BEiNGFUL DNA – AKTiVERiNG

DNA-Aktivering Odense - DNA-Aktivering Fyn

BEiNGFUL

DNA – AKTiVERiNG

 

DNA – AKTiVERiNG ER EN TERAPEUTiSK HEALEDE MEDiTATiONS-FORM, DER AKTiVERER OG SKABER BALANCE i KROPPEN PÅ CELLEPLAN – ViA DiN EGEN BEViDSTHED OG MiNDSET

 

  • Du kan bestille personligt designet DNA – Aktivering til den problematik du ønsker hjælp til
  • Du kan tage et individuelt kursus hvor du lærer at aktivere essentielle områder i hele kroppen

 

DNA aktivering Odense - DNA aktivering Fyn DNA aktivering Online

 

DNA – Aktivering kan nemt foregå via samtale på Skype eller telefon. Og du får DNA – Aktiverings Healings Meditationerne tilsendt, som personlige lydfiler, kun til dig.

 

 

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB HER 

 

Læs mere om DNA – aktivering

 

 

 

by

CETRiNE

CAROLiNE LiV

BLiSØE BOES

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, DNA-Aktivering, Terapeutisk Massage, Holding Terapi, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut MPF  – har mere end 28 års Intensiv Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

 

BEiNGFUL DNA - AKTiVERiNG
BEiNGFUL DNA - AKTiVERiNG
DNA-Aktivering Odense - DNA-Aktivering Fyn

TESTiMONiALS

Det siger andre:

 

“Jeg har gået i terapi hos Cetrine igennem flere år. Og hun er en støtte for mig, som jeg ikke ville have været foruden.
Jeg opsøgte Cetrine p.g.a. vægt og spise problemer, jeg fik hende anbefalet af min diætist, for at lære at forstå de psykologiske og følelsesmæssige mønstre, bag om min til tider meget uhensigtsmæssige og selvsaboterende adfærd.
Jeg har også arbejdet med og fået Cetrines støtte til mit x-forhold til mine børns far og samarbejdet med ham om børnene.
Jeg har fået Cetrines hjælp til opdragelsesproblemer omkring mine børn. Og til at skabe en bedre relation til mine forældre.
Jeg har bl.a. taget 8-sessioners Mindfulness forløbet individuelt, som hjalp mig et stykke af vejen. Plus mange samtaler, Psykoterapi, Passions Test og en periode med Terapeutisk Massage. Og for mig er det her DNA-Aktiveringsforløb altså en slags kronen på værket.
Jeg kan være i ro og til stede i og mærke min krop, som jeg aldrig har oplevet den før. Og så er det virkeligt spændende indhold jeg får med at fordybe mig i, mellem sessionerne, hvor jeg mødes med Cetrine.”

– 38-årig kvinde, m. leder job på OUH og alene mor –

 

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER

BEiNGFUL DNA - AKTiVERiNG