Glimt fra gårsdagens værdsættende dialog, i mit eget parforhold.

 

 

Den gør alt muligt godt ved energien i rummet imellem os.

 

 

Vi værdsætter og elsker begge den kontakt og det nærvær og den fordybelse og inderlighed den giver.
 

Lige som jeg igennem mange år, siden min parterapeutefteruddannelse, i 2008 – 2010, har elsket at facilitere denne dialog med par i min praksis.
 

Esben sagde i aftes, da jeg foreslog dialogen, som hver dag vi er sammen, at “vi må ikke afkorte den, den fortjener at vi har god tid”. Det værdsætter jeg også.
 

Jeg vil også sige, at vi fortjener at vi har god tid, til dette nærvær. Og til også at få talt om og landet nogle ting fra dagen. Også om situationer, hvor vi hver især regulerer os selv og hinanden, når nogle ting kan trigge den ene og den anden.

 

Har du og din partner også brug for eller lyst til at nære og udvikle og konfliktløse, på en både jordnær og videnskabeligt veldokumenteret måde, der virker når man bruger den. Og også med mulige oplevelser af nærmest magisk effekt!?

 

Så er I hjerteligt velkomne til, lige som rigtig mange andre par, igennem tiden, at booke tid hos mig. Og jeg vil som altid elske at lære fra mig, at holde et trygt, mildt, kærligt og udviklende rum for jer. Og være vidne til noget af det som giver mest mening i min verden; nemlig at skabe nærende, udviklende, trygge, kærlige, milde rum imellem mennesker.

 

Kærligst,

 

og i øvrigt et velsignet godt nytår til dig og hver og en,

 

Cetrine ❤