Det er helt sikkert sent – i traditionel forstand – at ønske godt nytår – langt inde i februar.

Men bedre sent end aldrig. Og her på siden bliver det altså først nu.

Jeg har og har haft meget at lave i klinikken, som er godt booket, med de skønneste mennesker, som dig og mig, langt de fleste hverdage (som det har været i mange år). Det er jeg SÅ taknemmelig for.

Der ud over har jeg, på forespørgsel, i januar startet min BEiNGFUL Stress Coach Uddannelse op, det går rigtig godt.

Hvis du er nysgerrig og måske interesseret, kan du læse mere om uddannelsen, som er under udvikling, samtidig med at jeg underviser, coacher og superviserer på den:

Læs om BEiNGFUL Stress Coach Uddannelse HER

Det er en virkelig stor glæde, at få lov til (og give mig lov til) at videreformidle noget af alt det jeg har lært og anvendt (og det bedste af det, selvfølgeligt) til andre, som kan anvende det i deres praksis, privatliv eller på deres arbejdsplads.

I øvrigt har jeg fokus på at leve mit liv i det hele taget, så nærende og ikke stressende, som muligt. Det er for mig, til stadighed en fint følende og bevidst opmærksom balance gang. Jeg vælger at prioritere det som er vigtigst for mig. Som bl.a. er at mødes med klienter i min praksis. Udvikle mig og dem. Lave Uddannelse. Være sammen med mine voksne børn, gode samtaler og hyggeligt samvær, passe og være sammen med mit barnebarn (som snart fylder 1 år), og faglig sparring, med gode kollegaer.

Mon du er igang med dit 2018 – på en måde som giver mening og har værdi og er nærende for dig ..? Eller hvad du ønsker dit år (dit nu og din fremtid) skal handle om .. Vi har jo mulighed for at justere, mere eller mindre, fra øjeblik til øjeblik, og rette ind på en meningsfuld vej i livet igen og igen. Også når tingene i er rigtig svære og udfordrende for os.

Har du brug for at bringe dit liv i en bedre balance – så det kan komme til i (måske langt) højere grad (end nu) at handle om det du længes efter, har brug for og vokser af som menneske?

Så er du velkommen til at række ud efter min hjælp.

Jeg arbejder som du muligvis ved holistisk, med et solidt fagligt og erfaringsmæssigt fundament i psykoterapi, coaching, parterapi, familieterapi, relationsterapi, mindfulness, terapeutisk massage, forældre-barn-relationsterapi, teenage-coaching og andre interessante terapeutiske tilgange, med et tvist af helt jordnær spiritualitet (kun for dem som er åbne for det).

 

Vi ses, når og hvis du siger til.

 

Kærligst 
Cetrine

 

P.S. Du skal vide, at nogle har fulgt min side længe, inden de beslutter sig for at få min hjælp.

Jeg ved at det kan føles sårbart at række ud efter hjælp – men hvorfor vente, hvis du er opmærksom på og kan mærke at noget i dig eller i dine vigtige relationer trænger til positiv forandring nu!?