EKSAMENS COACHiNG

& STUDiE COACHiNG

 

Hjælp til effektiv eksamensforberedelse – og til håndtering af eksamensangst.

Har du brug for at være bedre rustet, både før og imens du er i til eksamen?

 

Døjer du med:

 • søvnforstyrrelser
 • uro
 • bekymringer
 • mentalt kaos
 • ‘den sorte klap’, der går ned
 • besvimelses anfald
 • e.l.

 

Man kan have det meget dårligt. – Og der kan gøres meget! En stor del af indsatsen skal lægges før eksamen. På samme måde som med enhver anden præstation: Det er forberedelsen der er afgørende.

Der er en sammenhæng imellem de faktorer, der kendetegner stress og de signaler eller symptomer, som viser sig ved eksamens angst eller præstations angst.

 

Ved stress er der mange faktorer i spil.

 

Stress opstår bl.a. :

 • når der er mangel på overblik
 • når man ikke har oplevelsen af at have indflydelse på en situation
 • når der ikke er balance imellem forventninger og ressourcer (tid og kræfter).

Stress opleves som at overskuddet er væk. Det gælder på alle planer: det fysiske overskud, det mentale overskud, det følelsesmæssige overskud, det sociale overskud.

Stressreaktioner er forskellig for hver enkelt person, men klassiske tegn er oplevelsen af:

 • uro i kroppen
 • træthed
 • søvnforstyrrelser
 • kaostanker
 • manglende evne til at prioritere eller fokusere
 • angst
 • tristhed
 • bekymring
 • kort-luntet-hed
 • fravær rent socialt

 

Har du eksamen foran dig – og vil du ikke længere lade angsten eller den stress, der er opstået i forbindelse med eksamen styre din eksamen, så er der hjælp at hente!

eksamens hjælp fyn - eksamens hjælp odense - eksamens hjælp online - eksamens hjælp Skype - eksamens coaching odense - eksamens coaching fyn - eksamens coaching online - eksamens coaching Skype - studie coaching odense - studie coaching Fyn - studie coaching online - studie coaching Skype

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BOES BLiSØE

Eksistentiel-, Erhvervs- & Master Coach, Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Stress- & Angst-Håndtering, iMAGO-Parterapi & -Relationsterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 29 års Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

eksamens coaching fyn - eksamens coaching odense - eksamenscoaching fyn - eksamenscoaching odense - eksamens coaching Skype - eksamens coaching online - eksamensangst fyn - eksamensangst odense
eksamens coaching odense - eksamens coaching fyn - eksamens coaching online - eksamens coaching Skype - studie coaching odense - studie coaching Fyn - studie coaching online - studie coaching Skype
eksamens coaching fyn - eksamens coaching odense - eksamenscoaching fyn - eksamenscoaching odense - eksamens coaching Skype - eksamens coaching online - eksamens angst fyn - eksamens angst odense
eksamens coaching fyn - eksamens coaching odense - eksamenscoaching fyn - eksamenscoaching odense - eksamens coaching Skype - eksamens coaching online - eksamensangst fyn - eksamensangst odense

TESTiMONiALS

Andre siger:

 

“Hej Cetrine. Du har hjulpet mig meget med min angst, og det er jeg taknemlig for. Jeg har fået nogle værktøjer, som jeg selv kan arbejde videre med.” 

– 18 årig Gymnasieelev –

 

 

“Det er rigtigt rart, det hjælper at komme hos dig. Det virker det du gør og det vi finder frem til og det du anbefaler mig at gøre! Tak!”

– 20 årig kvinde, Universitetsstuderende –

 

 

“Det er til et 12-tal det her, hver gang! – sådan må det også gerne gå for mig.”
(Og sådan gik det til den næste eksamen: 12-tal).

– 26-årig mand universitets studerende, i Individuel Terapi og Parterapi for eksamens-angst –

 

 

“Jeg er imponeret over den lettelse det giver mig, den måde vi arbejder på, hos dig. Jeg mærker en ro og positiv tyngde inde i kernen af min krop – som at komme hjem i mig selv. Det er helt fantastisk, så dybt det går – og så stor en forskel det gør for mig i mit liv. Det at være sammen med dig Cetrine, gør at jeg mærker mig selv og mine følelser og behov, på en måde, som jeg ikke ellers er i kontakt med i mit liv – endnu i hvert fald. Men jeg kan mærke at det stille og roligt udvikles i mig, i kontakten og rummet med dig. Og så siger du virkeligt mange kloge ting.”

– 28-årig kvinde og lærer –

 

 

“Vi har fået ram på det der ‘drillede’ mig, (frygten for ikke at slå til) – så nu er der blevet plads til at tænke og handle kreativt igen – og på en helt ny måde!”

– Mand, direktør, 45 år –

 

 

“Det her program er fantastisk. Allerede efter 2. mindfulness session hos Cetrine har jeg virkeligt håb og kan se at jeg kan få det bedre – af egen kraft – når blot jeg følger det velstrukturerede mindfulness-program, som Cetrine så fint bringer mig igennem. Jeg er glad og meget lettet. Jeg har oplevet at være stresset – så længe jeg kan huske tilbage. Og de seneste 6 år har jeg døjet med boulimi. Stress og spiseforstyrrelsen og min manglende evne til at kunne fokusere og koncentrere mig om mit studie, er især grunden til at jeg er startet i terapi hos Cetrine. Og 8-sessioners mindfulness-programmet er en del af terapien, sammen med hjemme-øvelser i mellem sessionerne – det er min medicin.”

– 20-årig kvinde og pædagogstuderende –

 

Læs mere om hvad andre siger