MULTi iNKARNATiONS TERAPi

multi inkarnations terapi Odense - multi inkarnations terapi Fyn

MULTi

iNKARNATiONS

TERAPi

 

Sjælens terapi

& indre barn terapi

 

Multi inkarnations terapi er grundlagt af den spirituelle lærer Chris Griscom, og videre udviklet af Gestalt Psykoterapeut Susan Harris, der er uddannet på The Light Institute i New Mexico. Jeg er uddannet af Susan Harris i 1999.

 

Multi inkarnations terapi blev verdenskendt, via Shirley Maclaines bøger, hvori hun beskriver sine oplevelser med denne terapi. Chris Griscom og Susan Harris har også skrevet bøger om terapiformen. Susan Harris har bl.a. skrevet bogen ‘Sjælens Teater’:
Ved hjælp af akupunkturpunkter, der kaldes windows to the sky, bringes du til dyb afslappelse og vil opleve en udvidelse af din bevidsthed. Dette sætter dig i stand til at opleve forlængst glemte episoder fra dette og tidligere liv.
Ved at bruge tidligere liv som en metafor for dette liv kan du heale de mønstre og traumer der forindrer dig i at leve dette liv i dit fulde potentiale.

 

 

Hvad får du ud af det?

Du får kontakt til din sjælskerne, dit højere Selv og lærer at lytte til din indre visdom. Du oplever en “kommen hjem” til dit Højere Selv, din ubegrænsede spirituelle kraft, som altid er tilstede og kan kontaktes for hjælp, råd og vejledning.

Du får healet dit Indre Barn og får øvelser så du altid kan være i kontakt med dit Indre Barn.

 

 

Sådan foregår det

Sessionerne er et individuelt forløb, der som udgangspunkt strækker sig over 4 dage á 3 timer pr. dag.

1.dag oplever du en Healing af dit Indre Barn og kontakt til Dit Højere Selv.

De næste 3 dage forløser du tidligere liv. Der dukker altid det op du er parat til at forløse og det foregår blidt og nænsomt.
Du oplever fysiske og følelsesmæssige forløsninger og får kontakt til dine essentieller potentialer og talenter og får fornyet energi.

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB HER 

 

multi inkarnations terapi Odense - multi inkarnations terapi Fyn
multi inkarnations terapi Odense - multi inkarnations terapi Fyn
multi inkarnations terapi Odense - multi inkarnations terapi Fyn

TESTiMONiALS

Det siger andre:

“Tænker tit på dig og den reinkarnations oplevelse du gav mig for 15 år siden. Den sidder virkelig dybt i mig og jeg tænker tit på de “billeder” jeg så. Du er altid mere end velkommen hos mig!”

– 57-årig mand og fotograf –