nervøsitet og graviditets- og efterfødselsgener. Disse belastninger er i løbet af forløbet hos Cetrine, som jeg stadig er igang med blevet STÆRKT reduceret. Og det er en SÅ stor lettelse og MARKANT forbedring af min livskvalitet, både på mit job, i mit parforhold, i relation til mit barn og ikke mindst i min væren med mig selv inde i mig – i alle situationer. Det giver mening med den spirituelle dimension, som Cetrine så fint og respektfuldt har som en ekstra tilgang, hvis du er åben overfor det. Og Mindfulness-terapien og -træningen hos Cetrine er også SÅ godt! Det er det hele værd! Meget bedre end at tage medicin, som jeg også har prøvet. Tak Cetrine.”
  – 37-årig kvinde, mor, pædagog og sygeplejerske –

 

 • “Jeg er simpelthen så glad for forløbet her hos dig. Både jeg og min familie synes det er helt fantastisk, hvad der er sket med mig i løbet af de 8 uger jeg har gået hos dig.
  Jeg forstår ikke at det her ikke er langt mere udbredt, som medicin – end det lægerne udskriver!
  Jeg opsøgte Cetrine, p.g.a. stress, angst p.g.a. en blodprop og for at komme ud af lykkepiller, som jeg havde fået gennem min læge, mod angst og depression.
  Jeg har på dette 8 ugers individuelle mindfulness-forløb hos Cetrine opnået (på en livskvalitets-skala fra 0 – 10) at trappe ud af lykkepillerne, og at komme ud af den ligegyldighed jeg oplevede. Jeg har her rykket mig fra 2- 7, på en skala fra 0 – 10 i livskvalitet.
  Mine evner til at håndtere og dæmpe angst og sygdomsangst er gået fra 1, da jeg startede hos Cetrine til nu at være helt oppe på 8.
  Mine evner til at håndtere stress er gået fra 3 til 6.
  Min lydfølsomhed, som gjorde mig træt, har rykket sig fra 1 til 10.
  I det at mærke og sætte mine grænser har jeg rykket mig fra 2 til 9.
  I det at dæmpe min pligtopfyldenhed, som dræner mig, er jeg gået fra 0 til 9 i evnen til at mestre at passe bedre på mig selv.
  I det at blive bedre til at have fokus på mig selv (jeg har en tendens til at fokusere mere på at tilfredsstille andre, end mig selv) her har jeg rykket mig fra 4 til 6
  I det at skrue ned for præstation, har jeg rykket mig fra 0 til 7.
  I det at opnå indre ro, har jeg rykket mig fra 0 til 8.
  I det at forebygge depression, oplever jeg at være gået fra 3 til 6.
  Og min koncentration er rykket fra 0 til 8.
  Tak for et virkeligt godt forløb det har så sandelig ‘sparket’ mig i den rigtige retning – du er virkelig dygtig. Jeg er virkelig glad for at have lært dig at kende. Og jeg synes det var helt trist at skulle sige farvel.”
  (30-årig bank mand, i individuelt 8 sessioners mindfulness-terapiforløb).

 

 •  “Det er virkelig fantastisk, hvad mindfulness kan gøre – på kort tid! Jeg er vildt imponeret og meget taknemmelig!
  Før terapien hos Cetrine, var jeg nået til et punkt, hvor det var svært at leve. Jeg startede i psykoterapi hos Cetrine, fordi jeg manglede energi, ikke var glad, og netop havde haft et panik anfald, og følte mig jaloux på min kæreste, og så var jeg meget hård mod mig selv. Jeg var både i et job og et studie, som jeg ikke trivedes i og jeg manglede appetit, og sov dårligt. Jeg havde meget svært ved at slappe af og især, når jeg var alene, hvor jeg også kunne blive angst, når min kæreste skulle noget og ikke var hjemme. Jeg havde mange bekymrings og katastrofetanker
  Gennem terapiforløbet, hos Cetrine, som jeg fortsat er i gang med, og meget glad for, har jeg generelt fået det bedre. Jeg har fået et bedre selvværd, jeg er ikke jaloux på min kæreste længere, jeg er mindre hård mod mig selv. Jeg er blevet bedre til at mærke og sætte mine grænser. Jeg føler mig mere stærk og mindre stresset. Jeg er blevet bedre til at tage én ting ad gangen og jeg er mere afslappet i min krop, end jeg nogensinde har været. Jeg har fået min appetit tilbage og sover bedre om natten – også når min kæreste ikke er hjemme. Jeg føler mig som en stærkere person og jeg er blevet meget mere bevidst. Jeg er i bedre humør, føler mig mindre forkert og er blevet bedre til at være sammen med mig selv og være i mig selv, på en måde, hvor jeg støtter mig selv – i modsætning til som tidligere, hvor jeg sarboterede mig selv, på utallige måder. Jeg er blevet bedre til at være i min krop. Tidligere flygtede jeg ud af den – det var ubehageligt at være bare mig – når jeg var alene.
  Cetrine rammer plet i det hun fortæller mig og foreslår. Jeg bliver virkeligt bevidst om mange ting. Og bevidstheden fra vores samtaler giver mig ro. Jeg føler mig glad nu, og lettet. Og min kæreste kan mærke, at han har fået en glad kæreste, som er mere åben, og som har mere overskud. Jeg lader mig ikke slå ud af små ting, som tidligere. Og jeg er ikke længere inde i boblen af dumme tanker, i min deprimerede lille verden mere. Hvor jeg før terapien følte mig forkert, forvirret, frustreret – er jeg nu – efter at have fået lov til at arbejde med tingene og blevet bevidst om tingene – blevet langt mere positiv om alting. Jeg kan se værdien i at jeg kom så langt ned – ellers havde jeg ikke fået bearbejdet tingene – med den bevidsthed det har givet mig, og den store værdi der er i det.”
  (20-årig universitetsstuderende, i Psykoterapi, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, for stress, angst og depression).

 

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER