Noget af det jeg selv har brugt til at skabe velvære i mig og min krop, i mange år, er nu et tilbud på hylderne, i mit nye smukke skab, i klinikken.

I fredags var jeg ekstra tidligt oppe. Fragtmændene kom allerede kl. 6.30 med mit fine nye skab til klinikken.

Og jeg nåede endda, inden jeg skulle have klienter, at tørre hylderne af, og sætte nogle af de hudpleje, velvære og sundheds produkter på hylderne, som jeg selv har brugt og været, og er rigtig glad for, mange af dem igennem 20 år. Nogle af dem, er bare blevet mine uundværlige yndlings produkter, igennem det seneste år.

Og jeg har besluttet mig for, fra nu af, at tilbyde produkterne i klinikken. Produkterne er fra Forever Living. (Dem jeg har brugt igennem 20 år, siden 2000). Fra MOL&B Copenhagen, og fra Valentus.

Så det er derfor at det fine nye skab nu er kommet til.

 

Kærligst
Cetrine ❤